Episoder

  • Fremtids facilitering - hvad pokker er det? Det vil Katrine sætte lidt flere ord på, særligt med vinklen af, hvordan vi kan inddrage leg i vores facilitering og hvad leg egentlig er.. Katrine drysser også godt med historier fra det virkelige liv so, facilitator. Også er der faktisk også noget vi er lidt uenige om, utroligt nok, måske det her ikke er sidste gang du hører fra Katrine i denne podcast 😅

    Lille detalje, hvis du studser over min lyd, så kan jeg fortæller at jeg blev ramt med en ordentlig forkølelse nærmest under vores optagelse og lagde mig syg bagefter (godt vi optog online, så Katrine ikke blev smittet 😅)

    Referencer:
    Afsnittet fra balance podcasten hvor Katrine er med

    Kurset jeg har deltaget på sidste efterår: https://www.katrineschumann.dk/faciliteringsuddannelsen

    Fremtidsværksted - faciliteringsmetode

    https://www.ideo.com

    Faciliterings Haiku kilde

    Boglisten (pssst husk jeg får en lille skilling fra Saxo, hvis I bruger mine links til at købe bøgerne)
    Den legende organisation af Ann Charlotte Thorsted (vi snakker ikke om bogen, men det er Katrines med-underviser, på Faciliteringsuddannelsen, der har udgivet bogen).

    Find Katrine
    Hendes hjemmeside: https://www.katrineschumann.dk // www.fremtidsfacilitering.dk
    Linkedin: https://www.linkedin.com/in/katrineschumann/


    Find din vært Anne Cathrine
    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også fået lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/
    Men har også min mere ‘private’ behind the scenes insta https://www.instagram.com/falle_anothernerd/

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Hvad er det? Hvorfor snakker vi så ofte om det? Og kan Rasmus og jeg snakke sammen uden det går ‘full nørd mode’ (neeej, det kan vi sku ikke rigtigt).. Super spændende samtale endnu engang, om et emne, det både er lækkert og frustrerende, for personligt kan jeg have det svært med konceptet ‘high performing’, men Rasmus har nogle virkelig gode vinkler på det hele!

    Rasmus har brudt fokus ift. High Performinig Teams ned i 3 områder:Team Achievements (læring, motivation, måle successer, faste leverancer, og fejringer)Team Dynamics (kommunikation, medbestemmelse, samspil, innovation)Team Foundation (tillid, ejerskab & klare ansvarsområder)Hvor vigtigt er det egentlig at have et fælles mål? Er det overvurderet, påtvunget, eller giver det faktisk mening for teamet som helhed? Og hvordan kan man egentlig formulere de mål, så de giver mening for teamet, som et mål?

    Vi kommer også en del ind på kommunikation, hvor sindssygt spændende det kan være, når vi misforstår hinanden, hvorfor vi kan gøre, og hvordan det kan være fordi vi snakker ud fra forskelligt ‘fokus’. Noget som jeg har nørdet en del ned i de sidste mange år 🙏🏻

    Referencer:
    Ted Lasso - Apple TV (SE DEN hvis du ikke har gjort det endnu!)
    Mere plads til det komplicerede, har jeg faktisk også skrevet lidt om, på Linkedin.

    Boglisten:
    (pssst hvis du ikke har opdaget det, så har jeg opdateret mine boglinks, så jeg får en lille skilling fra Saxo, hvis du bruger mine links til køb af bøger)
    The Right Kind of Wrong af Amy Edmondson

    Find Rasmus
    På Linkedin
    Hans hjemmeside
    Rasmus’ podcast “De Agile Rødder” (som han har sammen med Line Hviid - tidligere gæst i den her podcast)

    Det første afsnit jeg er med i omkring min bog og service: https://deagileroedder.fireside.fm/5
    Det nyeste afsnit, hvor jeg er gæst, omkring facilitering: https://deagileroedder.fireside.fm/37

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også fået lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Mangler du episoder?

    Klikk her for å oppdatere manuelt.

  • Susanne har en vidunderlig karriere og historik bag sig, som spænder dejlig bredt, men hendes kærlighed er ‘endt’ i Service Design og Visual Thinking, som et vidunderligt værktøj i udvikling af digitale produkter. Visual Thinking i særdeleshed, men også det at arbejde med design gennem et service perspektiv er noget jeg synes er mega spændende, også farvet af, min kandidat i design, som er en verden jeg betragter som ‘rygraden’ i min faglighed. Det er derfor (endnu) et kærlighedsafsnit kan man sige 😅🤓 med god glæde, energi og nørderier (og lidt vin undervejs 🤫🤫).

    Og hvad er Service Design egentlig? Det er der nok en del der undre sig over, og vi graver i den her samtale, også lidt ned i, hvorfor det er så pokkers svært at definere 🫣 Det er også et lille crash-course i, hvor værdifuldt det egentlig er at kunne omsætte sine tanker til noget visuelt, og hvorfor det altid bare rykker mere effektivt, end kun at snakke om ting.

    Venn diagrammet - hvordan alt kan kommunikeres, udkommer måske en dag?! Men Susannes personlige fagfelt er:
    Grafisk Facilitering/Visual ThinkingService designFaciliteringFind Susanne
    Linkedin
    Instagram
    Visual Thinking Copenhagen

    Du er som altid velkommen til at connecte med mig på LinkedIn eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast, hvor jeg deler nyt om kommende afsnit.

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Så går vi nørd på den! Okay, igen sku 😅
    Vi snakker Liberating Structures, og hvis du slet ikke kender til dem, så beklager jeg, men det her afsnit er en smuuule indforstået. Vi gik all in på den kærlighed både mig og Maryanne har, til de her vidunderlige struktur modeller ift. facilitering af workshops (og meget andet).

