100% Inspiratie Podcast

100% Inspiratie Podcast

The Netherlands

Thijs Lindhout gaat op zoek naar het geheim achter geluk & succes. Dit doet hij met een gezonde dosis energie en humor. Wat maakt nu dat sommige mensen de top bereiken in het leven? Hoe kun je je droom realiseren? Hoe kun je succesvol worden door te doen wat je leuk vindt? Hij interviewt bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk & succes. Een must voor iedereen die meer uit het leven wil halen! Leef intens!

Episodes

INTENS 55: Huishoudelijke mededeling  

Een mededeling van Thijs himself over de toekomst van deze Podcast. Tevens een leuke opsomming van 'the best of' tot nu toe volgens Thijs. Wil, je als eerste weten wanneer weer een nieuwe aflevering klaar staat? Like 100% Thijs Lindhout op Facebook: http://facebook.com/dethijsshow/

INTENS 54: Esther Crombag is blind en leidt een betekenisvol en gelukkig leven  

Esther Crombag werd op haar elfde van de één op andere dag blind. Sta hier maar eens bij stil. Een immense impact op een kind. Een immense impact op je leven. Toen heeft Esther een heel bijzonder besluit genomen: binnen de mogelijkheden die ze heeft alle kansen pakken. En dit heeft ze gedaan! Luister naar dit adembenemende interview. Ik ben er enorm door geraakt en ik hoop jij ook.

INTENS 53: Tonny Loorbach over gedragspsychologie en ondernemen  

Tonny Loorbach is één van de succesvolste ondernemers van Nederland op het gebied van internet marketing. Wordt dit dan een saai, inhoudelijk interview? Vraag je je wellicht af. Nou nee, het tegenovergestelde is waar. Tonny heeft een passie voor psychologie en past dat toe in zijn bedrijfsvoering en marketing. Dit leidt tot interessante inzichten en een nieuwe zienswijze op ondernemerschap. Tevens heeft hij een waanzinnig ondernemersverhaal waar iedereen wat van kan leren. Voor mensen in loondienst en geen interesse in ondernemerschap is dit interview een nice to have. Voor iedereen die ZZP'er of ondernemer is of het wil worden is dit interview een absolute MUST LISTEN. Dus druk op play en geniet van instant inspiratie ;)

INTENS 52: Maurits Groen daagt je uit om de wereld een stukje mooier te maken  

Maurits is één van de meest pure mensen die ik ken. Hij heeft een liefde voor mensen en onze aardbol. Waar andere mensen denken 'daar heb ik toch geen invloed op', gaat Maurits juist vol aan de slag. Door zijn projecten, waaronder de WakaWaka lamp, leven honderdduizenden mensen een comfortabeler leven. En dat is op z'n zachtst gezegd inspirerend. Daarom heb ik Maurits gevraagd voor een interview en gelukkig heeft hij ja gezegd. Geniet van tips over ondernemerschap en het leven en wordt vooral geraakt om ook zelf de wereld eens stukje mooier te maken.

INTENS 51: Marketingwetten om met je passie je geld te kunnen verdienen  

Een tijdje geleden ben ik geïnterviewd door Marc de Groot van DGOC. In dat interview doe ik een boekje open achter de marketing van deze podcast en de marketing van mijn bedrijven. Tevens deel ik veel tips over hoe je met je passie je geld kunt verdienen. Wegens het succes van het interview deel ik 'm nu op m'n eigen podcast. Veel plezier met luisteren!

INTENS 50: Fred Matser van succesvol zakenman tot professioneel filantroop  

Fred Matser behoort mijns inziens tot de pareltjes van Nederland. Mensen waar je mogelijk nog nooit van hebt gehoord, maar als je hun verhaal hoort je denkt: waarom kende ik deze persoon nog niet!!? Een korte samenvatting: Zijn vermogen wordt door Quote geschat op 80 miljoen euro. Maar zijn hart is nog veel groter. Al 35 jaar besteedt hij 90% van zijn tijd, geld en energie aan goede doelen. Hij houdt zich tevens bezig met belangrijke levensvragen als: waar draait het leven nu echt om? Wat is succes? Bestaat het wel en wordt je daar wel gelukkig van? Hij reist de wereld over en heeft inmiddels meer dan 1.000 goede projecten gefinancierd. Dit heeft hem vriendschappen opgeleverd met spiritueel leiders waaronder Michail Gorbatsjov en Deepak Chopra. In dit interview maak je kennis met zijn wijsheid, zijn rust en zijn levenservaring. Geniet van dit unieke interview met deze bijzondere man.

INTENS 49: Wouter Truffino bewijst dat alles kan als je 'gewoon doet'  

Wouter is een mooi voorbeeld van wat je kunt bereiken als je 'gewoon doet'. In dit interview vertelt hij hoe hij binnen de muren van een groot bedrijf zijn eigen plan trok. En hoe hij van de één op andere dag ondernemer is geworden. Hij had toen slechts drie maanden tijd om hier zijn geld mee te verdienen. Hoe hem dat is gelukt hoor in deze aflevering. Een mooie voorbeeld dat hopelijk ook jou inspireert om meer je eigen plan te trekken, of je nu leidinggevende, werknemer of ondernemer bent.

INTENS 48: Albert Sonnevelt met een mini-cursus leven zonder stress!  

Albert Sonnevelt is oprichter van 'Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven'. Hij is de coach van ministers, Quote500 leden en wereldkampioenen. Hij is auteur van vijf boeken over onder andere vitaal leven, leven zonder stress, het vinden van je passie en het realiseren van je dromen. Een inspiratiemachine zou je wel kunnen zeggen ;) Dus druk op play en geniet!

INTENS 47: Nicolien Sauerbreij over het behalen van GOUD op de olympische spelen  

Nicolien Sauerbreij is de eerste Nederlander aller tijden die goud behaalt in de sneeuw. Ze heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. In 2010 in Vancouver kwam haar droom uit door de snelste te zijn op de reuzenslalom. Het unieke en waanzinnige verhaal van haar route naar deze prestatie vertelt ze in dit interview! Link voor het aanmaken van een beleggingsaccount: https://www.degiro.nl/start-met-beleggen.html?id=QZRW7ZUE&referral_name=Thijs%20Lindhout

INTENS 46: Marcus de Maria is de nr. 1 expert van Europa (!) op het gebied van beleggen  

Marcus de Maria is de nr. 1 expert van Europa op het gebied van beleggen. Hoe kun je er voor zorgen dat je je eigen pensioen regelt? Hoe kun je beleggen zonder risico? Waarom zou iedereen die dit leest direct moeten beginnen met beleggen? Dit is een onderwerp waar ik sinds kort zeer gepassioneerd over ben. Ook op dit gebied zijn er tips, tricks en shortcorts. En Marcus de Maria kent deze! Dit is een aflevering om niet alleen te luisteren maar ook om direct in actie te komen. Ik wens je veel succes! PS. Aanmelden voor het seminar op 21 april 'Eenvoudige Beleggingsstrategieën' kan hier: http://succesgids.nl/thijs PS2. Een beleggingsaccount aanmaken kan gemakkelijk hier: https://www.degiro.nl/start-met-beleggen.html?id=QZRW7ZUE&referral_name=Thijs%20Lindhout

INTENS 45: Richard de Leth combineert westerse wetenschap met oosterse wijsheid (WAANZINNIG!)  

Dit interview is WAAN-zinnig! Richard de Leth heeft zijn doctoraal geneeskunde, maar koos er al snel voor om zijn witte jas op te hangen. Het is zijn missie om kennis over geluk en gezondheid te verspreiden. Hij heeft onvoorstelbaar veel kennis opgedaan en alles op zichzelf getest. Hieruit is zijn visie OERsterk ontstaan. Van het gelijknamige boek zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht! In dit interview bizarre verhalen uit zijn leven als arts in opleiding, uiterst vernieuwende en aangrijpende levenslessen en uiteraard heel veel concrete tips omtrent een gezonde levensstijl. Luister nu meteen, schrijf mee en pas de inzichten toe in je leven. Geloof me maar. Succes!

INTENS 44: Ruben van Zwieten met bijzonder wijze woorden over zingeving  

Ruben van Zwieten is 33 lentes jong en dominee. Hij is uitgeroepen door de Volkskrant tot één van de meest invloedrijke personen van de toekomst.

