Episodes

 • Kahden nuoren aikuisen leijonaemoa, Marianne Heikkilää, lasten muutto pois kotoa on ravistellut. Hän haluaisi aina tietää, missä rakkaat lapset ovat ja miten he voivat. ”Onkohan lapsilla nyt varmasti hyvät eväät elämään?” Marianne pohtii.


  Mallista ja juontajasta tuli pappi, papista Marttaliiton puheenjohtaja. Vuonna 2022 Marttailu on entistäkin ajankohtaisempaa: se tarkoittaa kestävän kehityksen mukaista toimintaa omassa arjessa. Marianne pohtii, miksi ei aikoinaan helpottanut omaa kaaosmaista ruuhkavuosiarkeansa vaikka osa-aikatyöllä. Silloin tuntui kunnia-asialta, että kaikki piti hoitaa itse. Ruuhkavuosia elävien hän toivoo oppivan luopumisen taidon, sillä vain luopumalla pystyy keskittymään kaikista tärkeimpään. 


  Kun Marianne ennen jokaista ateriaa hiljentyy ruokarukoukseen, tietävät lapset sen olevan äidille tärkeä hetki. Marianne ruokkii spiritualismiansa monipuolisesti, ja kehoansa terveellisillä elämäntavoilla. Hän haluaa, että yhteisiä, hyviä vuosia perheen kanssa on edessä vielä mahdollisimman paljon.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta !


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Äidiksi tuleminen tuntui Jaana Hirsikankaasta ristiriitaiselta. Hän ei ollut ikinä kuvitellut itseänsä äitinä ja kaikki tuntui kovin uudelta. Yhtäkkiä hänellä oli kaksi pientä lasta sekä vaativa unelmatyö UN Womenin toiminnanjohtajana. Se oli ruuhkaa ja rakkautta - mutta ehkä myös vähän liikaa kaikkea. 


  Useassa kehitysmaassa asunut Jaana on kyltymätön ihmisoikeuksien puolustaja ja tasa-arvon edistäjä. Hän on saanut kokea, että naisten asema on todella raskas monissa maissa. Äidinrakkaus on sama kaikkialla maailmassa, mutta olosuhteet äitiydelle eivät. Me ollaan niin etuoikeutettuja, ettei siinä ole mitään järkeä, Jaana toteaa. Hoivan epätasaisesta jakautumisesta Jaana haluaa puhua, sillä se on ongelma myös Suomessa. Perhevapaauudistuksen pitäisi ajaa isejä kotiin, sillä sen hyödyt olisivat moninaiset. 


  Arjessa perheen vastuut on jaettu niin yhteisön kuin puolisonkin kanssa. Lapsen ystävän mummo tuo lapset joka päivä koulusta kotiin, ilta-askareet on jaettu miehen kanssa puoliksi. Lomalla perhe ei könnää kotona. Silloin veri vetää maailmalle ja luontoelämysten äärelle!


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa ©ruuhkavuosirakkautta!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Lapsena Terhi Majasalmi myi 50 pennillä jäsenkortteja mökkisaunan takahuoneeseen. Kahden lapsen äiti, varallisuusvalmentaja ja Vauras Nainen -yhteisön perustaja on aina tehnyt paljon töitä ja ottanut riskejä vaurastumisensa eteen.


  Kun lapset olivat pieniä, oli yrittäjäperheellä rahasta tiukkaa. Silloin Terhi lopetti kahviloissakin käymisen suhteuttaakseen menonsa tuloihin. Nyt hän nauttii pitkäjänteisen työnsä tuomasta varallisuudesta. Hänellä on vapaus valita mielekkäimmät työt, paljon yhteistä aikaa perheen kanssa sekä unelmien urheiluauto. 


