Bag om København

Bag om København

Denmark

Spændende fortællinger og interessante personligheder fra Københavns historie, fortalt af Berit Freyheit, Københavns Biblioteker - LYD.

Episodes

#7 Slavehandlernationen Danmark  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#6 Historien om en moder  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#5 Den danske torturbøddel  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

Bonushistorie til Bag om København #5  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#4 Balladen om Frederikke Vilhelmine Møller  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#3 Man udstiller da mennesker  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#2 Da Istedgade overgav sig  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

#1 København i koleraens tid  En gang om måneden sender vi lytterne ud på en spændende, pudsig, interessant eller oprivende tur ud i det gamle København – denne gang bevæger vi os dog også et smut ud i verdenen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose