Episodes

  • I denne episode af 'Aktindsigterne' med Rikke Gaardboe, undersøger vi det kritiske og aktuelle emne om den tredje limfjordsforbindelse i Aalborg Kommune. Efter et årti med debat om den vestlige linjeføring over Egholm, stiller vi spørgsmålstegn ved, om dette stadig er den mest optimale løsning? Med de stigende trafikproblemer på E45, og overbelastede forbindelser gennem Limfjordstunnelen og over Limfjordsbroen, skærpes behovet for en ny forbindelse. Vi analyserer hvilke løsninger der er mest økonomisk og bæredygtige og trafikale effektive, med input fra trafikeksperten Kai Jørgensen. Vi dykker ned i historien om forbindelser over Limfjorden, fra færgetransport i 1800-tallet til de broer og den tunnel vi kender i dag. Vi ser på politiske beslutninger og debatter i Aalborg Byråd, der har formet den nuværende situation og forklarer økonomien bag en vestlig og østlig forbindelse. Lektor emeritus Kaj Jørgensen fra Aalborg Universitet bringer sin ekspertise ind i diskussionen om miljøpåvirkninger, økonomi, og trafikale løsninger. Lyt til Aktindsigterne, og få et grundigt indblik i denne væsentlige infrastrukturelle debat, der vil have langtrækkende konsekvenser for Nordjylland. Husk at følge med og deltage i debatten på vores Facebook-side, og del dine tanker med op www.facebook.com/aktindsigterne

  • I dagens afsnit af Aktindsigterne dykker vi ned i den udfordrende verden af aktindsigt og undersøger, hvorfor embedsmænd og politikere ikke altid har lyst til at give åbenhed og aktindsigt. Vores gæst er den erfarne journalist Lars Bjørknæs, der har specialiseret sig i at afsløre skandaler gennem aktindsigter. Vi starter med at se tilbage på en af Lars Bjørknæs' mest bemærkelsesværdige bedrifter: afsløringen af skandalen i Grønland i 2009, der førte til det berømte sneskredsvalg og magtskiftet i Siriminut-regeringen. Vi kaster også et blik på to velrenommerede websteder, journalista.dk og aktindsigterne.dk, der begge har bidraget til at afsløre politikernes luksuriøse ture til Cannes, som for eksempel kostede Aalborg Kommune 1,6 millioner kroner på få år. Heldigvis har offentligheden og pressen nu formået at sætte en stopper for sådanne praksisser i de fleste danske kommuner. Derefter går vi i dybden med de udspekulerede tricks, som kommunerne anvender, når de forsøger at unddrage sig aktindsigt, selvom de ifølge offentlighedsloven er forpligtet til at give åbenhed. Aalborg Kommune bruger love der ikke eksisterer - men som måske vedtages i 2026. Det alarmerende er, at manglende overholdelse af lovgivningen ikke har nogen konsekvenser for hverken kommuner, regioner eller staten. Hvad kan der så gøres for at rette op på denne uholdbare situation? Er du nysgerrig på, hvordan journalister som Lars Bjørknæs navigerer i dette minefelt af hemmeligheder og uoverensstemmelser? Så sørg for at lytte med i dette spændende afsnit af Aktindsigterne, hvor vi afdækker skyggesiderne af det danske demokrati og diskuterer, hvad der skal til for at sikre ægte åbenhed og gennemsigtighed i vores offentlige institutioner.

  • Missing episodes?

    Click here to refresh the feed.

  • "Aktindsigterne" er en dansk podcast, der fokuserer på undersøgende journalistik og afdækning af sager om magtmisbrug, korruption og andre uregelmæssigheder i samfundet. I dette specifikke afsnit, tager vi et kig på den tidligere borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, og hans afgang fra politik efter flere skandaler. Vi diskuterer hans ansættelse som direktør på Professionshøjskolen UCN og afslører personlige forbindelser mellem Kastrup-Larsen, headhunteren og to ansatte ved UCN. Til sidst taler også med journalist og jurist Lars Bjørknæs om emnet. Er du nysgerrig? Så lyt til Aktindsigterne.