  Terhi sijoittaa lapsillensa rahaa, mutta korostaa, että sijoittamista tärkeämpää on opettaa lapsille rahataitoja. Hän inhoaa typeryyttä ja kannustaakin tyttäriänsä ajattelemaan itsenäisesti ja ymmärtämään tekojensa seuraukset. Äidin luo saa kuitenkin aina tulla. Äiti kuuntelee - ja rakastaa aivan valtavasti.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ensimmäisellä äitiyslomallaan Meri-Tuuli Laaksonen nautti äitiydestä ihanassa, vaaleanpunaisessa kuplassa. Hän kävi pilateksessa, muskarissa ja kahvilatreffeillä Facebookin äitiryhmästä löytämiensä uusien ystävien kanssa. Takaraivossa jäyti kuitenkin ajatus äitiysloman jälkeisestä elämästä ja työstä. Kunnianhimoinen Meri-Tuuli kaipasi työhönsä merkitystä. 


  Meri-Tuuli ja äitiysryhmästä löytynyt ystävä Sandra pohtivat: “Perustetaanko yhdessä yritys, joka auttaa ikääntyneitä elämään parempaa ja aktiivisempaa elämää?” Kuukauden päästä toisistaan syntyivät Meri-Tuulin toinen lapsi ja Gubbe, yksi Suomen kuumimmista start upeista.


  Yrittäjäperheen arki on täynnä kalenterimerkintöjä, kutsumusta, liikuntaa, joskus väsymystä mutta aina rakkautta.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kun Sara Parikka sai 23-vuotiaana esikoisensa, tuntui äitiys oikealta ja ihanalta. Vaikka elämä kolmen lapsen perheessä onkin ruuhkaisaa ja joskus myös vaikeaa, ei Sara halua surkutella haasteita: “Jos joku asia harmittaa pitkään, teen sille jotain!” 


  Sisukkuus ja tekemisen meininki näkyvät myös Saran uratarinassa. Moni muistaa nykyään yrittäjänä ja ammattivaikuttajana työskentelevän Saran Salatuista elämistä, jossa hän näytteli 10 vuotta. Mielenkiintoisen työn imu on kova. Saralle on kuitenkin ihan selvää, että ykkösjuttu elämässä on perhe. Siksi hän onkin luonut työnsä sellaiseksi, että tärkeysjärjestyksestä ei tarvitse tinkiä.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kaupallinen yhteistyö: Finlayson

  Jokaisella on oikeus olla turvassa. Kotona ei pidä joutua pelkäämään. Joulu ja joulun aika eivät kuitenkaan ole monelle perheelle pelkkää iloa ja joulurauhaa, 

  sillä Suomessa joka kolmas nainen kärsii perheväkivallasta tai sen uhasta.


  Tässä Joulurauhaa -erikoisjaksossa Ensi- ja turvakotien liiton Riitta Särkelä ja Finlaysonin Jukka Kurttila keskustelevat perheväkivallasta ja sen yleisyydestä. 

  He vastaavat kysymyksiin: Mistä perheväkivallan tunnistaa? Mistä saada apua? Miten voi auttaa perheväkivaltaa kohdannutta läheistä?


  Jakso on Finlaysonin Joulurauhaa-kampanjan podcast osa 1 / 4.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Petra Korpi, kahdeksankuukautisen pojan äiti, unelmoi vähän hitaammasta elämästä, ja siitä, että hän soimaisi itseänsä hieman vähemmän. Bella Table ja Yes Girl -podcasteista tuttu Petra muistelee raskausaikaa ja synnytystä (expectations vs. reality!) sekä kertoo vauva-arjestansa, jossa hän kamppailee monien eri roolien ristitulessa. Ystävyydelle ja parisuhteelle tulee varmasti omat kukoistusvaiheensa, Petra uskoo. Nyt tässä vauvavaiheessa on ihan ok olla jotain vähän sinnepäin. 


  Positiivisen psykologian opiskelu on antanut Petralle tärkeitä työkaluja vaikeidenkin tunteiden käsittelyyn ja tarjonnut arvokkaita ajatuksia lapsen kasvatukseen. Hän on myös ymmärtänyt oman vahvuutensa: kyvyn nähdä kauneutta maailmassa ja herätä jokaiseen uuteen päivään avarakatseisena ja uteliaana.


