Episoder
-
Filtterit, henkilöbrändit, fasaadi. Pystyykö sosiaalisen median kautta tekemään hyviä johtopäätöksiä siitä minkälainen ihminen on oikeassa elämässä? Mitä oikeastaan edes on aitous sosiaalisessa mediassa ja voiko henkilöbrändi olla aito? Viimeisen jakson aiheena aitous somessa.
-
TORILLE!!! Some pursuaa onnitteluita ja hyvää fiilistä ja samalla menestys yhdistää meitä kansana. Tuoko sinulle eniten hyvää fiilistä toisten onnistuminen, eläinvideot vai nykyinen kehittyvä memekulttuuri? Sosiaalisen median ammattilaiset Kira Hagström ja Jari Viljemaa puhuvat siitä miten onnellisuus näkyy sosiaalisessa mediassa.
-
Mangler du episoder?
-
Se tunne kun joku tykkää sun kuvasta Instassa, joka on julkaistu 438 viikkoa sitten. Yhä useampi vahvistaa yksityisyyttään ja pienentää omaa some-kuplaansa. P.S. tiedätkö sä sen uteliaan tyypin, joka löytää sosiaalisesta mediasta oikean henkilön pelkän hiustenvärin avulla? Sosiaalisen median ammattilaiset Jari Viljemaa ja Kira Hagström puhuvat tässä jaksossa uteliaisuudesta.
-
“Ei tule onnistumaan! Tämäkin vielä!”. Sosiaaliseen mediaan mahtuu läjäpäin kyynisyyttä, negaatiota, besserwisseröintiä ja toisten alaspainamista. Kääntöpuolena käsittelemme unelma-ajattelua. Miksi olisi väärin rakentaa omaa yltiöpositiivista sosiaalista mediaa?
-
Facebook-muistot: "Julkaisit tämän 7 vuotta sitten.” Mikä aiheuttaa eniten häpeää sosiaalisessa mediassa? Onko se vahinkojulkaisut, kiusallisesto kommentoivat sukulaiset, omat menneisyyden haamut vai oma vähitellen vahvistuva boomerius? Entä mikä ihme on Kiran lennosta keksimä “FOBLO”?
-
Onko someviha uusi vessan seinä? Vihaa osoitetaan myös paljon yritystileille ja ihmisiä blokataan. Sosiaalisen median ammattilaiset Jari Viljemaa ja Kira Hagström käyvät läpi maalittamista, vihaa ja sitä miltä tuntuu ammattilaisen näkökulmasta kun yrityksen sometiliä kohtaan hyökätään.
-
Oletko jakanut surun somessa ja saanut osanottoja? Ja oletko tullut ajatelleeksi että “Se tunne kuin..” -meemi kiteyttää sen miten empatia näkyy somessa? Jari tekee paljastuksen ja myöntää ettei ole aiemmin tajunnut niin paljon kuin nyt.
-
"Hei mites teetkö sä silleen ku oot ottanut hyvän kuvan ja keksinyt sille hyvän tekstin niin pistät sen Faceen. Ja myös Twitteriin. No hei laitetaan myös Linkkarin?" Tarmokkuus puhuttaa ja tässä jaksossa kuulemme myös Jari Viljemaan ja Kira Hagströmin rohkeimmat teot somessa.
-
Kaikki muut postaavat kuvia Balilta mutta minä olen kotona, epäreilua! Miksi joku toinen on suositumpi kuin minä? Some saa kateuden tunteet pintaan mutta onko mielikuva muiden täydellisestä elämästä totta? Sosiaalisen median ammattilaiset Jari Viljemaa ja Kira Hagström keskustelevat fasaadeista ja itsensä vertaamisesta muihin somen perusteella.
-
Facebook-Instagram-TikTok-Twitter-Facebook-Instagram.. Loputonta hyppyä kanavasta toiseen, onko tuttu tunne? Sosiaalisen median ammattilaiset Jari Viljemaa ja Kira Hagström käyvät läpi miten laiskuus näkyy somessa: somekarusellina, vastaamattomina viesteinä ja sillä ettei jaksa perehtyä asioihin tarpeeksi.
-
Somekohut, somekriisit, mielensäpahoittajat ja kommenttikentät. Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn ja TikTok herättävät meissä jokaisessa erilaisia tunnetiloja. Naapuri sanoi, se tunne kun, kaverin puolesta kyselen ja netissä luki. Sosiaalinen media ei ole enää jossain internetissä oleva todellisuus vaan se on iso osa meidän kaikkien elämää. On sitten kyseessä kohu, meemi, viraali, loukkaantuja, öyhöttäjä tai maailman parantaja niin puheenaiheita ja tuntemuksia riittää, mutta mitä sanovat asiantuntijat joiden jokapäiväistä työtä some on. Saako jakaa? Tätä podcastia saa jakaa ja palautteet voi kohdistaa Twitterissä podcastin hosteille @KiraHagstrm ja @JariViljemaa.