Воспроизведено
-
Uppoavassa laivassa järjestetään arvobingo. Arvaatko mikä arvo yhdistää kaikkia jaksossa lueteltuja 37 organisaatiota? Vinkki: se ei ole "kohtuus".
-
Tämä ei ole hauska jakso. Heta muistelee kevättä 2021 ja kertoo miltä tuntui olla työuupumuksen takia sairauslomalla.
-
Tervetuloa Uppoavan v***n laivan LinkedIn-koulutukseen, joka tekee sinusta ajatusjohtajan puolessa tunnissa! 🔥🔥🔥 Saat konkreettisia välineitä siihen, miten kääntää jokapäiväinen arki perunankeitosta pyllyn pyyhkimiseen tukemaan uutta rooliasi suunnannäyttäjänä. Valmennuksessa opit muun muassa: 🔑 Kuinka valjastaa lapsesi todisteeksi omasta erinomaisuudestasi 🔑 Miten puhua lomasta, kuolemasta tai asiakaspalvelutilanteista niin, että muut huomaavat ajattelusi muita korkeamman tason 🔑 Miten maksimoida verkostoitumisen tehokkuus LinkedInin etikettiä ja ammattikieltä käyttäen
-
"Lopeta vaan se stressaaminen ja ajattele positiivisesti." 🤦♀️🤦♀️ Tässä jaksossa Heta listaa omia työuupumukseen liittyviä inhokkilauseitaan sekä keksii niille paremmat vaihtoehdot. Jaksossa mainittu työuupumusta tutkinut professori ja sosiaalipsykologi on nimeltään Christina Maslach. Siitä vaan copy + paste ja googletellen menemään.
-
Helsingin Sanomat paljasti viestintätoimisto Ellun Kanojen entisten harjoittelijoiden kokemuksia vuoden mittaisesta, nollatuntisopimuksella pyörineestä harjoittelujaksosta. Harjoittelijoiden massiivinen määrä johti työtehtävistä kilpailuun ja epäreiluun jakautumiseen. Motivaattorina toimi se pieni mahdollisuus, että saatoit saada jatkoa konsulttiurallesi mikäli hoidit hommasi hyvin ja mukisematta… Mutta ovatko tällaiset käytännöt todella poikkeuksellisen huonoja vai pikemminkin business as usual? Tässä jaksossa käydään läpi nuoren korkeakouluopiskelijan tyypillistä urapolkua harjoittelun kautta määräaikaisputkeen tai kevytyrittäjäksi. Hesarin jutun voi lukea täältä (se on syystäkin maksumuurin takana, sillä TYÖSTÄ KUULUU MAKSAA): https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000009255538.html
-
Työuupumus on uusi flunssa! Tarttuva ja v-mäinen eikä auta, vaikka kuinka kiskoo c-vitamiinia ja suorittaa syviä hengityksiä. Tietoa aiheesta löytyy vaikka millä mitalla, mutta silti työuupumuksen oireet on kauhean vaikea tunnistaa itsessään. Usein ne tajuaa vasta, kun on jo ajettu karille ja jouduttu sairauslomalle. Tässä jaksossa Heta on jälkiviisas ja kuvailee omia työuupumuksen oireitaan. Merkkejä oli pitkin matkaa, mutta uupumuksen sumussa ne alkoivat tuntua normaaleilta. Tällaistahan työelämän kuuluukin olla!
-
No työelämähän se.