    Maryanne giver selvfølgelig også hendes definition på Liberating Structures, med hendes egne ord, og fortæller hendes favoritter, og lidt historier fra det virkelige liv. Vi snakker også om hvilke strukturer der fungerer online, for det er desværre ikke alle, der lige så let kan oversættes til det online rum.

    Maryanne kommer selvfølgelig også med et råd, hvis du aldrig har prøvet at arbejde med Liberating Structures før: så start i det små 🤓 Prøv dem af, og se hvad der sker.

    Så start her, hvis det hele er nyt for dig, ellers lister jeg links til alle de forskellige modeller vi kommer ind over.

    Liberating Structures nævntTroika Consulting (god til sparring) også god online1-2-4-All (god til det meste, særligt eks. opsamlinger)Triz (eks. god til retro)15% solutions (god til ‘første skridt’ løsninger)Spiral Journal (under development 😅 jeg kan ikke finde mere info om den)Ecocycle Planning (god til team udvikling eller strategi arbejde) også god onlineDrawing TogetherOpen Space TechnologyShift and SharePanarchyStrategy knotworking (under development 😅)Purpose-to-PraticeSlang oversættelse:
    Riffs - man ændrer lidt i en eksisterende struktur, for at tilpasse den til egne behov
    Sammensætning af strenge - man laver forskellige strukturer efter hinanden, for at arbejde dybere med et problem, eller gå fra problem til løsninger eksempelvis.
    Invitation - det spørgsmål eller rammesætning som ‘starter’ en struktur. Det skal være ‘specific yet ambiguous’ (i mangel af bedre dansk oversættelse😅)

    ReferencerAnna Forrest - Kaos Pilot, hende der startede netværket (Liberating Structures User Group)Fisher Qua har BackloopAnna Jackson der har Alpinista ConsultingAnna og Fisher har sammen Lucky HunchKeith McCandless og Henri Lipmanowicz (mændene der har skrevet Liberating Structures bogen)The Liberators - Barry Overeem & Christiaan Verwijs som også har en podcastFacilitatortræfScrum Day
    Meetup groups
    Liberating Structures København user group (pssst næste event er 7/3)
    Simcorp Agile
    Scrum Master Clinic CPH

    Bøger (jeg får en lille skilling fra Saxo, hvis I bruger mine links til at købe bøgerne)
    The Surprising Power of Liberating Structures. Simple Rules to Unleash A Culture of Innovation Af Keith McCandless & Henri Lipmanowicz
    Ja, alt materiale er tilgængelig online, men jeg er en sucker for bøger, og det gir bare noget andet at bladre rundt blandt modellerne 🤓

    Find Maryann
    på Linkedin
    og de ovenstående Meetup groups

    Du er som altid velkommen til at connecte med mig på LinkedIn eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast, hvor jeg deler nyt om kommende afsnit.

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Hvad er et brand, hvorfor er det vigtigt at tage på et brand som en helhed, og hvorfor er der mange solo selvstændige der er sit eget brand, det og meget mere, nørder jeg ind i, sammen med May Kjærsgaard.

    Det er måske ikke så ringe endda at være den multipassionist, som jeg er, for tiden er blevet mere klar til komplekse mennesker, med komplekse virksomheder. May drysser med lidt ‘live’ brandrådgivning af mig, og min personlige frustration over at ville, og være, mange ting..

    May gir også tips til, hvordan du kan arbejde med dit brand:
    Se det som et univers (Holistisk set)Ikke kun ‘hvad du sælger = dit brand’Hvad er dine værdier?Hvad er du sat i verden for (dit ‘why’ som nogen siger)Det skal være autentiskTage bevidste valg, og fravalg, i dine virksomhed‘Det vi sælger, er ikke det, som folk køber’

    Referencer
    Hvor F er Balancen - podcasten hvor jeg live dokumenterer min egen rejse i at skifte lidt karriere OG undersøge hvor balancen egentlig gemmer sig..

    Frederikke Schmidt (Linkedin)

    Mine Brand besættelser: Eyda, Dilling og NadiLakai

    Marketing tragten
    Performance Marketing
    Ikigai - hemmeligheden til et lykkeligt liv

    Bøger (jeg får en lille skilling fra Saxo, hvis I bruger mine links til at købe bøgerne)
    Start with Why, How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action Af Simon Sinek

    Rebel af Frederikke Schmidt

    Find May
    Maydaymedia.dk
    Linkedin
    Instagram

    Du er som altid velkommen til at connecte med mig på LinkedIn eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast, hvor jeg deler nyt om kommende afsnit.

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • NU blir det ÆGTE nørdet sku! Teknisk Gæld, en kompleks lækkerbisken, som jeg har fået en ekspert ind i studiet at tale med, og måske tænker du ‘gab - det lyder kedeligt’, men det er det virkelig ikke, det er en mega spændende samtale, med masser af grin..

    Mille har skrevet en PhD om Teknisk Gæld - helt genialt jo!

    Du kan blandt andet høre:
    Hvorfor Mille ikke vil definere Teknisk GældAt Teknisk Gæld er et grundvilkår for udvikling - du kan simpelthen ikke undgå det!Hvorfor sproget og definitioner er vigtige (semantik og filosofi kan forekomme)Hvorfor gaffatape, ifgl. Mille, er det mest effektive måleværktøj ift. teknisk gældMille kommer også med lidt gode råd, ift. hvordan man kan begynde at se på sin egen tekniske gæld:
    start med en definition af området (for jeres projekt/produkt/afdeling/firma)overvej hvordan i vil håndtere detsammen med nyudvikling (eks. ligge det ind som en opgave, når man er igang)eller som et særskilt projekt (kan give mere opmærksomhed og prioritering)det er ikke nødvendigt, at bruge tid på, at lave et overblik over al gæld før man går i gang, da overblikket nemt bliver forældet, og som Mille siger ‘hvad skal overblikket bruges til?’Referencer
    Agile Games Night - hvis du er nysgerrig på en anderledes måde at arbejde med agile emner
    Fowlers Kvadrant
    IT Kasse eftersyn 2018
    Rapport IT fundamentet (dog fra 2017)
    Bent Flyvbjerg - 5 misforståelser ift. casestudies (fra bogen Kvalitative Metoder)
    Cunningham - der beskrev Teknisk Gæld som den første i 1992
    Tornhill - Code health (og ikke hell som jeg troede Mille sagde 😅)
    Forefront konferencen
    Goldplating
    Code smell (mest til nørderne 🤓)

    Find Mille
    på LinkedIn
    Nine bloggen:
    https://nine.dk/hvad-er-teknisk-gaeld/ og
    https://nine.dk/du-siger-teknisk-gaeld-men-hvad-mener-du-egentlig/

    Du er som altid velkommen til at connecte med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast, hvor jeg deler nyt om kommende afsnit https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.

    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Hvad er der egentlig så fedt ved hybridt arbejde, og hvorfor er det, folk er så vilde med det? Jeg er selv fan, men er samtidig også selv udfordret på, hvordan man kan gøre det bedst muligt, men heldigvis er det her Line kommer ind i billedet, for hun er helt vild med de muligheder det hybride arbejde giver, og har masser af tips og tricks hun gerne vil dele!

    Line og jeg har kendt hinanden i mange år, og er begge kongerne af sidespor, sååå der kommer også lidt snak om personlighedsprofiler, introverte i en ekstrovert verden, særlig sensitivitet, omsorg, at sige mere nej eller ja? og hadet til storrumskontorer.

    Glæd dig til en samtale, der kommer godt omkring!

    Gode tips til samarbejdet online:
    Giv folk tid til at skrive tanker nedSend vigtige spørgsmål i forvejen, så man kan nå at summe over demFå alle med ved at have en farve postit pr deltagerSkriv opgaven ned - fysisk såvel som onlineVær bevidst omkring relationsdannelser kræver mere, når man er onlineVil I være med på et retreat omkring Hybridt arbejde, så siger I bare til 😅 Eller et balance retreat (mere reelt noget der kuuunne komme til at ske i fremtiden - så smed en mail!)

    Shout out til Comwell Kellers Park, som et møg lækkert kursussted, med en dejlig spa 🤩

    Referencer:
    Eneagrammet som personlighedsprofilværktøj
    Lines blog post: “Er du en rådvild leder?!”
    De Agile Rødder afsnittet om Arbejdsmiljø i teams (med Bettina Prühs)

    Boglisten:
    (pssst hvis du ikke har opdaget det, så har jeg opdateret mine boglinks, så jeg får en lille skilling fra Saxo, hvis du bruger mine links til køb af bøger)

    Omgivet af idioter, af Thomas Erikson
    (Omgivet af Psykopater af samme forfatter)
    Begge bøger handler om at forstå hinanden bedre, ud fra personlighedsprofiler.

    The No Club/Nej Klubben af Laurie Weingart, Linda Babcock, Brenda Peyser & Lise Vesterlund
    Bogen om, at kvinder skal sige mere nej
    (spoiler alert, jeg blev ikke færdig med bogen, da jeg blev vred over det ensidige fokus, men jeg skal ikke afvise, om det bliver mere nuanceret, når man kommer længere gennem bogen..)

    Snart griner vi af 8-16 jobbet af Liv Otto Hassert & Lise Dahl Arvedsen
    Super fed bog om netop hybridt arbejde.

    Find Line
    lineh.dkhttps://www.linkedin.com/in/linehviid/
    Lines podcast “De Agile Rødder”

    Det første afsnit jeg er med i omkring min bog og service: https://deagileroedder.fireside.fm/5
    Det nyeste afsnit, hvor jeg er gæst, omkring facilitering: https://deagileroedder.fireside.fm/37

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også fået lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.

    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Mangler du svar på, Hvad håndværk, mad og musik alt sammen har med IT udvikling at gøre..? Så er det den her krøllede samtale med Mikkel, du skal lytte til!

    Vi kommer ud i virkelig mange kroge og sidespor, faktisk så mange, så det har været noget af en udfordring at klippe 🫣😅 Men Mikkel fortæller heldigvis glædeligt om hans, lidt anderledes rejse, ind i udviklingens verden. Vi taler en del om skabertrangen, og hvor meget det betyder for vores liv, personificeret af Mikkel, særligt når vi ikke ‘lever op til den’, eller prøver at forløse den trang.

    Også kommer vi ellers omkring emner såsom:Wordpress nørderierEr IT udvikling, et håndværk, eller kunst, eller måske ligefrem begge dele?Musik og udvikling, er faktisk slet ikke så langt fra hinanden, som man måske skulle troLidt om AIRants om alt fra forretningsmodeller til envejs kommunikationen en podcast erHvorfor IT Udvikling IKKE er magiskDer bliver namedroppet sprog og frameworks såsomJavaScriptReactHvordan leg giver forståelse for kompleksiteten i IT udviklingFirst Principle, som tankegangLæring gennem video eller andre medierTelefonopkaldJa, du har gættet det, vi kommer viiiidt omkring!Shout out til Stackoverflow - som er den ultimative side, hvis man som udvikler skal finde svar på sine maaange spørgsmål 🤓

    Lille tip fra Mikkel, ift. hvor pokker starter man, hvis man gerne vil lære at udvikle?
    scrimba.com

    Jeg har selv leget med codecademy.com

    Også prøver vi et eksperiment i slutningen, og fejler smukt, det er svært ‘ægte’ at nørde i en podcast, i hvert fald når vi taler programmeringssprog, så slut af med at grin lidt over vores forsøg på at sætte en scene, og give op 🤣

    Mikkel på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mikkelbirkeholm/
    Mikkels hjemmeside: https://www.mikkelbirkeholm.dk

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også fået lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter.
    Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Det er en virkelig spændende snak jeg har med Nana, der kommer rundt om mange hjørner, og vores fælles passion, at leve livet som hele mennesker. Vi kommer også ind på Imposter syndromets påvirkning af os selv og vores liv. Hvor vigtigt der er, at have selvindsigt samt hvordan forståelser for hvad andre slås med og kendskab til egne værdier, alle er elementer, der påvirker vores oplevelse og ‘udvikling’ af psykologisk tryghed.

    Men vigtigst af alt psykologisk tryghed er IKKE målet i sig selv! Det er et middel til at opnå ‘high performing’ teams (og det er et blandt flere forskellige)

    Vi kommer omkring:Hvad er psykologisk tryghed?Definitionen på psykologisk tryghed (der er en del versioner)Hvordan arbejder vi med det?Hvorfor er det ikke et mål i sig selv?Et trygt rum (men vi får det faktisk ikke defineret?!)Kejserens nye klæder - lignelsen til trygheden eller mangel på samme
    (Det går op for mig under gen-lytningen, hvor meget det er, at skabe den her imposter følelse hos andre, der bliver beskrevet, og hvor meget det hele hænger sammen..)Nana gør mig opmærksom på en vigtig skelen mellem tillid og psykologisk tryghed.Tillid er mellem menneskeligt, hvor psykologisk tryghed er i teamet, så hvis nogen i teamet er trygge med hinanden, så er det mere den almindelig tillid der er på spil.

    Googles forskellige faktorer, der skaber ‘high-performing teams’:Psykologisk tryghedDependability - Afhængighed af hinanden (man kan stole på hinanden)Structure and Clarity (definerede roller, ansvar og rammer - noget vi OFTE mangler desværre..)Meaning - Det meningsfulde arbejdeImpact - gør man en forskel i verdenenSe en opsummering på engelsk her

    Psykologisk trygheds evaluering kan fåes her

    Et råd fra Nana - husk at dyrke din egen autentiske nysgerrighed, hvis du vil have et psykologisk trygt miljø..

    En meget fin afsluttende opsummering: Psykologisk Tryghed er ‘Common sense - men ikke common reality’.

    Bøger
    The Fearless Organization / Den frygtløse organisation af Amy Edmondson
    Extreme Teaming af Amy & Francois
    Amys nye bog, der udkom i 2023: Den rigtige slags forkert / Right Kind of Wrong


    Fatale Forandringer af Christian Ørsted
    Livsfarlig Ledelse af Christian Ørsted

    Psst ovenstående boglinks til Saxo, har en lille kode i, der går at jeg kan få en skilling, hvis I køber bogen via mit link.

    Find Nana på
    Nordic Mindware (Nanas virksomhed) https://nordicmindware.com
    Linkedin https://www.linkedin.com/in/nanatherkildsen/

    Podcasten Lev Kvinde
    Spotify: https://open.spotify.com/show/1MAo5t84rK50OYW6kugbGd
    Apple: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/lev-kvinde/id1645191328?l=da
    Lev Kvinde på Insta https://instagram.com/levkvinde

    Eller send Nana en mail via [email protected]


    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Jeg har også fået lavet en instagram profil, specifikt til denne podcast https://www.instagram.com/udviklereerogsamennesker/

  • Sååå indleder vi 2. sæson af ‘Udviklere er også mennesker’, jeg har kørt hardcore optagelse over en kortere periode, men udgivelser over en længere periode. Hvilket betyder, at der ind i mellem er referencer på tværs. Dette er sæsonens første afsnit, men ikke den første optagelse, hvilket jeg også får nævnt. Jeg har inviteret min egen underviser fra PAC (Professional Agile Coach), Mads Troels Hansen, for at tale om, ja, du gættede det nok - coaching.

    Mads deler en masse gode tanker og råd, om at bruge coaching som et redskab i hverdagen, og ikke så meget kun se på det ud fra de klassiske 1-1 sessioner. Vi kommer også lidt omkring, hvor ærgerligt det er, at coaching har fået så dårligt et ry, fordi der findes nogen derude, der misbruger konceptet.

    Vi kommer også ind på spændende spørgsmål, såsom er der egentlig forskel på en agil coach og en scrum master? Hvad ER en agil coach? Hvad er en agil coach, når man sammenligner med en ‘alm’ coach? Alt det, og meget mere kan du få svar på 🤓

    Til reference kan du her se ICF’s (The International Coaching Federation) beskrivelse af de 8 kernekompetencer en coach bør have: https://www.icfdanmark.dk/icf-denmark/etik-kernekompentencer/
    Coach er desværre ikke en beskyttet titel, hvilket gør det nemt at bare kalde sig en coach, uden man har nogen af kompetencerne..

    Lyssa Adkins bog omkring Coaching Agile Teams: https://www.saxo.com/dk/coaching-agile-teams_lyssa-adkins_paperback_9780321637703

    Du kan læse lidt om eksternalisering, her: https://goproces.dk/eksternalisering-og-konfliktforebyggende-adfaerd-i-praksis/

    Hvis du vil med på PAC, så er det her: https://professionalagilecoach.dk
    Næste hold er på Engelsk og starter i November 2023, ellers er det på dansk i Januar 2024, der stadig har et par pladser.

    Find Mads her:
    Hjemmeside: Madstroelshansen.dk
    Linkedin: https://www.linkedin.com/in/madstroelshansen/
    Lean Agile Thinking Lean-agile.dk

    Scrum.org , som træner/underviser

    Husk, du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/

    eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Så er vi klar til en sæson 2, med fokus på nørderier. Vi kommer vidt omkring, men samtidig holder vi en stærk relation til IT branchen, med emner så forskellige som

    Coaching, Psykologisk Tryghed, Udvikling, Hybrid arbejde, Teknisk Gæld, Brand building, Service Design, Facilitering & Liberating Structures🤓

    Glæd dig! Det blir mega fedt! Vi ses hver 2. onsdag i din yndlings podcast app.

  • Kæmpe nørdet Scrum Master snak med Andreas, du kommer ind i maskinrummet blandt to kollegaer, der elsker at snakke om metrikker, arbejdsmetoder og teorier. Jeg håber du som minimum kan grine lidt af os, men måske også kan blive lidt inspireret til at holde mere af Scrum Master rollen. Vi synes ikke helt den får den respekt den har fortjent.

    FYI - spørgeskema ift. podcast evaluering: https://forms.gle/XnHW2WKX2msvSCHf6

    Til dem der aldrig har hørt om rollen Scrum Master, kan du blive lidt klogere her: https://www.scrum.org/resources/what-is-a-scrum-master men som vi også snakker om, så er der nok også mange tanker og holdninger omkring hvad rollen egentlig er. Det afhænger både af team, organisationer og personligheder.

    ‘Metoden’ som man mener man skal bruge til user stories (som jeg personlig ikke har god erfaring med), Gherkin/Cucumber modellen: https://medium.com/@nic/writing-user-stories-with-gherkin-dda63461b1d2
    Bygget på rækkefølgen - Given - when - then

    Den omvendte userstory, som Andreas benævner kan du læse mere om her: https://www.jeremyjarrell.com/reverse-user-story/ eller en mere praktisk forklaring af tilgang her https://sites.google.com/zettago.ca/agile-consulting/blog/writing-user-stories-backward

    SAFe, som jeg her det lidt svært med, kan du se et kæmpe billede af her: https://www.scaledagileframework.com

    Lidt mere indsigt til Scrum som vi nævner en del gange, i en lidt indforstået kontekst, her kan du også læse lidt om de forskellige begivenheder: https://www.scrum.org/resources/what-is-scrum

    Eller Scrum Guiden, nærmest vores bibel: https://scrumguides.org/scrum-guide.html

    Smiley snakken stikker lidt af.. Men misforståelser skal man ikke kimse af, når det er smileys..
    🙂 passive aggressive for mig (og Andreas PO)
    🤠 den ‘nye’ emoji
    😅😏 Andreas mor elsker disse, og det må jeg indrømme jeg også gør
    🥰 ren kærlighed
    🦖🐑 team emojies

    Kæmpe anbefaling til at se The Glass Onion på Netflix, ift. det her gode bias omkring folks oplevede intelligens (kan ses som ‘confirmation’ bias - vi bekræfter egen forestilling, eller ‘halo’ effekten, når du allerede ser et menneske som dygtigt, så er det nemmere at fastholde den overbevisning..)

    Andreas relaterer det til Dunning-Kruger effekten (som jeg selv også har ‘været ramt’ af): https://thedecisionlab.com/biases/dunning-kruger-effect

    Find Andreas på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/andreas-heldbo-abb59885/
    Eller på insta: https://www.instagram.com/andreasheldbo/

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Dette afsnit vil jeg kalde et særafsnit, for Torben arbejder slet ikke med IT, han arbejder med mennesker og med passion. Noget som også ligger mit hjerte nær. Torben er et vidunderligt inspirerende menneske, der giver løs af sig selv, og er virkelig skarp til at se andre mennesker. Du skal glæde dig til en lidt anden samtale end de andre, men jeg håber den også giver dig lidt ekstra dybde.

    Det er faktisk næsten en terapeutisk samtale omkring drømme, hvad der holder mig tilbage og hvad Torben har lært, i jagten på passion og livsglæde.

    Hvor sidste afsnit havde sæsonens længste shownotes, så er det her, de korteste, du kan bare læne dig tilbage og nyde snakken, uden at skulle finde mere viden :)

    Find Torben på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/torbenlorentsen/
    Passion 360 - Torbens virksomhed: https://passion360.dk

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.
    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • En vanvittig spændende samtale med Louise, som kom vidt omkring, fokus er meget omkring ledelse, men der kommer afstikkere ift. Disney helte, personlighedsprofiler og spil. Det er også den samtale hvor jeg nævner ‘sikke et mike drop’ virkelig mange gange, jeg tror vi har samlet en 5-6 stykker af geniale sætninger og kraftfuldes statements, der ramte mig lige i hjertet. Jeg håber du har det på samme måde.

    Nedenstående shownotes er derfor ret lang, fyldt med ret mange kommentarer, tanker og links til mere informationer, ift. al den teori Louise smider omkring sig med. Jeg har selv tilføjet endnu flere bøger til læselisten, efter min samtale med hende.Louises bog “Lederskabet i balance - om regenerativ ledelse og vejen mod den femte industrielle (r)evolution”, kan findes her: https://www.akademisk.dk/lederskabet-i-balance

    Snakken omkring et fixed mindset, og dens modsætning, growth mindsettet, kan der læses mere om her: https://www.lederweb.dk/artikler/har-du-et-growth-eller-fixed-mindset/
    Det er forskellige argumenter for, om det er så sort hvidt, og der er nok også en masse forskellige oplevelser, der gør, at man kan reagere som et fixed mindset. Det er i hvert fald et rigtigt spændende emne.

    Lidt skamløs selvpromovering, ift. facilitatortræf der afholdes i august, læs mere her: https://facilitatortraef.dk (selvom hjemmesiden ikke er helt så opdateret lige nu, det arbejder vi på). Glæd dig til at finde ud af, om det bliver udendørs..

    Teal dots in an orange world, Korsvik, bliver nævnt lidt indforstået, det er Erik Korsvik Østergaard, der har skrevet en bog med det navn det omhandler fremtidens arbejder og lederskab. De ‘Teal dots’ er beskrevet som mindre teams ‘orange world’ er den organisatoriske verden omkring dem (som helst skal have en minimal påvirkning på dem, hvilket sjældent er tilfældet i den nuværende organisationer. https://tealdotsinanorangeworld.com

    Herefter nævnes konceptet Humanocracy, der også er en bog med samme navn, og følgende ‘undertitel, “Creating Organizations as Amazing as the People Inside Them”. Mennesket i centrum for vores organisationer, jeg får lyst til at tilføje, det hele menneske..
    https://www.saxo.com/dk/humanocracy_gary-hamel_hardback_9781633696020

    The Incredibles, på dansk De utrolige, kan ses på Disney+.

    DiSC - D profilen, som den officielle beskrivelse er her: https://www.discprofile.com/what-is-disc
    Klar rød (nævnes som Myers-Briggs, men her tror jeg, at Louise tænker på en af de andre profiltyper, såsom førstnævnte DiSC eller Garuda, hvor rød ville svare til det hun omtaler.)

    Garuda og DiSC skal primært tages hos folk der er certificerede til modellen, for at få personligt feedback.
    Læs mere om DiSC her: https://www.discprofile.com/what-is-disc
    Læs mere om Garuda her: https://garuda.dk/vi-tilbyder/profilvaertoejer/fokusprofilen/

    Myers-Briggs, kendes også under MBTI, hvor jeg er under kategorien INFJ, du kan selv prøve at tage en test, eks. her: https://www.16personalities.com/free-personality-test
    og vend endelig tilbage med, hvilken type du er!

    Ooog så var der Enneagrammet, som mange sværger til, men som jeg har det lidt svært med, ift. validitet af spørgsmålene og resultaterne.
    Du kan prøve den her: https://thinkaboutit.dk/test hos Flemming der er dansk ekspert indenfor Enneagrammet.
    Pssst - her er jeg oftest en 2’er, når jeg tager tests.

    Det åbne spil ‘Fold it’, som Louise omtaler: https://fold.it vanvittigt fascinerende projekt.

    Find Louise på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/louise-sparf/
    Louises virksomhed: https://restartagile.com
    Samtalesalonen: https://salonhojbroplads.dk
    Instagram med ‘make work meaningful’: https://www.instagram.com/make_work_meaningful/
    Podcasten ‘det meningsfulde arbejdsliv’: https://salonhojbroplads.dk/podcast-episoder
    Louises arbejde med bestyrelser, er i Gentænkt: https://bestyrelsengentaenkt.dk

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Samtalen med Klaus stikker i mange vildt spændende retninger. Han er, som et par af gæsterne, Agil Coach, og det er noget der popper op i flere af de her afsnit, at det er en lidt udskældt titel, måske noget jeg vil grave mere ned i senere.

    Faktisk kommer vi virkelig, langt omkring, vi snakker om alt fra Darwin til læringsteorier, udviklingszoner, ledelse, agilitet og effektivitet, organisations kompleksitet, kommunikation, videns niveauer, MVP’er, Elon Musk, og lidt om Twitter. Forbered dig på, en meget spændende rejse rundt i vores samtale..

    Jeg blev meget nysgerrig på, at Klaus kone hørte bogtitlen som potentiel arrogant, for det var på ingen måde meningen, men intentionen fra mig, netop ligger i misforståelser og nuancer omkring hvad det egentlig kræver at udvikle et produkt. Det var et sjovt lille sidespor, der også gør, at vi først drejer os ind på dagens emne lidt senere end ‘normalt’.

    Misforståelser om, hvad det agile er, og de mange misforståelser og tanker, der er omkring efficiency og effective “agility is inefficient”, som er enormt spændende. Du kan se oplægget her: https://www.youtube.com/watch?v=Mon6gU47fPk , men vent lige til du hører vores snak færdig ;)

    Jeg synes også det er en ret spændende snak vi også har, omkring projekter og produkter, og der kan nemt være en del diskussioner omkring de definitioner. Jeg har ikke en helt fast holdning, men jeg synes emnet er meget interessant.

    Det her med at have ‘det samme billede i hovedet’, for at få skabt et fællessprog, er jeg virkelig glad for at Klaus også åbner op for, for det er et af mine hjørnesten, i mit arbejde.

    Klaus har en ret interessant holdning omkring den mere klassiske projekttrekant, og hvor han mener at Scope er det vi kan og skal ændre på, men at tid, pris og kvalitet. Han mener man både kan have det, hurtigt, billigt og godt, men hvad der ligger i produktet, er selve ‘scopet’, og det er her vi kan redigere i ting. Det ligger sig igen op ad, tankegangen med at lave ‘det mindst muligt rigtige produkt’, som selve MVP (minimum viable product) tankegangen oprindeligt kom fra, før den blev forvredet og misforstået..

