100% Inspiratie Podcast

100% Inspiratie Podcast

The Netherlands

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!

Episodes

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden  

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden

INTENS 29: Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!  

Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!

INTENS 28: Financiële vrijheid? Het kan! Luister naar de tips van Hugo Bakker  

Hugo Bakker is in mijn ogen de koning van financiële vrijheid en passief inkomen. In vier jaar tijd heeft hij er voor gezorgd dat hij financieel vrij is. En wat ik nog mooier vind is de manier waarop hij dit heeft bereikt. Hugo onderneemt vanuit zijn hart. Hij heeft een enorme passie voor 'geven' en dat maakt hem mega inspirerend. In dit interview geniet je niet alleen van tips om sneller en makkelijker financiële vrijheid te bereiken. Ook inspireert Hugo je om een 'gever' te worden. Hij heeft mij geraakt en tot nadenken gezet met zijn visie en zijn verhalen. En dat gebeurt niet snel ;) Dus ik heb maar één tip voor je: BELUISTER DIT INTERVIEW!

INTENS 27: In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock  

In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock!

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor  

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor

INTENS 25: Pacelle van Goethem deelt praktische tips voor meer invloed en overtuigingskracht  

Pacelle van Goethem is dé expert in Nederland op het gebied van stemgebruik, invloed en overtuigingskracht. En het mooie is, ze komt niet met ingewikkelde theorieën, maar met uiterst praktische tips die je direct begrijpt en vandaag al kunt toepassen! Daarnaast is het een bijzonder lieve en inspirerende vrouw. Mijn advies: beluister het interview nu meteen. Je zult gegarandeerd genieten en geïnspireerd raken. Geloof me maar ;) PS. Mail naar thijs@thijslindhout.nl en maak kans op haar boek 'IJs verkopen aan eskimo's' gesigneerd en met een persoonlijke boodschap!

INTENS 24: Zarayda Groenhart over het leven, ondernemen en worstelen met Nicolette Kluijver  

Zarayda Groenhart is 6 jaar presentatrice bij BNN geweest. Ze is daarmee gestopt om zichzelf opnieuw uit te dagen. En met succes. Ze is nu succesvol media ondernemer en coacht andere ondernemers om de 'go-to-guy' of 'go-to-girl' van hun branche te worden. In het gesprek hebben we het over het leven, interessante keuzes die ze heeft gemaakt, de wijze adviezen van haar vader, hoe moeilijk het is om ergens weg te gaan ook al heb je het niet naar je zin ... en over worstelen met Nicolette Kluijver ;) Genoeg voer voor een interessant gesprek. Dus klik nu op play en beluister het interview! En check meteen even http://www.BusinessBNer.nl en meld je aan voor haar challenge.

Zomerspecial 4/4: Sydney Brouwer is in 2 jaar tijd dé expert op zijn vakgebied geworden  

Last but not least. Mijn goede vriend, trouwe viervoeter en vroeger partner in crime: Sydney Brouwer. Ik hou van deze jongen. Maar laat ik niet te veel uitweiden over mijn persoonlijke liefde voor Sydney. Ik weet zeker dat je het interview met hem inspirerend gaat vinden. Zijn levenspad is voor veel mensen herkenbaar: hij koos een willekeurige studie. Toen hij was afgestudeerd had hij geen idee wat hij wilde gaan doen en wat zijn echte passies waren. In plaats van settelen voor een middelmatige baan en een middelmatig leven heeft Sydney iets gedaan waar ik extreem veel bewondering voor heb. Dit kan ik iedereen 100% kan aanraden. Wat dat precies is hoor je in het interview. Inmiddels is Sydney dé expert op zijn vakgebied en verdient hij zijn geld met iets waar volledig zijn passie ligt. Klinkt aantrekkelijk? Beluister het interview en ik beloof je, je zal er geen spijt van krijgen ;) Check ook zijn website: http://www.SydneyBrouwer.nl.

