Episodes

 • Welkom terug bij deel 2 van mijn gesprek met Hans Kloosterman. Voor nieuwe luisteraars, luister eerst naar deel 1 voor de volledige context. In deze aflevering duiken we dieper in Hans' Human Design en geef ik hem een mini-reading. Hans, een Projector met een 3-5 profiel, deelt zijn ervaringen die hem hebben gevormd.

  Hans vertelt over zijn transformatie van een succesvolle zakelijke carrière naar een spiritueel pad, uitvoerig beschreven in zijn boek "Van Snob tot Monnik". Dit werk combineert autobiografie met mindfulness en meditatiegids. We bespreken ook Hans' persoonlijke strijd met angst en paniekaanvallen, zijn onbedoelde verslaving aan lorazepam en zijn herstelproces. Hieruit ontstond zijn 2e boek: Wat is geluk?.

  Hans belicht het belang van traumaverwerking, en deelt inzichten in behandeltechnieken zoals EMDR, EFT en TRE. We verkennen de unieke eigenschappen van Projectors in Human Design, inclusief de strategie van wachten op uitnodigingen en de valkuilen die ze kunnen tegenkomen.

  De aflevering sluit af met Hans' missie om anderen te begeleiden van angst naar liefde en zijn aankomende boek dat praktische methoden voor transformatie biedt.

  Bedankt voor het luisteren naar deze aflevering, de laatste van 2023. Deel en review de podcast als je het waardeert, en tot een fantastisch 2024!

 • In deze aflevering spreek ik met Hans Kloosterman, ook wel bekend als Mr. Reset. Hans is Trauma Release Coach met veel kennis en tools in zijn rugzak. We bespreken zijn transformaties, zijn nieuwste boek "Wat is Geluk?", en nog veel meer.

  Deze aflevering is zo speciaal dat ik het in twee delen heb moeten splitsen, omdat het gesprek gewoon te mooi en te leerzaam was om in te korten. In het eerste deel duiken we dieper in op Hans zijn eigen transformaties.

  Hij was een succesvolle ondernemer, maar na een auto-ongeluk ging hij op zoek naar zijn missie in het leven. Hij bestudeerde het boeddhisme en leefde jarenlang als monnik.

  We bespreken zijn nieuwste boek, "Wat is Geluk", dat ik met veel plezier heb ontvangen en er prachtig uitziet.

  Aan het einde van deel 1 delen we een geweldige oefening die ik echt aanraad om mee te doen.

  In deel 2 hebben we het over Hans’ tweede transformatieperiode, waarin hij verslaafd raakte aan medicijnen na een ernstige val en hij veel pijn had.

  Hij moest uiteindelijk naar een afkickkliniek en dit leidde tot nieuwe vragen, inzichten en uiteindelijk tot zijn tweede boek. En natuurlijk kan ik het niet laten om hem langs de Human Design lat te leggen. Spoiler Alert! Deze man leeft zeker volgens zijn Human Design!

  Hier zijn mijn drie belangrijkste leerpunten uit deze afleveringen:

  1️⃣ Transformatie is mogelijk voor iedereen: Hans’ persoonlijke verhaal laat zien dat transformatie voor iedereen mogelijk is, ongeacht de omstandigheden waarin je je bevindt. Zijn reis van succesvolle ondernemer naar monnik en zijn strijd met verslaving tonen aan dat er altijd hoop is voor verandering.

  2️⃣ Geluk is te vinden in het nu: Hans deelt een krachtige oefening (00:35:25 - Oefening: van excitement naar de kern van gevoelens) om in het moment te zijn en te ervaren wat er nu is. Het herinnert ons eraan dat geluk niet buiten onszelf te vinden is, maar in het huidige moment. Een waardevolle les om te onthouden in ons dagelijks leven.

  3️⃣ De kracht van zelfonderzoek: Hans moedigt ons aan om dieper in onszelf te graven en vragen te stellen over wie we werkelijk zijn. Door onszelf beter te begrijpen, kunnen we groeien en onze eigen transformatie bewerkstelligen. Zelfonderzoek is een krachtig instrument dat we allemaal kunnen gebruiken.

  Meer informatie over Hans vind je op zijn website hanskloosterman.com

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • In deze aflevering verken ik samen met mijn gast - Danielle den Uijl het thema Human Design en Opvoeding. We bespreken hoe Human Design invloed heeft op opvoeding, relaties, besluitvorming en meer.

  Daniele deelt haar persoonlijke ervaringen en hoe Human Design haar leven heeft veranderd, met een focus op de impact op haar gezinsleven en kinderen. “Want kinderen zijn de toekomst."

  Samen met Daniele bekijken we naar belangrijke onderwerpen zoals enkele definitie, energietypes, en hoe deze invloed kunnen hebben op opvoeding. Ook bespreken we hoe de verschillende energietypes, unieke behoeften hebben als het gaat om leren en rust.

  Daarna gaan we dieper in op hoe Human Design kan helpen bij het begrijpen van de behoeften van kinderen, of je nu ouder, verzorger of leraar bent. We bekijken de verschillende energietypes van kinderen in de klas, zoals manifestors, (manifesting) generators, projectors en reflectors, en bespreken de uitdagingen die elk type kan tegenkomen.

  Ook benadrukken we het belang van het erkennen van elk kind's unieke energie, de invloed van technologie op hun energieniveaus en de voordelen van buitenspelen.

  Deze aflevering biedt waardevolle inzichten in Human design en hoe het een positieve invloed kan hebben op het begrijpen en ondersteunen van kinderen op zowel educatief als dagelijks niveau.

  Het is een must voor ouders, verzorgers en leraren die op zoek zijn naar een diepere verbinding met kinderen en een beter begrip van hun behoeften.

  (00:00) - Verkenning van Human Design en Implementatie

  (10:32) - Begrip van Human Design en Emotionele Centra

  (18:40) - Begrip van Human Design en Opvoeding

  (30:30) - Energetypes van Kinderen (Manifesting Generators)

  (40:51) - Projectors en Reflectoren

  Meer informatie over Danielle en haar programma vind je op Instagram onder haar account @humandesignjuf

 • “Als dat wat in je is je naar buiten brengt, zal dat wat in je is je redding zijn. Maar als dat wat in is je niet naar buiten brengt, zal dat wat in je is je vernietigen.”

  Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw overtuigingen en waarden jouw realiteit vormgeven, en hoe jouw verleden en maatschappelijke conditionering je huidige bestaan beïnvloeden? Luister naar de boeiende verkenning die ik had samen met Marjo Bronkhorst, Spiritueel Groeipijn Coach. We hebben het o.a. over de transformerende kracht van het aanpakken van persoonlijke blokkades en trauma's, het leven van je waarheid en het omarmen van persoonlijke groei. Marjo’s inzichten over hoe oude maatschappelijke kwesties, zoals de Tweede Wereldoorlog, blijven meespelen in ons leven en hoe we onze energie kunnen verschuiven om in lijn te zijn met ons authentieke zelf, zijn verlichtend.

  Natuurlijk hebben we het ook door de fascinerende wereld van Human Design en Opstellingen. We delen onze eigen ervaringen in het begrijpen van ons Human Design en hoe het ons leven heeft beïnvloed en ons heeft geholpen in harmonie te leven met ons Design. Van energiebeheer tot het doorbreken van conditioneringen,

  Ten slotte verkennen we de complexe en vaak onder het tapijt geveegde thema's van zelfidentiteit en liefde in onze samenleving. Standvastig zijn in het aangezicht van tegenspoed, kwetsbaarheid omarmen en zelfbewustzijn cultiveren zijn cruciaal voor het bevorderen van authentieke liefde en het maken van een positieve impact in de wereld, zoals Marjo prachtig toelicht. Luister en misschien vind je de inspiratie om je eigen reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei op gang te brengen.

  (00:00) - Verkenning van Spiritualiteit en Spirituele Groei

  (05:48) - De Kracht van Overtuigingen en Manifestatie

  (14:25) - Aanpassen, Overleven en Persoonlijke Groei

  (30:23) - Verkenning van Human Design en Opstellingen

  (45:36) - Verkenning van Zelfidentiteit en Liefde in de Samenleving

  Meer informatie over Marjo vind je op https://quink-slag.nl/

 • Sluit je aan bij een verhelderend gesprek dat ik had met Christel Verbiessen, eigenaar van C-Marketing. Christel’s missi e is Marketing Makkelijk Maken.

  Ik heb Christel uitgenodigd voor een mini/reading van haar Human Design. Christel heeft het design van een generator (2/4 emotionele autoriteit) en is getrouwd met Sander (projector) en heeft 2 meiden met het energietype Manifestor.

  Christel was al enigszins bekend met Human Design maar toch kon ik haar nog ´verrassen´ met nieuwe inzichten in haar energetische gebruiksaanwijzing. We duiken in haar en bespreken de ins/ en outs van haar energietype, strategie en autoriteit.

  We gaan dieper in op de onderdelen die haar ontwerp vormen, met een speciale focus op poort 11, de 'overvloed aan ideeën. Ook staan we stil bij 2 van haar talenten (kanalen) die van Kracht en Community.

  Daarnaast hebben we een heerlijk gesprek over ondernemerschap en haar visie op marketing!

  (00:01) Verkenning van Human Design van en met Christel

  (12:16) Intuïtie in Bedrijf en Marketing

  (20:56) Begrip van Human Design

  (36:25) Omgaan met Burn-out en het Vinden van Balans

  (45:27) Transformatie en potentieel bij de doelgroep van Christel

  Wil je meer weten over Christel? Volg haar dan op Instagram @christel.marketing

  Benieuwd hoe je met mij kunt werken? Kijk op mijn website (irissturgeon.com) voor meer informatie over Human Design en (loopbaan)coaching, readingen en Human Design gidsen.

 • Heb je ooit nagedacht over hoe jouw aangeboren ´design´ je leven, relaties en zelfs je manier van opvoeden kan vormgeven? Nieuwsgierig? Luister dan mee naar mijn gast Cecile Kremer: een 2/4 generator, terwijl ze deelt hoe deze unieke discipline haar gezin heeft geëmpowerd in de keuzes die ze hebben gemaakt. Cecile’s inzichten over de dynamiek in haar gezin, waar haar man en oudste projectors zijn en haar tweeling beide generators zijn, bieden een verfrissend perspectief op het begrijpen van individualiteit en het bevorderen van persoonlijke groei.

  Het navigeren door de complexiteiten van ouderschap en onderwijs vereist intuïtie en begrip. Via het verhaal van Cecile verkennen we hoe ze haar kinderen aanmoedigt om beslissingen te nemen op basis van hun ‘lijf’ en hoe deze aanpak invloed heeft gehad op cruciale momenten in hun leven, zoals de schoolkeuze van haar oudste zoon. We duiken ook in de wereld van Human Design-symboliek, waaronder kanaal 3-60 (wat is een kanaal?), 2/4-profiel (wat betekent profiel?) en wat betekent een ‘poort in de zon?. Zo leer je als luisteraar je eigen design te begrijpen en te benutten.

  Naarmate we dieper ingaan, belichten we hoe de omgeving een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van onze persoonlijke groei. Puttend uit Cecile’s persoonlijke ervaringen, onderzoeken we hoe haar omgeving - in termen van Human Design Kitchens - haar manier van werken heeft gevoed. We praten ook over wat de invloed van Human Design kan zijn op het onderwijs en hoe het leraren kan ondersteunen in hun werk

  Ten slotte onthullen we hoe Human Design kan worden gebruikt als een gids om de uitdagingen van het leven te navigeren, creativiteit te bevorderen en het onderwijs van kinderen te ondersteunen. Dus maak je klaar om je eigen Human Design te verkennen en ontdek de transformerende kracht ervan in je leven en relaties.

  Veel luisterplezier!

  Liefs Iris

  (0:00:00) - Verkennen van Human Design en Familiedynamiek Cecile deelt haar Human Design ontdekkingsreis, waarbij ze profielen zoals de drie/vijf projector en de twee/vier generator verkent, en hoe dit haar gezin heeft beïnvloed.

  (0:16:35) - Ouder-Kind evolutie en Besluitvorming Seel Kramer deelt haar reis van het ontdekken van Human Design, waarbij ze besluitvorming van haar kinderen begeleidt en we Human Design-termen en symbolen verkennen.

  (0:26:34) - Impact van de Omgeving op Persoonlijke Groei We onderzoeken hoe de omgeving het denken, het potentieel en het onderwijs beïnvloedt, via Human Design.

