Episodit
-
דקלה גולדשטיין מלמוד בפגישה עם עמרי גפן על חיבורים.
בשיחתם המרתקת הם חוקרים את העולמות של חיבורים ושיתופיות, דרך הפריזמה המרתקת של הפרוייקט הייחודי "החברים של דקלה".
דקלה בחרה לפני שנים לחבר בין אנשים דרך ארוחות שף ולאורך הדרך התפיסה והיישומים שלה מעמיקים ומתרחבים.
מה בדיוק קורה שם ומה ניתן לקחת מזה לחיים של כולנו.
-
כולנו יודעים לנהל משא ומתן? כך נדמה לנו.
יש לנו מטרה, קווים אדומים, נדע להגיב והכל יהיה בסדר. - אז זהו, שלא!
מו"מ הוא תהליך, ואמנות המו"מ היא אמנות היחסים והאינטראקציה.
בשיחתם של ונסה סיימן ועמרי גפן, ממובילי ומשפיעי הדיסציפלינה המקצועית של המו"מ בישראל, הם מנתחים גישות, הנחות יסוד, טכניקות, ומסמנים תובנות שעשויות להיות אפקטיביות עבור כל אחת ואחד.
-
Puuttuva jakso?
-
שמואל מזרחי גינת ועמרי גפן בשיחה על שיתופיות בזירת הסטרטאפים.
שמואל יזם, בעל עבר עשיר עם חברות שהקים, וכיום מלווה סטרטאפים בארץ ובעולם להרמוניה עסקית מיטבית, בעיקר בין היזמים למשקיעים.
עמרי ושמואל מעמיקים בניתוח והבנת החשיבות המכרעת של מערכות יחסים באקו סיסטם של סטרטאפים.
בשורה התחתונה, אומר שמואל – "עסקים עושים עם אנשים", והסיפור של יחסים הוא מהותי יותר מהמודעות שקיימת באקו סיסטם הזה.
-
אורן אפל תלמיד וחוקר של אושר, ומומחה לאושר ארגוני. בשיחה עם עמרי גפן.
הם צוללים לשאלות: מה החיבור בין אושר ושיתופיות? איך ניתן לעזור לאנשים להיות הגרסה המיטבית שלהם? איך זה מושפע מיחסים ואיך משפיע על יחסים? על מנהיגות ועל אמון? וכיצד המכלול הזה מתקשר לתקופה המורכבת בה אנו נמצאים ולתודעה החדשה
-
עמרי גפן נפגש עם טל בשן במסלולים נושקים ומקבילים קרוב לשלושה עשורים. שיחתם, כעמיתים, כמובילים וכחברים, מפגישה את עולמותיהם – טרנספורמציה אישית וטרנספורמציה של יחסים.
טל הקים ומוביל את בית הספר למנהיגות תודעתית, ואת הפודקסט "סליחה זה לא מה שהזמנתי". בשיחה הוא מתאר את המקור לרוב התפיסות וההתנהגויות שלנו – הימנעות מהתמודדות עם כאב וקושי שחווינו בעברנו ומציע תהליך שינוי המבוסס, לתפיסתו, על המודעות לכך – זיהוי התודעה הריאקטיבית.
בשלב הבא מדובר על פיתוח התודעה האקטיבית, הבחירה שלנו. ומשם אין גבול להתפתחות, וזו התודעה הקריאטיבית.
באופן לא מפתיע, הסיפור העמוק הוא הסיפור של האמון ולקיחת אחריות.
-
מעיין בשן, מומחית בשפת גוף, ועמרי גפן, מומחה בשיתופיות ויחסים נפגשו לשיחה מרתקת, פתוחה ומעמיקה, עם תובנות תפיסתיות ומעשיות שכל אחד מאיתנו יכול לאמץ. מעיין ועמרי שוחחו על הרבה מעבר למה שאנחנו לרוב מניחים שמוגדר כ"שפת גוף" ובשיחתם הם דיברנו על יצירת אמון באינטראקציות, על השפעות הדדיות ברושם ראשוני, ועל החשיבות של כל מה שלא "נאמר" אך מאד "נאמר" ביחסים.
-
היום גמר גביע היורו!
ואין רגע יותר מתאים מזה לדבר על הקשר בין ניהול לכדורגל.
יהודה אטיאס, מנכ"ל קבוצת גומא גבים מארח הפעם שתי דמויות מרתקות ומעניינות והם מדברים בהתרגשות על הקשר שבין העולם הארגוני והניהולי לבין עולם הכדורגל.
הדס דרור ורפאל קבסה, יוצרי סדנת המנהלים גיים צ׳יינג׳ר.
*הפרק הוקלט באולפן: קבסה תקשורת
-
מהי מנהיגות ערה? אלו כלים ותפיסות משמשים מנהיגים מודעים להובלה, הנעה ושמירה על יציבות ארגונית בזמנים של שינוי ותנודתיות?
יהודה אטיאס, מנכ"ל קבוצת גומא גבים והדס דרור, יזמית ומנטורית למנהיגות אישית וארגונית, צוללים לעומק המנהיגות הערה והמודעת ודנים בדרכים בהם מנהיגים יכולים לקחת אחריות ניהולית, להוביל מתוך השראה ולמקד את מרחבי השפעתם בצורה אפקטיבית.
הצטרפו אלינו לפרק של תובנות וכלים מעשיים שיעזרו לכם להפוך למנהיגים מעורבים ומשפיעים יותר, מוכנים לכל אתגר שיבוא.
-
עמרי גפן מראיין את שרון רנדליך על מהות תוכנית לימודים להכשרת יועצי התמכרויות וטראומה בשיתוף משרד הבריאות ושואל את השאלות הכי מעניינות: למה התוכנית הזו חשובה דווקא בימים טרופים אלו, מהי זו תחלואה כפולה? איך ה - 7.10 הגביר אותה? ולמה היום נדרשים יועצים דווקא בתחומים האלה ?
שרון מספרת על יתרונות המסלול אל מול אופציות אחרות ומסבירה את ההבדל בין יועצים, מאמנים ומטפלים וכן מי יכול וכדאי לו להרשם ולקחת חלק במסלול הכשרה כל כך משמעותי שיסייע לרבים שזקוקים לעזרה.
-
עמרי גפן נפגש עם טל רבן שבעשור וחצי האחרונים היה מנכ"ל קוקה קולה, טרה וקימברלי קלארק ובשיחתם הפתוחה והמרתקת הם מדברים על תהליכי השינוי במרחבי הניהול והמנהיגות ועל השפעתה של התרבות הארגונית במיוחד בתקופה זו. עוד הם מדברים על איך וכמה זמן לוקח לעשות שינויים בתרבות ארגונית לאור השינויים שמתרחשים בעולם ועל חשיבות ניהול הממשקים ושיתופי פעולה בתוך הארגון ומחוצה לו.
-
אסנת מירון ועמרי גפן, בשיחה על רשתיות וסרנדיפיטי. מה הן רשתות, ולא רשתות חברתיות המוכרות לנו, למה לארגונים כדאי להקים רשתות ומה הערך בכך, בעיקר בכל הקשור ליצירת אימפקט.
איך ליצור ולתחזק רשתות? מה בין רשתות וסרנדיפיטי - האקראיות המבורכת, ומדוע לדבר עם זרים? ואיך מעצימים את ההשפעה שלנו בעולם בעזרת אקראיות הווייתית ומתוכננת. פרק מעניין ומסקרן במיוחד
-
האם יכולה להיות תשוקה מינית בזמן מלחמה? מה הקשר בין טראומה למיניות, כיצד אוכלוסיות שונות מתמודדות עם שמירה על הזוגיות והקשר האינטימי, עם דגש על אנשי כוחות הביטחון ומילואימניקים.
שרון רנדליך הזמינה לשיחה פתוחה את דנה ויינשטיין אורן - מלווה זוגות, נשים וגברים בתהליכי התפתחות מינית. מאמנת, יועצת, מדריכה ו NLP למיניות. מפתחת ומובילה את מסלול לימודי ייעוץ ואימון למיניות בקבוצת גומא גבים, בשיחתן הן מדברות בפתיחות על כל מה שניתן לעשות כדי לשמר את התשוקה, גם ברמה האישית וגם ברמה הזוגית בימים אלה בפרט ובתקופות משבר בכלל.
