エピソード
-
I denne podcast snakker Jøren Ullits og Sten Schaumburg-Müller om regeringens nye forslag til en regulering af ytringer på de sociale medier. Forslaget indeholder bl.a. krav til det sociale medie om at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer.
Udsendelsen tager afsæt i Stens indlæg på Juridisk Instituts blog (”Holder det i byretten?”) fra den 17. august 2021, der handler om ytringsfrihed og/eller privatliv: https://holderdetibyretten.wordpress.com/2021/08/17/ytringsfrihed-og-eller-privatliv/ -
Duer Facebooks Tilsynsråd til noget, hvad kan vi bruge det til, og hvordan med menneskerettighederne, herunder retten til ytringsfrihed? Hvordan er det indtænkt, og er der i øvrigt adgang til Tilsynsrådet for personer, der er omtalt på Facebook, men som ikke selv har en profil på platformen?
Disse og andre spørgsmål stiller Jøren Ullits sin kollega Sten Schaumburg-Müller i dette podcastafsnit.
(billede af Carolyn Schmitt) -
エピソードを見逃しましたか?
-
Hvorfor kan man ikke bare hive et socialt medie i retten for at have distribueret noget strafbart indhold, som f.eks. hate speech eller ulovlige billeder og film? Og hvad er egentlig formålet med Facebooks såkaldte Oversight Board, som bl.a. huser vores tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt?
Disse og andre spørgsmål stiller Jøren Ullits sin kollega Sten Schaumburg-Müller i dette podcastafsnit. -
I denne podcastepisode stiller Jøren Ullits nogle uddybende spørgsmål til sin kollega Bent Ole Gram Mortensen om hans blogindlæg "Kvanefjeldsvalget" (https://holderdetibyretten.wordpress.com/2021/04/13/kvanefjeldsvalget-i-gronland).
Lyt med, og hør nærmere om problemerne ved en mine på Kvanefjeldet, hvem der ejer retten til mineralerne i dag, og om mineralet uran også er omfattet af selvstyrets kompetence. -
I denne episode stiller Jøren Ullits nogle spørgsmål til Sten Schaumburg-Müller om legalitetsprincippet og minksagen for at få en bedre forståelse af, hvad der er op og ned i sagen.