Episódios

 • Vi gästas av Ernst Robert Almgren som skrivit förordet till den svenska utgåvan av Roger Devlins bok "Den sexuella utopin vid makten" som vi talade om i tisdagens program.

  I det här avsnittet fortsätter vi diskussion men med några nya infallsvinklar. Vi kommer tala om hur "alla" är feminister, även bland "nationella", "höger" och "konservativa". Vi kommer tala sexuellt marknadsvärde, vad det innebär och vad som kommer utmärka ett högt värde framöver. Dessutom tar vi upp fenomenet incels och den demografiska krisen.

  Detta vill du inte missa!

 • Den 27 maj kommer äntligen F. Roger Devlins bok "Den sexuella utopin vid makten". Boken släpps i samband med en releasefest och föreläsning i Stockholm dit du kan boka in dig via https://www.friasvenskar.se/evenemang/releasefest-och-forelasning-f-roger-devlin-den-sexuella-utopin-vid-makten/

  Dan, Magnus och Jalle har läst boken och kommer att diskutera den och dess betydelse i det här avsnittet.

  Om du inte kan komma på releasefesten men ändå vill ha boken i samband med första tryckningen så kan du förbeställa den på https://butik.logik.se/products/den-sexuella-utopin-vid-makten

  OM BOKEN:

  Vad gick egentligen snett med den sexuella revolutionen på 1900-talet? Vari ligger bristerna i denna sexuella utopi, så omhuldad av feminister? Allt skulle ju bli så bra.

  Roger Devlins bok Den sexuella utopin vid makten förklarar hur dagens förhållningssätt till sex, familjeliv, förhållandet man-kvinna och liknande frågor visar på ett Västerland i fritt fall. Kvinnor är förvirrade, familjer går i kras, män demoniseras, alltför få barn föds, lagar favoriserar kvinnor på ett horribelt sätt.

  Det är främst män som begeistrats av Devlins analyser eftersom de är den sexuella revolutionens tydligaste offer. Till och med de konservativa rörelserna har svikit männen, enligt Devlin. Men boken är viktig för hela den nya högerrörelsen genom sin skarpa kritik. Den lockar även kvinnliga läsare. Devlin beskriver sig som ”aktivist för kvinnors plikter”.

  I sju essäer och resonerande bokrecensioner beskriver Devlin vad som gick fel när den sexuella revolutionens utopi kom till makten. Han gör det med ett blixtrande intellekt och en god dos esprit, vilket har gjort boken till en stor succé.

 • Estão a faltar episódios?

  Clique aqui para atualizar o feed.

 • Efter ett århundrade av nästan obruten makt känner socialdemokratin sig hotad, och likt alla socialistiska djur är det då den är som farligast. I detta avsnitt tittar vi på Magdalena Anderssons vredesfyllda artikel i Dagens Nyheter, och utvalda delar av söndagens partiledardebatt. Vad är det som händer med svensk socialdemokrati och vad vill de uppnå med sin hatiska retorik?

  Detta är bara första halvtimmen. För att höra hela programmet behöver du bli stödprenumerant. Det blir snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

  Besök också vårt systerprojekt, Svea Ting, för texter, fler poddar, ljudböcker och e-böcker. https://www.sveating.se.

 • Murhaf Hamid, mer känd som majblommepojken, bjöds igår in till riksdagen för att tala. “Ett brandtal” enligt TV4. Men vad handlar hela det här om? Vi gräver ned oss i asylaktivister och propaganda för att reda ut det. Dessutom: Sossarnas cyniska ondska, Jalle bjuder på mat och sång, en utblick över Clownvärlden och så tar vi reda på om Bilans pappa hållit sitt löfte än

  🌹 Den onda socialdemokratin
  Vi fortsätter följa upp sossarnas cyniska lotterier, och tittar idag på ännu fler undantag man gjort för sig själva i lagen för att kunna lura pensionärer och spelmissbrukare i fördärvet och berika sig på deras olycka.

  🥙 Kebab eller musslor?
  Jalle Horn bjuder på sång och mat. Eller något. Svårförklarat.

  🌷 Majblommepojken och asylaktivisterna
  Den senaste veckan har mycket i media handlat om den så kallade majblommepojken Murhaf Hamid. Så fort man skrapar lite på ytan står det dock klart att det inte bara rör sig om en flitig ung man, utan om en välorkestrerad politisk kampanj från asylaktivister. Nåddes kulmen igår när Murhaf bjöds in till riksdagen för att hålla ett “brandtal” med en nickandes Annika Hirvonen (mp) i bakgrunden.

  🏠 Bor Bilans pappa kvar?
  Spänningen är olidlig. Abdimajid Osman, far till den professionella antirasisten Bilan Osman, lovade den 25 september 2022 att han och hans familj skulle lämna Sverige eftersom svenskarna röstade fel. Sedan dess har vi varje fredag kontrollerat om han hållit sitt löfte. Blir det champagne idag?

  🤡 Utblick över Clownvärlden
  Fredagar är också dagen då vi tittar på de senaste galenskaperna från Clownvärlden. En del kallar det “knäppa klipp”, vi kallar det “vår politiska realitet”. Skämskudde redo!

  Detta är bara första halvtimmen. Om du vill ha tillgång till hela programmet i podcast och videoformat behöver du lösa en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • Varför ska vi ha massa kyrkor i Stockholms innerstad när vi kan riva dem och bygga höghus av glas och betong istället? Ja, det undrar Timbros Fredrik Kopsch vilket ger oss anledning att tala om arkitektur och stadsplanering. Men vi följer även upp rapporteringen kring socialdemokratiska Kombilotteriets utsugning av fattigpensionärer, tittar på Irlands nya lag för att inskränka yttrandefriheten och gläds åt nationalistiska framgångar i Sverige.

  🦹 Sossarnas Kombispel lurar pensionärer
  Vi följer upp vår tidigare rapportering om de socialdemokratiska A-lotterierna efter att Expressen avslöjat hur säljmanuset ser ut. Nu försöker de röda skydda sina smutsiga pengar så gott det går, men är det för sent?

  ⛪ Dags att riva Stockholms kyrkor?
  Timbros Fredrik Kopsch är trött på att Stockholms kyrkor tar upp mark, och tycker gott och väl de kan rivas för att göra plats åt skyskrapor istället. Samtidigt kämpar Sverigedemokraterna för mer klassisk arkitektur i staden. Låt oss tala om städernas och arkitekturens framtid!

  🍀 Yttrandefriheten under attack i Irland
  Ett nytt lagförslag som är på väg att bli verklighet i den irländska republiken innebär en kraftig inskränkning av yttrandefriheten. Det ska bli olagligt att inneha “hatfullt material” ämnat för spridning, och det är omvänd bevisbörda som gäller: Du ska bevisa att du inte tänkt sprida materialet! Men finns redan en liknande lag på plats i Sverige?

  🇸🇪 Nationalismens framfart i Sverige
  Det kan kännas konstigt att tala om nationalistiska framgångar i ett land som Sverige, men sanningen är den att vår sak tagit stora kliv framåt det senaste årtioendet. Med utångspunkt i en ny intervju med Jimmie Åkesson hjälper vi till med perspektiv på vad som faktiskt har hänt.

  Dagens Svegot sänder direkt varje vardag 10:00 på bland annat YouTube och Spreaker. Om du vill ta del av alla avsnitt i efterhand som podcast eller i videoformat behöver du lösa en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support. Varmt välkommen in i värmen!

 • Jimmie Åkesson tycker det är dags att utvärdera medlemskapet i EU, medan Johan Pehrson snarare anser att vi bör överge kronan till förmån för euron. Vi kollar in deras debatt från gårdagens aktuellt och diskuterar EU, Europa och framtiden. Dessutom talar vi om vaktmästaren Ulf som vägrar ha arbetskläder och resonerar vidare kring Elsa Widding med utgångspunkt i en tittarfråga.

  🦄 Ulf vill inte ha arbetskläder
  Ulf är vaktmästare på Hvitfeldska gymnasiet. Men han har ett problem. Arbetsgivaren kräver att han har arbetskläder på sig, vilket Ulf inte vill. Istället vill han uttrycka sin personlighet med hawaiiskjortor och girl power-tröjor. Nu får inte Ulf jobb kvar. Ulf är ledsen.

  🇪🇺 Debatt om EU-medlemskapet
  Jimmie Åkesson och Johan Pehrson drabbade samman i en debatt i Aktuellt den andra maj rörande Sveriges EU-medlemskap. Vi kollar in debatten, kommenterar och ger vår dom! Ett perfekt tillfälle att tala om Europa, unionen och framtiden!

