Episodes

 • Kaupalllinen yhteisty√∂ Xplora ūüēõ Mit√§ tehd√§, kun lapsi raivokarjuu monta tuntia putkeen tai kun omassa p√§√§ss√§ r√§j√§htelee ruuhkavuosipapatteja? Toisenlaiset √§idit -ohjelmasta tuttu psykologi Leea Mattila on lempe√§ ja hassutteleva √§iti, mutta v√§lill√§ h√§nkin mokailee ja r√§hj√§√§. Kukapa ei? Leea on kirjoittanut kirjan mentalisaatiosta eli siit√§, miten oman lapsen mielt√§ voi oppia ymm√§rt√§m√§√§n paremmin. Meille h√§n jakaa kultaakin arvokkaampia ajatuksiansa tilanteisiin, jolloin oman lapsen ymm√§rt√§minen tuntuu vaikealta.

  Leean oma lapsuus ei ollut helppo. Isättömyys ja huono suhde isäpuoleen saivat hänet tuntemaan ulkopuolisuutta omassa perheessänsä. Leea ymmärtääkin, kuinka tärkeää on selvittää omat haavat ja kuprut. Nyt viisi vuotta avioeron ja ison elämänmuutoksen jälkeen hän kokee ruuhkavuosihärdellin vihdoin helpottaneen. Itsenäiset ja fiksut pojat selviävät hyvin kun äiti on podinauhoituksissa.

  Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Xploran - lapsen ensimmäisen ja turvallisen puhelimen - kanssa. Alekoodilla ruuhkavuosirakkautta saat Xplora 5 -ensipuhelimesta 20 euron alennuksen xplora.fi-sivustolla. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

  Kiitos Sokos Hotel Tripla kun saimme taas lainata hotellihuonetta √§√§nityst√§ varten! ‚̧ԳŹ

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Pari vuotta sitten Anna Munsterhjelm pohti, ett√§ nyt olisi hyv√§ aika toteuttaa yksi h√§nen el√§m√§ns√§ t√§rkeimmist√§ tavoitteista: lapsi. Koska h√§n ei sill√§ hetkell√§ seurustellut, p√§√§tti h√§n hankkia lapsen itse hedelm√∂ityshoitojen avulla. 

  H√§n istui kiltisti hedelm√∂itysklinikan lain velvoittamilla psykologik√§ynneill√§, jossa varmistettiin, ett√§ h√§n soveltuu √§idiksi. Sis√§ll√§ p√§√§ss√§ √§√§ni kuitenkin huusi: t√§m√§ on n√∂yryytt√§v√§√§ eik√§ yht√§√§n yhdenvertaista! Tavoite kirkkaana mieless√§ Anna kuitenkin jaksoi rankat ja kalliit hedelm√∂ityshoidot. 

  Nyt hänellä on puolivuotias, maailman rakkain Alvar, jolle hän haluaa näyttää kaikki Suomen kansallispuistot ennen kouluikää. Työntäyteisten vuosien jälkeen äitiysvapaa tuntuu ihanalta. Anna toivoo, että tulevaisuuden Suomea ei olisi rakennettu niin parisuhdekeskeiselle mallille ja että hedelmöityshoidoista tehtäisiin aidosti yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia.

  Kiitos Radisson Blu Seaside, kun saimme lainata hotellihuonetta äänitystä varten!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Liikutuksen kyynel vier√§ht√§√§ Jussi Lystim√§en, nelj√§n lapsen is√§n ja Schibsted Suomen toimitusjohtajan, poskelle, kun h√§n kertoo yhteisist√§ laulu- ja jumppahetkist√§ kymmenkuukautisen Olivian kanssa. Nyt Jussi ymm√§rt√§√§, kuinka nopeasti vauva-aika on ohi ja osaa nauttia siit√§ enemm√§n kuin 20 vuotta sitten. Puhumme perheen arjesta, et√§ajan johtamisesta, kiertotaloudesta, ty√∂n merkityksellisyydest√§ sek√§ henkil√∂kohtaisen kasvun t√§rkeydest√§. Kasvuyrityksess√§ ty√∂skennelless√§ my√∂s omasta kasvamisesta pit√§√§ huolehtia, muuten palaa loppuun tai j√§√§ yrityksen kasvun jalkoihin. Jussi onkin luonut itselleen kasvusuunnitelman: Jussi 70 vuotta. 

