Episodes

 • S4E4: Amager: Fair Play Dansebar. Jeg møder ejer Per og bartender Nete. Dengang Per overtog baren for 26 år siden, troede han ikke selv han skulle have det mere end 10 år, da hed stedet restaurant Fair Play - nu med 2 x 2 meter dansegulv ! Fair Play er et samlingssted og et fest-sted, hvor der kommer både unge og voksne, og man kan komme med i træningscenteret med bartenderen og hjælp med IT fåes også i  baren - og det er godt fordi det styrker sammenholdet.

  Her drikkes der flaskeøl mest, og du kan få de fleste drinks - hvis du selv kan finde ingredienserne. Her er hyggeligt og alle bliver taget godt imod - uanset hvem det er. Fair Play er sponsor for Sundby Boldklub og på Fair Play er der blevet optaget flere film og serier, bla. Pusher II og Bullshit - hør hvorfor Mads Mikkelsen har karantæne fra FP ! Velkommen til SIDSTE OMGANG på Fair Play Dansebar !

 • S4E3: Islands Brygge: Isbjørnen. Jeg møder Johnny, ejer og bartender, der starter med at forklare mig at jeg sidder på Islands Brygge og ikke Amager. Vi hører om ´Stien´ og hvordan man hygger på Bjørnen i dag. I gamle dage var Isbjørnen ikke et sted man kom som ung - i dag er der unge mennesker, sol og udsigt til vandet. Nogle bruger stedet som plejehjem, og så er der eftermiddagsholdet, fx håndværkere og kontorfolk, der får fri, og så det yngre aftenhold.

  Ejer Johnny vil gerne have det hele skal være blandet og han er en rigtig Bryggedreng, født og opvokset her. Stamgæsterne bestemmer meget, og Johnny var lidt i tvivl om, hvem der havde skrevet under på lejekontrakten, da han gik i gang med at lave bare lidt om. Her har været drevet bar siden 1942 – selvom den ´nye´ Isbjørn er en gammel, men nyåbnet bar - 17 januar 2024.

  Under samtalen opstår idéen om Isbjørnens nye signaturdrink og vi ser frem til premieren - 100 pct. isbjørn,100 pct. hygge, Bjørnen skal ikke beskrives, den skal opleves. Kom med til SIDSTE OMGANG på ISBJØRNEN.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • S4E2: Nordvest: Viggos Bar. Jeg interviewer Vicky (daglig leder) og Maibritt (bartender) en onsdag eftermiddag i starten af maj måned og der er høj stemning på Viggos Bar, der har været ejet og drevet af den samme familie i 44 år. Her er åbent til kl 6 om morgenen alle ugens syv dage hvilket gør at der kommer gæster fra mange andre steder når de andre steder lukker. Om natten er det blandet klientel, men om dagen er det stamgæsternes sted. Der bliver lyttet med fra baren under optagelserne og der bliver grint godt og grundigt ved bordet. Her er glade og spændende stamgæster. På Viggos Bar er der ikke problemer - man kan selvfølgelig diskutere - men det bliver som regel løst takket være Google og ikke Politikens Oplysning som i gamle dage..her drikkes flaskeøl og Underberg - og så er Viggos et krammeværtshus med kælenavne til stamgæsterne - her har man man hinandens ryg. Her gives der feriebajer, og man er glade for at se gamle og nye gæster, og her er man altid glad bagved og foran baren. På Viggos Bar må der ryges - her er quiz, lottoklub, levende musik,, sportsbar, de viser alt sport, her er skovtur, og man kan leje stedet til en fødselsdag eller reception - men stamgæsterne kan altid komme ind. På Viggos Bar bliver der tit ringet med klokken og det er ikke kun når det er sidste omgang. Velkommen på Viggos Bar !

 • S4E1: Vesterbro: Fermentoren. Jeg interviewer bartender Gustav og stamgæsten Jacob. Der skåles løbende under optagelse og der er høj stemning også selvom der ryger et glas i baggrunden på den 12 år gamle bar. Vi lærer at der 5-6 forskellige måde at udtale navnet på – og at det kaldes Fermen af de lokale og af bartenderne.

  Her er et meget roligt publikum, med søde gæster der godt kan lide øl, og hvor folk sidder sammen på langborde tværs af selskaber og alle kan komme.

  Her kommer forskellige typer, unge og gamle, nogle gange lidt syrede, med nye mennesker hele tiden, både turister og lokale lidt skæve eksistenser, inkl. Hus Forbi-sælgere, turister, bryggere og bankfolk. Her er en krypt – tidligere brugt af de lokale sexarbejdere – Chesterfield sofaer og kun levende lys i kælder, så lidt dunkel stemning – lidt slidt og lækkert, ikke så meget finesse.

  Her kan du få 0,4L til en 50er – og der er også øl-udsalg via Tipster og øl med Take-out og med så eksotiske øl-navne som Nr. 18 Lemon Sour (næsten citron saftevand), Christian Bale Ale og Dank & Juicy og Siren Broken Dream og masser af mærkelig øl at vælge imellem, så MÅ der være noget du godt kan lide. Fermen har netop fået Dansk Ølmærke for en særlig øl-oplevelse og her er god stemning, og gode øl.

  På Fermen er der en buzz af stemmer, og man kan være sig selv og selvom der ikke må ryges, så er her følelsen af et brunt værtshus med det åbne fællesskab.

  Vi lærer om bandet Strawberry Jesus og selvom du ikke kan få en Classic, så er der 24 haner, og kun 1 hane med pilsner på, men det er en god idé at vide lidt om øl for at drikke hernede – ellers så kan du smage dig frem – eller slå med D&D terningen med 30 sider og følge dens råd.

  Her er åbent hver dag hele året – 365 dage om året – og for bartenderne er det et dejligt sted at arbejde, hvor man har hinanden også selvom det hele sejler, så kører det alligevel…

  Men hvordan bestiller man ? Ja, bare det at komme ned ad trapperne er en lakmus prøve om hvor meget du egentlig vil have din øl, så nogle gæster går ind – og går så ud igen, uden at bestille.

  Når det er tid til Sidste Omgang, så foregår det stille og roligt – på trods af at de 200 mennesker der sidder udenfor kl. 22 skal rykke ned i krypten eller eller indenfor godt kan blive lidt trængt.

  Bartenderne nyder gerne en god øl eller et glas whisky når der lukkes ned – når det er tid til SIDSTE OMGANG på Fermen !

  Denne episode er lavet med støtte fra Vesterbro Lokaludvalg.

  Musik:Journey by Roa | https://soundcloud.com/roa_music1031/
  Music promoted by https://www.chosic.com/free-music/all/
  Creative Commons CC BY 3.0
  https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

 • S3E15: Nordvest: Nordvest Ølbar. Jeg interviewer ejeren, Andrew. Nordvest Ølbar var et brunt værtshus, da Andrew og hans søn Benjamin overtog baren for syv år siden og de har siden renoveret og opdateret baren med nye gulve og møbler. Stedet ser sig selv som en bar, der sælger gode øl og gode drinks og alle er velkomne i et område der har gennemgået en stor udvikling de seneste år.Her kan man spille spil og deltage i quiz/aftener og man kan leje stedet til møder eller særlige lejligheder. Her kan man også fremvise og sælge sin egen kunst eller holde et foredrag. Kasper fra BrewCo, der er både lokal, kunde og leverandør af den mest populære øl, House IPA, kommer forbi og leverer øl. Her er 10 ølhaner, og også cider og alkoholfri øl.På Nordvest Ølbar er der god stemning og mange mennesker kommer tilfældigt forbi og hygger sig sammen. Her kommer også mange lokale gæster i alle aldre i ca. 100 meters radius. Velkommen til alle til Sidste Omgang på Nordvest Ølbar !

  Klik her: https://linktr.ee/sidsteomgang eller søg på Sidste Omgang på din podcast app.

  #sidsteomgang #nordvest_olbar @nicbanckpodcast

 • S3E14: Indre By: Rævens Bar. Jeg sidder i baren med Christoffer på Rævens Bar, et moderne værtshus med både discokugle og vognhjul i loftet - og mange ræve ! Ræven er et sjovt dyr og Rævens Bar er et sjovt sted at være - både for studerende, byturister og de lokale forretningsdrivende og her bliver hurtigt fyldt op. Her er øl pa 13 haner, for folk vil have et stort udvalg - og her kan man få både en citronmåne cocktail og en træstamme drink ! Her sælges ikke rævepis - men baren har haft deres egen øl, der hed Rævepils. Her er åbent hver dag fra kl. 15.00 og godt gang i den, da stedet ligger midt i Minefeltet. Når det bliver tid til Sidste Omgang, så foregår det stille og roligt, med musik som "Dont want to miss a thing" og "Tag og fuck af". Her er altid god stemning og hyggeligt at være , med mange forskellige aktiviteter, fx. banko og stand-up. Her er farverne grønt og rødt - som skoven og ræven - og flere af personalet har barens logo tatoveret ! Ingen skov uden skovhuggere, saa her er både save og økser paa væggene. Baren fylder fem år og vi er med til børnefødselsdag for voksne, med skattejagt, kagemand og ballondyr. Som bartender på Rævens Bar skal man være en god person og synes det er hyggeligt at snakke med gæsterne. Velkommen til alle til Sidste Omgang på Rævens Bar !

 • S3E13: Amager: Café Sundbyvester. På Café Sundbyvester er der ikke noget ballade, når det er tid til Sidste Omgang og alle behandler hinanden pænt.Jeg taler med bartender Mette, der har spist krøllede æg til morgenmad på optage-dagen ! Hvis du kan finde caféen for enden af en blind vej, så er der god stemning.

  Her er billard og gæsternes alder er fra 18 til 97 år og det er ét af de steder der lukker senest, så det er her man mødes ! Undervejs afbrydes optagelserne af et muligt cykeltyveri af værtens ladcykel, men heldigvis træder hele baren til og hjælper - dét er sammenhold !

  Her drikkes oDENse Classic, Underberg og rigtig mange Irish Coffee - Mette bartender drikker ikke øl men hvidvin og nyder at hjælpe især de ældre og de ensomme og være der for sine gæster - ikke kunder - her er der kun gæster, og unge og ældre hygger sammen.

  Kom ned på Sundbyvester og sig hej til Mette og få røv i rafling om en Sambuca - her føler alle sig velkommen.

 • S3E12: Nørrebro: Café Viking. Denne gang tager Sidste Omgang på Café Viking, hvor der er kolde øl og alt hvad man kan drømme om !

  Et værtshus ejet af 3. generation af brødrene Jonas og Markus og stadig med mormor Jane på 79 år der stadig kommer forbi og står i baren. Viking har været værtshus i mere end 100 år og stedet har været et fast holdepunkt i brødrenes liv i mange år og de to vil gerne fortsætte deres fælles historie sammen, beholde det gode gamle værtshus, men også bringe det ind i fremtiden.

  Her er der nu et lidt mindre øludvalg end de tidligere 250 stk - nu ca. 60 forskellige - og nu også cocktails. På Viking følger man med tiden ellers så sender man ifølge Jonas med at lukke - og her mødes høj- og lavkultur, her kan du komme ned og høre noget opera og drikke nogle bajere.

  På Viking vil man genoplive gamle traditioner som fællessang og drikkeviser, og nye traditioner som opførsel af opera, teater og ballet. Selvom gentrificeringen har ramt Nørrebro og Vikings stamkunder, så er alle velkomne her; højreorienterede, venstreorienterede og desillusionerede, sålænge man kan opføre sig ordentligt hernede.

  Værtshuset handler om samvær og fællesskab og om at man passer på hinanden - her kan man komme ned og trække vejret og komme væk fra ensomheden. På Cafe Viking sender man folk godt videre ud i verden med et kærligt los i røven, når det er tid til SIDSTE OMGANG.

 • S3E11:: Amager: Cafe Lystig. Jeg besøger Cafe Lystig og taler med ejer Peter, sønnen Matthias, og stamgæsterne Ulrik og Poul.

