100% Inspiratie Podcast

100% Inspiratie Podcast

The Netherlands

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!

Episodes

INTENS 36: Jan Vayne met een BIZAR verhaal over zijn succes  

Jan Vayne is volgens velen de beste pianist van Nederland. Zijn stijl, zijn improvisatietalent, zijn stukken/composities... niemand lijkt het hem na te kunnen doen. Jan is een virtuoos. Wat hij achter de piano kan lijkt haast wel buitenaards. En dat brengt mij in de deze Podcast op de grote vraag: wat is hier het geheim van? Is dit kei en keihard werken? Is dit netwerk? Is dit talent? Is dit geluk? Oftewel: hoe is hij zo goed geworden en wat heeft zijn doorbraak veroorzaakt? Is hij gewoon de beste en viel dat op? Of zijn er meer zaken die spelen? Deze vragen razen door m'n hoofd en stel ik allemaal aan Jan. In een uur tijd vertelt hij uitgebreid stap voor stap zijn pad naar succes en beantwoord al mijn bovenstaande vragen. En de antwoorden: die zijn waanzinnig! Ik geloofde m'n oren niet. Jan zet de hele hypothese van deze Podcast op zijn kop. En daar geniet ik van. Nieuwsgierig? Dit statement maak ik niet zomaar. Luister de aflevering en check het zelf! PS. De laatste kaarten voor de éénmalige inspirerende benefietavond met Sydney Brouwer, Arjen Banach en ondergetekende koop je hier: http://www.rockingupxmas.nl/benefietavond/

INTENS 35: Filosoferen over geluk & succes met Bart van den Belt  

Het meest inspirerende gesprek van de eeuw met Bart van den Belt! Belangrijke links: Voor ZZP'ers: https://www.zakelijksucces.nl Voor ondernemers en leidinggevenden: https://www.bartvandenbelt.nl Kaart voor de Rocking Up X-mas benefietavond: http://www.rockingupxmas.nl/benefiet

INTENS 34: Hoeveel 'goeds' doe jij voor anderen? Laat je inspireren door Anna Chojnacka  

Anna Chojnacka, de goede doelen koningin van Nederland. Wat een inspirerende vrouw! Wil je meer van haar? Bestel dan haar boeken: Kilimanjaro als medicijn : https://www.bol.com/nl/p/kilimanjaro-als-medicijn/9200000052067924/?suggestionType=suggestedsearch De Poolster : https://www.bol.com/nl/p/de-poolster/9200000015511527/?suggestionType=suggestedsearch Voor meer info over de kerstactie 'Rocking Up X-Mas' zie: https://onepercentclub.com/nl/projects/rocking-up-x-mas Aanmelden voor de benefietavond op 6 december in Hilversum met o.a. een inspirerende lezing van This Lindhout: thijs@thijslindhout.nl!

INTENS 33: Michael Boogerd geeft een kijkje achter de schermen van zijn carrière  

INTENS 33: Michael Boogerd geeft een kijkje achter de schermen van zijn carrière

INTENS 32: Wilco van Rooijen vertelt adembenemend hoe bergbeklimmen zijn leven heeft veranderd  

Een adembenemend verhaal over het beklimmen van de gevaarlijkste berg ter wereld.

INTENS 31: Master je Mindset met Michael Pilarczyk!  

INTENS 31: Master je Mindset met Michael Pilarczyk!

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden  

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden

INTENS 29: Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!  

Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!

INTENS 28: Financiële vrijheid? Het kan! Luister naar de tips van Hugo Bakker  

Hugo Bakker is in mijn ogen de koning van financiële vrijheid en passief inkomen. In vier jaar tijd heeft hij er voor gezorgd dat hij financieel vrij is. En wat ik nog mooier vind is de manier waarop hij dit heeft bereikt. Hugo onderneemt vanuit zijn hart. Hij heeft een enorme passie voor 'geven' en dat maakt hem mega inspirerend. In dit interview geniet je niet alleen van tips om sneller en makkelijker financiële vrijheid te bereiken. Ook inspireert Hugo je om een 'gever' te worden. Hij heeft mij geraakt en tot nadenken gezet met zijn visie en zijn verhalen. En dat gebeurt niet snel ;) Dus ik heb maar één tip voor je: BELUISTER DIT INTERVIEW!

INTENS 27: In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock  

In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock!

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor  

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor

INTENS 25: Pacelle van Goethem deelt praktische tips voor meer invloed en overtuigingskracht  

Pacelle van Goethem is dé expert in Nederland op het gebied van stemgebruik, invloed en overtuigingskracht. En het mooie is, ze komt niet met ingewikkelde theorieën, maar met uiterst praktische tips die je direct begrijpt en vandaag al kunt toepassen! Daarnaast is het een bijzonder lieve en inspirerende vrouw. Mijn advies: beluister het interview nu meteen. Je zult gegarandeerd genieten en geïnspireerd raken. Geloof me maar ;) PS. Mail naar thijs@thijslindhout.nl en maak kans op haar boek 'IJs verkopen aan eskimo's' gesigneerd en met een persoonlijke boodschap!