  ❓ Överges Widding av strategiska skäl?
  I går talade vi om att Elsa Widding lämnar Sverigedemokraterna eftersom hon känner att hon inte får uppbackning av partiet. Tittaren Niklas K. undrar om detta kan vara ett strategiskt val för att fokusera på vad man anser är viktigare frågor.

  Detta är bara första halvtimmen! För att få tillgång till hela avsnittet, så väl i podcast- som videoformat, lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • När sossarna kanske inte längre får sälja lotter på kredit och skicka arbetarklassen till Kronofogden för att göda partikassan går topplocket på Sveavägen 68. “Fascism!” ropar den röda pöbeln! Men vad handlar det egentligen om? Dessutom om Elsa Widdings sorti från Sverigedemokraterna, det trötta första maj och en liten smyglansering.

  🌹 Det trötta första maj
  Första maj kom och gick. Var det någon som märkte något? Det kändes mer som kramp än kamp och man måste fundera över dagens relevans, inte minst för nationellt sinnade.

  ❗ En smyglansering
  Ett nytt projekt från bolaget bakom Logik förlag smyglanseras i programmet. Spännande tider!

  💀 Slut på sossarnas lotteriverksamhet?
  Regeringen förbereder förslag för att stoppa sossarnas lotteriverksamhet. Det gamla regeringspartiet skapade undantagslagar för sig själva när man skärpte spellagstiftningen, och när verksamheten nu hotas är socialdemokratin mäkta upprörd.

  👋 Elsa Widding lämnar Sverigedemokraterna
  Hon kom som en frisk fläkt, men efter mindre än ett år i Riksdagen för Sverigedemokraterna väljer Elsa Widding nu att lämna partiet. Varför? Och gör SD rätt som inte skyddar henne?

  Dagens Svegot sänder direkt varje vardag 10:00 på bland annat YouTube och Spreaker. Om du vill få tillgång till alla avsnitt i efterhand behöver du bli stödprenumerant, vilket du blir snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • PKK och dess systerorganisationer i Sverige kopplas inte bara till extremvänstern och det massmediala etablissemanget, utan även till gängbrottslighet och knarkförsäljning som finansierar terrorism. Samtidigt ser vi en allt mer pressad vänster som börjar bli desperat, betyder det också att den blir farligare? Häng med i denna fredagssändning!

  🌡️ PKK, vänstern, terrorn och gängbrottsligheten
  Att det är det “svenska” stödet till PKK som upprör Turkiet känner nog de flesta till. Men vad få är medvetna om är att kurdiska PKK och deras förgreningar också styr delar av drogförsäljning och annan organiserad brottslighet i Sverige. Samtidigt är PKK:s kopplingar till den svenska vänstern glasklar, och förgreningarna går långt in i medieredaktionerna och partierna.

  🎼 Världspremiär för Urskogens nya låt “Där vindarna blåser friskt”.

  🔫 Vänstern allt mer pressad - därför också extra farlig?
  I vänsterblaskan ETC är Bilan Osman upprörd över att vänsterextremister kallas vänsterextremister. Men hon är inte ensam: Chefredaktören Andreas Gustavsson uppmanar i ett internt mejl till “motstånd”: Kanske tänker de göra som Daniel Suhonen sa och ta fram kalaschnikoven för en “revolution”?

  🏠 Bor Bilans pappa kvar?
  Det är fredag och det är dags att se om den somaliska patriarken gjort som han lovade i september 2022 och lämnat “det främlingsfientliga Sverige”. Spänningen är olidlig!

  🤡 En blick ut i clownvärlden
  Vi avrundar veckan med en skörd av dumheter från clownvärlden.

  Detta är bara första halvtimmen! Om du vill höra eller se hela programmet i efterhand, lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • I dag tar vi oss från den arabiska klanen Ali Khans skräckvälde i Angered till hyllandet av den svenska frihetshjälten Engelbrekt Engelbrektsson. Men vi stannar också upp och frågar oss om svenskarna i allmänhet, och kanske Sverigevännerna i synnerhet, verkligen förstått hur dagens situation ser ut.

  😔 Förstår svenskarna situationen?
  Efter gårdagens sändning, och klippet om Eid som röd dag, har ett antal upprörda kommentarer kommit in. Vi går igenom dem och frågar oss om svenskarna faktiskt förstått vilken situation landet befinner sig i och vad som skett de senaste femtio åren.