  Her er nøgleordene intimitet, hygge, mangfoldighed, for her er plads til alle – sålænge de følger Peters regler. Alle er velkomne til en god oplevelse, og en god aften for her er serviceniveauet i top – og selvom Lystig kun er åben fredag og lørdag, så er det velbesøgt med alle slags gæster - fra Harry og Jytte på hhv 85 og 91 år, helt ned til den lovpligtige alder.

  Hvis Fremad Amager sejrer, så bliver der fejret og hvis de taber, så sørger man over dagens kamp. Her er traditioner og fortællinger på de brune stuer – og Peter driver stedet som en bar han gerne vil selv vil besøge. Et nøgleord er samtaler mellem gæster og generationer - der er hilsepligt og almindelige sund fornuft og god opførsel hjælper også. Værtshuset er et eksempel på kultur med nogle lidt andre værdier, en anden stemning med andre regler og normer. På det brune værtshus er fokus på samtalen i øjenhøjde - selv når de ligger ned. Her er gæstegrupperne er delt op i hvad de drikker: Hof, Odense Classic og Ale 16.

  På Café Lystig er gæsterne åbne for en samtale, for her sidder man ikke og glor ned i sin mobil – også selvom man har Amagers mindste billardbord og du kan spille dart upstairs og terninger hvor du vil.

  På Lystig er der duge på bordene og når det bliver tid til sidste omgang - sidste ombæring - sidste udskænkning, så bliver der spillet hiphop og Peter kan også hyres til at lave mad også bl.a. svinemørbrad marineret i gul Gajol. Her bliver du svinet til på en kærlig måde og her er der styr på tingene, der er ingen strejfere, ingen ballade og man passer på hinanden. Velkommen til Café Lystig med SIDSTE OMGANG !

 • S3E10: Frederiksberg: Café Svejk. Skuespilleren Jonathan Harboe har inviteret sig selv som gæst på podcasten sammen med sin gode veninde, Mia Windfeldt fra Hvide Lam. Sammen med værten Nic er der lagt op til eftersidning og ´hang´ på Svejk. Jonathan, der har arbejdet 10 år på Svejk som bartender, kendt fra SJIT Happens og netop har sejlet “Over Atlanten” fortæller om den tidligere ejer Kim der kun serverede en stor Lys eller en lille Lys. Stemningen bliver høj, mens Jonathan - aka. “Jonna” - fortæller om stamgæsterne der blev kaldt Mensa-klubben og om gæster der drak sig ædru, og om dengang han serverede til brylluppet fra en musiker fra Minds of 99. Vi får endeligt afgjort om Mia er en bedre skuespiller end Jonathan og selvom det aldrig bliver sidste omgang i Jonathans selskab, så skal man drikke med måde. Bartenderen er din bedste ven og psykolog, og i rollen som bartender på Svejk har Jonathan fundet inspiration til mange af sine karakterer i sin tid på Svejk. Vi taler om at Sidste Omgang måske skal laves til TV - velkommen til SIDSTE OMGANG ! Velkommen til SIDSTE OMGANG på CAFE SVEJK !! Klik her: [https://linktr.ee/sidsteomgang](https://linktr.ee/sidsteomgang) eller søg på Sidste Omgang på din podcast app. #sidsteomgang #cafesvejk #jonathanharboe @jonathanharboe @miawindfeldt Jonathan Harboe @nicbanckpodcast. Episoden er optaget oktober 2023. — følte sig begejstret sammen med Mia Windfeldt her: Café Svejk.

 • S3E9: Indre By, Andy´s Bar. Jeg interviewer Nikolai Bartender og Simone fra Rekom Group på Andy´s en lørdag aften, hvor både stemningen og lydniveauet er i top ! Andy´s er brunt med brunt på, og et sted hvor hvis du ikke selv finder nogle af snakke med, så er der nogle der finder dig. Vi lærer om den næsten hemmelige drink "Simone special" og hører om Livgardens tradition for æselspark for dagens værste rekrut. Andy´s er på samme tid et ikonisk og elsket sted, et sted hvor man komme og slukke hjernen og bare slappe af, en bar der rummer alle mennesker - her er mottoet de 3 F´er:

  Folkekærlighed, flaskeøl og Vernet Branca ! Velkommen til SIDSTE OMGANG på ANDY´S BAR !!

