Эпизоды
-
هر بازی برای خود قواعدی دارد؛ سرمایهگذاری در بازارهای مالی هم مثل یک بازی قوانینی برای خود دارد. برای موفقیت در این بازی باید بتوان خوب بازی کرد.
در این اپیزود نکات ریزی را در مورد بازارهای مالی بیان میکنیم تا چراغ راه کسانی که قصد سرمایهگذاری دارند، شود.
-
گاهی در بازار و سرمایهگذاری لازم است که عینک بدبینی را به چشم زده و نیمه خالی لیوان را ببینیم.
در بازار سرمایه میتوان یک شبه سود بسیار زیادی به دست آورد یا یک شبه به خاک سیاه نشست.
در این اپیزود به این موضوع میپردازیم که باید بدبین بود و بیگدار به آب نزد!
-
Пропущенные эпизоды?
-
اختیار خرید و فروش دو روش در سرمایهگذاری است که میتواند به شما در بیمه کردن سرمایهتان در تلاطمهای بازار کمک کند.
در این اپیزود به معرفی و توضیح این دو روش میپردازیم.
-
در این اپیزود سعی میکنیم شباهتها و تفاوتهای بیتکوین و طلا را بیان کنیم. در واقع با بررسی این دو سبک دارایی، یک تصویر کلی برای سرمایهگذاری روی این دو ترسیم میکنیم.
-
میتوان با سرمایهگذاری روی طلا در برابر کاهش ارزش پول ایمن شد؟
در ادامه اپیزود قبل، در مورد طلا و اهمیت این موضوع که چگونه میتوانیم در برابر تورم و کاهش ارزش پول و سرمایه خود ایمن شویم و حتی در این شرایط سود هم داشته باشیم، صحبت میکنیم.
-
بعد از فاصلهای کوتاه، دوباره برگشتیم و این بار در فصل دوم چرتکه در مورد روشهای دیگر سرمایهگذاری صحبت میکنیم.
در بازارهای مالی یک سبد دارایی، باید مجموعهای از داراییهای کمریسک و پرریسک را شامل شود. در این اپیزود از چرتکه که اولین اپیزود از فصل دوم است، در مورد یک دارایی نسبتا کم ریسک، یعنی طلا صحبت میکنیم و به طور خلاصه کاربرد آن در کاهش ریسک سبد را شرح میدهیم.
-
در این اپیزود که آخرین قسمت از فصل اول است، در مورد انواع صندوقهای قابل معامله و مزایای آنها صحبت میکنیم. همچنین سعی میکنیم به طور خلاصه کارکرد ETFها را توضیح دهیم.
-
شرکتهای سرمایهگذاری و صندوقهای سرمایهگذاری تفاوت های بسیاری دارند، در این اپیزود در مورد مزایا و معایب هریک و کارکرد آنها صحبت میکنیم.
-
در ادامه اپیزود قبل با هم بررسی میکنیم که اگر دانش، زمان و انرژی لازم برای یادگیری و تحلیل بازار سرمایه نداریم، چطور میتوانیم روی چه سهمها و صندوقهایی سرمایهگذاری کنیم که بیشترین سود را برای زمان بازنشستگی خود کسب کنیم.
-
در این اپیزود تعریفی از صندوقهای شاخصی و علت شکلگیری آنها ارائه کردیم. با توجه به نوسانات بازار سرمایه، گریزی هم زدیم به روند و تغییرات سهام بزرگ و سهام کوچک بورس ایران!
-
این اپیزود چرتکه در ادامه اپیزود قبل است. در اپیزود یازدهم با مقایسه بودجه سال ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹، تغییرات و مشکلات لایحه بودجه سال آینده را روشن و در نهایت مشکلاتی که بودجه به اقتصاد ایران تحمیل کرده است را بررسی میکنیم.
-
برای درک دقیق اقتصاد کلان باید به سراغ بودجه رفت. در این اپیزود در مورد ساختار کلی بودجه و چگونگی تهیه و تنظیم آن صحبت میکنیم. همچنین تلاش میکنیم ارتباط بین بودجه و تورم را تفسیر کنیم.
-
در این اپیزود به سراغ بازی پانزی میرویم. در واقع سعی میکنیم یک الگوی کلی از کلاهبرداریهای رایج در بازارهای مالی را به شما معرفی کنیم. به زبان ساده، تلاش کردیم دانشی به شما بدهیم که بتوانید تفاوت بین حقهها و فرصتهای سرمایهگذاری را تشخیص دهید.
-
در اپیزود قبل، راجع به بیتکوین، نحوه کار آن و اینکه چطور و توسط چه کسی به وجود آمده است، صحبت کردیم.
حالا در اپیزود هشتم میخواهیم بیان کنیم که چگونه و از چه روشهایی میتوان سرمایهگذاری از طریق این ابزار را شروع و ریسک این نوع سرمایهگذاری را کمتر کرد.
-
بیتکوین را میتوان به عنوان یک ابزار سرمایهگذاری در نظر گرفت؛ اما قبل از هرگونه سرمایهگذاری باید کاملا با این ابزار و نحوه کار با آن آشنا شوید.
در اپیزود هفتم از چرتکه، راجع به بیتکوین صحبت میکنیم.
-
شامپانزهای به نام اولا در سال ۱۹۹۳ برنده مسابقات ملی سرمایهگذاری سوئد شد!
در این اپیزود از سهمهایی که توسط میمونها خریداری شدند، صحبت میکنیم و به این موضوع میپردازیم که میتوان روند تغییرات قیمتهای بازار سهام را پیشبینی کرد یا که همهچیز بر اساس تصادف و شانس است؟
-
در طی سالیان گذشته احزاب مختلف چارچوبهایی برای خودشان ترسیم کردهاند و هنگامی که بر سر کار میآیند براساس همین چارچوبها و ارزشها، سیاستهای اقتصادی خود را پیش میبرند. اما به غیر از این موضوع، انتخابات نیز بر بازارهای مالی اثر دارد و میتوان براساس عکسالعملهایی که بازار سرمایه در روزهای قبل از انتخابات از خود نشان میدهد، نتیجه آن را پیشبینی کرد.
در این اپیزود به بررسی همین موضوع، یعنی رفتار بازار سرمایه در روزهای قبل از انتخابات آمریکا، میپردازیم.
-
رکود بزرگ، بدترین بحران اقتصادی پس از انقلاب صنعتی در جهان بود که با سقوط بازار سهام در اکتبر سال ۱۹۲۹ آغاز شد. این اتفاق والاستریت را به وحشت انداخت؛ تا جایی که میلیونها سرمایهگذار پولهای خود را از بازار بیرون کشیدند.
در این اپیزود به سراغ بحران ۱۹۲۹ میرویم. بحرانی که بعد از رشد بیوقفه قیمتها در بورس آمریکا رخ داد. در یک روز حباب ترکید و همه در بهت و ترس فرو رفتند.
-
بورس یا بازار سرمایه یکی از موضوعات جذاب این روزهاست. این بازار پر ریسک گاهی میتواند پول سرمایهگذاران خود را چندین برابر و گاهی نیز در یک شب از بین ببرد.
در این اپیزود در مورد بورس صحبت میکنیم و به بررسی اولین حباب اقتصادی و سقوط ناگهانی آن میپردازیم.
-
در این اپیزود به این موضوع میپردازیم که چگونه خلق پول توسط بانکها، میتواند باعث افزایش تورم شده و اقتصاد یک کشور را تحت تاثیر خود قرار دهد.
- Показать больше