Episoder
-
Wat pijnlijke knieën, micromanagen, oneindige invalshoeken en VR-brillen te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling.
Trainers Anna en Renée in gesprek over het ‘niet weten’ en groeien als mens.
Met al die jaren ervaring als trainer en cursist in persoonlijke ontwikkeling vertelt Renée hoe ze tóch weer in een patroon van controle en managen was vervallen. En ondanks dat ze wel wist dat ze niet haar Wat Werkt Wel deed, kon ze óók haar vinger niet helemaal leggen op hoe dan wel.
Luister je mee in deze erg persoonlijke, kwetsbare, interessante en inspirerende podcast over nieuwe breindpaadjes creëren, anders kijken en anders voelen.
Wil je ook groeien, nieuwe breinpaadjes creëren en meer mogelijkheden in leven en werk krijgen? Kijk dan eens op www.1e-verdieping.nl -
In verbinding blijven met jezelf én tegelijkertijd met de ander in een liefdesrelatie. Wat een klus soms!Want we zijn zo verschillend. En misschien ken je wel dat je liever vecht, vlucht of bevriest dan in contact te blijven. Of onhandige dingen gaat doen zoals jezelf vastklampen aan de ander, juist gaat pleasen, je overweldigd voelt of helemaal niets meer doet.
Dus hoe werkt dat nou eigenlijk bij ons mensen: in contact blijven met jezelf én de ander terwijl er ook zoveel verschillen zijn. En hoe ga je om met alle beperkingen en hechtingsstijlen die we met ons meedragen? Maar ook, welke hulpbronnen kun je inzetten, hoe kom je weer bij jezelf en in je eigen vel? Om van daaruit te verbinden met de ander.
Onze Trainer Richard gaat in gesprek met onze Trainer van de Body Mind opleiding en tevens Relatiecoach Anja over verschillen in relaties, relatiecoaching en hechtingsstijlen.
Voor iedereen die nieuwsgierig is in relaties en hoe je omgaat met autonomie, symbiose, verbinding, hechting, afstemmen op je eigen gevoelens, samen durven zijn en tegelijkertijd jezelf. En natuurlijk ook voor iedereen die professioneel met mensen werkt, zoals trainers en coaches.
Veel luisterplezier! -
Mangler du episoder?
-
In deze podcast duiken Jolanda en Anja in het onderwerp ‘waarden’ en waarom dat zo'n geweldige interventie is om als coach in je toolbox te hebben. En los van of je nou coach bent of niet, het bewust zijn van je waarden is sowieso als het openen van een schatkamer aan mogelijkheden.
Want waarden sturen al ons gedrag en zijn dus mega bepalend in
waarom je doet wat je doetalle keuzes die je maaktof je je wel of niet lekker in je vel voeltof je stress hebt of juist energieof je gemotiveerd bent of juist nietEn waarden zijn de basis van conflicten en botsingen of juist de basis van harmonie in alle soorten relaties. Bovendien zijn onze waarden ons interne kompas waarmee we situaties, onszelf en anderen evalueren.
Hoe belangrijk is het dus om je waarden top of mind te hebben? Een heerlijke podcast om even stil te staan in hoe zit ik in elkaar, waar komen mijn waarden eigenlijk vandaan, en hoe kan ik mijn eigen-waarde verder ontwikkelen.
Deze podcast is voor coaches (in ontwikkeling), voor iedereen die met mensen werkt en natuurlijk ook voor jezelf. Want met het kennen van je waarden, wordt het leven weer net een stukje leuker, makkelijker en begrijpbaarder.
De VOER VOOR COACHES - COACHEN MET IMPACT podcast reeks geeft je een inkijkje in wat er allemaal bij het coachvak komt kijken doordat de trainers Jolanda en Anja je meenemen langs de reis van de Coachen met Impact opleiding. In elke podcast vertellen ze over waar ze in dat blok van de opleiding mee bezig zijn. Altijd gericht op hoe kom je tot de kern en bij mogelijkheden. En wat is daar dan voor nodig? Een podcast-reeks vol inspirerende tools, handvatten en verhalen waardoor je heel veel inzichten krijgt als coach.Voor iedereen die al coach is en passie heeft voor het coachvak. En voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar coachen, willen ontdekken of het coachvak iets voor hem/haar is en benieuwd zijn naar wat er in de opleiding Coachen met Impact allemaal langskomt.
https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/coachen-met-impact/
-
Hoe doe je je probleem?”
Huh wat? Dat overkomt me gewoon…
Herkenbaar? Dat het kan voelen alsof dingen je overkomen? Hoe zou het zijn als je daar meer vat op krijgt? Je een andere afslag kan nemen, waardoor je een ander resultaat krijgt?
Veel van wat we doen, is een onbewust proces. We denken er bijvoorbeeld nauwelijks over na hoe we ‘s ochtends opstaan, naar het werk gaan, gezond leven of juist ongezond leven, omgaan met vriendschappen, liefdevolle relaties hebben of juist niet, leuk met onze kinderen zijn of veel te vaak gedoe. Maar ook hoe doe jij eigenlijk boos worden, enthousiasme, altijd te laat komen, uitstellen, jezelf motiveren, balans houden, te hard werken, te veel verantwoordelijkheid nemen, jezelf niet laten zien, gelukkig zijn?
Als je weet hoe je dat doet, heb je goud in handen toch?
Met NLP word je je bewust van: hoe doe jij de dingen die je doet. Want overal, in alles wat je doet, denkt en voelt in het leven, zit een strategie achter. Een strategie is in wezen een reeks van interne ‘denkprocessen’ die steeds weer leiden tot precies hetzelfde resultaat.
Als het ware zijn al je strategieën als een soort domino day. Als er eenmaal een steentje omgaat, gaat de rest ook om. Maar stel nou dat jij er een steentje uit kan halen, dan stopt je strategie in een keer. Of als je een steentje een andere kant op kan laten gaan, dan krijg je een hele andere uitkomst.
In deze Voer Voor Coaches Podcast duiken onze trainers van de Coachen met Impact opleiding, Anja en Jolanda, in de wereld van strategieën. Want hoe werkt dat eigenlijk met die strategieën? Hoe word je ze bewust, hoe hou je ze in stand, wat is de trigger en welke overtuigingen zitten je dan in de weg? En natuurlijk, hoe begeleid je je coachee hierin zodat er verandering komt en meer keuzevrijheid om dingen ook echt op een andere manier te doen? Ze vertellen al hun ervaringen, delen ook hun eigen triggers en zij daar zelf mee dealen.
De VOER VOOR COACHES - COACHEN MET IMPACT podcast reeks geeft je een inkijkje in wat er allemaal bij het coachvak komt kijken doordat de trainers Jolanda en Anja je meenemen langs de reis van de Coachen met Impact opleiding. In elke podcast vertellen ze over waar ze in dat blok van de opleiding mee bezig zijn. Altijd gericht op hoe kom je tot de kern en bij mogelijkheden. En wat is daar dan voor nodig? Een podcast-reeks vol inspirerende tools, handvatten en verhalen waardoor je heel veel inzichten krijgt als coach.
Voor iedereen die al coach is en passie heeft voor het coachvak. En voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar coachen, willen ontdekken of het coachvak iets voor hem/haar is en benieuwd zijn naar wat er in de opleiding Coachen met Impact allemaal langskomt.
www.1e-verdieping.nl/opleidingen/coachen-met-impact/
-
Wist je dat je door veel en vaak je hulpbronnen te ‘doen’ je lekkerder in het leven komt te staan? En dat dat zoveel verder gaat dan alleen wat ‘heppiedepeppie’ psychologie?
Aandacht geven aan waar jij blij, krachtig, energiek of ontspannen van wordt, helpt namelijk om je brein en autonome zenuwstelsel in balans te brengen. En dat maakt alle verschil!!
Maar misschien ken jij ook wel dat dunne lijntje tussen echte hulpbronnen en sjoemel hulpbronnen. Of dat iets bijna een verslaving wordt? Want ken je ook dat lekker even op je telefoon zitten als een hulpbron voelt. Maar dat na een half uurtje scrollen je er misschien toch een mwah gevoel aan overhoudt?
En dus dachten Jolanda en Renée, dat gaan we nou eens flink uitpluizen. Hoe zit dit, wat is het verschil en hoe weet je dat?
Een heerlijke podcast met een top 3 om zelf te checken: Is dit een echte of een sjoemel hulpbron. Luister je mee? -
Coachen is eigenlijk een beetje een 'rommelig' vak. Waarom? Omdat je nooit weet wat je gaat tegenkomen. Het is vaak gewoon niet zo voorspelbaar. Hoezo? Nou, omdat je coachee meestal met een brei van woorden komt, een heel verhaal waarom van alles en nog wat niet goed gaat. En het liefst wil het brein van jouw coachee een kant-en-klare-oplossing. En dat vragen ze dan ook aan jou! Herkenbaar, dat je denkt…. HELP, hier is geen touw aan te knopen, waar moet ik beginnen?