  ⚔️ Engelbrektsdagen
  Den 27 april är det Engelbrektsdagen. Vi passar på att tala om folkhjälten Engelbrekt Engelbrektsson och läsa vad svenska skalder tidigare sagt om honom.

  👿 Ali Khan och Angered
  Gymmet Nordic Wellness tvingas stänga ned i Angered efter att kriminella från klanen Ali Khan mer eller mindre styrt stället, och platsen blivit så pass osäker att ingen vill arbeta där. Just Angered och Ali Khan är intressant, för det fungerar som ett tydligt exempel på framtidens Sverige som kommer präglas av balkanisering, klanstyre och skräckvälde.

  Dagens Svegot sänder direkt varje vardag 10:00. För att få tillgång till samtliga avsnitt i efterhand utan reklam behöver du vara stödprenumerant. Det blir du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • Är segregationen ett problem? Inte nödvändigtvis, menar professor emeritus Charlie Karlsson. Det hela blir än mer aktuellt när Mohamed Nuur (v) vill göra Eid till en röd dag i Sverige, med argumentet att det nu bor många muslimer här. Dessutom kollar vi in moderna människors upprördhet över naturens gång, och försöker förstå invandrarargument för bidrag i våra egna kommentarer.

  DAGENS ÄMNEN

  🦌 Den moderna människan älgar på
  När en trailer för SVT:s “Den stora älgvandringen” las upp på Instagram var bestörtningen total i kommentarsfältet. Klippet visade nämligen älgar som gick genom den bräckliga isen. Hur kan naturen vara så grym? Varför är inte SVT där och räddar älgar istället för att filma dem? Ja, den moderna människan har många frågor och visar återigen hur frånkopplad hon är från naturen.

  💀 Bayram och tillväxten
  Efter gårdagens program dök stjärnskottet Bayram Ferjani upp i kommentarerna. Han hävdar att bidragstagare visst är bra för tillväxten. Vi läser hans argument och svarar.

  🔥 “Minskad segregering ingen mirakelkur”
  Professor emeritus Charlie Karlsson är trött på politiker som hela tiden talar om minskad segregation som lösningen på Sveriges problem. Tvärtom menar han att segregationen inte är problemet, utan att problemen går att finna någon helt annanstans. Låt oss konstatera att Karlsson har både rätt och fel, och förklara varför.

  🕌 “Gör den muslimska högtiden Eid till röd dag”
  Vänsterpartisten Mohamed Nuur menar att det är hög tid att göra muslimska Eid till röd dag i Sverige, eftersom så många muslimer flyttat hit. Vi talar om folkutbyte, islamisering och Sverige AB:s ofrånkomliga sönderfall.

  Detta är bara första halvtimmen! Hela programmet pågår i en dryg timme till. Om du vill höra hela avsnittet, eller se videoversionen, lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • I dagens avsnitt blir det ett dyk ned i historien, på flera sätt. Allt ifrån Netflix nedsvärtande av Kleopatra, till betänkandet om att förbjuda “förnekande av förintelsen”. Men vi hittar också påstående om svenskar i Sudan och så har Strandhäll återigen haft otur när hon tänkte.

  🤯 Annika Strandhäll och arbetskraften.
  Hon har bland annat varit socialminister, klimatminister och socialförsäkringsminister, men det är som vi vet ingen garanti för att man har huvudet på skaft. Nu har stjärnskottet uttalat sig om att Sverige “är bäst” på att få utländska kvinnor i arbete, eller vad var det hon sa? Vi kollar in vad “arbetskraftsdeltagande” egentligen innebär.

  ⛔ Snart förbjudet att “förneka förintelsen”?
  Efter påtryckningar från EU har en parlamentarisk kommitté kommit med ett betänkande för att “straffansvar ska införas för förnekande, urskuldande och uppenbart förringande av folkmord, brott mot mänskligheten eller andra krigsförbrytelser”. Vi tar en titt på betänkandet och vad det kan tänkas innebära.

  👨🏿👑 Kangz of Östersund.
  Enligt Sveriges Radio är en “svensk” “östersundare” fast i Sudan. När vi sedan ser, hör och läser om Abdelrahim Moussa Hassan har vi en del frågor. Minst sagt.