  Kiitos Radisson Blu Seaside, kun saimme lainata hotellihuonetta äänitystä varten!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Ruoka-alan ammattilaisella, TV:st√§ tutuksi tulleella Meri-Tuuli V√§ntsill√§ on miehens√§ kanssa k√§yt√∂ss√§ yksin√§isyyskortti. Kun toinen haluaa olla yksin, saa oman hetken ilmoittamalla, ilman kyseenalaistamista. Meri-Tuulille yksin√§isyys ja hiljaisuus on aina ollut erityisen t√§rke√§√§.

  Hänen kaksi lastansa saa tehdä lähes mitä vaan paitsi katsoa huonosti piirrettyjä lastenohjelmia. Meri-Tuuli haluaa kannustaa lapsiansa luovuuteen. Luovuus on hänelle tärkeää niin vapaa-ajalla kuin työssä, mutta se myös kuluttaa häntä. Palkitsevan ja uuvuttavan yrittäjyyden rinnalla selkeyttä elämään on tuonut viime vuosina päivätyö myynnin parissa.

  Meri-Tuulin mielestä kerran viikossa voi kokata sellaisen aterian, jonka kehtaa kuvata Instagramiin. Muina päivinä ruoka saa olla hyvinkin ankeaa rimanalitusta. Epäkiinnostavissa asioissa aita kannattaa aina alittaa sieltä, missä se on matalin. Siten aikaa jää pitkiin yksinäisiin kylpyihin ja jännittäviin seikkailuihin maailman ääriin.

  Kiitos Original Sokos Hotel Vaakuna hienoista maisemista ja huonelainasta äänityshetkeämme varten.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Uusien kokemusten saaminen ei aina vaadi taitoa tai lahjakkuutta. Riitt√§√§, ett√§ on reipas, ja reipas voi olla kuka vain!

  Lotta Backlundilla on värikäs CV. Hän on ollut muun muassa koomikko, tv-tuottaja ja nyt Helsingin pormestarin erityisavustaja sekä esikoiskirjailija. Miten hän on saanut aikaan niin paljon? Sanomalla asioille reippaasti kyllä, vaikka välillä pelottaisikin. Nyt Lotta etsii jännityksellä uutta unelmatyötä. Välillä hänkin taistelee huijarisyndroomaa vastaan.

  Kun Lotta oli 27-vuotias, biologinen kello ilmoitti, että nyt on pakko saada vauva. Nykyään hän on 11-vuotiaan Adelen äiti, joka nauttii niin äitiydestä kuin sinkkuudestakin. Lotta swaippailee mielellään ja usein Tinderissä oikealle mutta olisiko hän valmis sanomaan kyllä uudelle elämänkumppanille?

