Episodes

 • Migranten 5:5 2016-03-06

  · Migranten

  Akereh eller Isaiah er vågnet, men har problemer med at huske hvem han er. Ved hjælp fra de optagelser som Rasmus tidligere har lavet med Akereh, prøver han at genskabe hans hukommelse. Samtidig tager tingene endnu en voldsom drejning, da Kathrine ganske uvidende om Akerehs sande identitet og manglende italienske statsborgerskab, skriver en meget kritisk artikel om det danske emigrationssystem og hele Dublin-aftalen. Artiklen skaber stor offentlig debat og hospitalet udskriver i al stilhed Akereh. Da herberget er usikkert for Akereh at være, inviterer Rasmus ham til at bo hos ham. Men var det nu også en god ide og er Akereh i sikkerhed der? Radiodrama med Asbjørn Krogh Nissen, Mishael Fapohunda, Christine Sønderris, Nanna Schaumburg-Müller og Joen Højerslev. Migranten er skrevet af Rasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann. Instruktør er Rasmus Kloster Bro. Producer: Dorthe Riis. Montage og klip: Helga Prip. Du finder Migranten og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet Drama og Bog, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

  starstarstarstarstar
 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Migranten 4:5 2016-02-28

  · Migranten

  Rasmus er fortvivlet, den mand han troede hed Akereh hedder i virkeligheden Isaiah og har humanitært opholdstilladelse i Grækenland. Det betyder, at han, når han vågner af sin koma, vil blive sendt tilbage til Grækenland. Noget Rasmus gerne vil forhindre, da udsigten for en behandlingskrævende migrant er usikker i det økonomisk svækkende Grækenland. Rasmus tager hen til hospitalet, hvor Akereh er ved at vågne, men hvem er Akereh eller Isaiah og hvad kan og skal Rasmus gøre? Radiodrama med Asbjørn Krogh Nissen, Mishael Fapohunda, Christine Sønderris, Nanna Schaumburg-Müller, Peter Christoffersen og Victoria Carmen Sonne Migranten er skrevet af Rasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann. Instruktør er Rasmus Kloster Bro. Producer: Dorthe Riis. Montage og klip: Helga Prip. Du finder Migranten og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet Drama og Bog, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

  starstarstarstarstar
 • Migranten 3:5 2016-02-22

  · Migranten

  Akereh ligger stadig i koma med hul i kraniet. Imens leder Katrine og Rasmus forgæves efter det pas, som kan bevise at Akereh er italiensk statsborger. Rasmus’ søgen leder ham dog til Anne, som Akereh har mødt gennem sit arbejde med Rasmus. Anne har Akerehs taske liggende hos sig, og indeni finder Rasmus et papir, som får ham til at sætte spørgsmål tegn ved alt. Radiodrama med Asbjørn Krogh Nissen, Mishael Fapohunda, Christine Sønderris og Nanna Schaumburg-Müller. Migranten er skrevet af Rasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann. Instruktør er Rasmus Kloster Bro. Producer: Dorthe Riis. Montage og klip: Helga Prip. Du finder Migranten og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet Drama og Bog, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

  starstarstarstarstar
 • Migranten 2:5 2016-02-15

  · Migranten

  Migranten Akereh er blevet slået ned og ligger i koma, med et hul i kraniet. Og selv om Rasmus ved, at Akereh er italiensk statsborger og har krav på yderligere behandling, holder myndighederne fast i at Akereh er illegal migrant. Akereh står derfor for at blive sendt ud af landet, når han vågner. Med mindre selvfølgelig at Rasmus kan komme op med dokumentation for Akerehs statsborgerskab og det kan Rasmus ikke. Så mens Akereh ligger i koma starter Rasmus og journalisten Katrine deres eftersøgning i håb om at finde ud af, hvem Akereh i virkeligheden er. Rasmus besøger herberget hvor han først gang mødte Akereh. Radiodrama med Asbjørn Krogh Nissen, Mishael Fapohunda, Christine Sønderris, Peter Christoffersen, Henrik Borch og Victoria Carmen Sonne. Migranten er skrevet af Rasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann. Instruktør er Rasmus Kloster Bro. Producer: Dorthe Riis. Montage og klip: Helga Prip. Du finder Migranten og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet Drama og Bog, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

  starstarstarstarstar
 • Migranten 1:5 2016-02-06

  · Migranten

  Akereh er migrant i København. Han er hjemløs og skaffer penge til dagen og vejen på alle mulige forskellige måder. Blandt andet arbejder han en periode med Rasmus. Rasmus er filminstruktør og arbejder på en spillefilm om hjemløse afrikanske migranter. Han får virkelige mennesker, som Akereh, til at spille skuespil i deres egen virkelighed. Da Akereh kommer alvorligt til skade og lægges i koma bliver Rasmus nødt til at hjælpe og det gør ikke situationen bedre at myndighederne tror at Akereh opholder sig ulovligt i landet på baggrund af en artikel som journalisten Katrine har skrevet. Men Rasmus ved, at Akereh har italiensk statsborgerskab og dermed helt andre rettigheder end Isaiah. Radiodrama med Asbjørn Krogh Nissen, Mishael Fapohunda og Christine Sønderris. Migranten er skrevet af Rasmus Kloster Bro og Merlin P. Mann. Instruktør er Rasmus Kloster Bro. Producer: Dorthe Riis. Montage og klip: Helga Prip. Du finder Migranten og andre radiodramaer på DRs radio app under ikonet Drama og Bog, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog. Få et indblik i hverdagen hos radiodrama på Facebook www.facebook.com/DRradiodrama.

  starstarstarstarstar