Allt för föräldrar podden

Allt för föräldrar podden

Sweden

Allt för föräldrar podden leds av barnmorskan och träningsintruktören Maria Wigbrandt.

Episodes

8. Camilla Stenfelt - Ofrivillig barnlöshet  

Maria Wigbrant gästas av Camilla Stenfelt som är gynekolog, förlossningsläkare och verksamhetschef på Fertilitetscentrum Stockholm. De pratar om ofrivillig barnlöshet och om vad det finns för hjälp att få om man inte kan få barn på naturlig väg.

7. Jessica Olérs Brelid - egentid som förälder  

I det här avsnittet gästas Maria Wigbrant av Jessica Olérs Brelid. Tillsammans pratar de om känslan av att man som förälder behöver egentid, något som de flesta har en bestämd åsikt om. 

6. Karolina Ersson - sexuell hälsa  

I detta avsnitt gästas Maria Wigbrant av Karolina Ersson. Karolina är produktchef i butiken Pistill som erbjuder produkter och rådgivning inom sexuell hälsa. I podden samtalar hon och Maria bl.a. om vad som händer med samlivet när barnen kommer, hur man kan förbättra sin sexuell hälsa och hur viktigt det är att knipa.

 

5. My Martens - mot ett hälsosamt liv  

I detta avsnitt av podden gästas Maria Wigbrant av My Martens. My arbetar b.l.a. som perosnlig tränare och är toppbloggare hos Allt för föräldrar. Här pratar hon om hur hon förändrade sitt liv och blev mer medveten om sin hälsa.

4. Åza Brennander - Entreprenörskap  

I det här avsnittet gästas Maria Wigbrant av Åza Brennander. Åza är bl.a. mamma, matte, toppbloggare på Allt för föräldrar, politiskt aktiv och så driver hon inte mindre än fyra företag.

3. Kostrådgivare Ulrika Davidsson & Tanja Fylking  

I detta avsnitt gästas podden av kostrådgivaren Ulrika Davidsson och Allt för föräldrars toppbloggare Tanja Fylking

2. Emma Philipsson - Samtal med en doula  

I detta avsnitt gästas podden av Emma Philipsson som producerar Förlossningspodden och som även jobbar som doula och gör en del redigeringsjobb. Emma jobbar (allt som oftast) mitt ute i skogen utanför Stockholm tillsammans med hennes fru, deras tvååring och deras två hundar. Hör mer om hennes liv, spännande jobbet som doula och mycket mer.

1. Vimmelmamman Lotta Gray - motgångar som stärker  

Pilotavsnittet av Allt för föräldrar podden som leds av Maria Wigbrant. I detta avsnitt gästas podden av journalisten och bloggaren Lotta Gray även känd som Vimmelmamman.

0:00/0:00
Video player is in betaClose