In deze podcast nemen de trainers Jolanda en Anja je mee in de ‘ballenbak van taal’. Hoe kun je anders luisteren naar je coachee dan alleen de inhoud van het verhaal? Want als je weet hoe je ook naar die brei van woorden kan luisteren, krijg je een enorme krachtige tool in handen en wordt coachen in een keer super leuk en effectief! Want hoe zou het zijn als jij je coachee door middel van taal weer bij mogelijkheden en diepgaande veranderingen kan laten komen?
Luister naar deze podcast en ontdek hoe we taal de hele dag door gebruiken, meestal heel onbewust. Niet alleen in contact met de ander maar ook in ons eigen brein. Zo maken we met taal in ons hoofd een constructie, als het ware een lelijk bouwwerk, van onze problemen. En daarmee zetten we onszelf vast, omdat we niets anders meer kunnen zien dan deze constructie. Leer hoe je als coach met taal die constructie kan demonteren, hoe je kan herkennen wat wordt weggelaten, vervormd en gegeneraliseerd, welke vragen je kan stellen, en nog veel meer. Met als doel dat het bouwwerk van je coachee in elkaar stort. En hoe gaaf is het dan dat je coachee samen met jou iets nieuws kan bouwen, wat wel helpend en versterkend is!
Deze podcast is een reis langs het NLP Communicatiemodel en een aantal krachtige taalmodellen zoals het Meta Model, Milton Model, Metaforen en nog veel meer boeiends! Luister je mee?
De VOER VOOR COACHES - COACHEN MET IMPACT podcast reeks geeft je een inkijkje in wat er allemaal bij het coachvak komt kijken doordat de trainers Jolanda en Anja je meenemen langs de reis van de Coachen met Impact opleiding. In elke podcast vertellen ze over waar ze in dat blok van de opleiding mee bezig zijn. Altijd gericht op hoe kom je tot de kern en bij mogelijkheden. En wat is daar dan voor nodig? Een podcast-reeks vol inspirerende tools, handvatten en verhalen waardoor je heel veel inzichten krijgt als coach.
Voor iedereen die al coach is en passie heeft voor het coachvak. En voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar coachen, willen ontdekken of het coachvak iets voor hem/haar is en benieuwd zijn naar wat er in de opleiding Coachen met Impact allemaal langskomt.
https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/coachen-met-impact/
-
In deze podcast blikken Jolanda en Anja terug op het vierde blok van de opleiding Coachen met impact. In een openhartig gesprek bespreken zij hoe we onbewust de dingen doen die we doen. Veel van de dingen die we doen zijn natuurlijk gewoon helemaal prima en werkend. Als het echter niet voor je werkt en je keer op keer op keer in hetzelfde patroon stapt wordt het interessant om jezelf eens af te gaan vragen: “Hoe doe ik eigenlijk mijn probleem?”
In NLP noemen we dat herhalende patroon een strategie. Bijvoorbeeld de 'ik-neem-alles-op-mijn-bordje' strategie. Jolanda en Anja ontrafelen hoe al onze strategien ook weer samenhangen met onze overtuigingen en overlevingsmechanismen. Ze bespreken wat je kan doen om die dieperliggende sturing te achterhalen, hoe om te gaan met je triggers en hoe dat je weer helpt om regisseur te worden van je leven
Jolanda en Anja leggen tot slot ook nog het verband waarom het zo nuttig is als coach om zicht te hebben op de strategieën van jezelf en van de ander. Zo voorkom je dat je in de verkeerde trein stapt en kan werken als een uitzendkracht met oneindige nieuwsgierigheid! Veel luisterplezier!
De VOER VOOR COACHES - COACHEN MET IMPACT podcast reeks geeft je een inkijkje in wat er allemaal bij het coachvak komt kijken doordat de trainers Jolanda en Anja je meenemen langs de reis van de Coachen met Impact opleiding. In elke podcast vertellen ze over waar ze in dat blok van de opleiding mee bezig zijn. Altijd gericht op hoe kom je tot de kern en bij mogelijkheden. En wat is daar dan voor nodig? Een podcast-reeks vol inspirerende tools, handvatten en verhalen waardoor je heel veel inzichten krijgt als coach.
