Är du också ensam Lisa?

Är du också ensam Lisa?

Sweden

Är du också ensam Lisa?

Episodes

Avsnitt 60 En initieringsrit i Halspulsorden  

Att podden gjort 60 avsnitt firar Lisa 1 genom att spruta läsk över hela sig, Lisa 2 däremot hon har sett en läskig film. Det blir lista över hur vi ska behålla semesterkänslan och ett nytt rouletteinslag gör entré. Jenny är med från Grekland på knastrig linje när vi pratar om dokument En läcka i skatteparadiset. Täpp till alla läckor för nu kör vi!

Avsnitt 59. Detective Chief Inspector Barnalbyl och slutet på en semester.  

Vi pratar om slutet på en era och imponeras av att Lisa 2 har cyklat genom landskap för att nå studion. Våra otrevliga, osympatiska sidor visar sig mer och mer ju längre in i avsnittet vi kommer. Men nya Ghostbusters tyckte vi om i alla fall! In och lyssna innan solhatten faller av!

Avsnitt 58. Resespecial med Lisa och Lisa.  

Semestern är i full blom och vi minns tillbaka på olika reseanekdoter. Allt från borttappade nycklar till skållande kaffe. Behåll bältet på under hela avsnittet för nu åker vi!

Avsnitt 57. Saker man kan ha i fiffi.  

Vi har flyttat in i ny studio och funderar på hur vi skulle vara som vittnen i en mordutredning. Jenny får vara med på högtalartelefon när vi pratar om urtidspirayor. Lisa 1 delar med sig av en personlig meltdown och det leder till att vi lär oss fina saker tillsammans.

Avsnitt 56. Cooper, Bob och The evolution of the arm.  

I detta avsnitt avhandlar vi skadedjur och plåster, men framförallt Twin Peaks. Det blir en orgie i spoilers från samtliga säsonger. 

Avsnitt 55. Åtta hundra meter ner i djupet  

Vi förbluffas över det geniala i att gå i hajdom och diskuterar en mycket dålig film. Framtåt slutet tar Lisa 1 fram domarklubban och avgör ödet för märkliga lagar. Och så minns vi tillbaka på svunna bilar.

Avsnitt 54. Pappväska och foppatofflor.  

Lisa 1 har varit på Kiss-konsert och missade helt att se dokumentären om Snoop Lion. Men det stoppar inte henne från att delta i diskussionen. Lisa 2 har köpt nya skor och riskerat soppatorsk i Askersund. Vilken vecka!

Avsnitt 53. Konsumentupplysningspodden Våd & kön.  

Jenny är med i studion och vi dryftar frågan om vad som är otäckast, att hoppa fallskärm från rymden eller att lyssna på Bamse. Vi pratar om att utforska hål i marken men också om serien Big little lies. Sedan blir Lisa 2 anklagad för att vara en hantverksförrädare.

Avsnitt 52. En tête-à-tête med lantlollan.  

Allvar och skoj blandas när vi pratar om podcasten Det svenska hatet och vår favoritsjukdom. Lisa 1 berättar att hon blir besatt av de tråkigaste av saker, som att linda sidenband. Det visar sig också att vi båda, helt oväntat, har en släng av språkkonservatism. 

Avsnitt 51. Från duvunge till gomspalt.  

Vem av Magnus Carlsson och Magnus Carlson har sjungit med en ko? Varför ser Lisa 2 Lisa 1 som en duvjungfru? Vilken är den bästa road trip-spellistan? Och vem i helvete har byggt blufftoaletten i Västerås? Allt detta och reptiler bjuds det på i säsongspremiären av Är du också ensam Lisa?

Vi firar 50 avsnitt och två år tillsammans!  

Är Tom Bolan egentligen en hieroglyf? Hur underhåller man en Giljotin? Vilket är tidernas bästa kulstötarnamn? Är det verkligen är en bedrift att flyga över Östersund. Allt detta och mer bjuder vårt rafflande bonusavsnitt på! 

Avsnitt 49. Ett svart hål i 45 graders vinkel.  

Vi pratar om hur många procent finger vi går med på att äta och vad man är villig att ge upp för en Nutellamacka? Sedan blir det black metal för hela norske slanten. Lite småkakor på det och avsnittet är hemma.

Avsnitt 48. Lisa får en blodpropp.  

Det hela börjar så glatt med uppdateringar och Jenny ”På länken”. Sedan tar vi vägen förbi black metal, Steven Tyler och en genial lögn. Någon har påstått att Örebro är en anonym stad, vilket väcker starka känslor. Sedan får Lisa en blodpropp. 

Avsnitt 47. Så sörplade de ur väggen.  

Vi berättar om när vi var ute i skogen och hittade en iskall plats, eller var vi i ett dike längs vägen? Vi pratar också om vattenbrist och kuddar i munk-format. Avsnittets uppdrag var att se dokumentären Bright lights, men på något sätt slutar diskussionen med spökskräckor, och vips är ett nytt inslag fött! 

Avsnitt 46. Ensamkommande män söker.  

Det blir mycket Fröken Frimans i detta avsnitt, men det har väl ingen något emot? Vi hinner också med benskörhet på tåg och skadade tavernor. Filip och Fredrik luskar sig in i samtalet tillsammans med en favorit i repris: Toasitsar!

Avsnitt 45. Livet - On ice!  

Hur skulle det vara om allt lades på is? Vi minns tillbaka på gamla talk shows, misslyckas med att ringa till Jenny och vi fiskar efter retroaktiva reklamintäkter och bildgooglar Per Morberg. Ja, det här låter i alla fall som något jag skulle lyssna på.

Avsnitt 44. Som att bajsa på en grekisk taverna.  

I detta rafflande avsnitt avhandlas tätskikt i badrum, Anna Book och en nöjespark i miniatyr. Vi fabulerar fram en superhjälte ingen bett om, förutom kanske Lisa 2:s många katter. Dessutom spelar vi upp våra felhörningslåtar för varandra. Spetsa öronen!

Avsnitt 43 #backaöronsvett  

Trots Lisa 2s svåra sjukdom är det full aktivitet i studion. Jenny och Lisa 1 får besök av gäst som bjuder på Lussebullar, är det månne en Lucia? Tillsammans uppmärksammar vi en åkomma som det talas alldeles för lite om i dagens samhälle.
Kom igen, backa öronsvett!

Avsnitt 42. Djingis khan, In the navy.  

Vi pratar om skämslåtar, ramlingar och om hur vi blir beskyllda för att var osköna. Skvallerpodden är tillbaka med högst inaktuella Paris och Kelly. Dra upp skämskudden för öronen och tryck på play!

Avsnitt 41.  Ibland går man den lätta vägen och bakar en sockerkaka.  

Lisa 2 ger tips på hur man startar ett medborgargarde, men avbryts av en obehaglig man utanför studion. Skräcken blandas med glädje över Lisas åternyvunna hem. För att lätta upp det hela spelar vi hejiga låtar för varandra. Och så är Jenny ”På länken” Lidén så klart med och lovebombar The good place.

0:00/0:00
Video player is in betaClose