  • I dagens afsnit af Aktindsigterne, skal vi kigge på to sager i Aalborg Kommune. Først på dagsordenen er økonomiudvalgets møde, hvor Aalborg Kommune overvejer ikke længere at offentliggøre kommunens repræsentationsudgifter på deres hjemmeside. Vi ser på baggrunden for denne beslutning og dens konsekvenser. Derefter taler vi med journalist Lars Bjørknæs om Enhedslistens rådmand Per Clausen, der har fokus på klimaspørgsmål. Aalborg Kommune har tilsluttet sig et grønt valgforbund med fokus på at mindske biltrafikken og reducere CO2-udslippet med mindst 70% i 2030. Men det viser sig, at Clausens transportvaner er alt andet end CO2-reducerende. Vi undersøger denne sag og dens implikationer for kommunens grønne visioner.  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aktindsigterne.

  • Alting står stille... helt stille på Spritten. Men der er alligevel sket en del siden Rikke fandt ud af, at tingene ikke helt foregik efter bogen i By og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune. Aalborg Kommune iværksatte en advokatundersøgelse, der konkluderede at Aalborg Kommune har overtrådt planlovgivningens §21b.    I dette afsnit fortæller Rikke om, hvad der sker på Spritten i Aalborg. I december 2021 kom resultatet af Aalborg Kommunes advokatundersøgelse, og der er var sønderlemmende kritik af By og Landsskabsforvaltningen. Det betød, at Direktøren for By og Landsskabsforvaltningen samt stadsarkitekten ikke længere er ansat i Aalborg Kommune. Den daværende rådmand for By og Landsskabsforvaltningen er helt ude af politik. I november måned 2022 anlagde Spritten sag an mod Aalborg Kommune for at få erstatning. En uge efter tager sagen imidlertid en uventet drejning, da National enhed for Særlig Kriminalitet ransager Aalborg Kommune og nogle private adresser.  Vi taler også med direktør for Spritten A/S Martin Nielsen, om hvad status er på Spritten.  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aktindsigterne.