 • S3E8: Bonus Easter episode: St. Patricks Day 2024, the 3-legged charity race. Yes, it is March 17th again - it is St. Patricks Day everywhere, also in Copenhagen ! I follow the now-classic 3-legged Charity Race, which has been going on since 2001, the Race is part of the Shamrock Love roots. Siobhán Kelleher, organizer of the event says: "This unique tradition raises money for children’s charities and kickstarts the city’s St. Patrick’s Day celebrations. It’s put Copenhagen on the list of best places in the world to celebrate the day.". The 3 Legged Charity Race is proudly sponsored by GUINNESS - so tie yourself to your best running buddy, grab a few beers and see if you can beat teams such as "I can´t feel me third leg" and "Holte Star" and of course, "The Big Lebowski Urban Achievers". Hang on - it is going to be a wild run !

 • S3E7: Vesterbro: Chicky Grill Bar. Ikonisk og legendarisk - velkommen til ´Chicky´, familiens perle der på 46. år bliver kørt af tre generationer - fra mormor på 80 år til børnebørn på 18 år. Grillen har eksisteret i 52 år og her er der noget for alle familier og for alle slags gæster. Bruna og familien har brede skuldre, og de siger ja til alle slags gæster og arrangementer, og den dag jeg er på besøg, er der både optagelse af film og jyske håndværkere til spisning.Selv for Bruna er det svært at forklare hvad for et sted Chicky er - du må selv komme ned og se ! Her er frokostgæster, og så efter kl 17 ́'bryder helvede løs' ́ med alle slags gæster og høj stemning på spisestedet, der en slags folkekøkken.med lave priser, for ´så må man bare rende det stærkere´.Når der er travlt - og det er der næsten altid - så er rådet til de unge bag baren: Start med at kigge paa den forreste kunde, ikke den sidste, for der er mange i køen der aldrig stopper ! Her bliver der solgt rigtig meget flæskesteg, og brun sovs selvom der er en ny dagens ret hver dag - og hofretten er brun sovs og det kan noget: det gør dig en lille smule lykkeligere !Jyllingeburgeren har været med i kampen om dagens bedste bøfsandwich - og Chicky er stedet hvor verdener mødes fra amerikanske turister til håndværkere. Her kan du få en pause fra det travle liv der kører rundt udenom for Chicky er et sted hvor du bare lige kan trække vejret et kort øjeblik. Stemningen er meget kundevenlig - alle gæster bliver set og de føler at de er en del af familiens lille brune oase et kort øjeblik, hvor du kan få en oplevelse af nærvær og taknemmelighed af at have gæster og hvor du kan opleve vigtighed af familien, og den gave der er at kunne arbejde sammen.som familie.Kom med Sidste Omgang CHICKY GRILL BAR - et sted hvor det ikke handler om profit, men om 3 ting: kærlighed til familie, god mad og en kold bajer og hvor sidste omgang bare sker helt af sig selv. Klik her [https://linktr.ee/sidsteomgang](https://linktr.ee/sidsteomgang) eller søg på Sidste Omgang på din podcast app. #sidsteomgang #chicky #chickygrillbar

 • S3E6: Nordvest: Dorthea´s. Jeg interviewer Mads, én af Dortheas fire ejere og stamgæsten Finn, der er kommet på stedet siden slut-1980´erne, og altid går tilfreds hjem. Dorthea beskriver sig selv som et moderne forsamlingshus, med brunt cedertræ på væggene og linoleum på gulvet, hvor der har været beværtning siden 1939 - og nu en vibe af ArtDeco og jazz'et stemning fra 50'erne. Dortheas er genåbnet og er kommet tilbage i en ny form for oprindelighed, hvor man bliver mødt med venlighed og af positive mennesker, trods en vis utilfredshed til at starte med blandt de gamle stamgæster. Dortheas er ikke et sted man sidder og råber og skriger, men et sted hvor man kan komme og hygge sig, og man møder kun venlighed. Dortheas er et brunt værtshus, og en snackbar med et rum der hedder Neu Köln. Her er den typiske gæst en kvinde i slut 20´erne og et sted med stor lokal forankring, hvor der bliver holdt åben skole, strik og drik, skak og vin og et sted man lige kan dumpe ind på og man kan dumpe ud igen. Det er et godt sted at vare, og man foeler sig godt tilpas og det lokale mødested på tværs af generationer - det er venlighed med venlighed på. Kom på Dortheas og få en bid af den nye Nordvest stemning, der med egen nydannet kulturforening for området også gerne vil være rammen til din nye klub. kom med paa dortheass nar det er TDI ITL SIDST OMGANG

 • S3E5: Vesterbro: Værtshuset Pinden. Så genåbner Pinden - og Sidste Omgang er selvfølgelig med ! Det over 100-år gamle værtshuse er efter et par lukning og nænsom renovering tilbage med nye og gamle traditioner. Jeg interviewer Steffen, der er en del af holdet bag Pinden anno 2024, et par stamgæster og en helt ny gæst. Vi hører om Pindens helt særlige bar, der med sin buede bordkant gør det muligt at holde fast - selv når den strideste modvind blæser op ad Reventlowsgade ! Der bliver diskuteret røg for og imod, rødternede duge, manglen på en helt særlig bitter - og hvor er saltstængerne egentlig henne ? Katten er der stadig, kan jeg berolige stamgæsterne med. Kom med på Værtshuset Pinden anno 2024 når det er tid til SIDSTE OMGANG ! Søg på Sidste Omgang på din podcast app. #pinden #sidsteomgang

 • S3E4: Indre By: Toga Vin- og ølstue. Jeg møder bartenderen ´Kesse´ og stamgæsten Nicolai, der med sin 30 års erfaring på Toga fortæller om 'den lille deroute fra Minefeltet' Toga udgør.

  På Toga måler man tiden i regeringsadministrationer, og her kan man blive så overrislet, at man kan komme til at glemme både sine galocher og sin kørestol. På Toga, også kaldet "det politiske kandestøberi" er det helt legitimt at tale politik og du skal ikke blive overrasket hvis du bliver spurgt om hvor du står du henne på det politiske spektrum - Toga er et politisk værtshus hvor man kan mødes på tværs af politisk overbevisning.

  Toga er et sted hvor - hvis man kan opføre sig ordentligt - så kan man opføre sig som man vil. Om der er blevet lavet vand om til vin er usikkert, men resten af miraklerne er sket hernede. Toga har en komplet samling af 'sparemænd´ - kan du dem allesammen ?

  Her fejres Storkespringvandets fødselsdag hvert år og her kommer både folk med politiske interesser og almindelige arbejdere. Selvom der ikke findes et decideret "Slotsholmens sæt", så er Toga Vin og ølstue stue Von Oostens ambassade og det danske Cheers - stedet hvor alle folk kender dit navn.

  Bartender Kesse beskriver sig selv som "80 pct pædagog medhjælper og 20 pct kassedame" og selvom der ikke er nogen jukebox på Toga, så kan man bestille numre hos bartenderen, for på Toga bliver der spillet og sunget hyldestsange, smædeviser og revysange.

  Vi lærer også hvordan man kan blive bartender på Toga og ja, man må gerne danse - hvis kan finde plads !Velkommen til SIDSTE OMGANG på TOG ØL og VINSTUE !

 • S3E3: Amager: Fasan Pub. Musikken til sidste omgang på Fasan Pub er Kim Larsens ”Om lidt bliver her stille”. Der bliver spillet yatzy højlydt med stamgæsterne og hver torsdag er der morgenmad med den faste Tuborg-mand på det brune værtshus.

  Selvom Pubben er flyttet over på den anden side af vejen, så kan stamgæsterne hver dag ved åbningstid finde vej til Fasan Pub i Dragør, hvor en god lokal blanding af både unge og ældre gæster kommer forbi og hygger; nogle spiller billard og andre får lidt socialt samvær og en stille cigaret.

