Är du också ensam Lisa?

Är du också ensam Lisa?

Sweden

Är du också ensam Lisa?

Episodes

Avsnitt 53. Konsumentupplysningspodden Våd & kön.  

Jenny är med i studion och vi dryftar frågan om vad som är otäckast, att hoppa fallskärm från rymden eller att lyssna på Bamse. Vi pratar om att utforska hål i marken men också om serien Big little lies. Sedan blir Lisa 2 anklagad för att vara en hantverksförrädare.

Avsnitt 52. En tête-à-tête med lantlollan.  

Allvar och skoj blandas när vi pratar om podcasten Det svenska hatet och vår favoritsjukdom. Lisa 1 berättar att hon blir besatt av de tråkigaste av saker, som att linda sidenband. Det visar sig också att vi båda, helt oväntat, har en släng av språkkonservatism. 

Avsnitt 51. Från duvunge till gomspalt.  

Vem av Magnus Carlsson och Magnus Carlson har sjungit med en ko? Varför ser Lisa 2 Lisa 1 som en duvjungfru? Vilken är den bästa road trip-spellistan? Och vem i helvete har byggt blufftoaletten i Västerås? Allt detta och reptiler bjuds det på i säsongspremiären av Är du också ensam Lisa?

Vi firar 50 avsnitt och två år tillsammans!  

Är Tom Bolan egentligen en hieroglyf? Hur underhåller man en Giljotin? Vilket är tidernas bästa kulstötarnamn? Är det verkligen är en bedrift att flyga över Östersund. Allt detta och mer bjuder vårt rafflande bonusavsnitt på! 

Avsnitt 49. Ett svart hål i 45 graders vinkel.  

Vi pratar om hur många procent finger vi går med på att äta och vad man är villig att ge upp för en Nutellamacka? Sedan blir det black metal för hela norske slanten. Lite småkakor på det och avsnittet är hemma.

Avsnitt 48. Lisa får en blodpropp.  

Det hela börjar så glatt med uppdateringar och Jenny ”På länken”. Sedan tar vi vägen förbi black metal, Steven Tyler och en genial lögn. Någon har påstått att Örebro är en anonym stad, vilket väcker starka känslor. Sedan får Lisa en blodpropp. 

Avsnitt 47. Så sörplade de ur väggen.  

Vi berättar om när vi var ute i skogen och hittade en iskall plats, eller var vi i ett dike längs vägen? Vi pratar också om vattenbrist och kuddar i munk-format. Avsnittets uppdrag var att se dokumentären Bright lights, men på något sätt slutar diskussionen med spökskräckor, och vips är ett nytt inslag fött! 

Avsnitt 46. Ensamkommande män söker.  

Det blir mycket Fröken Frimans i detta avsnitt, men det har väl ingen något emot? Vi hinner också med benskörhet på tåg och skadade tavernor. Filip och Fredrik luskar sig in i samtalet tillsammans med en favorit i repris: Toasitsar!

Avsnitt 45. Livet - On ice!  

Hur skulle det vara om allt lades på is? Vi minns tillbaka på gamla talk shows, misslyckas med att ringa till Jenny och vi fiskar efter retroaktiva reklamintäkter och bildgooglar Per Morberg. Ja, det här låter i alla fall som något jag skulle lyssna på.

Avsnitt 44. Som att bajsa på en grekisk taverna.  

I detta rafflande avsnitt avhandlas tätskikt i badrum, Anna Book och en nöjespark i miniatyr. Vi fabulerar fram en superhjälte ingen bett om, förutom kanske Lisa 2:s många katter. Dessutom spelar vi upp våra felhörningslåtar för varandra. Spetsa öronen!

Avsnitt 43 #backaöronsvett  

Trots Lisa 2s svåra sjukdom är det full aktivitet i studion. Jenny och Lisa 1 får besök av gäst som bjuder på Lussebullar, är det månne en Lucia? Tillsammans uppmärksammar vi en åkomma som det talas alldeles för lite om i dagens samhälle.
Kom igen, backa öronsvett!

Avsnitt 42. Djingis khan, In the navy.  

Vi pratar om skämslåtar, ramlingar och om hur vi blir beskyllda för att var osköna. Skvallerpodden är tillbaka med högst inaktuella Paris och Kelly. Dra upp skämskudden för öronen och tryck på play!

Avsnitt 41.  Ibland går man den lätta vägen och bakar en sockerkaka.  

Lisa 2 ger tips på hur man startar ett medborgargarde, men avbryts av en obehaglig man utanför studion. Skräcken blandas med glädje över Lisas åternyvunna hem. För att lätta upp det hela spelar vi hejiga låtar för varandra. Och så är Jenny ”På länken” Lidén så klart med och lovebombar The good place.

Avsnitt 40. Med knullrufs och trickcykel.  

Fördomsprofilerna har levererats, med förbluffande resultat. Lisa 2 har jagats av zombies genom världens bästa stad medan Lisa 1 misslyckades totalt i sitt spons-uppdrag. Men kan verkligen potatismjöl göra underverk för dina porer?

Avsnitt 39. Christer Pettersson och Kristi brud.  

Jenny är och hälsar på oss i studion. Vi har bytt pyjamas mot byxor och för nytillkomna lyssnare passar vi på att presentera oss efter konstens alla regler. Sedan urartar allt i ett myller av gammal hardcore, Paradise Hotel och djurkiss. Svårslaget!

Avsnitt 38. En svår och jobbig grej.  

Det blir säsongsförvirring, men även upplysning. Vi trodde drömtydning var den enda exakta vetenskapen för att se in i våra psyken, men får lära oss att spå i stök. Vi blickar också tillbaka till tonårsångestens lyckliga dar.

Avsnitt 37. Var tror du att du bor?  

Vad kan gömma sig i ett hus från 1700-talet? Lisa 2:s spontanköp ger oss idéer på flera olika verksamheter. Vi har också kollat Jönssonligan och testat att få ordning i våra hem på 30 dagar. Bonus: Omoralisk litteratur för barn!

Avsnitt 36. Hallå i hålet.  

Det börjar med sjukdomar och slutar med skrik, som man brukar säga. Men inte i USA. Där säger man att allt är bra. Lisa 1 har antagit en utmaning som Lisa 2 är snabb att hänga på. 

Avsnitt 35. Det här trodde vi aldrig att ni skulle få höra.  

Efter teknikstrul på teknikstrul är äntligen detta fullspäckade avsnitt ute! Hela fyra röster som tävlar om uppmärksamheten när vi pratar om Stranger things, fallolyckor och låtar vi skrivit. Smakprov utlovas. Vi återupptar också ett gammalt favoritinslag!

Avsnitt 34. Saker man kan ha på huvudet.  

I detta efterlängtade avsnitt pratar vi om burkor, flyttkartonger och tält. Den som håller ut till slutet får sig också höra en församling sjunga lovsånger, vilket får oss att minnas våra konfirmationer.

0:00/0:00
Video player is in betaClose