Relatert
-
A fairy tale podcast for kids about real life extraordinary women from all over the world. Based on the bestselling series Good Night Stories for Rebel Girls, each episode explores the lives of women from the books, encouraging young listeners to ask questions and explore their interests.
-
This is a podcast where I speak straight into the heart and mind of kids with ADHD. Helping them learn and understand the way their brain is wired differently and come up with tools and strategies that work best for them! This is a great conversation tool for trusted adults to use as you navigate this diagnosis alongside your child. I have many wonderful guests who are full of knowledge and great resources too!
-
Mirte Madelief is voorvechter van antroposofie en oprichter van meerdere kinderdagverblijven welke werkt vanuit antroposofisch pedagogische visie. Samen met haar collega Sandra gaat zij op zoek naar antwoorden op de vragen: wat is antroposofische kinderopvang en waarom is het juist in deze tijd zo goed is voor onze kinderen? Sandra, is nieuw met antroposofie. Ze heeft veel vragen en kritiek van buitenaf gekregen op het feit dat ze is gaan werken voor een antroposofische opvang. Door Sandra haar terughoudendheid en kritische blik in combinatie met Mirte haar overtuiging zorgt dit voor discussie maar ook een scherpe blik op of een antroposofische aanpak in de kinderdagopvang het beste is. Samen bespreken ze deze zoektocht met elkaar maar laten ze zich ook leiden door verschillende experts en ervaringsdeskundigen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Waarom zijn bananen krom, dé Nederlandse wetenschapspodcast voor kinderen, gemaakt door Esther Walraven, wetenschapper én schrijfster van de superleuke Waarom-boeken, waarin wetenschappelijke onderwerpen eenvoudig en grappig worden uitgelegd. In deze podcast krijg je in elke aflevering antwoord op een boeiende vraag.
-
In deze spannende jeugdpodcast ontdekt de 12-jarige Janna (Lieve van Leeuwen) dat haar opa Pieter (Aus Greidanus sr.) nog steeds worstelt met een fatale beslissing in de nacht van de Watersnoodramp. Als een detective gaat ze op zoek. Zal Janna zijn geheim ontdekken?
-
In elke aflevering van Watizzut is een bekend voorwerp te gast. Maar... welk voorwerp is het? Presentator Michiel Eijsbouts gaat in gesprek met zijn gast en met de luisteraars die live inbellen. Wie wint de superprijs? Luister en raad mee!”
-
Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf, de podcast over hoogbegaafdheid en onderwijsrecht. Mijn naam is Fleur Terpstra, en als onderwijsjurist sta ik ouders van hoogbegaafde kinderen bij. Hierover schreef ik ook een boek met de gelijknamige titel: ”Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf”.
-
Filastrocche per bambini lette dai bambini. Scritto e creato da Antonio Carletti.
-
Wil je wat spannends beleven met de kids? Luister dan naar de podcast van Rozemijn en Julius. Zij vertellen hier wat zij met hun vrienden elke keer weer beleven in een museum.
Wat zij het allerleukste vinden en wat je niet mag missen tijdens je bezoek. Hopelijk worden jouw kids net zo enthousiast om hier ook eens naartoe te gaan. Dus zet ze op de achterbank en stream deze podcast om in de stemming te komen.
Wil je jouw favoriete museum in deze podcast horen? Mail ons dan je tip naar [email protected]
-
This is an experiment to see if the 5th graders would like to listen to podcasts next year.
-
NTD about littering
-
Graag vertellen we over verschillende sporten aan jullie. Veel luisterplezier.
-
Hoover Chats is a podcast geared for elementary school children. In this episode, one of the Hoover students sits down and messages her future self about the benefits of making healthy choices.
-
Programa de radio grupo 6 C
-
In deze podcastserie spreek ik met ouders die hun kinderen niet naar school sturen, maar bewust thuis onderwijs geven. Hoe organiseren ze sociale contacten? Hoe ziet een dag binnen het gezin eruit? Hoe organiseren ze het onderwijs voor hun kinderen? Waar lopen ze tegenaan en hoe lossen ze dat op?
-
De podcast die gaat over naar de Brugklas gaan vanuit de beleving van Fay, die in de brugklas zit. Maar ook vanuit de beleving van Kim, de moeder van Fay.
Hoe beleven wij de reis naar en in de brugklas? -
Een taalontwikkelingsstoornis, kortweg TOS, komt vaker voor dan je denkt. Het is een aangeboren neurologische aandoening in de hersenen waardoor taal minder goed wordt verwerkt. TOS komt bij ongeveer 1 op de 20 kinderen voor. Ze hebben moeite om taal te begrijpen en te gebruiken. Hoe vroeger een TOS wordt ontdekt, hoe beter een kind geholpen kan worden.
In de podcast ’Herken een TOS bij peuters’ vertellen teamleider Laura Godri en behandelcoördinator Manon van Meerendonk van de Koninklijke Auris Groep over een TaalOntwikkelingsStoornis (TOS) bij peuters. De podcast is met name bedoeld voor professionals bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, en is interessant voor iedereen die werkt met jonge kinderen. Laura en Manon gaan in op het herkennen en bespreekbaar maken van een TOS.
De Koninklijke Auris Groep is expert op het gebied van spraak, taal en gehoor. -
Hi! I'm Gabe! And welcome to Gabe Podcast! Click of these videos right here!
-
Vrolijk en ontroerend luistertheater voor het hele gezin. Terwijl zijn ouders naar het tien minuten gesprek zijn, beleeft Mo een fantastisch avontuur en sluit vriendschap voor het leven. Geschreven door Enne Koens, muziek en liedjes van theatergroep Ausdauer, gezongen en gespeeld door Lottie Hellingman en Betty Schuurman. Govert Schilling vertelt op zijn aanstekelijk manier van alles over de ruimte.
Gebaseerd op het boek: een kleine groene puddingplaneet (5+) van Enne Koens.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Η Eκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση παρουσιάζει τη νέα συλλογή Podcast με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών για τις αυξανόμενες απαιτήσεις του 21ου αιώνα.Προσωπικότητες με κύρος και γνώσεις υψηλού επιπέδου στον τομέα τους, προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για νέους και νέες. Με σύγχρονες θεματικές όπως:Η Εκπαίδευση STEAM & οι Ψηφιακές Δεξιότητες, η Aειφορία, το Περιβάλλον & η Κλιματική Αλλαγή, η Tεχνητή Nοημοσύνη, η Eπαυξημένη Πραγματικότητα, ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός, η Ειδική Αγωγή και η Προσβασιμότητα.