Zomerspecial 3/4: Laura Klauss verbetert de wereld met haar ontwerpen  

Laura Klauss verbetert de wereld met haar ontwerpen

Zomerspecial 2/4: Demian Beenakker is de koning van 1000% groei  

Demian Beenakker is een bijzondere kerel. En dat in positieve zin. Ik ontmoette hem in 2012 op een seminar en daar wist hij tussen 200 deelnemers op te vallen. Af en toe pakte hij de microfoon, vertelde hij over zijn business en zijn actiepunten n.a.v. het seminar. De hele zaal, inclusief ik, was onder de indruk nadat hij zijn omzet prognose deelde. Nu, 4 jaar later, doet hij ruim 10x zo veel omzet als in 2012. Daarom wordt Demian ook wel de koning van 1000% groei genoemd. In mijn ogen heeft hij dit, naast zijn 'ondernemerstalent, te danken aan zin discipline, focus en actiegerichtheid. Hoe hij deze eigenschappen inzet vertelt hij uitgebreid in het interview. PS. Check hier de website van zijn (in Nederland bekendste) bedrijf: www.MakeOver.nl

Zomerspecial 1/4: Marc de Groot maakt online adverteren sexy  

Marc de Groot is een eindbaas in online adverteren. Hij is auteur van het boek “Succes met e-commerce”. Heb je een website, wil je meer bezoekers met minder moeite? Dan is hij je man. Check zijn (gratis) content op zijn website: www.dgoc.nl. Tijdens het interview vertelt Marc niet alleen over online adverteren maar ook over zijn passie voor muziek. En mooi kort en krachtig interview vol inspiratie.

INTENS 23: Lezing Thijs Lindhout voor studenten van MBO Utrecht (exclusief!)  

Een exclusieve primeur! Thijs Lindhout vertelt voor 180 MBO studenten over het beste van het beste van Persoonlijk Leiderschap.

INTENS 22: Mark Tigchelaar over de kracht van je hersenen  

Dit vind ik echt heel cool. Zoals je wellicht is opgevallen ben ik verliefd op strategieën en technieken die er voor zorgen dat je dingen makkelijker en sneller kunt bereiken. Op het gebied van time-management, snellezen en geheugentechnieken is Mark Tigchelaar dé expert van Nederland. Daarom wordt hij ook wel de breinexpert genoemd. Luister het interview en kom er achter dat je brein veel meer kan dan je denkt. Simpele tools en technieken maken dat je sneller kunt lezen, meer kunt onthouden en veel productiever bent.

INTENS 21: Carolien Borgers over Happy Hardcore zingen voor 18.000 man  

Carolien Borgers is one of a kind en mega inspirerend. Ze is 33 lentes jong en heeft al meerdere dingen gedaan waar de meeste mensen van dromen. Een greep uit haar inspirerende leven: - Ze studeerde aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie; - Met haar debuut theaterprogramma heeft ze in 120 theaters gestaan; - Ze is 2e geworden bij Wie Is De Mol in 2013; - In 2014 zong ze Happy Hardcore voor 18.000 man op Lowlands; - In 2016 deed ze mee aan het RTL4 programma It Takes Two en zong o.a. een aantal duetten met Waylon; - Inmiddels heeft ze 4 succesvolle theaterprogramma's geschreven en honderden keren in een uitverkocht theater gestaan. Wat is het geheim van haar succes? Waar haalt ze haar energie vandaan? Hoe komt het dat Carolien 200% meer drive heeft dan de meeste mensen? Ze onthult het in dit interview. Waar wacht je nog op? Luister nu!

INTENS 20: Aartjan van Erkel is de casanova van het internet. Hoe versier je je klanten met woorden?  

Aartjan van Erkel is dé expert van Nederland op het gebied van teksten schrijven voor het internet. In deze omschrijving houd ik het kort: Ben je ondernemer en heb je een website? Beluister deze podcast, schaf zijn nieuwe boek "Maak Ze Gek!" aan en ga er mee aan de slag. Hiermee ga je het verschil maken en meer klanten verleiden om met jou zaken te doen. Ben je geen ondernemer? Heb je geen website? Ook dan is deze aflevering waardevol voor je. Dus druk nu op play ;)

INTENS 19: Sylvana Simons vertelt openhartig en kwetsbaar over haar missie in het leven  

In dit interview kom je meer over Sylvana Simons te weten dan je tot nu toe van haar wist. Je kent Sylvana van radio en TV. Van TMF, SBS6 en RTL4, waar ze meer dan 15 programma's presenteerde. Ze is auteur van twee boeken. Ze is high performance coach en geeft masterclasses waarin ze vrouwen leert om volledig vanuit je kracht te leven. Ze is absoluut een powervrouw. Een dame met ambitie, met een missie en met een visie. In het openhartige gesprek dat Thijs met haar heeft maak je kennis met wie Sylvana in haar diepste kern is. Waar staat zij voor in het leven? Wat heeft ze zelf allemaal meegemaakt? Hoe zet zij andere vrouwen in hun kracht? Waar komt haar visie vandaan? En vooral: hoe krijgt zij het zelf voor elkaar om zo krachtig in het leven te staan en om te gaan met kritiek. Er is maar één manier om daar achter te komen. Klik op 'play' en life will never be the same again ... ;)

INTENS 18: Geitenkwark! Hoe vier vrienden eindbazen werden in de Nederlandse theaterwereld  

De gasten van Herman In Een Bakje Geitenkwark hebben met hun succesvolle theatershow in meer dan 140 theaters door heel Nederland gestaan. Wat maakt deze gasten zo uniek? Zijn ze buiten het podium net zo gek, briljant en grappig als op het podium? Ga er voor zitten en luister naar hun antwoorden op Thijs zijn vragen over hun route naar succes. Althans... voor zo ver er een serieus antwoord komt. Beluister deze unieke aflevering nu en kom er zelf achter! ;) Leef intens! Check www.facebook.com/dethijsshow

INTENS 17: 3FM DJ Eva Koreman over haar weg naar succes  

Eva Koreman is succesvol radio DJ. Je hoort haar o.a. elke vrijdagavond samen met Giel Beelen in het programma 'Eva en Giel'. In het gesprek dat Thijs met haar heeft ontdek je het verhaal achter haar carrière. En dat is een bijzonder verhaal. Zo heeft ze Bèta-gamma gestudeerd en kwam ze terecht in loondienst bij Gemeente Amsterdam. Toen ontstond een keerpunt in haar leven. Hoe is dit keerpunt ontstaan? Wat is haar keuze geweest? Hoe heeft ze het voor elkaar gekregen om binnen een korte tijd een contract bij Qmusic te krijgen? Eva deelt extreem praktische tips. Hoe zij dingen heeft aangepakt is inspirerend voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Dat maakt dit interview zo mooi. Je komt er achter in deze aflevering. Luister, beleef en geniet!

INTENS 16: Tien tips voor (startende) ondernemers en ZZP'ers  

Na vele verzoeken van luisteraars een Podcast vol met ondernemerstips! Thijs is onlangs voor de 2e keer naar het intense seminar "Business Mastery" van Tony Robbins geweest. Deelname hieraan kost een fortuin. Daarvoor krijg je vijf dagen lang tips en strategieën van de beste ondernemers op aarde. Jij kunt deze euro's in de pocket houden, want Thijs deelt de beste tips met je in de aflevering! Wat kun je dan verwachten? Wellicht twijfel je om wel of niet voor jezelf te beginnen. Wellicht ben je al ondernemer of ZZP'er maar ben je altijd op zoek naar de volgende stap. Hoe kun je stoppen met je tijd ruilen voor geld? Hoe zorg je ervoor dat je meer klanten krijgt? Welke mindset moet je hebben om je business te laten groeien als nooit te voren? Thijs is al jaren op zoek naar de beste tips voor ondernemers en past ze allemaal toe in zijn bedrijven. Eén van zijn bedrijven heeft hij vier jaar geleden opgericht en telt inmiddels 10 medewerkers en is marktleider in hun sector geworden! Benieuwd hoe hij dit heeft geflikt en hoe ook jij hier van kunt leren? Luister deze aflevering nu! Deel het met alle ondernemers en ZZP'ers die je kent die je nog meer succes gunt! Enjoy ;)

INTENS 15: Arie Koomen over het leven als cabaretier  

Arie Koomen is één van de beste en bekendste cabaretiers van Nederland. Je kent hem van het televisieprogramma De Lama's. Dit programma heeft de Gouden Televisier-Ring gewonnen. Ook kun je hem kennen van 'Arie & Silvester'. Tussen 1996 een 2006 hebben ze maar liefst 7 theatershows geschreven en door heel Nederland gespeeld in uitverkochte theaters. Hun werk is in 2005 en 2006 bekroond met de Cabaret Award voor beste cabaretformatie. Van succes kun je dus wel spreken. Maar hoe is het om 'door te breken' als cabaretier? Dit is bij uitstek een wereld waarin duizenden mensen het proberen maar het slechts enkelen lukt om hier een boterham mee te verdienen. Laat staat de top van Nederland te bereiken. Het is Arie gelukt en hij vertelt tijdens het interview met Thijs op uiterst nuchtere en uiteraard hilarische wijze hoe het leven als cabaretier er uit ziet. Hij deelt tips voor iedereen die wil doorbreken en onthult de geheimen achter zijn succes. Ben je toe aan een Podcast die heerlijk lekker wegluistert, waarbij je kan lachen, maar stiekem ook geïnspireerd raakt? Beluister dan nu! Dit is de perfecte aflevering voor lekker thuis op de bank of in de file in de auto. GENIET!

0:00/0:00
Video player is in betaClose