  Kiitos @originalsokoshoteltripla, kun saimme lainata upeaa huonettanne äänitystä varten.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Hannakaisa L√§nsisalmen 15-vuotiaat kaksostyt√∂t muistuttavat s√§√§nn√∂llisesti √§idillens√§, kuinka h√§n kerran unohti hakea heid√§t p√§iv√§kodista. Nyt tuo pikkulapsiarjen logistiikkas√§√§t√∂ tuntuu jo kaukaiselta. OP-ryhm√§n henkil√∂st√∂johtajan ty√∂p√∂yd√§lle tulee usein murheita, joita ei ole muualla organisaatiossa pystytty ratkaisemaan. Jotakuta se voisi lannistaa, mutta Hannakaisa iloitsee, kun h√§n saa tuoda ratkaisuja ihmisten ongelmiin. Hannakaisan mielest√§ ty√∂n sankaruuden myytin saisi heitt√§√§ jo roskiin! H√§n uskoo less is less -ajatukseen ja rohkaisee ihmisi√§ tekem√§√§n v√§hemm√§n, olemaan v√§hemm√§n tunnollisia ja pys√§htym√§√§n ajattelemaan oman ty√∂ns√§ vaikuttavuutta.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Suomen koripallomaajoukkueen kapteenin Shawn Huffin esikoinen syntyi p√§iv√§ ennen EM-kisoihin l√§ht√∂√§. Yht√§kki√§ tuoreelle is√§lle pienet ep√§onnistumiset koripallokent√§ll√§ eiv√§t tuntuneetkaan en√§√§ niin merkityksellisilt√§ - h√§nen maailmansa napa oli vaihtanut paikkaa. Oikeudenmukaisena ja reiluna pelikaverina tunnetulla Shawnilla on luja tahto vaikuttaa yhteiskuntaan ja siksi h√§n pyrkii t√§n√§ kev√§√§n√§ Helsingin kaupunginvaltuustoon. H√§n haluaa tuoda rasismikeskusteluun ratkaisukeskeisyytt√§ yksitt√§isiss√§ ik√§viss√§ esimerkeiss√§ vellomisen sijaan. H√§n haluaa antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden harrastaa liikuntaa leikin ja ilon kautta, my√∂s kotihuudeilla It√§-Helsingiss√§!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • T√§ss√§ jaksossa me mets√§st√§mme kest√§v√§n rakkauden resepti√§ koko Suomen rakkaustohtorin, kahden lapsen √§idin ja l√§√§k√§rin Emilia Vuorisalmen kanssa. Kaksi eroa l√§pik√§ynyt, rakkausmurheiden runtelema Emilia alkoi pohtia: voisiko rakkautta tuntea aidosti ja kest√§v√§sti ilman parisuhdetta? Vuosien rakkaustutkimuksen tuloksena h√§n loi kest√§v√§n rakkauden reseptin, joka perustuu kolmen rakkaushormonin - dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin -  tasapainoon. Mist√§ Emilia saa nyt n√§it√§ rakkaushormoneja el√§m√§√§ns√§? Mist√§ h√§n saa merkityksellisyytt√§ ja luovuutta? Ent√§ mist√§ h√§n unelmoi? Mik√§ tuo h√§nen el√§m√§√§ns√§ turvaa? Dopamiinivoittoisen, j√§nnityksen hakuisen Emilian arki on ollut vuosia aikamoista vuoristorataa, mutta nyt h√§n vihdoinkin tuntee olonsa tasapainoiksesi. T√§n√§√§n h√§n osaa pit√§√§ itsest√§√§n huolta, vaalia tekem√§tt√∂myytt√§, k√§yd√§ joka p√§iv√§ luonnossa ja kalenteroida el√§m√§√§ns√§ iloa.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Vuonna 1944 ikkunat helisiv√§t pommituksista kesken Meri Saarnilahti-Beckerin risti√§isten. Silloin h√§nen √§itins√§ ymm√§rsi, ett√§ on aika j√§tt√§√§ Viipuri. √Ąidilt√§ns√§ Meri peri ankaruuden ja tarkan asioiden hoidon. My√∂hemmin h√§n ymm√§rsi, ett√§ el√§m√§n mallit pit√§√§ tarkistaa matkan varrella. Tuottavatko ne tulosta vai rajoittavatko ne vain el√§m√§√§? Nyky√§√§n Meri on pehme√§ is√∂√§iti, jonka luona lapset saavat aina nugetteja, ranskalaisia ja j√§√§tel√∂√§. Entinen WWF:n p√§√§sihteeri, nykyinen parisuhdekouluttaja uskoo, ett√§ t√§rkein taito ruuhkavuosien aikaan on valintojen tekeminen. Paljon voi saada mutta kaikkea ei. Parisuhde on p√§ivitt√§istavaraa, josta t√§ytyy pit√§√§ huolta. Meri suositteleekin jokaiselle pariskunnalle parisuhdesopimuksen tekemist√§. H√§nen oman sopimuksensa t√§rkein kohta on: t√§ss√§ parisuhteessa ei rakastuta ulkopuolisiin. Sen allekirjoittamisen j√§lkeen h√§n ei ole muita miehi√§ huomannutkaan.

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Vauva on saapunut taloon! Tuore √§iti, yksi Suomen menestyneimmist√§ vaikuttajista ja vastik√§√§n oman vaatemerkin perustanut Alexa Dagmar on juuri saanut esikoisensa.

  Juttelimme Alexan kanssa muutama viikko ennen synnytystä: hän kertoo loppuraskauden tunnelmista (hikeä pukkaa mutta niin myös onnea!), kuvailee millainen äiti haluaa olla, kertoo uransa tärkeimmistä käänteistä ja pohtii miljoonia kuunteluita saaneen Nonsense-podcastinsa yhteiskunnallista merkitystä.