-
מה היא טראומה? איך היא באה לידי ביטוי אצל ילדים? איך מתמודדים עם התקפי חרדה בתקופה לא פשוטה זו? על כך ועל עוד, שרון רנדליך בשיחה רגישה ורלבנטית עם רנית ארצי, מרפאה בעיסוק ומדריכת הורים, מנהלת את מערך הריפוי בעיסוק במחוז מרכז בקופ"ח במכבי ומובילת תחום הדרכת הורים בקבוצת גומא גבים. בשיחתן בין היתר הן עסקו בכלים וטכניקות לעבודה עם הורים בקליניקה וכן הצגת מודל נ.ח.ת ככלי פרקטי להורים בבואם לסייע לילדיה ברגעי מצוקה.
-
האם אנחנו נותנים מספיק חשיבות ותשומת לב לזכויות ילדים ונוער? שרון רנדליך נפגשה עם פרופ' טלי גל, ראש הקתדרה לזכויות ילדים ונוער והמנהלת האקדמית של התכנית לזכויות ילדים ונוער במרכז מינרבה לזכויות אדם, הפקולטה למשפטים והמכון לקרימינולוגיה בירושלים. בשיחתן הן עוסקות בשלושת סוגי זכויות הילד עפ"י אמנת האום – הגנה, הקצאה והשתתפות, מהי מערכת היחסים בין ישראל לאומות העולם בסוגיה זו? מערכת היחסים בין מדינת ישראל וילדיה? ואיך ישראל תומכת ומטפחת את מערכות היחסים הקיימות בין הילדים לבין משפחותיהם, משפחות שנשברו?
-
פרק חשוב עם 10 תובנות מעשיות למנהלים "לניהול אחר" הנדרש בימים אלה ובעיקר ניהול המלא בהקשבה ובחמלה.
עמרי גפן, שותף ומייסד, מנהל את תחום השותפויות CCO בקבוצת גומא גבים, כותב הספר עוצמת השיתופיות, מאגו סיסטם לאקו סיסטם, מדבר עם שרון רנדליך על הצורך בשיתוף בכל הרמות, על האומץ להיות ברגישות ובחמלה, על החשיבות להקשיב ולתת מענה ייחודי לכל עובד, על היכולת לראות הלאה ולהבין שנדרש כאן שינוי ממשי בדרך שבה אנחנו מתנהלים ומנהלים את הארגונים שלנו.
-
שרון רנדליך הזמינה לשיחה מרתקת את דקלה עמר, עורכת דין, מגשרת, מאמנת, מנחה בתחום הגישור, מחברת ההרצאה "לומדת ללכת" ומומחית בשיטת תטא הילינג. בין היתר הן שוחחו על מה זה תטא הילינג, מה בין תטא הילינג לרוחניות, אמונות וכיצד שיטת התטא הילינג יכולה לסייע במצבי טראומה.
דקלה משתפת אותנו גם במסע הפרטי שלה אל מול הטראומה שעברה ואיך התטא הילינג היה חלק מתהליך ההחלמה שלה.
-
איך ממשיכים הלאה - מה עושים ומה לא? שרון רנדליך בפודקאסט מרתק עם אורן בליצבלאו, אתלט ספורט נכים ישראלי, סגן אלוף אירופה בפאראטריאתלון בקטגוריית עיוורים ושיאן עולם באיש הברזל לעיוורים.
אורן המשיך לשרת 10 שנים לאחר פציעתו וסיים 20 שנות שירות בצבא, מתוכם 10 שנים כעיוור. מאז שחרורו הוא עוסק בהעצמה, אימונים, הרצאות ועוד.
בשיחתם הפתוחה הם דיברו על פציעתו הקשה של אורן, על השיקום הפיזי והרגשי, הפוסט טראומה שהגיע בעקבותיה ועל הדרכים האפקטיביות שגרמו לו לקום מחדש.
-
שרון רנדליך בפודקאסט מרתק עם ד"ר מתי הר-לב, יוצרת השיטה למנהיגות תודעתית, מלווה ארגונים, מנהלים ומנהלות ומלמדת את השיטה. תקשיבו לשיח פתוח על מרכיבי מנהיגות התודעה וביניהם, אחריות, מודעות ועוד, החיבור לתודעה דווקא בימים מורכבים אלו, הפוסט טראומה האישית של ד"ר הר-לב והדרך שבה החיבור לתודעה איפשרה לה לשנות את מסלול חייה. שיח מרתק על המעברים שכולם עושים בין ראקטיביות, לאקטיביות וקריאטיביות.
- Näytä enemmän