INTENS 24: Zarayda Groenhart over het leven, ondernemen en worstelen met Nicolette Kluijver  

Zarayda Groenhart is 6 jaar presentatrice bij BNN geweest. Ze is daarmee gestopt om zichzelf opnieuw uit te dagen. En met succes. Ze is nu succesvol media ondernemer en coacht andere ondernemers om de 'go-to-guy' of 'go-to-girl' van hun branche te worden. In het gesprek hebben we het over het leven, interessante keuzes die ze heeft gemaakt, de wijze adviezen van haar vader, hoe moeilijk het is om ergens weg te gaan ook al heb je het niet naar je zin ... en over worstelen met Nicolette Kluijver ;) Genoeg voer voor een interessant gesprek. Dus klik nu op play en beluister het interview! En check meteen even http://www.BusinessBNer.nl en meld je aan voor haar challenge.

Zomerspecial 4/4: Sydney Brouwer is in 2 jaar tijd dé expert op zijn vakgebied geworden  

Last but not least. Mijn goede vriend, trouwe viervoeter en vroeger partner in crime: Sydney Brouwer. Ik hou van deze jongen. Maar laat ik niet te veel uitweiden over mijn persoonlijke liefde voor Sydney. Ik weet zeker dat je het interview met hem inspirerend gaat vinden. Zijn levenspad is voor veel mensen herkenbaar: hij koos een willekeurige studie. Toen hij was afgestudeerd had hij geen idee wat hij wilde gaan doen en wat zijn echte passies waren. In plaats van settelen voor een middelmatige baan en een middelmatig leven heeft Sydney iets gedaan waar ik extreem veel bewondering voor heb. Dit kan ik iedereen 100% kan aanraden. Wat dat precies is hoor je in het interview. Inmiddels is Sydney dé expert op zijn vakgebied en verdient hij zijn geld met iets waar volledig zijn passie ligt. Klinkt aantrekkelijk? Beluister het interview en ik beloof je, je zal er geen spijt van krijgen ;) Check ook zijn website: http://www.SydneyBrouwer.nl.

Zomerspecial 3/4: Laura Klauss verbetert de wereld met haar ontwerpen  

Laura Klauss verbetert de wereld met haar ontwerpen

Zomerspecial 2/4: Demian Beenakker is de koning van 1000% groei  

Demian Beenakker is een bijzondere kerel. En dat in positieve zin. Ik ontmoette hem in 2012 op een seminar en daar wist hij tussen 200 deelnemers op te vallen. Af en toe pakte hij de microfoon, vertelde hij over zijn business en zijn actiepunten n.a.v. het seminar. De hele zaal, inclusief ik, was onder de indruk nadat hij zijn omzet prognose deelde. Nu, 4 jaar later, doet hij ruim 10x zo veel omzet als in 2012. Daarom wordt Demian ook wel de koning van 1000% groei genoemd. In mijn ogen heeft hij dit, naast zijn 'ondernemerstalent, te danken aan zin discipline, focus en actiegerichtheid. Hoe hij deze eigenschappen inzet vertelt hij uitgebreid in het interview. PS. Check hier de website van zijn (in Nederland bekendste) bedrijf: www.MakeOver.nl

Zomerspecial 1/4: Marc de Groot maakt online adverteren sexy  

Marc de Groot is een eindbaas in online adverteren. Hij is auteur van het boek “Succes met e-commerce”. Heb je een website, wil je meer bezoekers met minder moeite? Dan is hij je man. Check zijn (gratis) content op zijn website: www.dgoc.nl. Tijdens het interview vertelt Marc niet alleen over online adverteren maar ook over zijn passie voor muziek. En mooi kort en krachtig interview vol inspiratie.

INTENS 23: Lezing Thijs Lindhout voor studenten van MBO Utrecht (exclusief!)  

Een exclusieve primeur! Thijs Lindhout vertelt voor 180 MBO studenten over het beste van het beste van Persoonlijk Leiderschap.

INTENS 22: Mark Tigchelaar over de kracht van je hersenen  

Dit vind ik echt heel cool. Zoals je wellicht is opgevallen ben ik verliefd op strategieën en technieken die er voor zorgen dat je dingen makkelijker en sneller kunt bereiken. Op het gebied van time-management, snellezen en geheugentechnieken is Mark Tigchelaar dé expert van Nederland. Daarom wordt hij ook wel de breinexpert genoemd. Luister het interview en kom er achter dat je brein veel meer kan dan je denkt. Simpele tools en technieken maken dat je sneller kunt lezen, meer kunt onthouden en veel productiever bent.

INTENS 21: Carolien Borgers over Happy Hardcore zingen voor 18.000 man  

Carolien Borgers is one of a kind en mega inspirerend. Ze is 33 lentes jong en heeft al meerdere dingen gedaan waar de meeste mensen van dromen. Een greep uit haar inspirerende leven: - Ze studeerde aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie; - Met haar debuut theaterprogramma heeft ze in 120 theaters gestaan; - Ze is 2e geworden bij Wie Is De Mol in 2013; - In 2014 zong ze Happy Hardcore voor 18.000 man op Lowlands; - In 2016 deed ze mee aan het RTL4 programma It Takes Two en zong o.a. een aantal duetten met Waylon; - Inmiddels heeft ze 4 succesvolle theaterprogramma's geschreven en honderden keren in een uitverkocht theater gestaan. Wat is het geheim van haar succes? Waar haalt ze haar energie vandaan? Hoe komt het dat Carolien 200% meer drive heeft dan de meeste mensen? Ze onthult het in dit interview. Waar wacht je nog op? Luister nu!

0:00/0:00
Video player is in betaClose