  Kaupallinen yhteistyö + ALEKOODI: Oslo Skin Lab 

  Oslo Skin Labin kollageenijauheesssa on kollageenia eli proteiinia, jota esiintyy luonnollisesti kehossa ja joka pitää ihon kiinteänä ja joustavana. Osoitteessa www.osloskinlab.fi saat jäseneksi ryhtyessäsi saat nyt alekoodilla RUUHKAVUOSIA 60 % alennuksen ensimmäisestä The Solution-pakkauksesta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Islannissa vanhemmuus on ihan tavallista elämää, kertoo kirjailija ja viestinnän moniosaaja Satu Rämö. Kun Satu lähtee viikoiksi yksin työreissuun, kukaan ei ihmettele tai arvostele - onhan lapsilla isä, toinen tasa-arvoinen vanhempi. Mikä hitto siinä on kun Suomen vanhempainvapaajärjestelmää ei saada aidosti tasa-arvoiseksi, Satu jaksaa ihmetellä.


  Satu on asunut Islannissa yli 15 vuotta ja kertonut islantilais-suomalaisen perheensä elämästä useiden kirjojen verran. Nyt hänen työpöydällänsä on jotain uutta ja kutkuttavaa: pehmeitä neuleita ja raakoja murhia.


  Seuraa meitä Instassa @ruuhkavuosirakkautta laita podi tilaukseen!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Työ on iso osa Anna Perhon identiteettiä ja hän onkin aina tehnyt paljon töitä. Joku voisi sanoa, että hän on ”saanut kaiken” – menestyksekkään uran ja perhe-elämän. Annalle tärkeintä elämässä ei kuitenkaan ole status ja tittelit vaan jatkuva kehittyminen. Suunta on aina ollut eteenpäin, ei niinkään organisaatiokaavioita ylöspäin. Anna kertoo, miten jokainen voi löytää oman unelmaduuninsa ja saada elämässä kaiken.

   

  Anna Perho muistaa poikiensa vauva-ajasta aivan käsittämättömän suuren rakkauden tunteen. Nykyään aikuisuuden kynnyksellä olevat lapset nauravat ja vitsailevat yhdessä äitinsä kanssa. Annalle on ollut tärkeää, että hänen lapsensa oppivat tarkastelemaan maailmaa ei niin totisesta näkökulmasta. Sillä itsensä liian tosissaan ottaminen olisi suuri tragedia.

   

  Kaupallinen yhteistyö Storytel:

   

  Jos et ole vielä tutustunut Storytelin ääni- ja e-kirjapalveluun, me tarjoamme nyt mahdollisuuden kokeilla Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Saat ilmaisen kokeilun osoitteessa: www.storytel.com/ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Viimeiset kaksi vuotta Laura Rissanen on pyörittänyt perheensä arkea yksin. Puolison onnettomuuden jälkeen oma arki, minäkuva ja parisuhde ovat joutuneet koetukselle. 


  Päivätyö Sivistystyönantajien johtajana ja kuntapolitiikka ovat olleet Lauralle henkireikiä kriisin keskellä. Onneksi vierellä ovat kulkeneet myös ystävät ja sisko, jotka ovat vahtineet, että Lauran päivän askeleet tulevat täyteen. Avun pyytäminen ei silti ole ollut selviytyjäluonteelle helppoa. 


  Laura ylistää myös hyviä lastenvahteja ja muiden äitien tekemiä makaronilaatikkoja. Ilman niitä hänellä ei olisi mahdollisuutta toteuttaa intohimoansa: luoda hyvää perhearkea rakkaaseen kotikaupunkiinsa Helsinkiin. 