  (0:36:25) - Marijns schoolervaring en behoeften. Hoe het proces van zijn schoolkeuze verliep en hoe Cecile heeft geleerd los te laten.

  (0:46:21) - Human Design en Onderwijs voor Kinderen; Hoe kan Human Design worden ingezet om het onderwijs van kinderen te ondersteunen.

  Benieuwd hoe je met mij kunt werken? Kijk op mijn website (irissturgeon.com) voor meer informatie over Human Design en (loopbaan)coaching, readingen en Human Design gidsen.

 • Deze aflevering word ik als host van de Metamorfose podcast geïnterviewd door Bianca Groenewegen van de podcast Hartenvrouw.

  Ik deel in deze podcast mijn ervaringen met mijn eigen design (Manifesting generator, 2/4 profiel met sacrale autoriteit. Maar ook:

  Wat zijn de voor- en nadelen van drie dezelfde energietypes in 1 huishouden?Hoe kun je Human Design toepassen in de opvoeding van je kind(eren)?Hoe werken open energiecentra zoals een open emotiecentrum, egocentrum of wortelcentrum?Hoe pas ik Human Design toe in mijn coachpraktijk?

  Deze vragen en meer komen aanbod deze podcast

  Tip: Heb je je Human Design chart nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  Gratis Human Design ChartWerken met mij? Connect met mij op Instagram

  Veel luisterplezier!

 • In deze aflevering van de Metamorfose podcast staat het energietype Projector en het thema burn-out centraal. Ik ga in gesprek met Anita van de Molen, ook coach, over Human Design en burn-out.

  We hebben beiden ervaring met burn-out en houden ons bezig met Human Design. We onderzoeken samen waar in het Human Design de valkuilen voor burn-out kunnen zitten en wat je kunt doen om deze te herkennen. We nemen je mee langs alle centra en delen tips en ideeën voor mensen die momenteel met burn-out klachten kampen.

  Let op: aan het einde van de aflevering doe ik een aanbieding voor jonge mensen die hulp nodig hebben op het gebied van Human Design en coaching.

  Anita van de Molen is een coach met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ze is ook moeder van twee volwassen dochters en grootmoeder van een negenjarige kleinzoon.

  In de podcast bespreekt ze haar ervaring met Burn-out en hoe Human Design kan helpen bij het beheren van energieniveaus. Meer weten over Anita? Je vindt haar op LinkedIn en Instagram.

  Tijdlijn:

  [00:00:10] Human Design en Burnout. [00:04:13] Werk-privébalans.[00:07:23] Opvoeding en energie van kinderen.[00:10:43] Werk- en levensenergie.[00:17:23] Gezonde keuzes maken.[00:21:17] Rondje lopen tijdens werk.[00:24:30] Burn-out risicofactoren.[00:28:18] De energiecentra.[00:32:09] Druk bij andere mensen creëren.00:36:09] Burn-out en emotioneel centrum.[00:41:30] Burn-out transformatie.[00:47:57] Omkeren van negatief naar positief.
 • In dit seizoen over Human Design spreek ik deze aflevering Bianca Groenewegen. Bianca heeft het energietype van een Reflector, de unicorn onder de energietypes. Unicorn omdat maar 1% van de mensen dit energietype heeft. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar haar ervaringen.

  Ik beschrijf het voor haar dat ik me een soort barbapappa voorstel die verandert van vorm zodra zij met andere mensen in aanraking komt. Je moet namelijk weten dat een reflector geen enkel energiecentrum gedefinieerd heeft. Aanpassen ligt dan al erg voor de hand. Hoe gaat zij hier mee om? Hoe leer je als reflector wat wel van jou is en van de ander?

  Duizelt het je nu al van de termen dan nodig ik je uit om - naast het luisteren van deze podcast - wat blogs te lezen op mijn website waar ik een en ander uitleg.

  Bianca vertelt over de verschillende energietypes in haar gezin en hoe dit onderling werkt met opvoeden, eten en slapen. Ook neemt ze ons mee in haar werk als therapeut en hoe krachtig zij het ervaart als ze Human Design inzet in haar werk.

  We hebben een dubbelinterview. Bianca heeft namelijk ook haar eigen podcast - Hartenvrouw - waarvoor ze mij interviewt.

  De aflevering is verder doorspekt met heel veel praktische Human Design informatie, dus pak je chart erbij en luister lekker mee!

  Tip: Heb je je Human Design chart nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  Meer weten over Bianca en haar praktijk? Volg haar op Instagram https://www.instagram.com/bianca_groenewegen_coach

  Gratis Human Design ChartWerken met mij? Connect met mij op Instagram
 • Doen alsof? Doen we dat niet allemaal, wij grote mensen? Hoe zou het zijn om niet te hoeven doen alsof, maar dat je kunt leven zoals je bedoelt bent? Kennis van en experimenteren met Human Design helpt daarbij.

  Barbara Le Noble heeft hier een boek over geschreven en ik had een heerlijk gesprek met haar voor mijn Metamorfose Podcast. Een pareltje van een aflevering waarin je meer hoort over zelfbewust worden door middel van Human Design.

  Maar ook over Human Design in onderwijsvernieuwing en opvoeding. Het boek is naar mijn mening een collage van filosofische, psychologische en persoonlijke thema’s met heel veel Human Design kennis.

  En zo verloopt ook ons gesprek. Vragen die we o.a.(proberen te) beantwoorden:

  Is Human Design voor iedereen?Is Human Design weer een nieuw label?Maakt het uit waar je wieg staat?Wat gaat er gebeuren in 2027 als de systemen omvallen?

  De aflevering is verder doorspekt met heel veel praktische Human Design informatie, dus pak je chart erbij en luister lekker mee!

  Tip: Heb je je Human Design chart nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  Gratis Human Design ChartWerken met mij? Connect met mij op Instagram

  Meer weten over Barbara haar praktijk? Volg haar op Instagram https://www.instagram.com/barbaralenoble_hd

 • In deze aflevering spreek ik Esther van Barneveld. Esther (Manifestor met een 2-4 profiel en emotionele autoriteit) heeft haar eigen praktijk, TaLoVi waar zij hoogsensitieve vrouwen behandeld en o.a. gebruik maakt van Human Design. Hiernaast houdt zij zich ook bezig met animal design. Natuurlijk vroeg ik haar om eens te kijken naar het design van mijn hond. Bijzonder hoeveel informatie ook hier uitkomt.

  Tip: om inspiratie uit deze aflevering te halen, adviseer ik je om je Human design chart erbij te houden. Heb je deze nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  Meer weten over Esther en haar praktijk? Volg haar op Instagram https://www.instagram.com/_TaLoVi

  Meer weten over Human Design, Coaching en Workshops? Check mijn website http://irissturgeon.com/ en volg me op Instagram https://www.instagram.com/irissturgeon/

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl.

 • In deze aflevering spreek ik Carola Smits. Carola (generator met een 1-3 profiel) heeft vorig jaar september het roer omgegooid! Aan de hand van haar profiel verkennen we stap voor stap hoe Human Design haar geholpen heeft en nieuwe inzichten heeft verschaft.

  Wat betekent de strategie ‘wachten met reageren’ als je een nieuwe business start? (min 13)Hoe werkt een emotionele autoriteit als je in een nieuwe omgeving compleet op elkaar aangewezen bent? (min 16)Hoe werkt het als je een geheel open hoofdcentrum en open identiteitscentrum hebt? (min 25 -34)

  Meer weten over Carola en haar private cooking/catering activiteiten? Volg haar op Instagram https://www.instagram.com/lasobremesalife

  Meer weten over Human Design, Coaching en Workshops? Check mijn website http://irissturgeon.com/ en volg me op Instagram https://www.instagram.com/irissturgeon/

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl.

 • Tip vooraf: om inspiratie uit deze aflevering te halen, adviseer ik je om je Human design chart erbij te houden. Heb je deze nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  In deze podcast ga ik met mijn gasten op zoek naar de verschillende toepassingen van Human Design. Is Human Design een antwoord op beperkingen die we nu zien in bijvoorbeeld het onderwijs of de gezondheidszorg? Wat maakt coaching met Human Design zo anders? Dit, en andere thema’s komen aanbod in seizoen 3 van de Metamorfose Podcast.

  In deze aflevering spreek ik Ingrid Bosch. Ingrid (Manifesting generator met een 3-5 profiel) heeft ruim 10 jaar voor de klas gestaan tot zij door een burn-out thuis komt te zitten. Vanaf het eerste moment dat zij Human Design leert kennen weet zij: dit moet het onderwijs in. Met Ingrid heb ik een prachtig gesprek over het onderwijs systeem, de beperkingen en ook nog de mooie kanten van dit vak. Wat zou er gebeuren wanneer leraren het design van hun kinderen zouden kennen? Hoe kijken wij aan tegen de verschillende crises waar we nu mee te maken hebben? En wat betekent Human Design voor ons persoonlijk?

  Veel luisterplezier!

 • Tip vooraf: om inspiratie uit deze aflevering te halen, adviseer ik je om je Human design chart erbij te houden. Heb je deze nog niet dan kan je die hier downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  In deze podcast ga ik met mijn gasten op zoek naar de verschillende toepassingen van Human Design. Is Human Design een antwoord op beperkingen die we nu zien in bijvoorbeeld het onderwijs of de gezondheidszorg? Wat maakt coaching met Human Design zo anders? Dit, en andere thema’s komen aanbod in seizoen 3 van de Metamorfose Podcast.

  In deze aflevering spreek ik Yentl Baldes. Yentl is psychologe en werkte geruime tijd met jong volwassenen met onder andere kenmerken van autisme, . Zij liep tijdens dit werk tegen een aantal beperkingen aan. De beperking van ‘het label’, van de vaste behandelmethoden. Yentl kwam in aanraking met Human Design en vanaf dat moment keek ze anders tegen haar vak en cliënten aan. Meer holistisch. Het ging wringen en Yentl stopte met dit werk en startte als zelfstandig ondernemer. Nu werkt ze met Human Design en lichtcodes.

  Meer weten over Yentl? Kijk op www.visionofyen.nl of volg haar op Instagram https://www.instagram.com/vision.of.yen

  Veel luisterplezier!

  🎤 Meer weten over Human Design en Coaching? Check mijn website http://irissturgeon.com/ en volg me op Instagram https://www.instagram.com/irissturgeon/

 • Brenda van Es: “Als we zouden leven wat ons Human Design is, doen we de dingen vanuit joy.”

  Tip vooraf: om inspiratie uit deze aflevering te halen, adviseer ik je om je Human design chart erbij te houden. Heb je deze nog niet dan kan je die hier https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart) downloaden. Je hebt hiervoor je geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd nodig.

  In deze aflevering spreek ik Brenda van Es. Brenda is o.a. schrijfcoach, organiseert Moeder/dochter weekends en werkt en leeft deels in Spanje, deels in Nederland. Brenda en ik spreken over - hoe kan het ook anders- Human Design. We hebben het over ons design, dat van onze partners en hoe dit voor ons werkt. Ook spreken we over de ratrace waar we met z’n allen in zitten en hoe belangrijk leven vanuit joy!

  Veel luisterplezier!

  🎤 Meer weten over Human Design en Coaching? Check mijn website http://irissturgeon.com/ en volg me op Insta https://www.instagram.com/irissturgeon/

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl.

  Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected]

  Meer weten over Brenda? Kijk op www.100jaarnaVandaag.com of volg haar op Instagram https://www.instagram.com/brenda_van_es_boek_schrijven/

 • Seizoen 3 is van start, Na een break van enkele maanden ga ik van start met seizoen 3 van de metamorfose Podcast. In deze korte introductie vertel ik je over het thema van seizoen 3, mijn passie; Human Design. Wat is Human Design, hoe is het tot mij gekomen en hoe heb ik Human Design geïntegreerd in mijn coach business. Wat kun je verwachten dit seizoen en wat kan jij hieruit halen? Je hoort het in deze korte 18 minuten durende aflevering. Speciaal voor mijn luisteraars heb ik een leuke introductieaanbieding. Tot 1 januari 2023 kun jij jouw persoonlijke op maat gemaakte Human Design gids bestellen met 10% korting! Leuk voor jezelf en leuk om cadeau te geven.

  Veel luisterplezier!

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier vind je alle informatie over Podcast voor Business en kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting.

  Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected] . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/

 • Aldus Saskia Koster. Saskia is moeder van Tygo, een zeer zwaar gehandicapt kind. Tygo heeft een zeldzame chromosoomafwijking op de 12Q.

