Episodes

 • Jaguars gjorde det forventede og tog Trevor Lawrence med pick 1. Jets gjorde også som forventet på pick 2. Og så var draften ellers skudt i gang, og den bød på masser af overraskelser: både spillere, der faldt – og spillere, der blev taget tidligere end forventet. Vi løber draften igennem og kommer med en alt for tidlig bedømmelse af de 32 hold og deres valg. Derudover får du en en Top 5 eller to, en digtquiz fra Amstrup, og nå ja, så er der nye chips fra Taffel. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.hellofresh.dk og www.bagsvaerdlakrids.dk

 • Så er det blevet tid til årets officielle NFL Showet Mock Draft! I virkelighedens verden går draften i gang natten til fredag dansk tid, og Jaguars tager selvfølgelig Trevor Lawrence med det første pick. Men hvad gør Jets på 2? Og hvad med 49ers på 3? Og bliver Falcons stående på 4, eller trader de ned? Spørgsmål er der nok af. Elming og Qvortrup skiftes til at vælge spillere – hele 1. runde plus fire valg i 2. og 3. runde for de hold, der ikke har et 1. runde-pick. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.hellofresh.dk

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Så er ventetiden ved at være slut. Vi er nemlig fremme ved det, som vel bedst kan betegnes som juleaften i NFL's off season: nemlig draften! Selv om vi ved, hvem der bliver taget som nummer 1 – Trevor Lawrence – så bliver resten af draften drønspændende. I dag ser vi nærmere på en række af de allerstørste profiler, der måske/måske ikke bliver draftet i 1. runde. Og i næste uge leger vi så GM's, når vi skiftes til at vælge spillere i NFL Showets årlige mock-draft. I dagens episode runder vi selvfølgelig også – blandt meget andet – nyheden om, at Alex Smith har valgt at trække sig tilbage fra NFL. Og så er der igen-igen ballade med Aldon Smith. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.hellofresh.dk

 • I sidste uge gik vi de 16 AFC-hold og deres free agency igennem, og i dag gør vi det samme med holdene i NFC. Hvilke hold er sluppet bedst gennem de hektiske uger, og hvilke hold har gjort det knap så godt? Det får du et bud på, og så kan du også være med til at sige farvel til Julian Edelman, der er færdig i NFL: Hans krop og ikke mindst knæ var ganske enkelt slidt ned til sidst. Vi runder – blandt meget andet – også et par danskere eller tre, der enten allerede har succes i udlandet eller måske er på vej til at få det – og så ser vi selvfølgelig også lidt frem mod draften. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.hellofresh.dk

 • Kyle Shanahan og John Lynch besluttede sig for at tage kontrol over 49ers' skæbne i forhold til quarterback og lavede derfor et blockbuster-trade med Dolphins, der har taget dem fra pick 12 til pick 3 i draften. Tradet kostede kassen, og Dolphins har nu endnu mere at skyde med. Var tradet for dyrt, og hvem vælger 49ers? Vi kommer med et par bud. Og så var det jo i går, at der landede endnu et trade: Sam Darnold ryger fra Jets til Panthers. Det taler vi selvfølgelig også om, men hovedparten af udsendelsen handler om de 16 AFC-hold og hvordan de er sluppet gennem de første kaotiske uger af Free Agency. Til sidst i udsendelsen får du en lidt speciel NFL Showet Top 5 over de mandskaber, der har gjort det bedst. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Første bølge af Free Agency har været vild! Og der er mere i vente, når bølge to og tre ruller ind over NFL i de kommende uger. Derfor kan du allerede nu godt glæde dig til March Madness AFC og March Madness NFC, som vi laver om henholdsvis to og tre uger, når det meste af støvet har lagt sig, og hvor vi kan stille skarpt på hvert enkelt hold og derefter så småt begynde at se frem mod draften. I dag zoomer vi ind på flere end 50 af de største nyheder fra den første uges handler og signings. Brady har forlænget med Bucs, Drew Brees er gået på pension, og stolelegen for quarterbacks i ligaen er i det hele taget godt i gang. Men hvad sker der med Deshaun Watson? Bliver han hos Texans? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Der er altid noget at tale om i NFL. JJ Watt er for eksempel lige blevet fritstillet af Texans, så nu er det store spørgsmål, hvor han spiller i 2021? Skal han hjem til Wisconsin? Skal han til Chicago sammen med sin kone? Eller skal han samles med resten af familien i Pittsburgh? Vi taler selvfølgelig om en af de helt store nyheder i NFL i den forgangne uge, og så er det jo ellers blevet tid til at lukke endegyldigt ned for 2020-sæsonen. Vi går begge konferencer og alle 32 hold igennem: Hvad gik godt, og hvad gik mindre godt? Derudover ser vi en smule frem mod 2021-sæsonen, herunder free agency og draften. Der er jo ingen combine i år, så offseason bliver anderledes end det, vi er vant til – og derudover har klubberne færre penge at gøre godt med, og det kommer selvfølgelig til at påvirke de enkelte holds muligheder. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk

 • Buccaneers vandt Super Bowl 55, og Brady vandt sin 7. Super Bowl og blev kåret til Super Bowl MVP for 5. gang – men var det i virkeligheden Buccaneers' defensive koordinator Todd Bowles, der havde fortjent den titel? Han har nemlig en stor del af æren for, at Chiefs aldrig fik gang i angrebet, og at Mahomes måtte løbet for livet en stor del af kampen. Var der et par dommerkald, der gik Chiefs imod? Afgjorde de kampen? Det er bare en af mange ting, vi zoomer ind på, når vi ser tilbage på kampen. Derudover runder vi blandt andet seneste rygter om Carson Wentz og Sam Darnold – og så taler vi selvfølgelig NFL Honors og Hall of Fame. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og
  www.hellofresh.dk

 • Vi er hundrede procent klar til Super Bowl 55 mellem Buccaneers og de forsvarende mestre fra Chiefs. Og hvis du ikke allerede er klar, så håber vi, du føler dig klædt på, når du har lyttet til denne uges Super Bowl-preview, hvor vi tager et kig på de to hold og deres to stjerne-quarterbacks. Vi ser vi også nærmere på de to headcoaches: Andy Reid og Bruce Arians, der begge kan skrue effektive angreb sammen. Til sidst i udsendelsen kommer vi med hvert vores bud på, hvem der kan hæve Vince Lombardi-trofæet. Og nå ja, så taler vi selvfølgelig også om tradet mellem Rams og Lions, der bytter quarterbacks. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk

 • Det bliver den gamle ged mod den nye ged i Super Bowl 55. Brady mod Mahomes. Bucs mod Chiefs. Brady skal spille sin 10. Super Bowl – denne gang for Buccaneers, der som det første hold nogensinde kommer til at spille den store finale på hjemmebane. Vi går de to konferencefinaler igennem og ser så småt frem mod Super Bowl. Vi runder også et par nyheder: Lions og Eagles har fået ny head coach, og Matthew Stafford og Lions har besluttet at gå hver til sit. Og hvad gør Aaron Rodgers? Han var ikke ligefrem verdens gladeste mand efter nederlaget til Buccaneers. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.bookbeat.dk/nfl

 • Så er vi klar til konference-finalerne, efter at divisional-runden bød på tre hjemmesejre til Packers, Bills og Chiefs, mens Buccaneers vandt ude over Saints. Vi dykker ned i de fire kampe og ser frem mod de to Super Bowl-semifinaler: Chiefs-Bills og Packers-Buccaneers. Derudover ser vi – blandt meget andet – også nærmere på de fire nye head coaches, der er blevet ansat i løbet af den seneste uge: Jacksonville Jaguars har hyret Urban Meyer. Arthur Smith har skiftet sin titel som offensiv koordinator i Titans ud med HC-jobbet i Atlanta Falcons. LA Rams' nu tidligere defensive koordinator, Brandon Staley, kommer til at stå i spidsen for LA Chargers, og New York Jets har hyret 49ers' nu tidligere defensive koordinator, Robert Saleh. Vi spekulerer også i, hvem der kunne være i spil til de resterende HC-positioner i Eagles, Texans og Lions. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.bookbeat.dk/nfl

 • Sikke en start på slutspillet! Der var fuld skrue på underholdningen, selv om Steelers-fans måske ikke lige synes, at det der 1. quarter var super underholdende at se på. I slutningen af udsendelsen kan du høre, hvordan tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen har det lige nu – han er nemlig kæmpe Browns-fan! Vi dykker ned i de seks wild card-kampe og ser frem mod de fire spændende matchups i Divisional-runden. Derudover taler vi – blandt meget andet – om fyringen af Doug Peterson i Philadelphia, og så har Belichick sagt nej til en medalje fra Trump, og Deshaun Watson er utilfreds i Houston. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.bookbeat.dk/nfl

 • Browns er klar til slutspillet for første gang siden 2002, og Buccaneers har også brudt deres tørke: de er med for første gang siden 2007. 2020-sæsonen var helt speciel, og nu er vi klar til seks spændende wildcard-kampe i den kommende weekend. Lørdag er det Bills-Colts, Seahawks-Rams og Washington-Buccaneers. Og søndag spiller Titans-Ravens, Saints-Bears og Steelers-Browns. Packers og Chiefs sidder over med 1. seed i henholdsvis NFC og AFC. Vi går alle kampene fra Uge 17 igennem, og derudover runder vi naturligvis – blandt meget andet – også de tre cheftrænere, der blev fyret søndag og mandag. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk

 • Nu strammer det for alvor til med bare en enkelt runde tilbage af grundspillet. Meget er allerede afgjort i forhold til flere holds slutspilsdeltagelse, men seedningerne er langt fra på plads endnu, og sidste spillerunde kommer til at afgøre skæbnen for flere hold i både AFC og NFC. Vi går slutspils-scenarierne minutiøst igennem gennem hele udsendelsen, hvor vi naturligvis ser tilbage på alle kampene i Uge 16. Vi runder blandt meget andet også nyheden om, at Washington har smidt Dwayne Haskins på porten – på trods af, at Washington stadig har chancen for at komme i slutspillet. Og så er det jo i dag, at vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner og sætter gang i den helt nye Char-Broil-quiz. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Jets vandt over Rams. Bengals vandt over Steelers. Endnu en crazy spillerunde i NFL er i historiebøgerne, og de to sejre til Jets og Bengals beviser endnu engang, at mantraet om Any Given Sunday er sandt. Med to runder tilbage af grundspillet spidser kampen om slutspilspladserne nu for alvor til: Patriots er ikke med for første gang i 12 år, og Bills har allerede sikret sig divisionen – for første gang siden 1995. Vi ser på slutspilsbilledet og laver en lille gætteleg. Og derudover går vi selvfølgelig alle kampene fra Uge 15 igennem. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Med tre spillerunder tilbage er der nu fire hold, der allerede er sikre på at komme i slutspillet: Chiefs og Steelers i AFC. Packers og Saints i NFC. Men der er stadig masser at kæmpe for – ikke mindst i NFC East, hvor alle fire hold stadig har en chance. Vi går alle kampene fra Uge 14 igennem, vi har store nyheder om en ny samarbejdspartner, og sidst men ikke mindst kan du høre et par uddrag af Elmings interview med Hjalte Froholdt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Jaguars vandt. Næsten. Jets vandt. Også næsten. Men næsten gør det ikke i NFL. Her tæller kun sejre – og med fire spillerunder tilbage strammer nettet nu for alvor til i forhold til hvem, der kommer med i slutspillet. Steelers fik sit første nederlag til Washington, og dermed ser NFC East mere og mere ud til at blive et ”two team race” mellem Giants og Washington. Vi ser på slutspilsbilledet og går alle kampene igennem – lige på nær Ravens-Cowboys, der ikke er blevet spillet endnu. Og så runder vi blandt andet også fyringen af Greg Williams. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Corona-pandemien har nu rigtig godt fat om NFL. Steelers-Ravens er blevet skubbet – igen igen. Og 49ers må hverken spille eller træne hjemme i de kommende uger. Spørgsmålet er, om situation er ved at komme ud af kontrol for den professionelle football-liga, der jo har det bedst, når der er styr på selv den mindste detalje. Matt Patricia havde ikke styr på detaljerne som head coach i Detroit, og derfor er han nu fyret – ganske som forventet og forudsagt i showet for længe siden. Sammen med Patricia fik også GM Bob Quinn sparket. Og i Jacksonville er det første hoved også rullet. Her har GM Dave Caldwell nemlig også fået en fyreseddel. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • NFL leverede endnu engang varen i Uge 11. Spillerunden bød dog desværre også på en alvorlig skade til Bengals' franchise quarterback Joe Burrow, der nu er ude resten af sæsonen. Katastrofe for Burrow. Katastrofe for Bengals. Det endte ikke katastrofalt for Hjalte Froholdt, der blev fritstillet af Patriots i weekenden, for der gik ikke længe, før Texans så lyset og samlede danskeren op. Hvordan ser Hjaltes fremtid ud i Houston? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

 • Kyler Murray til DeAndre Hopkins …! Ja, vi taler om spillet – flere gange – for det var CRAZY! Derudover går vi selvfølgelig alle kampene igennem, og vi ser blandt meget andet også på slutspilsbilledet: Steelers fortsætter med at vinde, og de er nu 9-0. Men der er andre hold, der er inde i gode stimer: For eksempel ser Vikings, Dolphins, Cardinals og Raiders alle ud til at have fundet melodien. Eagles fører fortsat NFC East, men hvor rimeligt er det egentlig, at et hold kan komme i slutspillet med en negativ record? Og bør NFL prøve at forhindre, at hold taber med vilje for at få et højere pick? Vi runder begge spørgsmål. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
  NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk