Bölümler
-
Kauden viimeisessä episodissa muistellaan kauheimpia joulumuistoja: norovirus, covid, korvatulehdus ja mitä näitä nyt on. Jokainen lapsiperhe joutuu käymään läpi välillä pitkiäkin sairastelujaksoja. Pahimmista hetkistä saa kuitenkin kerrottua parhaat jutut, ja niinpä jälkikäteen täyslaidallinen oksennustakin vain naurattaa.
-
DädiPodi täytti 2 vuotta. Dädien vertaistukiryhmä kokoontuu. Tässä jaksossa pohditaan asumismuotoja ja -sijaintia – olisiko elämä maalla helpompaa tai vähemmän hektistä? Lisäksi maailmanlaajuiset kriisit ja niiden vaikutus perheen talouteen ja tunnelmaan puhututtaa. Miten saada kerättyä puskuria tilille, puuvajaan tai aivoihin?
-
Eksik bölüm mü var?
-
Laita lapsi asialle, ja tee itse perässä, vai kuinka? Lahjonta, kiristys, uhkailu... Mikä on oikea tapa saada lapset tekemään osuutensa kodin töistä? Mitkä tavat periytyvät meille lapsuudenkodista? Mistä vanhoista tavoista pitäisi päästä eroon? Ja millä standardilla työt pitää hoitaa?
-
Rakkain riidanaihe, parisuhteen pettämätön pilaaja ja avioeron aiheuttaja. Päivän kysymyksenä "kuinka löytää tasapaino kotitöissä"?
-
Jännän äärellä! DädiPodin isät tekevät biisin omalle lapselle. Tehtävä ei ole helppo, eikä lopputuloskaan välttämättä kaikilta osin tyydytä, mutta päätyyn saakka mennään kaikesta huolimatta.
-
Pekingin talviolympialaiset käytiin suomalaisittain menestyksekkäissä merkeissä, kun Iivo, Kerttu, Krista ja Lätkä-Leijonat toivat meille roppakaupalla jalometallia. Hiihto kasvattaa luonnetta, ja varsinkin se monojen sitominen. Mutta miksi curling-kiven reittiä ei aina kannata harjata niin liukkaaksi?
-
Onnistunut automatka lasten kanssa vaatii pitkää pinnaa, suunnitelmallisuutta ja kekseliäisyyttä. Ei pidä myöskään unohtaa kattaavaa vakuutusta tai pihistellä väärässä paikassa. Isätrion parhaat vinkit ja ahdistavimmat autoretket.
-
Hyvä, paha, päiväkoti. Miksi lapsi itkee jäädessään päiväkotiin? Ja pitäisikö huolestua, jos ei itke? Äänessä kolme isää sekä studiovieras, 4-vuotias kokemusasiantuntija.
-
Pienten lasten vanhemmat voivat toisiaan vain uneksia hyvistä unista. Jos omasta jälkikasvusta löytyy koliikkia tai yöheräilijöitä, kolikon kääntöpuolena voi olla isä, joka ennen tunnettiin hyväntuulisena ja rakentavana. Anders, Markus ja Ariel kertovat minkälaisia nukkujia heistä on tullut lasten myötä.
-
Ohutta ja kevyttä - Dädipodin comeback
Toisen kauden ensimmäinen jakso rönsyilee ja pahasti: koronasta kesään, ruuan kotiinkuljetukseen ja äänikirjoihin. Mukana myös Linford Christie, vaikkei kukaan tiedä miksi!
-
Ensimmäisen kauden päätösjaksossa muistellaan aiempia jaksoja ja syvennytään mm. perhe-elämän aiheuttamaan uupumukseen ja koronaepidemian myötä tulleisiin sosiaalisen elämän haasteisiin. Lisäksi jaksossa valotetaan hieman myös tulevaa kakkoskautta.
-
Paljonko maksaa tehdä lapsesta tennisammattilainen? Mitä tehdä, kun omat ja lapsen kiinnostukset eivät kohtaa? Tai kuinka monta harrastusta on yksinkertaisesti liikaa? Tarinoita omista ja muiden harrastuksista.
-
Jokainen lapsiperhe on jatkuvan aikahaasteen edessä. Oma aika on jatkuvasti kortilla, eikä vanhemmille tunnu koskaan löytyvän kahdenkeskistä aikaa. Tässä jaksossa pyritään löytämään mahdollisimman konkreettisia vinkkejä arjen keskelle.
-
Hoitovapaalla oleva isä - kuulostaa nynnyltä, eikö? Epämaskuliinista hommaa, yksinäistä puurtamista ja taloudellinen itsemurha? Tarkastelussa hoitovapaan hyvät ja huonot puolet kolmen perheenisän näkökulmasta lapsia unohtamatta.
-
Terveisiä syvistä vesistä: omat tarpeet, pettymykset, kiukku ja sen purkaminen. Tarkastelussa myös Aki Hintsan kirja "Voittamisen anatomia" isyyden näkökulmasta.
-
Hyvää itsenäisyyspäivää! Koronan vuoksi Linnan juhlat on peruttu, joten niiden tilalle Anders, Ariel ja Markus loihtivat vähintään yhtä viihdyttävän bonusjakson. Teemoina esim. isyys ennen ja nyt, lapsilisä, juhlaruuat ja "miksi juuri sinut kutsuttaisiin Linnan juhliin".
-
Mitä futiskentän laidalta saa huutaa lapselleen? Voiko hyvä isä olla maskuliininen? Mikä on tärkeintä lapselle vanhempien erotessa? Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen vastaa kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin.
-
DädiPodin ensimmäisenä vieraana on Suomen virallinen lastenpsykiatri Jari Sinkkonen. Aihelistalta löytyy mm. kiintymyssuhteet, vauvan kommunikaatiostrategiat, isien ja äitien erot kasvattajina ja varhaiskasvatus.
-
Aah, vihdoinkin lomalla! Lapsiperheessä lomahaaveet ja todellisuus eivät aina kohtaa. Onneksi myös arjen keskelle voi järjestää mikrolomia tai muita pieniä hengähdystaukoja. Ja viimeistään eläkkeellä meitä kaikkia kutsuu Fuengirola!
-
Minkälainen varustelutaso perheessä on oltava, kun vauva saapuu synnytyslaitokselta kotiin? Entä mitä isyyspakkaukseen kannattaisi pakata? Paljonko lapseen kuluu rahaa? Luvassa monia käytännön säästövinkkejä mm. lastenvaunujen valinnasta joulupukin kostyymin viimeistelyyn.
- Daha fazla göster