Episodit
-
I denne episode af Udviklingsrummet dykker vi ned i brugen af Jungiansk Typeindeks (JTI) i ledelsesudvikling.
Vært, Mette Babitzkow Boje, chef for testværktøjer i CfL, har inviteret konsulent Søren Holck Holmgren i studiet til en samtale om hans arbejde som selvstændig konsulent i konsulentvirksomheden Itoi.
Søren deler sine erfaringer med at anvende JTI i forskellige sammenhænge, alt fra 1:1-samtaler til workshops med hele afdelinger. Han fortæller om sin første introduktion til JTI, og hvordan han bruger JTI til at forbedre samarbejde og kommunikation. Han giver konkrete eksempler på øvelser og tilgange, han selv anvender i sine forløb.
Episoden afsluttes med tre gode tips til arbejdet med JTI og en personlig anekdote om, hvordan en fejl lærte ham at sikre bedre forberedelser mellem samtaler.
Lyt med og få indsigt i, hvordan JTI kan være et værdifuldt værktøj i ledelsesudvikling.
-
I denne episode af Udviklingsrummet byder vi velkommen til Dorthe Schollert, uddannelseskonsulent ved Forsikringsakademiet. Sammen med vært, Mette Babitzkow Boje, dykker vi ned i, hvordan JTI kan anvendes i praksis til at forbedre samarbejde og kommunikation i både undervisningslokalet og på arbejdspladsen.
Du får indblik i konkrete metoder og øvelser, som Dorthe bruger til at styrke teamdynamik og individuel udvikling gennem JTI. Hun forklarer, hvordan hun hjælper teams med at forstå deres fælles styrker og udfordringer, samt hvordan man kan anvende JTI som et værktøj til at skabe psykologisk tryghed og tillid.
Lyt med og få inspiration til, hvordan du kan bruge JTI til at forbedre din egen og dit teams kommunikation og samarbejde. Episoden er spækket med praktiske råd og personlige anekdoter, der gør det let at relatere til og anvende i din hverdag.
-
Puuttuva jakso?
-
I dette afsnit af Udviklingsrummet har vært, Mette Babitzkow Boje, fornøjelsen af at have besøg af Jan Borregård, ejer af konsulentvirksomheden Vipindi. Jan, der selv har typekoden ENFP, deler, hvordan han anvender Jungiansk Type Index (JTI) i sit arbejde, specifikt inden for ledelses- og teambuilding.
Vi drøfter fordele og udfordringer ved forskellige personlighedstyper på arbejdspladsen, og hvordan Jan tilpasser sine metoder til de forskellige behov, der opstår i teams og blandt ledere. Dette omfatter bl.a. brugen af øvelser som 'den ideelle arbejdsplads' og 'parkeringspladsen', der hjælper deltagerne med at se og værdsætte hinandens forskelligheder.
Lyt til afsnittet og hør om betydningen af at skabe en grundig forståelse for både individuelle roller og teamdynamikker ved hjælp af værktøjerne JTI og Teamkompasset, samt hvordan du kan anvende personlighedstypologier strategisk i organisationens udvikling og ledelse.
-
I denne episode af Udviklingsrummet har vært Mette Babitzkow Boje besøg af Klaus Henriksen, der deler sine personlige erfaringer med anvendelse af JTI i både sit arbejds- og privatliv.
Gennem samtalen belyser Klaus Henriksen, hvordan forståelsen af forskellige personlighedstyper kan forbedre kommunikationen og samarbejdet i teams, samt hvordan det kan bidrage til bedre ledelse ved at anerkende og værdsætte forskelligheder.
Episoden giver dig indblik i, hvordan typeteori ikke kun er et værktøj til selvforståelse, men også en metode til at styrke relationer på arbejdspladsen og i privaten.
-
”Det starter altid med en leder der har en udfordring” – i denne første episode af Udviklingsrummet udforsker vi brugen af Jungiansk Type Index (JTI) inden for personale- og lederudvikling i Odsherred Kommune.
Vært Mette Babitzkow Boje inviterer chefkonsulenterne Dorte Bjerregaard og Mie Døvling Andersen fra Odsherred Kommune til at dele deres erfaringer med at implementere JTI i deres arbejde.
I episoden dykker de ned i, hvordan typologi anvendes til at forbedre kommunikation, samarbejde og trivsel blandt medarbejdere og ledere.
Undervejs i samtalen belyses vigtigheden af at forstå og værdsætte forskellige personlighedstyper, hvilket bidrager til en mere harmonisk og effektiv arbejdsplads. De diskuterer konkrete eksempler på, hvordan JTI har gjort en forskel i praksis, og deler tips og udfordringer ved at arbejde med typologi.