Episodit
-
Glemt alt om klassiske SEO-tekster og få i stedet inspiration til, hvordan du som marketer skaber indhold, som både dine kunder, målgruppe og søgemaskinerne vil elske.
I denne episode af PotterCut får du en række redskaber til, hvordan du skaber resultater i søgemaskinerne med indhold, som den primære driver. Og dem får du fra episodens ekspert - Kristin Scharling.
Første gang jeg hørte om Kristian var over en kop kaffe med Dineros daværende marketingchef Patrick. Patrick var helt oppe at køre. Han var nået op på næsten 100.000 besøgende fra Google… om måneden. Og det med en hammer simpel teknik: ordbogen der svarer på alle de spørgsmål relateret til regnskaber.
Og manden bag teksterne: yes, Kristian Scharlinbg.
Vi kommer omkring:
Forskellige indholdsformater og hvordan du bruger dem
Hvordan du arbejder med Søgeordsanalyse
Hvordan du planlægger og laver en content plan
Hvordan du måler dine resultater løbende
Hvordan du konstant får optimeret på det arbejde, du har lavet
Episoden her er til dig der er Marketingchef og ansvarlig i B2B-virksomheder, der er villige til at arbejde langsigtet med jeres SEO - uden at skyde genvej med mere lyssky metoder. -
Den første sætning skal sidde lige i skabet. Ellers læser folk ikke videre. Så der ligger et stort pres på dig, når du skal skrive et opslag. Og specielt når det er på LinkedIn… for LinkedIn er pjattet med brugere der klikker på “Læs mere….”
Et hook er den sproglige fiskekrog, som fanger din læser og tvinger læseren til at læse videre. Og det er episodes ekspert … ekspert i. Emnet er Hooks og eksperten er … Heine Aaen.
I denne episode, der får du 10 formler, du kan bruge til at skrive et uimodståeligt hook.
Episoden er inspireret af Heines blogindlæg.
Heine Aaen er dødtræt af kedelige tekster, der ikke skaber begejstring og vækker interesse hos læseren.
Helt seriøst. Det er spild af tid.
Så det får du ikke fra Heine…
Gode tekster får læseren til at reagere.
Det er hele formålet. Du har ikke tekster på dit website og i dine mails for sjov. De skal sælge. Dine ord skal få målgruppen til at foretage en bestemt handling. Et klik, et signup til dit nyhedsbrev, et køb, whatever.
Det kræver viden at skrive så målgruppen handler.
Viden om salgspsykologi, triggers, kognitive beslutningsprocesser, målgruppen, skrivemodeller og -teknikker. For bare at nævne lidt.
Og så er det godt at der findes dudes som Heine Aaen. Hvis du ikke allerede følger ham på LinkedIn - eller følger hans blog - så har du meget i vente. For Heine er mega god til at tale til os “ikke tekst kyndig”.
Heine deler sine, 10 formler du kan bruge når du skal skrive Hooks…. Og så hjælper han mig med at finde nogle gode hooks til nogle af de opdateringer jeg har i planen. -
Puuttuva jakso?
-
Skal du have dit logo med i dine Facebookannoncer? Eller hvad med billeder af dine kolleger eller din CEO?
Og hvad konverter egentligt bedst? Annoncer med meget tekst eller annoncer med meget lidt tekst?
Det får du svaret på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er Facebook annoncer og eksperten er, Andreas Nielsen.
Andreas Nielsen er Co-founder og CEO i Confect. Confect hjælper eCommerces og retailers med at forbedre deres ad performance ud fra bedre designs.
De hjælper blandt andet Intersport, LEGO Wear, Telia, Bestseller og mange flere med at automatisere og distribuere deres visuelle content (billeder, videoer, gifs) på platforme som social, emails, in-store monitors og andre steder.
Og når du skal glæde dig til at få Andreas i øret, ja, så er det fordi han har samlet en lang række “Takes” fra mere end - og hold nu fast - 61.541 annoncer - der tilsammen har fået mere end 7.4 milliader visninger.
Så kan du altså godt pakke din mavefornemmelse væk. Det er fuldstændigt crazy hvad Andreas har af data.
Andreas deler her, hvad der virker bedst i Facebook annoncer.
Vi kommer omkring :
Skal der være tekst i billeder?
Hvor meget tekst er bedst?
Hvilken effekt har det at vise logo i annoncer?
Er billeder af modeller bedre end produktbilleder
skal du bruge priser i dine annoncer?
Til sidst slutte Andreas af med at dele de 3 ting de bedste annoncører gør lige nu.
Klik her, hvis du vil have fingrene i den PDF Andreas har lavet til denne episode. -
Du kan ikke "bare" række ud til dine kunder og bede dem komme med en udtalelse. Det er bare ikke godt nok. Det ender med noget overordnet sukkersødt og kan nemt virke "utroværdigt".
Og det er ikke fordi dine kunder ikke vil dit bedste. Men du er nød til at guide dem. Anspore, hvad det er du gerne vil have dem til at svare på.
Christina Klitsgaard har et mega godt bud på, hvordan det skal gøre. Og det deler hun med os i denne podcast episode.
Bonus: Christina deler (for første gang) den spørgeramme hun bruger, for at “spotte” de gode testimonials. Jeg har lovet at den kun er tilgængelig et få dage, så det er nu du skal downloade den.
For at få fingre i Sådan laver du kunde-udtalelser, der sælger din ydelse, bygger din troværdighed og gør tvivlere til købere klikker du dig ind på landingssiden her, signer op og tjekker din mail asap. Afsender er [email protected] -
Ingen tvivl. Det giver god mening at bruge testimonials i din markedsføring. Skilte med glade kunder, kunder som synes, det du laver er guld værd.
Det er hammer nemt.
Tager ingen tid.
En hurtig mail til 4-5 glade kunder. Så sender de et godt billede af sig selv, med et par søde ord om dig og din virksomhed.
2 minutter senere ligger det på websites.
Bum!!!
S.T.O.P.
Det er opskriften på at få dine testimonials med i lærebøgerne.
Lærebøgerne for, hvordan man løfter sine konverteringer ved at bruge testimonials.
Som eksempel på, hvordan du ikke skal arbejde med testimonials!
Testimonials giver konverteringer!
Christina Klitsgaard er vildt dygtig til at skrive. Skrive tekster der får læseren til at gøre det, som Christina gerne vil have læseren til at gøre.
Atlså. Skrive tekster der konverterer.
Det er en kunst.
Af alle de værktøjer du har i din markedsføring-værktøjskasse, da er testimonials den mest effektive til at skabe konverteringer.
Hvis du altså bruger dem rigtigt.
58 minutters G.U.L.D.
Du må ikke snyde dig selv for at bruge 58 minutter i selskab med Christina Klitsgaard. Tro mig, det er vigtigt det her.
Bonus: Christina deler (for første gang) den spørgeramme hun bruger, for at “spotte” de gode testimonials. Jeg har lovet at den kun er tilgængelig et få dage, så det er nu du skal downloade den.
For at få fingre i “Sådan laver du kunde-udtalelser, der sælger din ydelse, bygger din troværdighed og gør tvivlere til købere” klikker du dig ind på landingssiden her, signer op og tjekker din mail asap. Afsender er [email protected]
Det er vildt hvad testimonials gør for en tekst. Christina kommer eksempler på testimonials, hvordan hun selv bruger dem, hvordan hun bruger dem på sine kurser og lærerbøger.
Klitsgaard siger: “Testimonials er det ene element der skaber flest konverteringer”.
Ikke kun salg & mødebookinger. -
Hvilken type opslag virker bedst på LinkedIn? Det handler om at skabe kløe i pillefingeren. Og som altid, skal opslaget jo være relevant og værdifuldt for dit netværk. Altid. Men der er bare formater der klarer sig bedre end andre.
Her er anden og sidste udgave af podcast episoden “LinkedIn Tips, Tricks & Hacks med Tonny Mikkelsen”. Et “Must Hear” til dig der er aktiv på LinkedIn eller stadig går med tanken om at lave opdateringer på LinkedIn.
Tonny har flere opdaterings-favoritter. -
Har du fået lagt en plan for, hvad du skal gøre, nu Google Analytics (lige nu) er dømt ude? Har du fået set på alternativer eller håber du på, at der kommer en ny aftale til næste år?
Der findes et dansk alternativ. Det er lige kommet ud, det er gratis og det er nemt at komme i gang. To simple scripts og du er kørende.
Løsningen hedder Digital Analytics fra Dreamdata.
Og så måske det bedste af det hele: det er udviklet til B2B virksomheder. Fordi, det er bare anderledes at måle effekten af din markedsføring som B2B virksomhed. Det bøvler vi i hele tiden.
Kom den her i øret. Steffen Hedebrandt fortæller, hvordan de på tværs af de B2B virksomheder der bruger Dreamdatas løsning, ser ind i en B2B kunderejse, med mere end 30 website sessions, fordelt på mere end 2 beslutningstagere og med hele 192 dage, fra første besøg til et egentligt salg.
Hvor den klassiske analytics ser på individer, ser Dreamdats datamodel på “accounts”, altså virksomheder. Det er en helt anden tilgang, der er er mere B2B mindet end noget jeg har set før.
Få en god introduktion til udfordringerne og hvordan Steffen ser, at en account baseret analytics kan være en del af løsningen, når du skal vurdere, om du bruger dine markedsføringskroner bedst muligt.
Og når det nu er gratis og nemt at implementere, så opet dig som bruger, få det implementeret og se på det om en 30 dages tid. Så ved du om det har værdi for dig eller ej. -
Ooooohhhhh. En helt episode af podcasten, der (næsten) udelukkende går på LinkedIn features, tips, tricks og hacks.
Du får et mega godt fundament ved at lytte. Og til dig der allerede er godt i gang, hop med. Der er masse af ting du kan tage fat i.
Tonny Mikkelsen leger. Og det er de erfaringer han har gjort sig, han her deler med os andre. -
Med mere end 20 års erfaring med digital forretning, marketing og ledelse, så ved Hedi et og andet om det at være marketing ansvarlig.
Det er fundamentet for det som Hedi brænder for i dag.
Heidis mission er at hjælpe den marketingansvarlige til en lettere og sjovere dagligdag. Hjælpe med at de får den nødvendige opbakning fra ledelsen,at der er mål for den digital kanal, et team der virkelig spiller – og hvor der skal være fokus for at skabe flere resultater til virksomheden.
Og det skal så løfte engagementet og den faglige stolthed for den marketingansvarlige og teamet markant… fordi - de skal vide at de gør en forskel for deres kunder og for deres forretning.
Konkret, så skal du introduceres til de 5 klassiske udfordringer der er i marketing (og omkring marketing) og de 3 taktikker - eller råd om du vil - du skal tage med dig fra episoden.
Emnet er “Sådan får du success som marketing ansvarlig” og eksperten er … Heidi Collin. -
Vil du køre i 1. gear på motorvejen i en dyr Porsche? Nej, vel? På samme måde bør du heller ikke anskaffe et dyrt e-mailmarketing-system, hvis du ikke anvender og udnytter de muligheder, du betaler for.
Men hvilket e-mailmarketing-system skal du så vælge? Hvilken platform er bedst til nybegynderen, og hvad bør du vælge som erfaren e-commerce virksomhed?
Dette - og meget mere - får du svaret på i denne episode af PotterCut, som handler om e-mail marketing.
E-mail marketing er langt fra et færdigt kapitel, og det er (om muligt) mere relevant nu end nogensinde før.
Episodens ekspert er Peter Kragh Lauritsen, som sidder som Chief Product Officer og Partner hos Texta, et bureau med fokus på netop e-mailmarketing.
Med sig under armen har han tips til både dig, der er helt ny til det der med e-mails, men også gode råd til dig, der allerede er godt i gang med e-mail marketing og ønsker at tage det til det næste niveau.
Episoden henvender sig mest til dig, som arbejder med e-commerce, men der gemmer sig også et nyttigt tip eller to til dig, der arbejder med B2B.
-
Gamification har været et buzzword længe. Men hvad er det lige det kan? Det ved Andreas en hel del om. Andreas er hosd Leadfamly, en dansk virksomhed der har lavet et system, hvor kunderne selv kan lave små “spil”.
Pointen er, at ved at “hacke” hjernen kan spilmekanikker i din marketing hjælpe med at indsamle værdifuld og utilgængelig data, højere konverteringsrater til lead-indsamling, skabe ægte og øget åbningsrater, længerevarende loyalitet og genaktivere tidligere kunder.
