Episódios
-
در این اپیزود در خصوص اثرات برخی از مواد غذایی بر سلامت جنسی زنان و ارتباط آن با اسیب های تخمدانی براساس مطالعات و تحقیقات و مقالات اخیرم مطالبی را می شنوید . مطالبی که درماه اکتبر سال 2024 در کنفرانس ملی انجمن سم شناسی کشور هندوستان بصورت یک سخنرانی جامع ارائه شد .چاشنی این مطالعات شرحی است از رفتن و از برگشتن در آسمان های پر خطر .............
نویسنده و مجری دکتر سپیده اربابی بیدگی استاد سم شناسی داروشناسی دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
موسیقی وشعر
ماهی سروده ی احمد شاملو
بیتوته ی کوتاهی است جهان سروده ی احمد شاملو
سنگ صبور با صدای محسن چاووشی
One day a friend took me aside
ماهی با صدای احمد شاملواینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این اپیزود با دکلمه ی شعری از خانم اندیشه فولادوند شروع می شود و در ادامه به تاثیرات اختصاصی سیگار بر بدن دختران و زنان از جنبه های گوناگون می پردازد و به پاره ای از دلایل تمایل پیدا کردن زن ها و دخترها به مصرف سیگار اشاراتی دارد که بهتر است به جای توضیح دادن درباره ی جزئیات بیشتر، خود اپیزود بدلیل اهمیتش در سلامت زنان بطور کامل شنیده شود .
موسیقی پس زمینه ی اپیزود : سوت پایان و قطعاتی از آلبوم بادیگارد ساخته ی کارن همایونفر
شعر بیش از اینها آه آری با صدای فروغ فرخزاد
پائیز طلایی ساخته ی فریبرز لاچینی با نوازندگی سپیده اربابی ( پیانوی دیجیتال)
سیگار پشت سیگار : خواننده رضا یزدانی
سیگار خوبه ولی اندازه داره : خواننده علی موسی زاده
دکلمه سیگارپشت سیگار با صدای اندیشه فولادوند
-----------------
نویسنده و مجری دکتر سپیده اربابی بیدگلی استاد سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهراناینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
Estão a faltar episódios?
-
این اپیزود با شعر لال پرست سروده ی زنده یاد محمدعلی بهمنی آغاز میشود .
محتوای علمی این شماره از پادکست نوش دارو در جهت رفع ابهاماتی در خصوص تجربه دوران یائسگی با حضور مهمان ویژه این شماره سرکار خانم دکتر شهلا چایچیان متخصص زنان ،زایمان ،نازایی ،استاد تمام دانشگاه و دارای فلوشیپ جراحی های کم تهاجمی زنان تهیه شده است .این اپیزود به ویژه با عنایت به اپیزود۶۹ از پادکست رادیو مرز با عنوان پیش از یائسگی تهیه شده که می تواند برای شنوده های این اپیزود در رادیومرز هم شنیدنی باشد .
نویسنده و مجری :دکتر سپیده اربابی بیدگلی ،داروساز و متخصص سم شناسی ،استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و فلوشیپ هنردرمانی
موسیقی ها
قطعاتی از کارن همایونفر ( موسیقی پس زمینه )
لال پرست سروده محمدعلی بهمنی با صدای زنده یاد حبیب
بگذر از کوی ما نظر کن سوی ما با صدای زنده یاد بانو مرضیهاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این اپیزود با سروده ای از زنده یاد ناصر نجفی از مجموعه اشعارش با عنوان « با زخم های جوانت »،آغاز می شود.
آنچه شما در ادامه خواهید شنید راهکارهایی است از دل تجربه های عملی و شواهد علمی معتبر در خصوص تسریع روند التیام برخی از زخم های روح وروان ما …..هم راهکارهای کلاسیک و هم روش های نوین از جمله معجزه ی هنردرمانی و هم لذت رویا پردازی .
در بخش دوم این اپیزود درباره ی دلایل شایع بروز زخم های پوستی و گوارشی صحبت می شود و در خصوص تاثیر تعدادی از رژیم های دارویی،الکل ،ماری جوانا ،افیون و شیشه و سایر روانگردان ها بر بروز زخم مطالبی با شما در میان گذاشته میشود .
در بخش سوم (پایانی )اپیزود به تاثیر عوامل زمینه ای بر بروز زخم پرداخته خواهد شد و اشاره ای به ویژگی های مشترک زخم های مزمن بعنوان اپیدمی خاموش قرن خواهد شد که می تواند شما را به گوش دادن ادامه ی این اپیزود ترغیب کند .
ارسال بازخورد ها و نقطه نظرات خردمندانه ی شما مخاطبین عزیز پادکست نوش دارو از سراسر دنیا ،هم باعث من دلگرمی است و هم توشه ای میشود کم نظیر که برای ادامه ی این راه سخت و پرچالش نیازمندش هستم .
از اینکه با من هستید از شما ممنونم
دکتر سپیده اربابی بیدگلی ،استاد سم شناسی داروشناسی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و نویسنده و مجری پادکست نوش دارو
اینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
در این اپیزود ضمن تعریف جامعی از خطاهای درمانی به مصادیقی از تضییع حقوق بیماران با استناد به 5 محور منشور حقوق بیماران در ایران پرداخته می شود و در ادامه به روایت هایی در خصوص تضییع حقوق بیمارانی با محوریت اصل مهم رازداری پرداخته می شود.
نویسنده و مجری: دکتر سپیده اربابی بیدگلی استاد سم شناسی و اخلاق و قوانین داروسازی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی
موسیقی و شعر به ترتیت
دکلمه فصل دیگر با صدای زنده یاد احمد شاملو و موسیقی اسفندیار منفرد زاده
Mapa de Soledad
اداجیوی باخ نوزانده سپیده اربابی
تو در مسافت بارانی با صدای محسن چاووشی
دکلمه هرگز از مرگ نهراسیده ام سروده زنده یاد احمد شاملو با صدای عباس کیارستمی و با صدای احمد شاملو
پشتبانی : سهند کلانتری
لینک پادکست های
1- پادکست حقوقی دفیله
https://defilepodcast.ir/
2- پادکست منشور : ناداستان هایی از دل محیط های آموزشی کشور
https://castbox.fm/channel/Manshourاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
مرگ آدم ها گاهی می تونه ما رو به فکر فرو ببره
مرگ ها گاهی شبیه سیلی هایی می شن که با سنگینی ضربت اون سیلی ها تازه می تونیم بفهمیم بر مردگان ما در دوران زندگی ها شون ، در مسیر پیشرفت بیماری ها شون ودر روند درمان های درست و نادرست بیماری هاشون چه بر سر اونها اومده و چه سیل اتفاقات آشکار و پنهانی بر اونها گذشتهانسان هایی که تا لحظه ی مرگ سرشار از شور زندگی بودند
انسان هایی که تا لحظه ی مرگ مستحق ادامه ی زندگی بودند
انسان هایی که تا لحظه ی مرگ، بودنشون اونقدر تاثیر گذار و عمیق بوده که می تونند ما را حتی در سوگ و غم و ازردگی فقدانشون ، سرشار از حس شادی وحس شکر گذاری از بودن های معنی دارشون کنن
مرگ آدم ها می تونه زندگی ما را خاکستری تراز قبل کنه
اما
مرگ آدم ها گاهی هم می تونه مارا به فکر فروببره و ما را به سمت جستار و روشنگری در خودمون ودر دیگران هدایت کنه، جستاری عمیق در حوزه های مختلف زندگی که فقط یکی از اون حوزه ها می تونند کیفیت خدمات سلامت باشه
جستاری که اگر در حوزه سلامت صورت بگیره بتونه ما رابه فکر کردن در باره خطاهای درمانی هدایت کنه ........خطاهایی که نمی تونه دلیلش الزاما بی سوادی، بی مبالاتی و بی حوصلگی کادر درمان باشه ، خطاهایی که دلیلش نمی تونه الزاما سودجویی و تعارض منافع و سهم خواهی کادر درمان باشه ، خطاهایی که دلیلش نمی تونه الزاما مشکلات زیر ساختی کمبود امکانات مراکز درمانی و کوچ موقت و دائمی اسطوره ها و الگو های بی بدیل کادر درمان و آموزش های نا کارامد توسط استاد های جایگزین باشه بلکه دلیلش میتونه خستگی و فرسودگی کادر درمان هم باشه .........