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kahden lapsen isä, isoisä ja lastenkirjailija Mauri Kunnas kirjoitti esikoisensa syntymän jälkeen suositun Yökirjan - silloin hän nimittäin valvoi aika paljon öisin. Hänen 90-luvun päiväkirjamerkinnöissä on havaittavissa ruuhkaa mutta myös joutilaisuutta: Mauri muistelee lämmöllä iltasatuhetkiä sekä koko perheen yhteisiä TV-iltoja. Nyt jo aikuiset tyttäret työskentelevät isänsä kanssa samalla alalla. Ollaan aika hyviä kavereita lasteni kanssa, ylpeä isä kertoo.


  Mauri pitää kirjoista, sillä ne jättävät mielikuvitukselle temmellyskenttää. Aikaisemmin hänen ei tarvinnut pohtia, mitä kirjoissa uskaltaa sanoa. Nykyään hän piirtelee Korvatunturille erirotuisia tonttuja. Mauri toivoo, että lapset oppisivat hänen tarinoistansa erityisesti kiltteyttä ja oikeamielisyyttä.


  Kaupallinen yhteistyö Storytel: Jos et ole vielä tutustunut Storytelin ääni- ja e-kirjapalveluun, me tarjotaan sulle nyt mahdollisuus kokeilla Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Ilmaisen kokeilun saat osoitteessa: www.storytel.com/ruuhkavuosirakkautta.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tässä jaksossa me podcastin juontajat eli Krista ja Heta kerromme omista ruuhkavuosistamme.. vai elämmekö me edes sellaisia? Kuuntele millaista meidän arkemme on, millaisia äitejä ainakin yritämme olla, mitä teemme työksemme, millaista tätä podia on tehdä ja mitä olemme oppineet matkan varrella. Yhden asian unohdimme 

  kertoa: meidän yksi lempparihetki arjessa on tämän podin nauhoittaminen! ❤️


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tuulia Tikka, kahden kaksospojan äiti, on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, joka pitää suosittua instatiliä @gynekologi_tuuliatikka. Kauppakorkeakoulun neljäntenä vuonna hän päätti kaljalla istuessaan, että jotain motivoivampaa tässä elämässä pitää keksiä. Gynekologiassa häntä kiehtoo sen monipuolisuus: hän saa hoitaa syövistä synnytyksiin.


  Ruuhkavuosia eläviä naisia askarruttavat Tuulian vastaanotolla niin hedelmällisyysasiat kuin edessä olevat vaihdevuodetkin. Eipä Tuulia itsekään ole säästynyt näiltä pohdinnoilta, sillä positiivista raskaustestiä hän sai odottaa kolme vuotta. Kaksosten riskiraskaus oli vaikea ja synnytys dramaattinen. Hän tiesi liiankin hyvin, mikä kaikki voisi mennä pieleen. Raskaana oleva Tuulia karkotti stressiä ultrailemalla itseänsä työpäivän aikana.


  Vanhemmuudesta hän ei kuitenkaan tunne stressiä tai riittämättömyyttä. Hän on hyvä äiti juuri tällaisena.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Olympiamitalisti, kilpapurjehtija ja kahden lapsen äiti Tuuli Petäjä-Sirén johti maailman rankingia tehdessään positiivisen raskaustestin. Tuuli kertoo, miten ammattiurheilu ja äitiys toimivat yhdessä. Juttelemme, millaista on tulla äidiksi uransa huipulla, kun työväline on oma kroppa. Urheilusta Tuuli kokee aika ajoin paineita ja riittämättömyyden tunnetta. Hän antaa itsestään urheilulle suorituksen aikana ihan kaiken. Mutta loppupeleissä urheilu on maailman hauskin turha asia ja pienten lasten vanhempana tärkeysjärjestys on hänelle ihan selvä. Kun Tuuli kilpailee olympialaisissa, lapset hautovat yllätystipuja perheen kanalassa ja hurraavat äidille: meidän rakas on paras! Äitiydessä hän ei kilpaile ja silti voittaa aina.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kun Helene Auramo ymmärsi omat arvonsa, hänen elämästään loppui turha sekoilu. Monien menestyneiden yritysten ​​– kuten Slushin ja Prönön – perustaja Helene nähdään usein rohkeana ja uudistuskykyisenä yrittäjänä. Oikeasti hänellä kesti kauan aikaa tajuta, miten täynnä mahdollisuuksia maailma on. Teillä ei ole rajoja, menkää ja toteuttakaa, haluaa Helene nyt sanoa 5- ja 7-vuotiaille lapsilleen.


  Hometalohelvetin jälkeen perhe muutti vuosi sitten kaupungista Kangasalle. Vanha talo on täynnä lasten ystäviä ja hulvattomia vitsejä. Viisivuotias poimii sieniä illallispöytään. Helene ui päivittäin. Ja jos harakkapariskunta ei tule joka päivä pihavierailulle, Helene huolestuu: missä pica pica? Citymaalaisena ja omana itsenä on nyt hyvä olla.


  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta!


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Merja Mähkä aloitti sijoittamaan aktiivisesti ensimmäisellä äitiyslomallansa, ja nyt yhdeksän vuotta myöhemmin hänellä on jo noin puolen miljoonan euron sijoitussalkku. Merjan mielestä kauneinta, mitä rahalla saa on se, että voi käyttää aikaansa itselle merkityksellisiin asioihin ja tuottaa hyvää oloa läheisilleen. 

  Toisen lapsensa Merja sai 43-vuotiaana. Ihan turhaan vauhkotaan, että lapset pitäisi tehdä mahdollisimman aikaisin. Merjan mielestä nelikymppiset ovat äitejä parhaassa iässä: menojalka ei vipata, perhe-elämästä on helppo nauttia ja vauvan on helppo syntyä valmiimpaan maailmaan. Nyt Merja on iloinen, että on hoksannut hyödyntää osittaista perhevapaata. Perheen molemmat vanhemmat saavat sekä hoitaa vauvaa että tehdä töitä. 

  Hiekkalaatikon reunalla Merja unelmoi omasta televisio-ohjelmasta, jossa hän levittää sijoittamisen ilosanomaa koko kansalle. Sillä mitä tyhmempiin sijoituskysymyksiin hän saa vastata, sitä merkityksellisemmäksi hän kokee työnsä. Hyvien korkokenkien löytäminen on vaikeampaa kuin osakkeisiin sijoittaminen, Merja väittää.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Kaupalllinen yhteistyö Xplora 🕛 Mitä tehdä, kun lapsi raivokarjuu monta tuntia putkeen tai kun omassa päässä räjähtelee ruuhkavuosipapatteja? Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu psykologi Leea Mattila on lempeä ja hassutteleva äiti, mutta välillä hänkin mokailee ja rähjää. Kukapa ei? Leea on kirjoittanut kirjan mentalisaatiosta eli siitä, miten oman lapsen mieltä voi oppia ymmärtämään paremmin. Meille hän jakaa kultaakin arvokkaampia ajatuksiansa tilanteisiin, jolloin oman lapsen ymmärtäminen tuntuu vaikealta.

  Leean oma lapsuus ei ollut helppo. Isättömyys ja huono suhde isäpuoleen saivat hänet tuntemaan ulkopuolisuutta omassa perheessänsä. Leea ymmärtääkin, kuinka tärkeää on selvittää omat haavat ja kuprut. Nyt viisi vuotta avioeron ja ison elämänmuutoksen jälkeen hän kokee ruuhkavuosihärdellin vihdoin helpottaneen. Itsenäiset ja fiksut pojat selviävät hyvin kun äiti on podinauhoituksissa.

  Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Xploran - lapsen ensimmäisen ja turvallisen puhelimen - kanssa. Alekoodilla ruuhkavuosirakkautta saat Xplora 5 -ensipuhelimesta 20 euron alennuksen xplora.fi-sivustolla. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

  Kiitos Sokos Hotel Tripla kun saimme taas lainata hotellihuonetta äänitystä varten! ❤️

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Pari vuotta sitten Anna Munsterhjelm pohti, että nyt olisi hyvä aika toteuttaa yksi hänen elämänsä tärkeimmistä tavoitteista: lapsi. Koska hän ei sillä hetkellä seurustellut, päätti hän hankkia lapsen itse hedelmöityshoitojen avulla. 

  Hän istui kiltisti hedelmöitysklinikan lain velvoittamilla psykologikäynneillä, joiden hän koki arvioivan hänen soveltuvuuttansa äidiksi. Sisällä päässä ääni kuitenkin huusi: tämä on nöyryyttävää eikä yhtään yhdenvertaista! Tavoite kirkkaana mielessä Anna kuitenkin jaksoi rankat ja kalliit hedelmöityshoidot. 

  Nyt hänellä on puolivuotias, maailman rakkain Alvar, jolle hän haluaa näyttää kaikki Suomen kansallispuistot ennen kouluikää. Työntäyteisten vuosien jälkeen äitiysvapaa tuntuu ihanalta. Anna toivoo, että tulevaisuuden Suomea ei olisi rakennettu niin parisuhdekeskeiselle mallille ja että hedelmöityshoidoista tehtäisiin aidosti yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia.

  Kiitos Radisson Blu Seaside, kun saimme lainata hotellihuonetta äänitystä varten!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Liikutuksen kyynel vierähtää Jussi Lystimäen, neljän lapsen isän ja Schibsted Suomen toimitusjohtajan, poskelle, kun hän kertoo yhteisistä laulu- ja jumppahetkistä kymmenkuukautisen Olivian kanssa. Nyt Jussi ymmärtää, kuinka nopeasti vauva-aika on ohi ja osaa nauttia siitä enemmän kuin 20 vuotta sitten. Puhumme perheen arjesta, etäajan johtamisesta, kiertotaloudesta, työn merkityksellisyydestä sekä henkilökohtaisen kasvun tärkeydestä. Kasvuyrityksessä työskennellessä myös omasta kasvamisesta pitää huolehtia, muuten palaa loppuun tai jää yrityksen kasvun jalkoihin. Jussi onkin luonut itselleen kasvusuunnitelman: Jussi 70 vuotta. 

  Kiitos Radisson Blu Seaside, kun saimme lainata hotellihuonetta äänitystä varten!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ruoka-alan ammattilaisella, TV:stä tutuksi tulleella Meri-Tuuli Väntsillä on miehensä kanssa käytössä yksinäisyyskortti. Kun toinen haluaa olla yksin, saa oman hetken ilmoittamalla, ilman kyseenalaistamista. Meri-Tuulille yksinäisyys ja hiljaisuus on aina ollut erityisen tärkeää.

  Hänen kaksi lastansa saa tehdä lähes mitä vaan paitsi katsoa huonosti piirrettyjä lastenohjelmia. Meri-Tuuli haluaa kannustaa lapsiansa luovuuteen. Luovuus on hänelle tärkeää niin vapaa-ajalla kuin työssä, mutta se myös kuluttaa häntä. Palkitsevan ja uuvuttavan yrittäjyyden rinnalla selkeyttä elämään on tuonut viime vuosina päivätyö myynnin parissa.

  Meri-Tuulin mielestä kerran viikossa voi kokata sellaisen aterian, jonka kehtaa kuvata Instagramiin. Muina päivinä ruoka saa olla hyvinkin ankeaa rimanalitusta. Epäkiinnostavissa asioissa aita kannattaa aina alittaa sieltä, missä se on matalin. Siten aikaa jää pitkiin yksinäisiin kylpyihin ja jännittäviin seikkailuihin maailman ääriin.

  Kiitos Original Sokos Hotel Vaakuna hienoista maisemista ja huonelainasta äänityshetkeämme varten.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.