Voor iedereen die al coach is en passie heeft voor het coachvak. En voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar coachen, willen ontdekken of het coachvak iets voor hem/haar is en benieuwd zijn naar wat er in de opleiding Coachen met Impact allemaal langskomt. https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/coachen-met-impact/
-
In deze inspirerende podcast nemen de trainers Jolanda en Anja je mee in de basis van het coachvak. Ze delen hun visie op coachen en welke interne houding van jou als coach nou echt helpend is. Ben je als coach verbonden met het probleem of juist met alles wat jouw coachee in zich heeft om tot mogelijkheden te komen? Coach je in, of juist buiten de box? Hoe luister en kijk je? En welke soort vragen stel je? Allemaal gericht om jouw coachee nieuwe brein-weggetjes te laten maken!
De VOER VOOR COACHES - COACHEN MET IMPACT podcast reeks geeft je een inkijkje in wat er allemaal bij het coachvak komt kijken doordat de trainers Jolanda en Anja je meenemen langs de reis van de Coachen met Impact opleiding. In elke podcast vertellen ze over waar ze in dat blok van de opleiding mee bezig zijn. Altijd gericht op hoe kom je tot de kern en bij mogelijkheden. En wat is daar dan voor nodig? Een podcast-reeks vol inspirerende tools, handvatten en verhalen waardoor je heel veel inzichten krijgt als coach.
Voor iedereen die al coach is en passie heeft voor het coachvak. En voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar coachen, willen ontdekken of het coachvak iets voor hem/haar is en benieuwd zijn naar wat er in de opleiding Coachen met Impact allemaal langskomt.
https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/coachen-met-impact/ -
Heb je ook zoveel uit de NLP Practitioner gehaald en heb je de smaak te pakken? Wil je NLP verder integreren en nog meer de verdieping in? Op identiteitsniveau grote stappen maken?
Als je nieuwsgierig bent wat je uit onze NLP Master kan halen, luister dan deze podcast waarin de NLP trainers Bart Visser en Herman Cornet met elkaar sparren over waarom de Master nou zo interessant kan zijn voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
-
Wat komt er allemaal bij NLP trainerschap kijken. Hoe zorg je dat mensen echt leren en er onbewuste leerprocessen op gang komen. Wanneer ben je echt en congruent als trainer. Welke trainersvaardigheden kun je leren. Hoe ga je om met het groepsproces? Wat neem je van jezelf mee als trainer? In deze podcast aflevering nemen Richard en Bart nemen je mee in een bevlogen gesprek op alle neurologische niveaus over NLP trainerschap en wat je in de erkende NLP Trainers Training kan verwachten.
-
Ademen is hot, ademen is in. Wim Hof, Bewust verbonden ademsessies, Ademcoaches, Emotional Breath, allemaal super interessant en heilzaam. Zijn we allemaal en helemaal voor, en veel daarvan doen we ook in onze trainingen. En… dit zijn allemaal adem-oefeningen waar je bij wijze van spreken een ‘matje’ nodig hebt of onder begeleiding doet.
Maar hoe kun je nou gewoon in het dagelijks leven bewuster ademen? Gewoon door de dag heen? En belangrijker nog, waarom zou je dat überhaupt doen? Want wat betekent dat voor je gezondheid, lichaam, energieniveau, emotionele huishouding, mentale staat en zelfs spiritualiteit?
In deze podcast is Renée in gesprek met Heleen die niet alleen expert is in ademen maar er vooral ook super enthousiast en bevlogen over is om mensen meer bewust te laten zijn op hun adem. Haar slogan: "Lucht geeft Liefde". Met de juiste ademhaling gaat je energie weer stromen. Wat vast zit, komt weer los. En wat los komt geeft inzicht.
Luister mee en help jezelf door bewuster te ademen in je dagelijkse leven. -
Herken je als jongere ook dat er steeds meer van je gevraagd wordt? Dat je voor belangrijke keuzes staat en al behoorlijk wat verantwoordelijkheid draagt? Het leven kan soms behoorlijk uitdagend zijn, en we begrijpen dat maar al te goed.
NLP helpt je enorm op weg om jezelf te snappen in hoe je keuzes maakt, effectiever kunt studeren, in actie kunt komen zonder jezelf te overweldigen, om te gaan met perfectionisme, vrienden, relaties, emoties, je grenzen aang te even, om te gaan met stress en nog veel veel meer. Dus jaaaaa NLP kan zeker ook voor jongeren en daarom hebben we de meest toffe NLP Jongeren training: NLPJong!
In deze podcast interviewt Anna onze NLP Jongeren trainer Louise die je alle ins en outs vertelt over wat je van NLP en deze NLPJong training kan verwachten en wat je ermee kan,
Louise Busker heeft enorm veel passie voor jongeren en geeft al 20 jaar NLP Jongerentrainingen. Ze is gecertificeerd NLP Trainer bij De eerste verdieping en geeft daar de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLPJong trainingen.
www.1e-verdieping.nl/nlpjong -
Senior coaches Renée en Anna vogelen samen uit waarom NLP toch zo helpend is in je coachpraktijk. Natuurlijk niet alleen omdat NLP je een berg aan geweldige technieken biedt waardoor je coachee op onbewust niveau kan veranderen (en laat daar nou net de echte verandering plaatsvinden). Maar vooral ook, hoe helpt NLP jou als coach om bewust te worden van je patronen, eigen kwaliteiten en natuurlijk valkuilen. Wat is het waardoor jij in de overdracht schiet. Hoe snap je wat je eigenlijk doet als je intuïtief coacht? Hoe kom je zelf als coach bij meer mogelijkheden. En als jij ruimer denkt en voelt, stel je eens voor wat dat bij je coachee teweeg brengt.
Waar Renée eerst de persoonlijke ontwikkelingsweg volgde met NLP om daarna pas te professionaliseren als coach, trainer en therapeut, liep Anna juist de route juist precies andersom. Twee door de wol geverfde senior coaches en NLP Trainers in gesprek over NLP, coaching, persoonlijke ontwikkeling en hoe NLP nog meer verdieping in hun werk als coach én in hun persoonlijke levens heeft gebracht. -
Als je een probleem hebt wil je dat het liefst zo snel mogelijk oplossen, toch? En misschien herken je wel dat je dan heel hard gaat werken om de oorzaak te achterhalen in de hoop dat het dan wordt opgelost. Nou zitten wij mensen ingewikkelder in elkaar dan dat. Misschien werkt dit voor een kapotte knie of als je auto stil staat maar voor mentaal-emotionele issues, is het soms een klus om de oorzaak te vinden, meestal beland je bij het zoeken zelfs in de spreekwoordelijke vuilniszak. En… als je de oorzaak toch vindt, heb je vaak ook nog geen oplossing.
Voor je coachee geldt dit ook, die wil meestal zo snel mogelijk van z’n probleem af. En een beetje generaliserend willen coaches deze vaak zo snel mogelijk helpen oplossen. Want daar ben je voor toch? Het voelt alsof je nuttig bezig bent en je je geld waard bent.
Oplossingsgericht werken en coachen is een prachtige methodiek, in het engels Solution Focussed therapy. Door de term lijkt het alsof je daadwerkelijk aan de slag gaat met het oplossen van iemand z'n probleem. Als je bedenkt dat coaches over het algemeen van problemen oplossen houden én de coachee naar je komt om een probleem op te lossen, dan kan het maar zomaar zijn dat je als coach veel te hard aan het werk gaat. En eigenlijk gaat oplossingsgericht werken daar niet over.
Jolanda en Anna nemen je mee in waar oplossingsgericht werken wél over gaat, wat de uitgangspunten zijn, bijvoorbeeld in je houding en soorten vragen. Want waar het wel om gaat is dat je client weer bij hulpbronnen en mogelijkheden komt! Zou hulpbrongericht coachen misschien een betere term zijn? We zijn benieuwd wat jij vindt als je deze podcast hebt geluisterd.
Een podcast vol inspiratie voor alle coaches én voor iedereen die wel eens zelf een probleem heeft of vlakbij bij iemand met een probleem is (bijvoorbeeld kind, collega, vriend, familielid). -
Perfectie, waar gaat dat eigenlijk over? We kennen het allemaal wel. En hoe meer je denkt dat jij er geen last van heb, hoe meer je het schijnt te hebben. Het kan bakken met energie kosten met een hoop gepieker en zorgt vaak voor te hard werken, pleasen en stress. Maar hoe kan dit dan eigenlijk? Dus wanneer is het destructieve perfectie en wanneer doe je 'gewoon iets goed'. En hoe zit het dan met de angst voor afwijzing en geen fouten durven maken. En belangrijker nog, hoe kom je uit de perfectie-loop. Nieuwsgierig, luister mee hoe Jo en Renée dit niet helemaal perfect voor je ontrafelen.
-
20 jaar Trainerschap en NLP. Zo lang al? Ja zo lang geeft onze senior trainer Herman Cornet NLP trainingen en heeft hij al flink wat NLP Trainers opgeleid!
NLP is in Nederland sinds de jaren 90 hot en alleen maar verder in ontwikkeling geweest als methodiek die voor ongelofelijk veel mensen life changing is (geweest). Zo ook voor Herman zelf ruim 20 jaar geleden. Daarom is het extra leuk om deze podcast te luisteren en te ontdekken wat Herman in die 20 jaar over zichzelf als mens en als trainer heeft geleerd.
Renée die zelf ooit de NLP Practitioner opleiding als cursist bij Herman deed, vraagt hem het hemd van het lijf. Over waarom hij zelf ooit NLP is gaan doen, wat er bij NLP trainerschap komt kijken en welke ontwikkelingen er zijn geweest in die 20 jaar. Maar ook welke boodschap geeft hij aan de Herman van 20 jaar geleden, die toen als puppy trainer startte.
Een podcast vol met wijsheid, ontdekkingen en inzichten van een man vol met levenservaring én trainerservaring. Dus voor iedereen die al trainer is, overweegt trainer te worden, of 'gewoon' interesse heeft in NLP, een dikke aanrader! -
De podcast die Jolanda en Renée liever niet wilden maken. Met liefde en een berg eigenwijsheid maakte Cathelijne, vaak samen met Jo of Renée, deze geweldige podcasts over jouw bovenkamer. Want, vond zij, als je beter snapt waarom je bent zoals je bent, kun je er het beste uithalen. Na het verlies van Cathelijne pakken Jo en Renée vol inspiratie de draad weer op. Gewoon omdat er nog zoveel moois en interessants te vertellen is en Cathelijne niets liever had gewild. Ze doen dit met elkaar of samen met de andere trainers en coaches van het opleidingsinstituut De eerste verdieping Opleidingen.
En natuurlijk gaat deze podcast over Verlies en Rouw. Als mens maken we allerlei soorten verlies mee, klein en groot. Bijvoorbeeld van mensen, gezondheid, een baan, leeftijd, een dier. Of mogelijk heb je meegemaakt dat je iets nooit hebt gekregen wat je wel had gewild, want dat is ook een vorm van verlies. En hoe ga je dan om met verlies, waarom is rouwen eigenlijk belangrijk. Rouwen is ook werken en hoe doe je dat dan? Laat je door Jolanda en Renée hierover meenemen waarbij ze uiteraard ook hun eigen rouwervaringen met je delen rondom het verlies van Cathelijne.
-
Heb je wel eens van NLP gehoord en overwogen een opleiding te doen? Misschien vraag je je af wat kan ik nou eigenlijk verwachten van zo'n opleiding, wat leer ik er of past NLP wel bij mij en wat ik wil?
Goed nieuws!
We hebben de 8 meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. In een kwartiertje nemen we je mee om te ontdekken:
1. Past NLP wel bij mijn situatie? Kan ik er wel mee wat ik zou willen?
2. Als ik een NLP opleiding ga doen. Wat leer ik dan eigenlijk?
3. Gaat NLP alleen maar over communicatie?
4. Hoe ziet zo'n opleiding eruit?
5. En hoe ziet een dag in de opleiding eruit?
6. Beklijft wat ik leer wel? Werkt het ook jaren later nog door?
7. Waarom in een groep?
8. En waarom zou ik dan voor De eerste verdieping kiezen?
Smaakt het naar meer?
Hier vind je nog veel meer informatie over de NLP Practitioner opleiding: https://www.1e-verdieping.nl/opleidingen/nlp-practitioner/ -
Soms kun je het zo hebben, dat je van binnen steeds maar nieuwe gedachtes creëert, jezelf daarmee in de weg zit want ze geven een rotgevoel. En dat je daarom nog meer nieuwe gedachtes creëert. Handig? Niet echt. In deze podcast legt Cathelijne weer even fris en fruitig uit hoe dat ook al weer zit in de vlieger. Een lekker compacte podcast om je op nieuwe ideeën te brengen!
- Se mer