نویسنده و مجری : دکتر سپیده اربابی بیدگلی ، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و با حضور صداهای مهمان
موسیقی متن : قطعاتی از آسو کهزادی با همراهی مهرداد مهدیاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
وین حل معما نه تو خوانی و نه من
هست از پس پرده گفت و گوی من و تو
چون پرده بر افتد نه تو مانی و نه من
مرک چیزی است که موذیانه زیر پوسته ی آگاهی ما بی سرو صدا پنهان شده و این حس موذی گاهی به اشکال گوناگون سر بر می آره که آزار دهنده ترین زمان سر بر آوردنش زمانیه که مرگ عزیزمون یا مرگ عزیزترینمون رو تجربه می کنیم و اونچه ازاین تجربه باقی می مونه زندگی ایه که به دو بخش تقسیم میشه زندگی قبل و زندگی بعد از یک سوگواری …..
در این اپیزود تحربه من را درست در فاصله ی بین این دو شقه شدن خواهید شنید تحربه ای متفاوت از مجالس سوگواری بدون طرح موضوعات غمگین و رنج آور ……
نویسنده ومجری دکتر سپیده اربابی بیدگلی
صداهای همراه
احمد شاملو دکلمه رباعیات خیام
دکتر مینو کاظمی
پدرم
و تعدادی ترانه ی مرتبط با موضوعاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
تجربه ی خستگی ،تجربه ی به ستوه آمدگی فصل مشترک زندگی ما آدم هاست اما آنچه ما آدم ها را از متمایز می کنه انتخاب ها ،تصمیم ها و ترجیح ها ،راهکارها نوش داروهایی است که تو زمان خستگی برای خودمون انتخاب می کنیم….
در این اپیزود دکلمه هایی از زنده یاد هوشنگ ابتهاج (سایه ) با صدای خودش
در این اپیزود ترانه هایی از فرامرز اصلانی با صداو ساز خودش و مطالب و خاطراتی از زبان من به عنوان بک آدم به غایت خسته و بعنوان آدمی که آثار خستگی را با گوشت و خون و استخوانش در کادر درمان دو بیمارستان تهران لمس کرده خواهید شنید .
نویسنده و مجری:دکتر سپیده اربابی بیدگلیاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این اپیزود با هدف اشنایی عمیق تر اقشار مختلف جامعه با زمینه های دانشی مختلف با پدیده ی فراگیر و رو به افزایش اختلالات طیف اوتیسم تهیه و منتشر شده است .
داستان بروز نشانه های اختلال طیف اوتیسم توسط مادر پرهام با جزئیات لازم توضیح داده می شود و لابلای این روایت غم انگیز توضیحاتی را از زیان من خواهید شنید.
مهمان ویژه : مادر پرهام داروساز و متخصص حوزه علوم دارویی
تهیه کننده و مجری : دکتر سپیده اربابی بیدگلی ، داروساز و متخصص سم شناسی
-----------
موسیقی متن
آفتابکاران جنگل
قطعاتی از موتسارت
-------
ارت ورک : دکتر سپیده اربابی بیدگلیاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این اپیزود به اختلال کم توجهی (Attention deficit disorder ) اختصاص دارد که می تواند با بیش فعالی هم همراه باشد (ADHD / Attention deficit and hyperactivity disorder ) اختلالی که هرکدام از ما شاگرد تنبل ها کما بیش و به شکلی به آن مبتلا بوده ایم یا همچنان به آن مبتلا هستیم .
من این اختلال را به شکل یک درد شخصی ،خانوادگی ،تحصیلی و اجتماعی توصیف کرده ام و سعی کرده به گوشه هایی از زوایای کمتر شناخته شده ی ان در سنین مختلف بپردازم .
دراین یک ساعت به ریشه های این بیماری و ارتباط آن با وراثت ،تروما ،سموم والاینده ها و سو مصرف مواد پرداخته شده و برای تبین بهتر موضوع از نگاه روانپزشکان، خانم دکتر فرزانه ردایی روانپزشک و رواندرمانگر تحلیلی تجربیات خود را مطرح نموده اند .