INTENS 43: Jort Kelder: Waarom rijke mensen niet gelukkig zijn en Jan Modaal wel  

INTENS 43: Jort Kelder: Waarom rijke mensen niet gelukkig zijn en Jan Modaal wel

INTENS 42: David de Kock maakt van Nederland het gelukkigste land ter wereld  

David de Kock is samen met Arjan Vergeer oprichter van 365 Dagen Succesvol. Hun missie: Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. En de cijfers liegen er niet om: 70.000 exemplaren van hun boek verkocht, 1.200 mensen in hun jaarprogramma en meer dan 200.000 mensen keken vorige week naar hun masterclass op Facebook. In mijn gesprek met David merkte ik: deze gast is the real deal. Luister naar dit interview en bereid je voor op een magisch uurtje met concrete tips. David heeft mij geraakt en ik ben er van overtuigd dat hij ook jou zal raken. Ik wens je veel plezier en inspiratie bij het luisteren van dit interview!

INTENS 41: Sabine Uitslag leert je om te leven vanuit intuïtie  

Sabine Uitslag ken je waarschijnlijk als voormalig Tweede Kamerlid van het CDA. Gaat dit interview dan over politiek? Nee. Dit interview gaat over de wijze levensfilosofieën van Sabine. Van zweverig tot super praktisch. Je leert simpele stappen om meer vanuit intuïtie te leven, om geluk af te dwingen, om keuzes te durven maken en nog veel meer. Genoeg gelezen, ga er nu maar voor zitten en luister deze aflevering!

INTENS 40: Dolf Jansen onthult de ingrediënten van zijn succes  

Al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret wereld: Dolf Jansen. Dolf heeft een hele duidelijke visie op het leven, op deze wereld, op alle ellende, maar ook op alle mogelijkheden. In dit interview deelt hij waar zijn echte passie ligt en geeft hij een exclusief kijkje achter de schermen van zijn carrière.

INTENS 39: De ultieme jaarafsluiter: 100% jij!  

De meest persoonlijke en waardevolle Podcast die je tot nu toe zal hebben geluisterd. Fijne kerst. Neem actie, geloof in jezelf, leef in balans en een INTENS 2017 gewenst.

Christmas Special! Hoe kun je gegarandeerd van 2017 een topjaar maken!?  

Mijn goede vrienden, inspirators en grappenmakers Arjen Banach en Sydney Brouwer over hoe je van 2017 JOUW JAAR kan maken. Een chaotische aflevering, een inspirerende aflevering en vooral: een aflevering om heerlijk in het kerstgevoel te komen. Ik beloof je: na het luisteren voel je je net wat beter, zit je lekkerder in je vel en heb je een nog grotere glimlach op je gezicht die je de rest van de week er niet meer af krijgt. Dus luister nu ;) Kaarten voor Arjens oudejaarsconference: http://www.arjenbanach.nl Help mij het on-the-spot gedeelte te verbeteren: http://facebook.com/dethijsshow/ Fijne INTENSE kerst!!

INTENS 38: 100% Erben Wennemars!  

Erben Wennemars, voor een periode de beste schaatser ter wereld, vertelt het unieke verhaal achter zijn succes. Erben is niet alleen heel eigen in zijn doen en laten, ook in zijn visie op het leven. En misschien is dat wel zijn grootste succesfactor. Of niet? Luister dit interview en kom er zelf achter. Één ding is zeker: je zult genieten van een uur lang 100% Erben Wennemars!

INTENS 37: Waarom je ego succes in de weg staat!? (en meer tips van Tibor Olgers)  

Tibor Olgers is succesvol coach. Dit interview barst van de tips voor zowel mensen die worstelen met bepaalde dingen in het leven, als mensen die al succesvol zijn. Je leert waarom je ego succes in de weg staat, welke 'bugs' je 2 miljoen jaar oude brein heeft en hoe je balans creëert in je leven. Een letterlijk verhelderend interview. En... Wil je GRATIS naar de Rocking Up X-mas benefietavond? Ga naar https://tibor.nl/thijs Of mail DIRECT naar hallo@tibor.nl

0:00/0:00
Video player is in betaClose