  • Fødevareminister Rasmus Prehn fik de socialdemokratiske venner til at købe hans bog... på din regning.   I dette afsnit har Rikke fået hjælp fra Lars Bjørknæs fra Journalista  og Bjørknæs.dk. De har kikket nærmere på hvordan Rasmus Prehn kunne bruge 250.000 kr. af skatteydernes penge på at få udgivet en kogebog. Endvidere, så får Rasmus Prehn endnu engang en håndsstrækning af de socialdemokratiske kammerater. Hans bog "Det brune Aalborg" bliver købt af den socialdemokratiske borgmester Thomas Kastrup-Larsen for Aalborg Kommunes penge. Og sørme om ikke, at Aalborg Lufthavn også får lyst til at købe 100 eksemplarer. Behøver vi at sige, at lufthavnens formand er socialdemokrat. Rasmus Prehn mangler penge til at føre valgkamp. Han er en driftig herre, derfor låner han lufthavnens lokaler og får forplejning gratis. Han afholder et arrangement med Hans Engell og ham selv i centrum. Finten er, at tilhørerne skal betale 250 kr. for at deltage i arrangmentet.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Aalborg Kommune betaler for blomster til Socialdemokratiets kongres. Selvom en kommune ikke må yde inddirekte støtte til politiske aktiviteter. Der findes mange måder at forsøge at skjule støtte på til politiske partier, men i den socialdemokratisk ledede Aalborg Kommune, har de gjort brug af en noget alternativ. Det skyldes at socialdemokratiske kongresser er blevet støttet af Aalborg Kommune via en konto, der har til formål at betale for udsmykning af blomster. Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Fødevareminister Rasmus Prehn er blevet kendt for rod i sine bilag. I 2008 blev han kendt som bilagsordfører, da han kritiserede Lars Løkke Rasmussen for at have rod i bilagene.     I dette afsnit graver Rikke videre i Rasmus Prehns bilag sammen med journalist Lars Bjørknæs fra Journalista.dk .Udover det, som allerede har været fremme, om at Rasmus Prehns bilagsrod, så kan vi afsløre nye ting. Blandt andet, at Prehn lader ministeriet betale for middag med en journalist, som har været pensioneret i 15 år. Eller at ministerchaufføreren skal betale for Prehns middag, med sit ministerietkort. Så er man nemlig sikker på, det er svært at finde for journalister. Og meget, meget mere..... Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Det går ikke stille for sig i Aalborg Kommunes eventafdeling. Med eventchef Søren Thorst, så har afdelingen i Borgmesterens Forvaltning tiltrukket sig uønsket opmærksomhed. Aalborg Kommune har siden 2016 støttet 3F med opimod en ½ mio. kr. Men det er langt fra det eneste, som den driftige eventafdeling har foretaget sig.     I dette afsnit graver Rikke videre i Aalborg Kommune sammen med journalist Lars Bjørknæs fra Journalista.dk . Udover at eventafdelingen har støttet 3F, så er der mange spændende ting at finde på eventchefen Søren Thorst's kreditkort. Det drejer sig blandt andet om: Eventafdelingens pubcrawl i en vinterlukket badeby i januar En våd aften på kystens perle, hvor Søren Thorst er i selskab med den daværende økonomidirektør, og henholdsvis en pensioneret kommunaldirektør samt socialdemokratisk borgmester Aalborg Kommunes barregning på værtshuset John Bull et stenkast fra rådhuset Samt indkøb af 500 hotdogs og øl på et 5-stjernet hotel i sydkorea. Og selvom, Aalborg Kommune er en af de kommuner med flest ansatte kommunikationsfolk. Så er det bestemt ikke let at få en kommentar fra dem. Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Politikerne i Aalborg Kommune er ved at lægge budget. Det bliver bestemt ikke en fest for borgerne, da de endnu engang må kikke på at der sker "servicetilpasninger". Men der er dog et sted, hvor der er fest i kommunen. Det er nemlig på direktionsgangen.     I dette afsnit graver Rikke videre i Aalborg Kommune sammen med journalist Lars Bjørknæs fra Journalista.dk .  Det viser sig nemlig, at kommunaldirekøren sammen med de andre direktører i Aalborg Kommune steg betragteligt i 2019 ved at gå fra en ansættelsesform til en anden. Men den embedsmand, som lavede notatet med anbefalingen om en ny lønform til politikerne. Han havde kommunaldirektøren som chef og var 2 måneder inden lige blevet forfremmet. Vi kikker også på de 30 ansatte i Aalborg Kommune, som tjener over 1 mio. kr. i løn om året.   Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Alting er ikke helt, som de ser ud til på Statsminister Mette Frederiksens CV. Mette Frederiksen har en Mastergrad i Afrikastudier, men alle andre end hende skal have 2 års relevant erhvervserfaring INDEN de påbegynder masteruddannelsen. Men det skulle Mette Frederiksen ikke!    I dette afsnit har Rikke fået hjælp fra Lars Bjørknæs fra Journalista  og Bjørknæs.dk. De har kikket nærmere på Statsminister Mette Frederiksens opvækst og CV. Og finder ud af, at tingene ikke er så rosenrødt, som det giver sig ud for, når Mette Frederiksen selv skal fremstille virkeligheden. Statsminister Mette Frederiksen ynder at fortælle, at hun voksede op i det socialt belastede boligkvarter Grønlænderkvarteret. Men i virkeligheden er hun opvokset i et parcelhus og gik på den mindst socialbelastet skole i området. Socialdemokratiet vil gerne have unge mennesker til at gennemføre universitetsuddannelsen hurtigere, men lige med Mette Frederiksen, så var hun selv 10 år om at færdiggøre sin bacheloruddannelse. En uddannelse, som er normeret til 3 år. Og efter bacheloruddannelsen, så bliver Mette Frederiksen optaget på Master i Afrikastudier. Problemet er blot, hun ikke har de 2 års relevant erhvervserfaring efter hendes bachelorgrad, som lovgivningen kræver. Københavns Universitet kan ikke rigtig gøre rede for det. Uddannelses- og Forskningsministeriet siger, at universiteterne IKKE har lovhjemme til at dispensere fra den regel.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Aktindsigterne fejrer 1 års fødselsdag. Og det seneste år har vist, at alting ikke altid er helt efter bogen i Aalborg Kommune. Derfor kikker vi tilbage på nogle af de politiske skandaler, som vi har afdækket i årets løb.  I dette afsnit kikker Rikke tilbage på nogle af de største sager, som Aktindsigterne har afdækket. Desuden kikker vi tilbage på, hvilken forandring det har gjort, at Aalborg Kommune og politikerne pludselig blev kikket i kortene.  Eksempelvis kan vi se at: Aalborg Kommune mener pludselig, at tiden er løbet fra at tage til Cannes. Efter Aktindsigterne blandt andet afdækkede politikere og embedsmænd bor på 5-stjernet hoteller med privat strand. Efter Frank Jensens boligfinde, er der pludselig lavet regler for tildeling af fleksboliger. Byrådsmedlem Lasse Frimand Jensen fik energimærket sin bolig 5 år efter indflytning Udbygningssagen på Spritten satte fokus på, at Aalborg Kommune havde indgået ulovlige udbygningsaftaler, og der er nu lavet et nyt administrationsgrundlag. Og meget, meget mere...... Til sidst i dagens episode snakker Rikke med formand for Borgerbevægelsen mod en motorvej i Egholmlinien om, hvordan det går med deres klager i Ankestyrelsen mod Aalborg Kommune. Og I skal heller ikke snydes på en update på PlusBolig sagen. Her snakker vi med Henning Schøn beboer i PlusBolig.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Endnu et afsnit i Aktindsigterne om den skandaleramte forvaltning By og Land i Aalborg Kommune . Forvaltningen har tilsynet med almene boligforeninger. Men i dagens aktindsigter viser det sig, at Plus Bolig ikke får afdelingsbestyrelserne til at skrive under på regnskaberne, selvom loven siger det er et krav. Men den tilsynsførende ved Aalborg Kommune er gammel direktør for Plus Bolig, og behandler nu klager over det almene boligselskab.    I dette afsnit undersøger Rikke forholdene i Aalborg Kommunes By og Landsskabsforvaltning. Lejerne i det almene boligselskab Plus Bolig har igen klaget til tilsynet ved Aalborg Kommune. Denne gang har de fundet ud af, at PlusBolig ikke får afdelingerne til at skrive under på regnskaberne, selvom loven siger de skal. Desuden bliver afdelingsbestyrelserne kun præsenteret for dele af regnskaberne for afdelingen, og ikke hele regnskabet.  Endnu engang er den nuværende tilsynsførende ved Aalborg Kommune Henrik Thomsen i fokus. Problemet ved, han fører tilsyn og skal holde PlusBolig i ørene er, at han er  tidligere direktør for Plus Bolig.  Aktindsigterne har gennemgået over 200 regnskaber, og kan bevise, at afdelingerne heller ikke underskrev regnskaberne, da Henrik Thomsen var direktør for PlusBolig. Flere lejere i PlusBolig har mistet tillid til Aalborg Kommunes tilsyn med de almene boligselskaber. Selvom Aalborg Kommune har nægtet overfor Bolig og Planstyrelsen at Henrik Thomsen er indblandet i sagerne vedr. PlusBolig. Så kan lejerne berette, at Henrik Thomsen deltager i møder omkring PlusBolig, samt skrevet under som tilsynsførende i flere af Plus Bolig sagerne.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Så er galt i Aalborg Kommunes By og Landsskabsforvaltning igen. Forvaltningen har tilsynet med almene boligforeninger. Men i dagens aktindsigter viser det sig, at Plus Bolig har en tvivlsom praksis omkring opkrævning af byggesagshonorarer. Men den tilsynsførende ved Aalborg Kommune er gammel direktør for Plus Bolig, og behandler nu klager over det almene boligselskab.    I dette afsnit undersøger Rikke forholdene i Aalborg Kommunes By og Landsskabsforvaltning. Lejerne i det almene boligselskab Plus Bolig har i flere år klaget til tilsynet ved Aalborg Kommune over, en tvivlsom praksis omkring byggesagshonorarer.  Problemet er bare, at den tilsynsførende er tidligere direktør for Plus Bolig Henrik Thomsen. Og lejerne kan bevise, at den tvivlsomme praksis også eksisterede, da han var direktør. Lejerne har klaget til politikerne, men der sker INTET... Da Bolig og Planstyrelsen går ind i sagen, så nægter Aalborg Kommune at Henrik Thomsen har været sagsbehandler på sagerne omkring PlusBolig. Men det undrer lejerne sig over, fordi han har både deltaget i møder, samt skrevet under som tilsynsførende i flere af Plus Bolig sagerne.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Gennem det sidste halve år, har medierne flere gange skrevet om, der er korruption i Aalborg Kommune. Det ved vi ikke, om der er. Til gengæld, så var Aalborg Kommune for over 40 år siden genstand for en meget omdiskuteret bestikkelsessag, der rystede hele kommunen. Churchill mente, at vi skal kende historien for at kunne lære af den. Derfor graver Rikke i dette afsnit i en bestikkelsessag, der foregik for 40 år siden i Aalborg Kommune. I dette afsnit besøger Rikke tidligere forsvarsminister Svend Aage Jensby, der var anklager i den kendte bestikkelsessag fra Aalborg. Det var en sag, som involverede en socialdemokratisk borgmester og rådmand. Samt fire ansatte i Aalborg Kommunes varmeforsyning. Og sidst men ikke mindst en for datiden kendt entreprenør i Aalborg.  Det mest kendte fra sagen er nok, at Aalborg Kommunes borgere kom til at betale for borgmesterens mosgrønne badeværelse. Her blev de private udgifter til borgmesterens badeværelse faktureret til Aalborg Kommune, som omlægning af gas og vandrør på Ny Kastetvej i Aalborg. Men sagen involverede også lukrative fiske- og jagtture og meget andet. Og den viser, hvor brutal politik også kan være.  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Politikerne i Aalborg Kommune vil gerne have en 3 limfjordsforbindelse. Dette skal være en motorvej vest om Aalborg, som krydser den idylliske ø Egholm. Anlæggelsen af en motorvej er en statslig opgave. Men for at få sat lidt skub i processen har byrådspolitikerne i Aalborg Kommune været kreative…. Måske lidt for kreative.     I dette afsnit graver Rikke videre i Aalborg Kommune. I november 2021 indgav Borgerbevægelsen mod en motorvej over Egholm en klage til Ankestyrelsen. Årsagen er, at politikerne har indgået en (u)heldig alliance, som kaldes Aalborg Alliancen med erhvervslivet. Politikerne har betalt 2,5 mio.kr. til en Miljøkonsekvensrapport. Det mærkelige er bare, at en motorvej er en statslig opgave, og Aalborg Kommune er den eneste kommune i 2019 som giver penge til den slags. Alle andre kommuner får det hele betalt af staten. Den anden ting i Borgerbevægelsens klage til Ankestyrelsen er, at Aalborg Kommune vil medfinansiere motorvejen med 600 mio.kr. Men det er der umiddelbart ikke lovhjemmel til. I bedste fald, kan man sige, at det er dårligt købmandskab. Og i værste fald er der tale om magtfordrejning og usaglig forvaltning. Til at forklare, hvad Borgerbevægelsens klage går ud på, så har jeg formand Louise Faber i studiet.     Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne. Dokumentation: https://nejtilegholmmotorvej.dk/nyheder/aalborg-alliancen-borgerbevaegelsen-anmoder-ankestyrelsen-om-tilsyn

  • Aalborg Kommune har iværksat en advokatundersøgelse, fordi der er mistanke om, at kommunen har overtrådt planlovgivningens §21b. Hele sagen startede på Spritten, og i dette afsnit fortæller Rikke om, hvordan hun fandt ud af, at tingene ikke helt foregår efter bogen i By og Landsskabsforvaltningen. Og måske står Aalborg Kommune overfor et erstatningskrav til mere end 100 mio.kr jf. Tv2Nord.   I dette afsnit graver Rikke og Jakob videre i Aalborg Kommune. I december 2021 kom resultatet af Aalborg Kommunes advokatundersøgelse, og der er var sønderlemmende kritik af By og Landsskabsforvaltningen. Der var ikke en af de undersøgte udbygningsaftaler, der ikke var kritisabel i en eller anden grad. Der var kritik af forvaltningens overholdelse af offentlighedsloven. Og det kom frem, at sagsbehandlernes sprogbrug om borgerne, var utilstedelig. Direktøren for By og Landsskabsforvaltningen samt stadsarkitekten blev sendt hjem...dog med løn. Rådmanden sygemeldte sig, mens borgmesteren opfordrede ham til at skynde sig at blive frisk, så han kunne komme på arbejde igen...og det er nu sket. Til sidst taler vi med Martin Nielsen, som også ejer en del af Spritten. Hvordan han har oplevet sagsforløbet.  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne. Dokumentation Hele advokatundersøgelsen ang. Aalborg Kommunes praksis ang. udbygningsaftaler. Spritten A/S's klage til Ankestyrelsen

  • I Aalborg Kommune har det været en offentlig hemmelighed, at det bestemt ikke er nogen ulempe at være gode venner med den siddende borgmester. I dette afsnit graver Rikke og Jakob videre i forholdene i kommunen.   I dette afsnit graver Rikke og Jakob videre i Aalborg Kommune. De finder ud af, at byrådsmedlem Tobias Bøgeskov (S) var så heldig, at blive ansat i Aalborg Kommune. Han var den mest kvalificerede ansøger ud af 147 andre, selvom han var nyuddannet og arbejdsløs akademiker. Og det heldige var, at stillingen  stopper ved byrådsperiodens udløb. Et andet heldig medlem af byrådet er socialdemokraten Lasse Frimand Jensen.  Kommunen har mange forklaringer på, hvordan han blev ansat i Aalborg Kommune.  Men de ender på den forklaring, at han startede med at få en stilling i et år uden den havde været slået op. Det betyder, at andre potentielle ansøger overhovedet ikke fik mulighed for at søge den stilling.  Thomas Kastrup-Larsen har i lang tid brugt reklamebureauet Weltklasse til sine politiske kampagner. Dette bureau bruger Aalborg Kommune også. Det problematiske er, at kommunen handler med reklamebureauet for, så stort et beløb, at ydelserne skulle havde været i udbud. Men dette er bare ikke sket! Jakob snakker med den international anerkendt specialist i offentlige udbud Steen Jensen samt kommunalforsker Roger Buch fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne.

  • Aalborg Kommune har været med til at donere 1,2 mio. kr. til 3 både lavet af beton, som nu ligger opmagasineret på havnen i hals. Dette finder Rikke og Jakob ud af, da de får et anonymt tip. De graver videre i sagen, og finder ud af, at stadsarkitekt Peder Baltzer spiller en afgørende rolle, da Aalborg Kommune skal være medfinansierende på disse både. Han sidder nemlig med i støtteforeningen til de både, da så kunstneren mangler penge til at realisere projektet spiller han en central rolle i processen. På magisk vis, så får bådende 1,2 mio. kr. fra konsortiet, hvor Aalborg Kommune indgår. Selvom bådene er hjemhørende i Hjørring Kommune. 2 år efter den første donation, vil folkene bag betonbådene gerne lave en bog. Kulturrådmand Mads Duedahl siger nej til støtte. Men så er det godt, at direktøren og stadsarkitekten i By og Landsskabsforvaltningen kan være behjælpelig. Ligesom de er behjælpelige med at betale forsikringen til betonbådende. Og da foreningen mener, de godt kan bruge en koordinator, så træder By og Landsskabsforvaltningen endnu engang velvilligt til. Endda med rådmanden Hans Henrik Henriksens velsignelse.  Er du nysgerrig? Så lyt med i dette afsnit af Aalborg og Aktindsigterne. Links til artikler i BT: https://www.bt.dk/politik/kommunechefer-brugte-kreditkort-privat-min-hustru-ville-vaere-ked-af-det https://www.bt.dk/politik/borgere-raser-over-kreditkortsag-de-skider-paa-vores-haardttjente-skattekroner https://www.bt.dk/politik/kreditkortsag-vaekker-harme-hos-viceborgmester-jeg-haaber-de-har-en-forklaring-til https://www.bt.dk/debat/bt-mener-med-offentlige-millionloenninger-burde-der-vaere-raad-til-selv-at-betale?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=red_nb-20211108&utm_campaign=bt_morgen_aalborg