  Saskia heeft 10 jaar geleden een mooi leven. Man, kind van 7 en een leuke baan. De 2e op komst. Na 8 maanden wordt Tygo geboren en al snel blijkt er iets mis te zijn...

  Met Saskia praat ik over de transformatie die zij ondergaat nadat zij te horen krijgt dat Tygo gehandicapt is. Wat doet dat met je als ouders, wat voor effect heeft het op je relatie, het leven dat je tot dan toe had? In welke rompslomp kom je terecht wanneer er niets bekend is over deze afwijking.

  Saskia start de Stichting 12Q. De stichting richt zich op onderzoek. Niet meer voor Tygo, maar voor de volgende generatie.

  Veel luisterplezier!

  Meer weten over Saskia en haar Stichting? Volg haar op

  Instgram: https://www.instagram.com/stichting_12q/

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/stichting-12q/

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier vind je alle informatie over Podcast voor Business en kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting.

  Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected] . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/

 • In deze aflevering spreek ik Jorien Weterings. Jorien liep alleen - 80 dagen - naar Santiago de Compostella. Geïnspireerd door het boek de Alchemist van Paulo Coelho vertrok ze vanaf de camping van haar ouders in Frankrijk met een afspraak met zichzelf; een les in leren ontvangen.

  Ze sprak met zichzelf af dat ze alles wat op haar pad kwam, zou ontvangen. Dit leidde tot hilarische maar ook spiritueel intense ervaringen. Dit mooie verhaal deelt Jorien in deze aflevering van de Metamorfose podcast.

  Ook hebben we het over haar download over Bruce lee en de geboorte van haar bedrijf Broesli. We hebben het over opstellingen en spiritualiteit en haar Broesli blokken.

  Meer weten over Jorien en haar werk? Volg haar op:

  Instagram https://www.instagram.com/jorien_broesli/|

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jorienweterings/

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier vind je ook alle informatie over Podcast voor Business en kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting.

  🎤 Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected] . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/

 • In deze aflevering spreek ik Tess Fliers. Tess is Spiritueel Business Visionair. Tess zet spiritualiteit in om haar klanten, die al een goed lopend bedrijf hebben, te helpen naar een hoger plan. Wat dit allemaal inhoudt hoor je uiteraard in deze aflevering.

  Ook hebben we het over spiritualiteit in het algemeen, werken met energie, helder weten, voelen en horen. Hoe werkt Tess met afstemmen samen met haar klanten en hoe komt informatie bij haar binnen?

  Dit en meer, namelijk Human Design, me-time, kids en de liefde, hoor je allemaal in dit mooie gesprek met Tess.

  Veel luisterplezier!

  Meer weten over Tess en haar werk? Volg haar via

  Instagram https://www.instagram.com/tessfliers/

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tessfliers/

  Of beluister de Tess Fliers Podcast Show

  🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier vind je alle informatie over Podcast voor Business en kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting. Vind je het evengoed leuk om op de hoogte te blijven, dan kun je je hier abonneren op mijn nieuwsbrief.

  Vergeet je niet te abonneren op mijn podcast en heel fijn als je een (geschreven) review achterlaat.

  Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected] . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/

 • In deel2 van mijn ontmoeting met Hylke Bonnema gaan we dieper in op het echte opstellingen werk inclusief een visuele opstelling die je mee kunt doen en/of waarin je leert welke 5 stappen komen kijken bij een opstelling. Het gaat ook over wat is een systeem, hoe is alles met elkaar verbonden en hoe trauma’s van ouders en voorouders doorwerken in ons leven. Mateloos boeiend als zeg ik het zelf!

  Boeken waar we over spraken:

  Van spanning naar spirit https://hb.hylkebonnema.nl/boek-spanning-naar-spirit en al zijn andere werken natuurlijk;)Alice Miller; het drama van het begaafde kindAlle werken van Peter Kingsley; https://peterkingsley.org/books/

  🎤 Alle informatie over deze podcast en ‘podcast for business’ vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting. Vind je het evengoed leuk om op de hoogte te blijven, dan kun je je hier abonneren op mijn nieuwsbrief.

  Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via [email protected] . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/