دربخش دوم اپیزود ، صدای دکتر مازیار عطایی ( یکی از دانشجویان اخیر من ) را می شنوید که پایان نامه دکتری عمومی داروسازی او را به تبیین یک مجموعه آموزشی برای کمک به والدین کودکان مبتلا به اختلال ADHD ختصاص داده بودم . او مجموعه ای از راهکارهای درمان دارویی و غیر دارویی این بیماری را به والدین آموزش داده است که نتایج آن در فصل بعد نوش دارو منتشر می شوندو اینجا مازیار برای درک بهتر مخاطبین از توضیحات من و فرزانه به توصیف وضعیت تعدادی از خانوادههای درگیر مسئله ی ADHD پرداخته است .
----------------------
موسیقی .
درنادئون با ویولون و آکاردئون اسو کهزادی و مهرداد مهدی
گریه کنم یا نکنم با صدای گوگوش و گیتار بابک امینی
Lovers in Paris
من درد تو را زدست آسان ندهم با صدای شهرام ناظری
-------------------------
ارت ورک : کولاژی از پرتره ی من و فرزانه و یکی از کلاس های درس دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ( 1402 ) و تصویری از صفحه اینستاگرامی wooden _fine_arts
-----------------------
نویسنده و مجری دکتر سپیده اربابی بیدگلی استاد سم شناسی داروشناسی دانشکاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و هنردرمانگر
پشتیبانی فنی :مهندس سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
موضوع این اپیزود تفاوت های بین سن واقعی و سن غیر واقعی است .
موضوع این اپیزود تفاوت بین سن تقویمی و شناسنامه ای و سن بیوژیک آدم ها و عوامل موثر بر تغییرات سن بیولوژیکه .
در این اپیزود حقایقی درباره ی عوامل قابل مدیریت و عوامل غیر قابل مدیریت برروی تغییرات سن بیولوژیک را می شنوید .
در این اپیزود حقایقی در باره ی نقش سموم و الاینده ها، سبک زندگی سالم و ناسالم ، نقش شغل های پر استرس ، سو مصرف مواد ، نوع تغذیه و سایر جنبه های زندگی برروی پائین نگه داشته سن بیولوژیک یا برعکس بروز پیری زودرس را می شنوید .
اپیزود با یکی از رباعیات حکیم عمر خیام و گیتار لیلی افشار شروع می شود .این اپیزود نقل هایی از رمان " عوضی: به قلم نویسنده فرانسوی ژوئل اگلف دارد و مابقی آن برداشتی است آزاد از مقالات علمی جدید فارسی و انگلیسی قابل دسترسی برای عموم .
طرح ، تولید و اجرا : دکتر سپیده اربابی
پشتیبانی فنی :مهندس سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
روابط جنسی نامتعارف
قمار بازی و شرط بندی های اینترنتی
دمانس و الزایمر و دمانس عروقی و راهکارهای پیشگیری از وقوع آنها
دگردیسی روابط عاشقانه ی زوج های سالمند بعدا از دمانس
تاثیرات دمانس بر زندگی سالمندان.و اطرافیان سالمندان
گوشه نشینی و محرومیت از نور خورشید و تاثیران بر دمانس
عوامل تسریع کننده ی پیشرفت دمانس
تاثیرات سموم در ابتلا به الزایمر و پیشرفت بیماری
بخشی از موضوعات متنوعی هستند که در این اپیزود می شنوید
……
مهمانان این اپیزود به ترتیب ورود
دکتر فرزانه ردایی رولنپزشک و رواندرمامگر تحلیلی
خوشه شایان شاعر ،نویسنده و نقاش
——
موسیقی
گیتار کلاسیک ،قطعه میسیونر به نوازندگی لیلی افشار
Sugar daddy
قماریاز با صدای محسن چاوشی
پیانوی دیجیتال ،والس شماره ۱۰ شوپن به نوازندگی سپیده اربابی
——-
داستانک:
نفس بادکنک به قلم حمید سلیمانی رازان
شعر
آفتاب می شود سروده فروغ فرخ زاد
……
تهیه کننده ،نویسنده و مجری و نقاشی ارت ورک سپیده اربابی
با پشتیبانی فنی سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این اپیزود نگاهی دارد به وضعیت سالمندان در ایران، سالمندانی که چشم به راه بازگشت فرزندان مهاجرشان از راه های دور هستند.
این اپیزود با شعر ریشه در خاک سروده ی زنده یاد فریدون مشیری شروع می شود و با صدای شاعر پایان می یابد.
نویسنده و راوی: سپیده اربابی
موسیقی: موومان اول سونات مهتاب بهتهوون
نوازنده ی پیانو: سپیده اربابی
صدای سخن عشق با صدای استاد شهرام ناظری
طراحی پوستر: سپیده اربابی
پشتیبانی فنی : سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
اپیزود ۱۹ پادکست نوش دارو محتوی روایتی ساده درباره ی اهمیت هنردرمانی و موسیقی درمانی در انواع بیماری ها به ویژه در بیماران مبتلا به سرطان است.
این اپیزود با دکلمه ی شعر « پشت دریاها » و با همراهی پیانوی دیجیتال با قطعه ی Adagio BMV974 ساخته ی یوهان سباستین باخ شروع می شود و با قطعه ی ایریلیخ ساخته ی رشید بهبودف پایان می یابد.
مهمان این اپیزود: دکتر میلاد زارعی فر دامپزشک، نوازنده و مدرس ویولون و کارشناس ارشد سم شناسی
نویسنده، مجری نوازنده پیانو و نقاشی ارت ورک: دکتر سپیده اربابی
پشتیبانی فنی: مهندس سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
در این اپیزود مطالبی مقدماتی درباره نقش هنر در سلامت انسان می شنوید که با روایت هایی از تجربه های شخصی نویسنده و مجری اپیزود همراه است .
این اپیزود با دکلمه ی دکتر مبنوکاظمی( داروساز ،نویسنده و شاعر ) و با همراهی پیانوی دیجیتال به نوازندگی مجری دکتر ( اداژیویی از باخ ) شروع می شود .
و
همراهان این اپیزود عبارتند از
دکتر مینو کاظمی :متن و قرائت دکلمه ی آغازین
دکتر پریا اسکویی:روایتی از سمینار هنر و سلامت
مهندس سهند کلانتری :پشتیبانی فنی
طراحی و نقاشی ارت ورک ،متن و اجرا و انتخاب موسیقی و نوازندگی پیانو و تدوین :دکتر سپیده اربابی
لایک و کامنت های شما مایه ی دلگرمی ماست !اینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
میگن یه سیبو که بالا بندازی هزار چرخ می خوره تا پایین بیاد این دقیقا همون سرنوشت غیر قابل پیش بینی و پیچیده ی بیماران سرطانیه که در این اپیزود اونا رو از زبون همراهان بیماران سرطانی یا از زبون خود بیماران سرطانی می شنوید.
مهمانان این اپیزود :
خوشه شایان: نقاش، بازیگر تئاتر و نویسنده( همراه بیمار)
دکتر شینا انصاری: متخصص محیط زیست( بیمار)
مهندس حسن اربابی: پدرنویسنده و راوی ( بیمار و همراه بیمار هردو)
دکترمینو کاظمی: داروساز- نویسنده ( همراه بیمار)
مرحوم دکتر پانته آ زادپرور: متخصص پروتز های دندانی ( بیمار)
دکتر ماندانا حسن زاد: متخصص ژنتیک پزشکی؛ استاد تمام دانشگاه (همراه بیمار)
-----------
موسیقی
پائیز فقط یک برگ داشت از مجموعه پائیز طلایی : آهنگساز فریبرز لاچینی با اجرای سیپده اربابی _ پیانوی دیچیتال) آواز و تار استاد محمود رضا لطفی
پیانوی پیمان یزدانیان و کمانچه حسام اینانلو از مجموعه رام (tame)
چیدن سپیده دم با صدای احمد شاملو و موسیقی بابک بیات و با اشعار مارگوت بیکل
-------------
عکس روی کاور
دکتر مینو کاظمی - دکتر سپیده اربابی از تونل زمان سال 1385 مربوط به جلسه دفاع از پایان نامه با موضوی مرتبط با سرطان کبد
کیک سیب و دارچین دست پخت دکتر مینو کاطمی
------------
پشتبانی : مهندس سهند کلانتری ( پسرنویسنده و راوی )اینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
در این اپیزود داستانی در باره حال و احوال بیماران سرطانی و تجربیات آنها از زبان خودشان و از زبان راوی خواهید شنید
صداهای همراه
بخشهایی از این اپیزود از کتاب گت مریضی و با صدای نویسنده ی کتاب دکتر شینا انصاری است
بخش دیگری با صدای نازنین متین واز اپیزود نهم پادکست سرطان در کرونا است.
در این اپیزود صدای احمد شاملو از مجموعه چیدن سپیده دم ( اشعار مارگوت بیکل) و موسیقی بابک بیات را می شنوید.
دربخش پایانی این اپیزود پدرم آقای حسن اربابی بخشی از تجربیات خود را در روند تشخیص و درمان سرطان معده توصیف می کند.
موسیقی های متن :
قطعاتی از پیمان یزدانیان به نوازندگی پیمان یزدانیان( پیانو ) و حسام اینانلو( کمانچه ) از مجموعه ی رام Tame
قطعه از اسو کهزادی به نوازندگی آسوکهزادی (ویولون) و مهرداد مهدی ( کمانچه )
این اپیزود با یاد و خاطرات دوست عزیزم پانته آ ( دکتر پانته آ زادپرور) در یک غروب پائیزی نوشته و اجرا و تدوین شده است با لحظه لحظه خاطرات شیرین از عمر پر بار او
نویسنده و راوی : دکتر سپیده اربابی
نقاشی ابرنگ و طراحی ارت ورک : دکتر سپیده اربابی
پشتیبانی : پسرم سهند کلانتری
تاریخ انتشار 20 ابان 1402اینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
در این اپیزود حقایقی شنیده نشده درباره ی پلاستیک را می شنوید.حقایقی که نوش داروی آن در روزگار کم فروغ با چشم های شیشه ای و با تن هایی انباشته از پلاستیک شاید بتواند شعری از فروغ باشد …..
مهمان این اپیزود دکتر شینا انصاری دکتری تخصصی مدیریت محیط زیست ،فعال محیط زیست و مدیرکل سابق محیط زیست شهرداری تهران
موسیقی های متن
سرناد از فرانتس شوبرت همنوازی پیانو و ویولون
Waves -Idan Armoni Feat .Mark Eliyahu
Lovers in Paris ,JacobGurevitsh
و با صدای و دکلمه ی جاودانه فروغ فرخ زاد و شعر عروسک کوکی
نویسنده ومجری :دکتر سپیده اربابی بیدگلی استاد سم شناسی و داروشناسی
عکس روی جلد از چپ به راست :دکتر شینا انصاری دکتر سپبده اربابی در جلسه انجمن مواد جهش زای محیط زیست ایران
پشتیبانی :پسرم سهند کلانتریاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
طرح و اجرا از دکتر سپیده اربابی بیدگلی
با همراهی و حضور دکتر شهلا چایچیان
پیانو Evgeny Kissin - La Campanella
و با شعری از زنده یاد سایهاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
-
این مینی اپیزود به معرفی محتوای فصل دوم پادکست اختصاص دارد.
هدف فصل دوم برقراری ارتباط عمیق تر با طبیعت و دوستی ریشه دار تر با پرنده ها منتشر است که یکی از مقدمات این.دوستی ریشه دار تر ، شناسایی کانون های آسیب و آگاهی از خطرات آلاینده های زیست محیطی نو ظهور یعنی عوامل مختل کننده سیستمم غدد درون ریز است .
نویسنده و راوی و عکاس پوستر ؛ .سپبده اربابی بیدگلی ،داروساز و متخصص سم شناسی ،استاد دانشگاه
با شعر پرنده سروده ی زنده یاد سیاوش کسراییاینستاگرام :
drsab69ایمیل : [email protected]
- Mostrar mais