  👩🏿👑 Var Kleopatra svart?
  I Netflix nya påstådda dokumentär är Kleopatra svart. I Egypten rasar man och stämningarna haglar, men afrocentrister och antivita aktivister hävdar med bestämdhet att drottningen var svart. Vi tittar närmare på historien, men också på konsekvenserna av att blanda ihop region, den regionens nuvarande befolkning och historia.

  ℹ️ Dagens Svegot sänder direkt varje vardag klockan 10:00. Om du vill ha tillgång till samtliga avsnitt i efterhand behöver du bli stödprenumerant. Det blir du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • I Bibeln varnas för falska profeter från Satans Synagoga som kommer förleda och förvilla. Det är viktigt att ha med sig, när “Svenska kyrkan” nu öppet flörtar med Djävulen och trycker ned HBTQP-propaganda i intet ont anande kristna barns halsar. Vi tittar närmare på initiativet “sexSEX6”.

  Från Svenska kyrkan är steget inte långt till RFSU, och vi har kommit över den skattefinansierade föreningens utbildningsmaterial för förskolor. Det är hårresande läsning, skriven av en uppenbart perverterad hjärna.

  Inte blir det bättre när vi tittar söderut till vårt grannland Danmark. I den fortsatta kampen för att avskaffa kvinnor byter man namn på Kvinnomuseumet och reser en staty av en ammande skäggig man framför ingången. Men är det hela egentligen bara ännu en flört med pedofilin? Det menar åtminstone konstnären Suste Bonnén.

  ✋ Detta är bara första halvtimmen! Hela programmet (1:24 långt) finns i ljud- och videoversion för dig som är stödprenumerant. En stödprenumeration löser du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • Moderaterna, ledda av Tomas Tobé i Europaparlamentet, samarbetade med kommunister och miljöpartister för att sälja ut ännu mer av Sveriges självbestämmande. I den nya migrationspakten fråntas Sverige helt rätten att försvara sina gränser, samtdigt som det ges fler möjligheter för att invandra till vårt land. Sverigedemokraterna hotar nu med att bryta samarbetet med regeringen. Vi kollar på debatten i Aktuellt och diskuterar situationen.

  Jonna Sima är mycket ledsen för att plastpåseskatten försvinner. Tydligen är pengar människor får behålla och bestämma själva över en förlust för staten. Hur tänker hon egentligen?

  Dessutom, det är trots allt fredag, så kollar vi om Bilans pappa bor kvar och tar del av den senaste skörden galenskaper från clownvärlden.

  Detta är bara första halvtimmen. Om du vill höra eller se hela programmet (1 timme och 13 minuter långt) samt ta del av hela vårt arkiv i efterhand blir du stödprenumerant. Det löser du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • Videoversion: https://www.youtube.com/watch?v=6qPRiqZaJ1M

  En del är oroliga för att EU:s nya klimatpaket ska göra dem fattiga. I stort sett allt kommer nämligen bli dyrare. Men var inte orolig: Statsmedia berättar nämligen att EU har “en ny påse pengar” som ska fördelas “efter behov”. Vi tittar närmare på klimatpaketet och statsmedians propagandarapportering.

  30 år efter massmordet i Waco där amerikanska staten mördade 82 kristna, varav 28 var barn. Vi har talat om detta tidigare, men det är dags för ett återbesök och försöka förstå Branch Davidians och attacken mot dem i en historisk kontext.

  Feminister rasar mot sexistiska musiklyssnare. Eftersom inte minst hälften av de populäraste artisterna på Spotify är kvinnor så måste det till en förändring, för när folk får välja själva så lyssnar de på fel musik! Du ska lyssna på fler kvinnor, och du ska älska det!

  Dagens Svegot sänder direkt varje vardag klockan 10. För att ta del av alla program i efterhand behöver du vara stödprenumerant. Det blir du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support

 • Ingen svensk regering har hittills vågat erkänna ungturkarnas folkmord på armenier och andra kristna, eftersom de vill hålla sig på god fot med den islamistiska diktaturen. Nu kommer uppgifter om att UD också försöker hindra en minnesstund i Sveriges riksdag. Krälandet fortsätter!

  Vi läser i tidskriften Fokus där Daniel Suhonen går full kommunist med anledning av AI-utvecklingen. Har han rätt i sina farhågor, och är hans lösningar något att sträva efter?

  Slutligen tittar vi på delar av en debatt mellan Pontus Andersson (sd) och justitieminister Gunnar Strömmer (m) om svenskfientligheten. Det är uppenbart att regeringen försöker sopa svenskfientligheten under mattan, precis som med det muslimska folkmordet på kristna armenier. Vems ärenden går de egentligen?