Alle mulige forskellige virksomheder anvender gamification, såsom Coop, Sydbank, Albatros Travel, Danish Crown, Bone’s restauranter, Grundfos, Sinful, McDonalds, Zizzi, Amnesty International, Røde Kors og flere end 400 andre virksomheder. Store som små.
Ja, det bliver lidt en svada af fine ord, men Andreas får det forklaret rigtigt godt i denne episode af PotterCut. -
Vil du tjene penge på det du er bedst til? Sælge din viden online? Så er denne episode af PotterCut noget for dig. Du får 3 (nogenlunde simple) spørgsmål du skal kunne svare på… og har du idéen til dit første online kursus.
Måske er episoden specielt til dig, der lever af at sælge timer. Der er bare grænser for hvor mange du kan nå ud til – og hvor meget, du kan tjene – når du sælger dine timer i løst salg.
Her er 50+ minutter fyldt med guldkorn fra Trine Ravnkilde. Trine lever af at lave online kurser for dem der gerne vil tjene penge ved at lave … hold nu fast … online kurser.
For…. hvad skal der til? Hvad tager det af tid, hvad vil det koste dig, hvilke formater skal du gå med, hvad skal det indeholde … og hvad med systemer?
Først og fremmest kender jeg Trine som en “Community Strategist”... som nok så fint hedder. Trine er hammer god til at bruge Facebookgrupper - og tjene penge på dem… Og det har hun undervist i - med online kurser….
Der er meget at hente i denne episode af PotterCut. Måske Rådet fra Tine om, at du maks skal bruge 4 timer på dit første online kursus, er den fedeste Take Away.
For - så er det snuden i sporet og 100% fokus på det vigtigste, nemlig, hvad dine “elever” skal have med sig fra dit online forløb.
Det lyder overkommeligt, ikke? Men måske er det at lave kurset slet ikke det sværeste (hint, hint)
Emnet er Online Kurser og episodens ekspert er Trine Ravnkilde. -
Kunderejsen eksisterer. Uanset om du arbejder med den eller ej. Og så giver det sig selv: du er nød til at arbejde med den. I denne episode af PotterCut får du konkrete bud på, hvordan du kommer i gang med at arbejde med din virksomheds kunderejse. Rådene kommer fra denne episodes ekspert - Søren Bechmann.
Søren Bechmann har arbejdet med kunderejser i en million milliard år (sådan cirka). Han skriver bøger, holder oplæg og hjælper virksomheder i arbejdet med kunderejser…
For alle virksomheder har en kunderejse. Der er et startpunkt a der ender i b. Det kan være en lang eller kort rejse, med få eller mange touchpoints. Nogle af punkterne har du måske styr på, andre har du ikke har styr på. Der er punkter du kan kontrollere og punkter du slet ikke kan kontrollere. Der kan være få punkter og der kan være mange … små, store, vigtige, småvigtige over i knap så vigtige brugerrejser.
Få en god indføring i hvad kunderejser er, hvordan du kortlægger dem og hvordan du arbejder med dem.
Og hvis du vil læse mere, finde Sørens bøger, kurser, oplæg med mere, så tjek hans website Service Design Institute. -
Få et unikt indblik i, hvordan Dinero med Patrick Rasmussen ved roret, har skabet en content marketing strategi, der giver 75.000 besøg ... hver måned.
-
Hvornår har du sidst leget kunde i egen butik? Det skulle du gøre … det giver en kanon indsigt og kan meget nemt resultere i et helt andet website, end det du sidder med i dag. Emnet er den digitale købsrejse og episodens ekspert er Peter Schjødt.
-
Du skal ikke lave en chatbot fordi det er marketing-smart. Der er ingen der elsker chatbots. En chatbot er tiden værd hvis du har mange ensartede henvendelser. Ellers skal du bruge dit krudt på noget andet! Så kort og præcist siges det af episodens ekspert, der selv lever af at bygge chatbots … velkommen til PotterCut – hvor emnet er Chatbots og episodens ekspert er Linea Svendsen.
-
Her får du 6 en halv gange tips, tricks & hacks til LinkedIn. Fra en overset funktion (der er guld værd) til noget du måske allerede gør – der lige frem kan skade din LinkedIn profil!!! Sådan – nu er du næsten nød til at høre podcasten, ikke?
-
Sådan samarbejder du med dine medarbejdere for at give dem et stærkt brand - og brande din virksomhed på en og samme tid.
- Näytä enemmän