  Lykke købte pubben på et pludseligt indfald og nu har familien haft ´Fasanen´ i 5½ år - det er et hyggeligt sted, som de værner om, hvor der sker en masse, der er tilbagvendende årlige billard-turneringer. Som noget helt specielt kan man få serveret rom fra A.H. Riise og skulle man blive forfalden kan man købe en falske med hjem.

  Hør også om traditionen ”en rejse-bajer” og mange flere gode historier – på Fasan Pub står tiden stille og alle er velkomne på Fasan Pub !

  SIDSTE OMGANG - Hør fortællinger fra bartenderen og endda en gæst eller to - nu mere end 35 afsnit ! Søg på Sidste Omgang på din podcast-app eller scan QR koden. #sidsteomgang #fasanpub Facebook: Sidste Omgang Instagram: @sidste.omgang TikTok: SidsteOmgang

 • S3E2: Amager: Tingkroen. Hvilket værtshus afholder senior-dage, hvor du kan få hjælp til at installere din nye Iphone ? Hvem holder fastelavn for gæsterne ? Hvor går du hen når du skal have lagt dine bukser op ? Hvem hører Giro 413 hver søndag, anført af Hans Hansen, Amager - programmet , der holdt sit 75-års jubilæum i 'stuen' ? Svaret er (selvfølgelig): Tingkroen på Skotlandsgade, én af Amagers kronjuveler. Jeg interviewer Michelle, en af de to ejere af Kroen og stamgæsten Hans Hansen, Amager. Michelle, der sammen med mor Anita og bror Tino står bag roret på ´stuen´, beskriver som et ´socialt værested med alkoholbevilling´. Her kan du kigge en gæst eller en bartender i øjnene og få en rigtig god snak, lette dine skuldre og blive hørt. ́Kroen ́ er et LGTBQ+ friendly og et tolerant værtshus hvor hver dag er en fest og hvor hver dag aldrig er ligesom igår, med flotte toiletter.Alt på Tingkroen bliver lavet i fællesskab og med gæster som Lille John og mindeplade for Henning Højspænding, så er det et sted uden alkoholtvang med 9 alkoholfri øl på hylden og en Spotify playliste når det bliver tid til SIDSTE OMGANG !

 • Hvilken bar vil du ikke indrømme overfor din kone at du har været på ? Jeg interviewer Christian, den nye forpagter af det ikoniske Club 34 på Istedgade, hvor man i gamle dage kunne få en ´velskænket fadøl´. Club 34 er en af Vesterbros ældste sexshops, der nu er blevet til en sports- og ølbar med Anarkist i hanerne. Udefra ligner ´Clubben´ sig selv med de røde vinduer, så kom med indenfor og hør hvordan der ser ud. Kan du åbne det store gamle røde pengeskab, så giver Christian en omgang. Her fejrer man SIDSTE OMGANG med 10% rabat hos naboen - på Istedgade går lyset aldrig ud. Hør fortællinger fra bartenderen og endda en gæst eller to - nu mere end 30 afsnit ! Søg på Sidste Omgang på din podcast-app. Facebook: Sidste Omgang, Instagram: @sidste.omgang TikTok: SidsteOmgang

 • S2E14: Valby: Mølle Caféen. Jeg interviewer den erfarne bartender Jannie (ja, den sidste ejer af Enghave Kroen), der selv beskriver Mølle Caféen som en tidslomme i en travl verden.

  Her får en gæst max. får lov til at være alene i 3 minutter før der bliver spurgt interesseret til hvem du er, og hvor kommer du fra.

  Jeg optager på Kroningsdagen af Kong Frederik og minsandten, om jeg ikke bliver modtaget i baren af Dronning Bøf, en god ven af podcasten.

  Jannie har selv været på 74 brune værtshuse i Stamsteder-bogen og også på mange der ikke findes længere. Kom indenfor til kroning på Mølle Caféen - det er tid til SIDSTE OMGANG.