Episoder

  • زمان صفحه نمایشی که موبایلتون به صورت روزانه بهتون نشون میده چند ساعته!؟

     

    اولین عددی که موبایلم به من نشون داد تقریبا ۸ ساعت بود! راستش شوکه شدم. از خودم پرسیدم یعنی من به اندازه‌ی یک تایم کاری تمام وقت سرم تو گوشیمه!؟ و همین سوال باعث شد دنبال کتابی بگردم که با استناد بهش بتونم جوابی براش پیدا کنم.

     

    کتاب مینیمالیسم دیجیتال اثر کال نیوپورت، نویسنده‌ی کتاب پرفروش کار‌عمیق، از سیاست‌های پشت پرده‌ی فناوری‌های جدید مثل شبکه‌های اجتماعی و گوشی‌های هوشمند پرده بر‌میداره و برای تعدیل‌کردنشون راه‌کار منحصر به‌ فردی ارائه میده.

     

    در این کتاب در مورد خوب یا بد بودن فناوری‌های جدید صحبت نمیشه و فقط به این نکته می‌پردازه که استفاده از این فناوری‌ها باید در جهت تقویت اهداف و ارزش‌های ما باشه نه دست‌آویزی برای تامین منافع نامقدس صاحبانشون.

     

    ارتباطات آنلاین تا زمانی میتونه خوب باشه که ارتباطات آفلاین ما رو از بین نبره. اگه در این مورد با من هم‌نظرید پیشنهاد می‌کنم بیننده یا شنونده‌ی این قسمت باشین.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • در دنیای امروز و با توجه به امکاناتی که اینترنت و شبکه های اجتماعی فراهم کرده، رهبری کردن صرفا در انحصار افراد قدرتمند و کاریز ماتیک نیست.


    به باور ست گادین نویسنده این کتاب و هجده کتاب پرفروش بین المللی از جمله گاو بنفش که طرز فکر مردم رو درباره بازریابی، رهبری و ایده‌پردازی تغییر داده، امروزه همه فرصت دارن قبیله ای از افراد همفکر رو گرد هم بیارن و کارهای شگفت‌انگیزی انجام بدن.


    اگه ایده ای داری و برای اجرا‌ کردنش به دنبال یاورای همیشه مومنی هستی که با جون و دل کنارت باشن، این قسمت رو از دست نده.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • Mangler du episoder?

    Klikk her for å oppdatere manuelt.

  • یه روز سر کلاس ادبیات معلم داشت سر حرف اشتباهش پافشاری می کرد و با نظرات مخالف بچه‌ها به بدترین شکل ممکن برخورد میکرد.

    با اینکه همه می‌دونستیم حرفش اشتباهه، ولی می‌ترسیدیم چیزی بگیم چون یه ماه دیگه امتحانای آخر سال بود و احتمالا حرف زدنمون برامون گرون تموم میشد.

    ترس و هیجان تمام وجودمو گرفته بود و حرفایی که می‌خواستم بزنم داشت تو سرم رژه میرفت، می خواستم بگم آقای فلانی به این دلایل حرفت اشتباهه و شما حق نداری حرف اشتباهت رو به ما تحمیل کنی؛ تو همین حالت دو به شک بودم که یهو پا شدم و بدون فکر کردن به آینده حرفامو زدم...

    بلافاصله بعد از تموم شدن حرفام انگار بقیه بچه‌ها هم جرئت ابراز نظراشون رو پیدا کردن و آقای معلم در کمال ناباوری حرفمون رو قبول کرد.

    اون روز مهم نبود معلم نظر مارو قبول کنه یا نه، مهم این بود که ما در برابر حرف زور ساکت نموندیم.


    خانم ربه‌کا سولنیت در کتاب امید در تاریکی به شرح و بسط همین موضوع پرداخته؛ این پادکست برداشت‌های من از این کتاب و روایت داستان افرادیه که با اینکه از آینده مطمئن نیستن، اما لحظه حال رو غنمیت میشمرن و امیدوارانه، با تمام توان برای رسیدن به خواسته‌های به‌حقشون، تلاش میکنن.


    شنیدن این قسمت رو از دست ندین.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • زندگی کردن تو لحظه حال برای خیلی از ماها یه حرف قشنگیه که واقعیت نداره. همیشه هم یه بهونه ای برای لذت نبردن از لحظه حالمون داریم. اما وقتی به این بهونه ها بیشتر فک میکنیم میبینیم بیشترشون مالِ گذشته و آیندن. پس شاید بشه نتیجه گرفت راه زندگی کردن در حال زندگی نکردن در گذشته و آیندست، گذشته ای که دیگه وجود نداره و آینده ای که هنوز نیومده. اما ذهن مخربی در درون ما نمیذاره از گذشته و آینده خلاص شیم. اگه مثل ما دوس دارین این ذهن مخرب دست از سرتون برداره، پیشنهاد میکنیم این قسمت رو دنبال کنید.

    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • همه ویژگی های بد و خوب در همه آدما وجود داره به طور مثال حسادت در همه ما هست و بسته به ژنتیک، اراده فردی، آموزش و خیلی پارامترای دیگه کم یا زیاد میشن، مثلا شما کمتر حسادت میکنی و من بیشتر.

    سایه یا نیمه تاریک وجود بخشی در وجود ماست که وظیفش انکار کردن همه این ویژگی های بده و همیشه مجبورمون میکنه در طول زندگی به هر کاری دست بزنیم که مثلا به همه ثابت کنیم حسود نیستیم و آدمایی که از نظر ما حسودن رو قضاوت کنیم.


    اگر میخوای رو این بخش از وجودت کنترل داشته باشی و با روش کار و نحوه تعامل با اون آشنا بشی، پیشنهاد میکنیم این قسمت رو دنبال کنید.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  • یه خونه 450 متري رو در نظر بگیرین؛ حتما دو تا درب ورودي داره، دو تا آشپزخونه داره و خلاصه امکانات زیادي براي این داره که مثلا وقتی یه زن و شوهر در اون قهرن بتونن یه جوري برنامه ریزي کنن که تا چند روز همدیگرو نبینن. اما تو یه خونه 90 متري به سختی میشه این مدت قهر رو طولانی کرد. در نتیجه شاید بشه این برداشتو داشت که خونه هاي خیلی بزرگ پتانسیل

    سردي روابط بیشتري دارن. در مورد معماري خیلی صحبت شده اما در مورد اثراتش بر انسان و روابط انسانی کمتر کار شده.

    سلیقه معماري هر کس میتونه نشون دهنده شخصیتش باشه. یه ساختمون میتونه تداعی کننده خاطراتمون باشه. معماري حتی میتونه باعث پیشرفت و ترقی ما هم بشه.

    معماري بر ما مؤثره و ما از معماري تاثیر میگیریم، پس شاید باید کمی بیشتر بهش اهمیت بدیم.


    اگه به تاثیر معماری بر رفتار آدم‌ها علاقه دارید، شنیدن این پادکست رو از دست ندید.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.