    Afsnittets bog bingo:
    Stephen Covey med “7 habits of Highly Effective People”
    Jeff Sutherland med “Scrum: The Art of Doing Twice the Work in Half the Time”
    Ken Schwaber med “Agile Project Management with Scrum”
    Bogen skrevet af Klaus’ far, hvor der er en del kun om kommunikation, men som ellers er skrevet til læger: Edlef Bucka-Lassen med “Den svære samtale”

    Find Klaus på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/buckalassen/

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/ eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Afsnittet med Jan har rigtig meget fokus på balance, balancen i hans arbejde og hans store kærlighed til leverancer. Jan har arbejdet med mere matematisk orienterede udviklere og har derfor en noget anden tilgang til arbejdsmetoden og perfektionisme, end jeg personligt har oplevet.

    Vores snak er lidt anderledes, da vi allerede kende hinanden i forvejen som tidligere kollegaer, og derfor har en fælles reference ramme ift. det her famøse offentlige IT projekt.

    Jeg håber I vil tage godt imod Jan, jeg tror det er første gang, at han er gæst i en podcast.

    Jan omtaler planlægning af længere perioder - hans projekt arbejder under SAFe modellen, bedre kendt som Scaled Agile Framework (ja, hvad står det e egentlig for, tænker mange..)

    SAFe er ofte et ømt emne i de mere agil nørdede kredse, men du kan læse mere her, hvis du er nysgerrig: https://www.scaledagileframework.com/

    Generelt snakker vi meget nørdet om balancer, og hvilke forskellige synspunkter vi har på planer og estimeringer. Men det er ikke mange referencer, som jeg tænker behøver links, så det her er en kortere omgang shownotes.

    Du kan finde Jan på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jan-eg-pedersen-4567152/

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Retrospectives og det agile er en finurlig størrelse, og Aino er den rette kvinde at snakke med det om, for hun har skrevet en hel bog om Anti patterns i det agile arbejde, og den er vanvittig spændende.

    Ainos bog kan købes de fleste steder, blandt andet på Saxo: https://www.saxo.com/dk/retrospectives-antipatterns_aino-corry_paperback_9780136823360

    Daniel North - hvem er han? Jeg går ud fra det er denne Daniel, Aino taler om, manden der blandt andet har været skaberen af Behaviour Driven Development. Læs mere om ham her: https://dannorth.net/about/

    Ift. de mange møder, taler vi om ‘meeting cards’, som Aino foreslår som et værktøj i møder:
    The Meeting Spicer: Meeting start cards: https://www.meetingspicer.com

    Icebreakers, ift at lære hinanden bedre at kende, her et direkte link til selve værktøjet: https://icebreakers.equalexperts.com

    Også var der et andet Agilt format Aino også anbefaler: https://agilewithjimmy.com/creations/jimmy-cards/

    Evt. også mange af de danske versioner af samtalekort, blandt andet disse, skabt i et samarbejde mellem indehaveren af ‘Small talk - big questions’ Katja Bro og Pernille Sandberg fra Goodtalks netværket: https://lad-os-spille.dk/spil/small-talk-big-questions-work/

    Så er der ‘bogen’ Aino nævner, skrevet af Diana Larsen & Esther Derby, det er “Agile Retrospectives”, som kan købes eks. via Academic Books: https://www.academicbooks.dk/da/content/agile-retrospectives-making-good-teams-great
    Der omtaler de 5 faser i retrospectives.

    Mob programming, som Aino nævner fra Woody Zuill, kan du læse mere om her: https://www.agilealliance.org/resources/experience-reports/mob-programming-agile2014/

    Aino på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/aino-vonge-corry-9a23801/
    på YouTube: https://www.youtube.com/results?search_query=aino+vonge+corry
    hendes egen hjemmside (som der som sagt ikke er meget opdatering på..): https://metadeveloper.com/

    Du er, som altid, velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/
    eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Velkommen til episoden med Christian Bech Nørhave: Misforståelser omkring fremtidens teknologi. Jeg kender Christian fra Futurist netværket, skabt af Anne Skare og Henrik Hovgaard.

    Vi nævner i starten ‘bogen’, det er ‘Fremtidssans’ bogen vi snakker om, en bog vi har haft lidt forskellige oplevelser med, kan du høre. Jeg elskede den fra første side, så hvis du er nysgerrig, kan den blandt andet købes her:
    https://www.universalfuturist.dk/fremtidssans-bogen

    Christians og min samtale har i høj grad fokus på AI ift. fremtidens teknologi, men vi har nogle afstikkere i ny og næ. Det er dog det område Christian er ekspert på, hvilket er derfor vi snakker mest i det hjørne af fremtiden. Noget vi ikke som sådan sætter ord på, men som er lidt mellem linjerne, er det etiske aspekt af den fremstormende AI verden, det er noget der personligt ofte kan bekymre mig, men det må blive en anden episode, der får det som fokus.

    Nedenstående liste indeholder links til de forskellige produkter, artikler og virksomheder vi nævner i afsnittet. Den skulle gerne indeholde de vigtigste, men send endelig en mail, hvis du har spørgsmål, eller er nysgerrig på mere.

