Amelie & Andou

Amelie & Andou

United States

Amelie & Andous podcast i samarbete med tidningen FRIDA

Episodes

#12: En liten sommarhälsning  

Ett viktigt meddelande för alla poddlyssnare - vi tar en paus men är tillbaka i augusti igen!

#11: När Andou blir rätt avundsjuk på Amelie  

I avsnitt 11 av Amelie & Andou snackar tjejerna om hur sommaren har varit hittills - och att döma av diskussionen blir Andou rejält avundsjuk på Amelie. Hur ska man maxa sommarlovet innan det tar slut och vad borde man göra om man är riktigt uttråkad? Det och mycket, mycket mer!

#10: Ett avsnitt med väldigt mycket kritik  

I det tionde avsnittet av Amelie & Andou blir det en hel del kritik - och ingen slipper undan. Politik, betygssystem, copycats och dyra juicer - det och mycket mer dissar tjejerna.

#9: Vad är viktigast - pojkvän, familj vänner eller skola?  

Prioriterar vi pojkvän framför familjen eller vänner före skolan? I avsnitt 9 snackar Amelie och Andou om prioriteringar i livet - och i vanligt ordning spårar det ur lite grann mot slutet. Hur gick det egentligen när tjejerna lekte Idol i skolan och kan man heta Barbie? Det och mycket, mycket mer!

#8: Mäklare, astronaut eller chefredaktör?  

I avsnitt åtta diskuterar tjejerna sina egna framtidsplaner, och de delar med sig av både stora och små tankar. Hur borde man tänka om man vill satsa på att starta ett eget märke, vågar man flytta utomlands och hur många barn vore det ultimata? Självklart snackar de också om sina drömyrken och mycket, mycket mer!

#7: Minnen, resor och en leksaksrestaurang  

I avsnitt sju snackar Amelie & Andou om resor som de har upplevt, både tillsammans och på varsitt håll. Dessutom bjuder de på en hel del nostalgi och minnen - som till exempel när de båda hade hamnat i "The body shop-fasen". Det och mycket, mycket mer! Psst! Vi vill gärna lära känna dig som lyssnar lite mer! Dela med dig av dina minnen i våra bloggar eller på våra Instagram!

#6: Studentsnack med Andrea Hedenstedt  

I det sjätte avsnittet av podden snackar vi framtidsplaner och studenten med ingen mindre än Andrea Hedenstedt. Hon avslöjar var hon har för projekt för sig framöver och självklart frågar vi allt om hur hon känner inför studenten. Det och mycket, mycket mer!

#4: Skitsnack, falska vänner och avundsjuka  

Häng på när Amelie & Andou diskuterar grupperingar i skolan, avundsjuka och falska vänner, och berättar om egna erfarenheter.

#3: Killar, killar, killar (och sex & sånt!)  

I avsnitt tre av Amelie & Andou diskuterar tjejerna killar, hur man ska tänka kring oskuldshets och drar upp egna erfarenheter och tankar om sex och sånt!

#2: "Nästan alla påverkas av det"  

I det andra avsnittet av Amelie & Andou snackar tjejerna om skönhetsideal och hur det påverkar unga tjejer. De diskuterar hur det är att ha en stor blogg och att få kritik om sitt utseende, och ger självklart sina bästa tips för att slippa utseendehetsen.

#1: NU KÖR VI!  

Nu är vi igång med podcasten Amelie & Andou. I det första avsnittet får ni lära känna oss lite bättre, och självklart teasar vi inför vad ni kommer att få höra härnäst. NU KÖR VI!

0:00/0:00
Video player is in betaClose