  Synnytysvalmennuksessa Alexa sai erinomaisen neuvon: muistakaa että olette miehenne kanssa tiimi, ette ole toisianne vastaan. Toivotamme paljon onnea ja rutkasti ruuhkavuosirakkautta teidän tiimille!

  Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.

 • P√§rj√§√§nk√∂ min√§ perheyrityksemme toimitusjohtajana? N√§in Annaleena Hakola pohti, mutta sitten h√§n ymm√§rsi voivansa itse p√§√§tt√§√§, mit√§ toimitusjohtaja tekee. Eih√§n h√§nen edelleenk√§√§n tarvitsisi osata kaikkea. Huonekaluja valmistavan Hakolan toimitusjohtajan mielest√§ ty√∂n t√§ytyy olla merkityksellist√§ ‚Äď vaikka se tarkoittaisikin joskus puhelinhaastattelun antamista saksalaislehdelle kaksi tuntia synnytyksen j√§lkeen. Vahvan ty√∂moraalin Annaleena peri lapsuudenkodistaan. Yritt√§jyys oli el√§m√§ntapa pohjalaisperheelle, jonka lomamatkojenkin yleisin kohde oli K√∂lnin huonekalumessut.

  Kun Annaleena muutama viikko sitten jäätyi kesken Design Weekin tärkeän esiintymisen, sai hän positiivisen palautteen vyöryn. Epäonnistumisen ja häpeän hän on nyt onnistunut kääntämään voimavaraksi ja rohkeudeksi. Me kaikki olemme rajallisia ja se on ihan ok, hän rohkaisee nyt muita ruuhkavuosia eläviä.

  Annaleenan kaksi poikaa ovat perineet äitinsä vahvan tahdon. Kun hän katselee sohvatehtaan vanuvarastossa pomppivia lapsiansa, täyttyy hänen sydämensä rakkaudesta. Kuten äitinsäkin he eivät pääse elämässään välttämättä helpolla mutta saavuttavat varmasti paljon.

  Seuraa meitä instagramissa @ruuhkavuosirakkautta ja laita podi tilaukseen!

 • Pys√§htyk√§√§ olemaan kiitollisia ruuhkavuosistanne. Itseh√§n olette valinneet oman el√§m√§nne. Jos joku asia ei toimi, valitkaa toisin. N√§in kehottaa mainosalan konkari, tarinankertoja ja esikoiskirjailija Tommi Laiho.

  Tommia pelotti valtavasti, kun hän ensimmäisen kerran 19-vuotiaana sanoi rakastavansa toista ihmistä. Montaa muutakin asiaa hän on pelännyt. Mutta omien pelkojen tunnistaminen ja kohtaaminen on vienyt häntä kohti rohkeutta. Itsetuntemustansa Tommi on kehittänyt niin lukemalla kirjoja kuin käymällä psykologillakin. Meille Tommi antaa vinkkejä omannäköisen, rohkean elämän elämiseen ja itsensä tuntemaan oppimiseen.

  Kahden nuoren naisen isä ymmärsi jo kauan sitten, että molempia tyttäriä pitää kasvattaa eri tavalla: vanhempaa kannustaa tunnekeskusteluun, nuorempaa sekoiluun ja virheiden tekemiseen. Yhtä asiaa Tommi ei ainakaan pelkää: sanoa tyttärillensä ääneen, että minä rakastan teitä.

  Seuraa meitä instagramissa @ruuhkavuosirakkautta ja laita podi tilaukseen!

 • Kun Camilla Tuominen palasi kuuden lasten kanssa kotona vietetyn vuoden j√§lkeen t√∂ihin liikkeenjohdon konsultiksi, sai h√§n kuulla olevansa liian innostunut. Ihan niin kuin tunteet olisivat olleet vain h√§iri√∂tekij√∂it√§, jotka vaikeuttavat suorittamista. Henkisen uupumuksen partaalla Camilla p√§√§tti luoda oman ty√∂ns√§, jossa voisi olla 100 % oma itsens√§ kaikkine tunteineen. Nyky√§√§n h√§n - yritt√§j√§, palkittu bisnesvaikuttaja ja tietokirjailija - auttaa ihmisi√§ ymm√§rt√§m√§√§n, miksi tunteita kannattaa n√§ytt√§√§ my√∂s ty√∂el√§m√§ss√§.

  Kolme teinipoikaansa Camilla on kasvattanut optimismin kautta. Hän uskoo, että oman auktoriteetin ja valta-aseman palvomista tärkeämpää on antaa lapsille mahdollisuus vaikuttaa asioihin keskustelemalla. Siten lapsista kasvaa aikuisia, jotka uskovat omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa.

 • Mit√§ tehd√§ jos lapsi l√∂yt√§√§ isin peniskuvan k√§nnyk√§st√§? T√§ss√§ jaksossa kolmen lapsen √§iti, seksuaaliterapeutti ja Puhu Muru -blogista tuttu Marja Kihlstr√∂m kertoo, miten lapsille voi puhua seksuaalisuudesta ja seksist√§. Paneudumme my√∂s ruuhkavuosille tyypillisiin seksuaalisuuden haasteisiin: Kun toinen haluaa enemm√§n. Kun vauva imee kaiken rakkauden ja l√§heisyyden. Kun synnytyksen j√§lkeen seksi pelottaa. Kun kaipaa tajunnanr√§j√§ytt√§v√§√§ seksi√§. VAROITUS! T√§m√§n jakson kuunneltuasi saatat innostua l√§htem√§√§n omien halujesi tutkimusmatkalle!

  KAUPALLINEN YHTEISTY√Ė: T√§m√§n jakson olemme tehneet kaupallisessa yhteisty√∂ss√§ Pierre Robertin - vastuullisesti tuotettujen ja supermukavien alusvaatteiden kanssa. Koodilla RUUHKAVUOSIRAKKAUTTA saat 30.6.20 saakka 20 % alennuksen Pierre Robert (www.pierrerobert.fi) verkkokaupan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Pierre Robertin mukavia alusvaatteita l√∂yd√§t k√§tev√§sti my√∂s isoimmista ruokakaupoista.

 • Jos ruuhkavuosiarjesta loisi Putous-hahmon, kuka h√§n olisi? T√§ss√§ jaksossa sen kertoo kahden lapsen is√§ Ernest Lawson. Erkku on tullut suomalaisille tutuksi Putous-sketsiohjelman kolmena hahmona: Ansa Kynttil√§n√§, Abdul Tuiskuna sek√§ Pentti Olavi Liitikkona. Koomikon roolin h√§n kuitenkin j√§tt√§√§ kotiovella narikkaan. Kaksiviikkoisen tytt√§ren is√§ kertoo arjestansa sek√§ oman kokemuksensa synnytyksest√§.

  Nuorena hän unelmoi juristin urasta ja pyrki monta kertaa oikeustieteelliseen. Sitten hän päätyikin opettajasta täysipäiväiseksi näyttelijäksi. Ernestin matkalla on ollut mutkia ja monet unelmat ovat muuttuneet. Ikinä hän ei ole kuitenkaan lakannut unelmoimasta.

 • Kuusi vuotta sitten Heli Thor√©n erosi nelj√§ntoista vuoden yhdess√§olon j√§lkeen avioliitostaan kahden lapsensa is√§n kanssa. H√§n piti p√§iv√§kirjaa eron hetkest√§ aina vuoden eteenp√§in, ja siit√§ syntyi kirja: Ehj√§ksi - Hyv√§n eron tarina. Nyt kuusi vuotta eron j√§lkeen Heli pohtii, kuinka ehj√§ksi h√§n lopulta vuodessa ehti. Heli on ty√∂nt√§nyt rohkeasti itse√§√§n kohti kipupisteit√§. H√§n on k√§ynyt l√§pi eroaan oman itsens√§ √§√§rell√§, kilometripuheluissa yst√§vien kanssa sek√§ terapeutilla. Vasta t√§n√§ kev√§√§n√§ h√§n on tuntenut kokeneensa l√§pimurron vaikeiden tunteiden kohtaamisessa. Heli kertoo, millaista on jakaa arki ex-miehen kanssa ja millaista ‚Äújoka toinen viikko -el√§m√§‚ÄĚ on. Joskus ruuhkavuosirakkauden luominen vaatii v√§h√§n enemm√§n aikaa ja tutkiskelua. Helill√§ sit√§ rakkautta nyt riitt√§√§. Heli on viestint√§alan yritt√§j√§. H√§n on intohimoinen sisustaja, kirjoittaja, matkustelija, unelmoija ja el√§m√§n analysoija.

 • Yli puoli miljoonaa levy√§ myynyt Suvi Ter√§sniska voisi tehd√§ vaikka kymmenen lasta - jos h√§n voisi p√§√§tt√§√§ asiasta yksin. ‚ÄúVoi kuinka kaunis poika onkaan tosiaan, ei muuhun pysty h√§n kuin uutta oppimaan.‚ÄĚ N√§in Suvin - nyt kolmen pienen pojan √§idin - piti laulaa t√§n√§ kev√§√§n√§ Ihmisen poika -kiertueellaan. Sen sijaan h√§n julkaisi √§itienp√§iv√§n√§ toivotun kehtolaululevyn, jonka levyjulkkarit h√§n piti poikansa makuuhuoneesta livestriimin√§. Kaipuu tien p√§√§lle ja keikoille on valtava. Suvi kertoo arjestansa: kiroilusta, kun perheen miehet eiv√§t ikin√§ l√∂yd√§ talosta mit√§√§n ja ilosta, kun on l√∂yt√§nyt liikunnan uudelleen. H√§n kertoo unelmistansa, antaa matkavinkkins√§ Ouluun ja muistuttaa itselleen, ett√§ aina on syyt√§ j√§rjest√§√§ juhlat. Tosin kakkujen leipomisen h√§n ulkoisti jo kauan sitten.

 • Laura Tarkan rakas joogaharrastus on j√§√§nyt t√§n√§ kev√§√§n√§ v√§hemm√§lle, vaikka t√§m√§n piti olla se kev√§t, kun h√§n eri asanoissa mietiskelee, mit√§ tekee isona. Koronan my√∂t√§ K√§mp Collection Hotelsin toimitusjohtaja on keskittynyt saamaan yrityksen 600 ty√∂ntekij√§√§ takaisin t√∂ihin. Nyt nopeatempoinen Laura rentoutuu kuuntelemalla bisneskirjoja 1,8 nopeudella meditatiivisilla k√§velyill√§√§n ymp√§ri Lauttasaarta sek√§ kokkailemalla kahden viel√§ kotona asuvan teinin kanssa.

  Laura nauttii suunnattomasti, kun lapset kasvavat ja siirtyvät seuraaviin elämänvaiheisiin. Ajatus isoäitiydestä saa hänet hymyilemäään lämpimästi. Laura kertoo, miten hän on yhdistänyt itselleen kaksi rakasta asiaa, lapset ja työn. Hän kuitenkin kieltäytyy antamasta muille vinkkejä.

  Laura Tarkka on kolmen teinin äiti ja juhlii jo 24. hääpäiväänsä. Hän on Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja, entinen sijoitusanalyytikko, pankkiiri ja talousjohtaja. Hän toimii myös viidessä eri hallituksessa. Hän on intohimoinen joogaaja, kirjojen lukija ja matkustelija.

 • Viiden lapsen √§iti Taru Marjamaa piirsi pienen√§ kuvia niin isoista perheist√§, etteiv√§t ne mahtuneet paperille. Vanhempiensa ainoa lapsena Taru on aina unelmoinut suuresta perheest√§. Rakkaus, j√§rjestys ja luovuus ‚Äď niill√§ py√∂rii Tarun perheen arki. Muoti ja ty√∂ ‚Äď ilman niit√§ Taru ei olisi Taru. Iso√§idilt√§ periytynyt intohimo muotiin on vienyt h√§net muotimaailman seikkailuihin, muun muassa Elle-lehden p√§√§toimittajana. Nyky√§√§n h√§n on t√∂iss√§ unelma-ammatissaan markkinointijohtajana k√§ytettyjen merkkivaatteiden markkinapaikka Emmy:ss√§. Seuraa meit√§ instagramissa @ruuhkavuosirakkautta.

 • Mit√§ jos oma lapsi ei k√§ytt√§ydy kuten muut ik√§iset? Vaikka Emma Halmekoski tiesi, ett√§ h√§nen esikoisessaan on jotain erityist√§, l√§hete autismitutkimuksiin oli silti sokki. Alkukielt√§ytymisen j√§lkeen h√§n ymm√§rsi, ett√§ h√§nen omas rakas poikansa on edelleenkin se sama oma rakas poika, jolla on itse asiassa todella ainutlaatuisia taitoja ja piirteit√§. Nyt Emma kertoo, millaista el√§m√§ erityislapsen kanssa on.

  Seuraaa meitä Instagramissa @ruuhkavuosirakkautta