100% Inspiratie Podcast

100% Inspiratie Podcast

The Netherlands

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!

Episodes

INTENS 42: David de Kock maakt van Nederland het gelukkigste land ter wereld  

David de Kock is samen met Arjan Vergeer oprichter van 365 Dagen Succesvol. Hun missie: Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. En de cijfers liegen er niet om: 70.000 exemplaren van hun boek verkocht, 1.200 mensen in hun jaarprogramma en meer dan 200.000 mensen keken vorige week naar hun masterclass op Facebook. In mijn gesprek met David merkte ik: deze gast is the real deal. Luister naar dit interview en bereid je voor op een magisch uurtje met concrete tips. David heeft mij geraakt en ik ben er van overtuigd dat hij ook jou zal raken. Ik wens je veel plezier en inspiratie bij het luisteren van dit interview!

INTENS 41: Sabine Uitslag leert je om te leven vanuit intuïtie  

Sabine Uitslag ken je waarschijnlijk als voormalig Tweede Kamerlid van het CDA. Gaat dit interview dan over politiek? Nee. Dit interview gaat over de wijze levensfilosofieën van Sabine. Van zweverig tot super praktisch. Je leert simpele stappen om meer vanuit intuïtie te leven, om geluk af te dwingen, om keuzes te durven maken en nog veel meer. Genoeg gelezen, ga er nu maar voor zitten en luister deze aflevering!

INTENS 40: Dolf Jansen onthult de ingrediënten van zijn succes  

Al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret wereld: Dolf Jansen. Dolf heeft een hele duidelijke visie op het leven, op deze wereld, op alle ellende, maar ook op alle mogelijkheden. In dit interview deelt hij waar zijn echte passie ligt en geeft hij een exclusief kijkje achter de schermen van zijn carrière.

INTENS 39: De ultieme jaarafsluiter: 100% jij!  

De meest persoonlijke en waardevolle Podcast die je tot nu toe zal hebben geluisterd. Fijne kerst. Neem actie, geloof in jezelf, leef in balans en een INTENS 2017 gewenst.

Christmas Special! Hoe kun je gegarandeerd van 2017 een topjaar maken!?  

Mijn goede vrienden, inspirators en grappenmakers Arjen Banach en Sydney Brouwer over hoe je van 2017 JOUW JAAR kan maken. Een chaotische aflevering, een inspirerende aflevering en vooral: een aflevering om heerlijk in het kerstgevoel te komen. Ik beloof je: na het luisteren voel je je net wat beter, zit je lekkerder in je vel en heb je een nog grotere glimlach op je gezicht die je de rest van de week er niet meer af krijgt. Dus luister nu ;) Kaarten voor Arjens oudejaarsconference: http://www.arjenbanach.nl Help mij het on-the-spot gedeelte te verbeteren: http://facebook.com/dethijsshow/ Fijne INTENSE kerst!!

INTENS 38: 100% Erben Wennemars!  

Erben Wennemars, voor een periode de beste schaatser ter wereld, vertelt het unieke verhaal achter zijn succes. Erben is niet alleen heel eigen in zijn doen en laten, ook in zijn visie op het leven. En misschien is dat wel zijn grootste succesfactor. Of niet? Luister dit interview en kom er zelf achter. Één ding is zeker: je zult genieten van een uur lang 100% Erben Wennemars!

INTENS 37: Waarom je ego succes in de weg staat!? (en meer tips van Tibor Olgers)  

Tibor Olgers is succesvol coach. Dit interview barst van de tips voor zowel mensen die worstelen met bepaalde dingen in het leven, als mensen die al succesvol zijn. Je leert waarom je ego succes in de weg staat, welke 'bugs' je 2 miljoen jaar oude brein heeft en hoe je balans creëert in je leven. Een letterlijk verhelderend interview. En... Wil je GRATIS naar de Rocking Up X-mas benefietavond? Ga naar https://tibor.nl/thijs Of mail DIRECT naar hallo@tibor.nl

INTENS 36: Jan Vayne met een BIZAR verhaal over zijn succes  

Jan Vayne is volgens velen de beste pianist van Nederland. Zijn stijl, zijn improvisatietalent, zijn stukken/composities... niemand lijkt het hem na te kunnen doen. Jan is een virtuoos. Wat hij achter de piano kan lijkt haast wel buitenaards. En dat brengt mij in de deze Podcast op de grote vraag: wat is hier het geheim van? Is dit kei en keihard werken? Is dit netwerk? Is dit talent? Is dit geluk? Oftewel: hoe is hij zo goed geworden en wat heeft zijn doorbraak veroorzaakt? Is hij gewoon de beste en viel dat op? Of zijn er meer zaken die spelen? Deze vragen razen door m'n hoofd en stel ik allemaal aan Jan. In een uur tijd vertelt hij uitgebreid stap voor stap zijn pad naar succes en beantwoord al mijn bovenstaande vragen. En de antwoorden: die zijn waanzinnig! Ik geloofde m'n oren niet. Jan zet de hele hypothese van deze Podcast op zijn kop. En daar geniet ik van. Nieuwsgierig? Dit statement maak ik niet zomaar. Luister de aflevering en check het zelf! PS. De laatste kaarten voor de éénmalige inspirerende benefietavond met Sydney Brouwer, Arjen Banach en ondergetekende koop je hier: http://www.rockingupxmas.nl/benefietavond/

INTENS 35: Filosoferen over geluk & succes met Bart van den Belt  

Het meest inspirerende gesprek van de eeuw met Bart van den Belt! Belangrijke links: Voor ZZP'ers: https://www.zakelijksucces.nl Voor ondernemers en leidinggevenden: https://www.bartvandenbelt.nl Kaart voor de Rocking Up X-mas benefietavond: http://www.rockingupxmas.nl/benefiet

INTENS 34: Hoeveel 'goeds' doe jij voor anderen? Laat je inspireren door Anna Chojnacka  

Anna Chojnacka, de goede doelen koningin van Nederland. Wat een inspirerende vrouw! Wil je meer van haar? Bestel dan haar boeken: Kilimanjaro als medicijn : https://www.bol.com/nl/p/kilimanjaro-als-medicijn/9200000052067924/?suggestionType=suggestedsearch De Poolster : https://www.bol.com/nl/p/de-poolster/9200000015511527/?suggestionType=suggestedsearch Voor meer info over de kerstactie 'Rocking Up X-Mas' zie: https://onepercentclub.com/nl/projects/rocking-up-x-mas Aanmelden voor de benefietavond op 6 december in Hilversum met o.a. een inspirerende lezing van This Lindhout: thijs@thijslindhout.nl!

INTENS 33: Michael Boogerd geeft een kijkje achter de schermen van zijn carrière  

INTENS 33: Michael Boogerd geeft een kijkje achter de schermen van zijn carrière

INTENS 32: Wilco van Rooijen vertelt adembenemend hoe bergbeklimmen zijn leven heeft veranderd  

Een adembenemend verhaal over het beklimmen van de gevaarlijkste berg ter wereld.

INTENS 31: Master je Mindset met Michael Pilarczyk!  

INTENS 31: Master je Mindset met Michael Pilarczyk!

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden  

INTENS 30: Klaas Kroezen is met zijn bedrijf wereldwijde marktleider geworden

INTENS 29: Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!  

Een mega leuk en inspirerend gesprek met vlogger Sanny Zoekt Geluk!

INTENS 28: Financiële vrijheid? Het kan! Luister naar de tips van Hugo Bakker  

Hugo Bakker is in mijn ogen de koning van financiële vrijheid en passief inkomen. In vier jaar tijd heeft hij er voor gezorgd dat hij financieel vrij is. En wat ik nog mooier vind is de manier waarop hij dit heeft bereikt. Hugo onderneemt vanuit zijn hart. Hij heeft een enorme passie voor 'geven' en dat maakt hem mega inspirerend. In dit interview geniet je niet alleen van tips om sneller en makkelijker financiële vrijheid te bereiken. Ook inspireert Hugo je om een 'gever' te worden. Hij heeft mij geraakt en tot nadenken gezet met zijn visie en zijn verhalen. En dat gebeurt niet snel ;) Dus ik heb maar één tip voor je: BELUISTER DIT INTERVIEW!

INTENS 27: In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock  

In vijf maanden tijd naar een ton omzet met internet ondernemer Seph Fontane Pennock!

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor  

INTENS 26: Henkjan Smits over het vinden van je X-factor

INTENS 25: Pacelle van Goethem deelt praktische tips voor meer invloed en overtuigingskracht  

Pacelle van Goethem is dé expert in Nederland op het gebied van stemgebruik, invloed en overtuigingskracht. En het mooie is, ze komt niet met ingewikkelde theorieën, maar met uiterst praktische tips die je direct begrijpt en vandaag al kunt toepassen! Daarnaast is het een bijzonder lieve en inspirerende vrouw. Mijn advies: beluister het interview nu meteen. Je zult gegarandeerd genieten en geïnspireerd raken. Geloof me maar ;) PS. Mail naar thijs@thijslindhout.nl en maak kans op haar boek 'IJs verkopen aan eskimo's' gesigneerd en met een persoonlijke boodschap!

INTENS 24: Zarayda Groenhart over het leven, ondernemen en worstelen met Nicolette Kluijver  

Zarayda Groenhart is 6 jaar presentatrice bij BNN geweest. Ze is daarmee gestopt om zichzelf opnieuw uit te dagen. En met succes. Ze is nu succesvol media ondernemer en coacht andere ondernemers om de 'go-to-guy' of 'go-to-girl' van hun branche te worden. In het gesprek hebben we het over het leven, interessante keuzes die ze heeft gemaakt, de wijze adviezen van haar vader, hoe moeilijk het is om ergens weg te gaan ook al heb je het niet naar je zin ... en over worstelen met Nicolette Kluijver ;) Genoeg voer voor een interessant gesprek. Dus klik nu op play en beluister het interview! En check meteen even http://www.BusinessBNer.nl en meld je aan voor haar challenge.

0:00/0:00
Video player is in betaClose