    Den deprimerende artikel, med opråb til IT nørderne (læs på eget ansvar): https://www.version2.dk/holdning/opraab-til-it-noerderne-smid-tennissokkerne-og-tal-saa-vi-kan-forstaa-det

    Kritisk AI artikel, som min kollega har delt med mig: https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolution-1.html

    You and X LinkedIn opslaget omkring pizza og vejrudsigter:
    https://www.linkedin.com/posts/youandx_christian-bech-n%C3%B8rhave-youandx-activity-6991329336083542016-rtNI

    Link til Jasper, AI værktøjet der kan hjælpe dig med at skrive tekster (affiliate link fra Christian): https://www.jasper.ai/free-trial?fpr=christian34

    Vi snakker også om AI til at danne billeder, her er der blandt andet dette værktøj: https://www.midjourney.com/home/

    Jeg nævner ‘data bogen’, den jeg referere til, er Caroline Perez’ imponerende værk ‘Invisible Women’ eller ‘Usynlige kvinder’ på dansk. En bog spækket med data omkring det manglende kvindelige perspektiv, i den verden vi lever i. Det er ikke kun ift. tech, men eksempelvis også hvordan vores byer og transport systemer er indrettet. Overraskende og vild læsning. Kan købes ved Saxo her: https://www.saxo.com/dk/invisible-women-exposing-data-bias-in-a-world-designed-for-men-pb-b-format_paperback_9781784706289

    Christian nævner https://openai.com/ som nogen af frontløberne ift. AI udvikling, research og læring.

    Heartbeats har en ganske fin artikel, der forklarer NFT og Blockchain, som vi kort nævner i slutningen af podcasten. Hvis du vil blive lidt klogere på det, og måske også overrasket over hvor tosset nogle dele af den verden er, så kan du læse artiklen her: https://heartbeats.dk/folk-bliver-rige-paa-internettet-igen-men-hvad-betyder-nft/

    Du kan finde Christian på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/cbechn/

    Christians profil på You and X: https://www.youandx.com/speakers/christian-bech-noerhave

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/

    eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden Podcast20 og få 20% rabat + fri fragt på dit køb. Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • Velkommen til episoden med Sigrid Richards: Misforståelser om agile transformationer.
    Jeg har aldrig mødt Sigrid før, men vores samtale flød afsted, både før, under og efter afsnittet. Jeg håber I vil nyde det lige så meget som mig.

    Der er rigtig meget agil bingo i vores snak, som jeg håber ikke-kendere, kan leve med. Der er dog også snakke om det gode arbejdsliv, som for os begge er en af kerne delene af det agile tankesæt.

    LACE: Lean-Agile Center of Excellence, et koncept der umiddelbart stammer fra SAFe rammeværket, men også bruges i andre kontekster https://www.scaledagileframework.com/lace/

    Agil Coach: Lidt misvisende at ordet coach er i titlen, da det ligesom med Scrum Master rollen, er et af de ståsteder/udgangspunkter man tage i sin hjælp til ledelse eller flere agile teams. Læs evt. lidt om uddannelsen her: https://professionalagilecoach.dk/pac-uddannelsen/

    Agile maturity Assesment: I jagten på KPI’er (Key performance indicators), kommer denne op i Sigrids historik, der findes mange måder at bruge sådan en vurdering til, og den nok også ret subjektiv ift. teams og virksomheder, men et forslag på hvad der kan gemme sig bag, kan findes her: https://www.initialyze.com/blog/2021/08/the-complete-guide-to-agile-maturity-assessment/

    Det agile manifest: https://agilemanifesto.org/

    De agile principper: https://agilemanifesto.org/principles.html

    Hvis du er nysgerrig på en agil transformation, der blev trukket tilbage, som måske, måske ikke, er den Sigrid referere til, så kan du lytte til sejeste “To agility and beyond” afsnittet her: https://www.syndicate.dk/toagilityandbeyond/episode-48-endnu-et-true-crime-afsnit-hvad-skete-der-egentlig-i-nuuday

    Apple podcast: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/episode-48-endnu-et-true-crime-afsnit-hvad-skete-der/id1468856597?i=1000543613921

    Spotify: https://open.spotify.com/episode/1I3WLNnuGSneEV2S1PM29C?si=6P1t-cYTT5mWdDSS2czX0Q

    Work-life-balance tog pludselig fokus i samtalen, både ift. hvad det egentlig er.. Men også særligt fokus på, at have pladsen og glæden PÅ arbejdet, og ikke kun efter man har fri. Vi skal have passionen og drivkraften tilbage, så man ikke bare bliver træt. Det er tildels for egen regning, da jeg ikke tror alle har samme oplevelse som jeg, og Sigrid, men jeg tror flere tænker det.

    Vi burde ikke arbejde mere, ifgl. Keynes, men vi arbejder flere timer end nogensinde før: https://www.forbes.com/sites/billconerly/2020/02/19/the-15-hour-work-week-keynes-and-aoc-disagree/
    (Jeg kan simpelthen ikke finde den specifikke artikel jeg har læst, men det er Keynes der udtalte i 30’erne, at han forventede vi ville arbejde 15 timer om ugen nu til dags, her er derfor et link til de nysgerrige)

    Sigrid på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sigridrohboll/

    Du er altid velkommen til at connected med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cathrinefallesen/

    eller sende en mail på [email protected]

    Der er selvfølgelig en særlig podcast rabat på bogen, til dig som trofast lytter. Brug koden
    Podcast20
    og få 20% rabat + fri fragt på dit køb.

    Du kan købe via min webshop: https://www.anothernerd.dk/shop

  • En lille smagsprøve på, hvad du kan vente dig af første sæson af denne podcast. Der vil blive talt om AI, transformationer, passion og teknologi.

    Hvis du har feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail på [email protected]

    https://anothernerd.dk