  OBS! Detta är bara första halvtimmen! För att ta del av hela programmet, utan reklam i podcast- eller videoformat, lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • När Tobias Andersson kallar ETC för vänsterextrema slår chefredaktören Andreas Gustavsson bakut. När det gäller hans egen tidning är det nämligen viktigt att man får definiera sig själv. Förutom när ETC ska definiera sina motståndare så klart, då är det också ETC som bestämmer.

  På en annan vänsterextrem blaska, Syre, har Expoiten Daniel Vergara upprörts över att Amazon säljer böcker han inte tycker om. “Förbjud! Stoppa! Bränn!” skallar ropen från redaktionen när Logik förlag får sälja sina böcker på samma villkor som alla andra. Hur ska vänstern kunna ha en chans om alla får höras?

  Men hur kan det komma sig att ETC och Syre hela tiden verkar ha otur när de tänker? Forskare har nu hittat vad det beror på: Vänsterväljare hjärnor verkar helt enkelt inte klara av att se tydliga gränser och objektiva sanningar. Vad innebär det här för vårt samhälle egentligen?

  Vill du ha tillgång till alla avsnitt i sin helhet och utan reklam? Bli stödprenumerant på https://www.svegot.se/support.

 • Sverigedemokraterna anklagas för “politisk utrensning” när man vill byta ut sossar och kommunister från chefspositioner inom myndigheter och statliga bolag. Som vanligt är det “bara okej när vi gör det” inom vänstern, men låt oss titta lita närmare på det.

  Dessutom: Om pendeltågsstrejken i Stockholm som en sista fajt för en snart obsolet yrkesgrupp, om hur Vänsterpartiet vill höja barnbidragen, göra fler arbetslösa och uppmuntra till skilsmässor samt om hur Förtalsombudsmannen sätter skräck i vänstern.

  Ett ovanligt politiskt avsnitt om vänsterpaniken helt enkelt.

  ✅ Detta är bara första halvtimmen! Om du vill höra hela avsnittet (som är runt 45 minuter till) behöver du bli stödprenumerant. Det blir du snabbt och enkelt på https://www.svegot.se/support.

 • Allt oftare dyker “nyheter” upp som påvisar hur dyrt det är med barn. Eller nyheter som i förbifarten förklarar att barn är klimatbovar. Gärna också som belyser friheten och lyckan när man är barnlös (tänk vad man kan hitta på saker). Det är tydligt: självmordskulten driver på för barnlöshet, men bara för vita så klart!

  Driver på gör också Mammon, till exempel i form av BlackRock, Vanguard som använder kryptiska förkortningar som CEI och ESG när de väljer sina investeringar. Vi försöker reda ut begreppen och hur storkapitalet driver på för trans-öl och bögreklam, men även hur detta möter motstånd, vilket inte minst det senaste Bud Light-debaclet visar prov på.

  Vill du höra alla våra program i efterhand och utan reklam? Lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.

 • Carola vaknade upp och slumrade till igen. Eller kanske inte? Vi tittar närmare på Carola-gate. Att hon hade rätt är uppenbart, vilket blir ännu mer uppenbart när vi konstaterar att Migrationsverket helt sonika göder skuggsamhället. Det finns inte många bra sätt det kan sluta på. Men Bengt Westerberg, han står på sig. Invandring är bra för Sverige.

 • Turkiets utrikesminister jämför Sverige med NS-Tyskland med motiveringen att “nazisterna brände också böcker”. Vi vänder återigen blickarna mot det område turkarna ockuperar och kallar sitt, för att skärskåda deras hyckleri. Men vi passar också på att kolla på debatten om avtalet mellan Sverige, Finland och Turkiet som återigen blossat upp.

  Polisens HBTQ-profil ville ha sex med barn. Vi är inte förvånade men det är värt att återigen poängtera kopplingen mellan HBTQ-rörelsen och pedofili.

  Dessutom: Bor Bilans pappa kvar? Murre jobbar hårt för att visa att han visst är svensk, och kan Matt Walsh själv definiera vad en kvinna är?

  Dagens Svegot sänder live varje vardag 10:00. Om du vill ha tillgång till alla program i efterhand, i både ljud- och videoversion och utan reklam, lös en stödprenumeration på https://www.svegot.se/support.