Är du också ensam Lisa?

Är du också ensam Lisa?

Sweden

Är du också ensam Lisa?

Episodes

Avsnitt 45. Livet - On ice!  

Hur skulle det vara om allt lades på is? Vi minns tillbaka på gamla talk shows, misslyckas med att ringa till Jenny och vi fiskar efter retroaktiva reklamintäkter och bildgooglar Per Morberg. Ja, det här låter i alla fall som något jag skulle lyssna på.

Avsnitt 44. Som att bajsa på en grekisk taverna.  

I detta rafflande avsnitt avhandlas tätskikt i badrum, Anna Book och en nöjespark i miniatyr. Vi fabulerar fram en superhjälte ingen bett om, förutom kanske Lisa 2:s många katter. Dessutom spelar vi upp våra felhörningslåtar för varandra. Spetsa öronen!

Avsnitt 43 #backaöronsvett  

Trots Lisa 2s svåra sjukdom är det full aktivitet i studion. Jenny och Lisa 1 får besök av gäst som bjuder på Lussebullar, är det månne en Lucia? Tillsammans uppmärksammar vi en åkomma som det talas alldeles för lite om i dagens samhälle.
Kom igen, backa öronsvett!

Avsnitt 42. Djingis khan, In the navy.  

Vi pratar om skämslåtar, ramlingar och om hur vi blir beskyllda för att var osköna. Skvallerpodden är tillbaka med högst inaktuella Paris och Kelly. Dra upp skämskudden för öronen och tryck på play!

Avsnitt 41.  Ibland går man den lätta vägen och bakar en sockerkaka.  

Lisa 2 ger tips på hur man startar ett medborgargarde, men avbryts av en obehaglig man utanför studion. Skräcken blandas med glädje över Lisas åternyvunna hem. För att lätta upp det hela spelar vi hejiga låtar för varandra. Och så är Jenny ”På länken” Lidén så klart med och lovebombar The good place.

Avsnitt 40. Med knullrufs och trickcykel.  

Fördomsprofilerna har levererats, med förbluffande resultat. Lisa 2 har jagats av zombies genom världens bästa stad medan Lisa 1 misslyckades totalt i sitt spons-uppdrag. Men kan verkligen potatismjöl göra underverk för dina porer?

Avsnitt 39. Christer Pettersson och Kristi brud.  

Jenny är och hälsar på oss i studion. Vi har bytt pyjamas mot byxor och för nytillkomna lyssnare passar vi på att presentera oss efter konstens alla regler. Sedan urartar allt i ett myller av gammal hardcore, Paradise Hotel och djurkiss. Svårslaget!

Avsnitt 38. En svår och jobbig grej.  

Det blir säsongsförvirring, men även upplysning. Vi trodde drömtydning var den enda exakta vetenskapen för att se in i våra psyken, men får lära oss att spå i stök. Vi blickar också tillbaka till tonårsångestens lyckliga dar.

Avsnitt 37. Var tror du att du bor?  

Vad kan gömma sig i ett hus från 1700-talet? Lisa 2:s spontanköp ger oss idéer på flera olika verksamheter. Vi har också kollat Jönssonligan och testat att få ordning i våra hem på 30 dagar. Bonus: Omoralisk litteratur för barn!

Avsnitt 36. Hallå i hålet.  

Det börjar med sjukdomar och slutar med skrik, som man brukar säga. Men inte i USA. Där säger man att allt är bra. Lisa 1 har antagit en utmaning som Lisa 2 är snabb att hänga på. 

Avsnitt 35. Det här trodde vi aldrig att ni skulle få höra.  

Efter teknikstrul på teknikstrul är äntligen detta fullspäckade avsnitt ute! Hela fyra röster som tävlar om uppmärksamheten när vi pratar om Stranger things, fallolyckor och låtar vi skrivit. Smakprov utlovas. Vi återupptar också ett gammalt favoritinslag!

Avsnitt 34. Saker man kan ha på huvudet.  

I detta efterlängtade avsnitt pratar vi om burkor, flyttkartonger och tält. Den som håller ut till slutet får sig också höra en församling sjunga lovsånger, vilket får oss att minnas våra konfirmationer.

Avsnitt 32. Jag och min lilla webbis.  

Vi pratar bränder, kiss och Fredrikssons fabrik. Vi diskuterar om det är bäst att vara ångestdriven, och kommer fram till att det är det så klart. Sedan blir det webbisar för hela slanten!

Avsnitt 31. En gris av papier-maché  

Det har varit studentfiranden, vilket inte uppskattades av den yngre generationen. Där är minimotorcykeln mer populär. Vi planerar familjen Frullas framtid som hillbillys på vischan och så har vi sett Pantertanter. 

Avsnitt 30. Vad kom först, Bajsägget eller bluffvirveln?  

I detta avsnitt pratas det tankeöverföring,  pop-upfest från bil, urinblåsor och mycket annat skoj. Lisa har inte gjort hemläxan, men varken det eller berg- och dalbanor stoppar oss från att diskutera snabb fysik. Håll till godo!

Avsnitt 29. Idag gick det inte så bra.  

Vi diskuterar varmluftsballonger, lockas av scientologkyrkan och dynbaggens underbara liv. Vi har också sett avslappningsprogrammet Amigo grande. Lisa 2 utövar härskartekniker och försöker tysta Lisa 1 som avslöjas vara Fredrik Federley.

Avsnitt 28. Arbetarnas dag och trafikantens återkomst  

I detta avsnitt pratar vi första maj, gladpack och tattomässa, Lisa 1 kan ha upplevt världens sämsta vegetariska mat och Lisa 2 ska hålla sig uppe till klockan 24 för att sedan tuta och köra.

Avsnitt 27. Hallsberg 50 spänn!  

Vi har blivit bestulna på ämnet, men pratar ändå om Inside Amy Schumer. Vi blir också svårt chockade av DJ Mendez och funderar över om det var av ondo eller godo att vi vann kapprustningen mot Danmark. Avsnittets åkomma är hälsporre. Det här, det är ett bra avsnitt. Det förstår ni väl?

Avsnitt 26. Bål, yxa eller stupstock?  

Måste man vara trevlig mot grannar och varför svingar Lisa 1 sprutor på bostadsrättsföreningens mark? Vi pratar också om andras liv, Full patte och cykelhjul. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose