Bögministeriet

Bögministeriet

Sweden

Sveriges bögigaste och mest bögiska podcast. Vi representerar inte dig!

Episodes

Den med sexrasism och Falcon Crest  

I veckans avsnitt pekar Mårten med hela handen och visar oss att sexrasismen på kontaktforum bör sluta bums! Robin öppnar svordomsburken och undrar - hur mycket svär du? Och vilka ord använder vi och varför? Johan slår på minnenas television och det skälver i oss alla när Mårten pratar om Lorenzo Lamas från Falcon Crest.

Det med transplanterade penisar och äktenskap  

I veckans nybögade avsnitt orerar Robin, Thomas och Mårten om transplanterade penisar, det mariga med att kasta sig ut ur garderoben i tid och otid och äktenskapets varande eller icke varande. Mycket nöje folks!

Det om att aldrig dö och Zachary Quinto  

I veckans avsnitt snackar Robin, Micke och Johan om att vi nog är den sista generationen som dör av ålder. Micke har såklart gjort research. Johan kör ett fenomenalt nyhetssvep om bland annat Zachary Quinto, IS och Cabaret. Robin läser ett lyssnarbrev där det tas upp hur olika bögar och flator porträtteras i media. Mycket nöje!

Det med Tourettes och vänner  

I veckan avsnitt pratar Robin, Thomas och Christopher om öppningar till heterosex, separationer och vikten av goda vänner. De spekulerar också i vilka skills de besitter...eller inte. Trevlig helg!

Den med provocerande longboards  

I veckans avsnitt av Bögministeriet penetrerar Robin, Johan och Mårten skamlöst skrytsamma statusuppdateringar, förundras över hur mycket en longboard kan provocera och tipsar och gurkor & bananer plus en himla massa annat smaskens.

Det med Robin S och Apollo  

Liveinspelning från Stockholm Pride 2015. Christopher, Robin och Micke träffar Apollo och Robin S och pratar 90-tal, party, kärlek och självklart musik.

Det med Tess Merkel och Farao Groth  

Andra livepodden från Stockholm Pride 2015. Micke, Robin och Johan träffar Tess Merkel från Alcazar och Farao Groth gör comeback och vi hinner avhandla allt från faghags till hockeykillar från Skellefteå.

Det där Detox Icunt kommer tillbaka  

Vår livepodd från Champagnetältet Pride Park! Robin, Christopher och Micke pratar pratar med Detox, känd från RuPauls Drag Race, om vad som hänt sen sist, om sex med fans, om att vara på turné och reder ut om cosplay kan vara drag.

Det med sex med straighta barndomsvänner, regler och förkortningar  

Detta är sista avsnittet för säsongen! Robin, Johan, Christopher, Mårten och Micke pratar om det där med att ligga med sin heterosexuella barndomsvän. Det diskuteras fördelar och nackdelar med att bunta ihop oss alla i bokstavskombinationer som LGBTTIQQ2SA. Och vi skrattar gott åt hur anala vi svenskar är med våra regler. Och glöm inte att komma och kolla på oss under Sthlm Pride. Vi sänder live från Champagnetältet i Pride Park med fantastiska gäster som Pam Ann och såklart flera RuPaul’s Drag Race-deltagare. Tack för den här säsongen. Vi kommer tillbaks igen i början av augusti! Puss/ Bögministeriet

Det med skräckfilm och dejtingtips  

I veckans Bögministeriet ger Robin, Johan och Micke er oumbärliga dejtingtips, t ex vem som ska betala om man går på restaurang eller varför du ska lägga upp lite fulbilder på dejtingsajter. Vi får också veta vad som är likheten mellan att kolla på porr och skräck. Micke däremot har börjat crossfit och vill ventilera sin rädsla kring sekteristiska grupper. Dela gärna avsnittet i sociala medier. Puss!

Det med hippies, Irland och Dominant-Robin  

Robin inleder avsnittet med att vara dominant när Thomas kommer lite sent. Killarna diskuterar "Hair", hippies och att ändra sig, den stundande omröstningen på Irland och avslöjar att Bögministeriet vunnit ett fantastiskt pris.

Den med kåtknappar, tråkbögar och landsorten Göteborg  

Robin, Johan och Christopher djupdyker ner i erogena zoner, spekulerar om Göteborgs gayliv förändrats till det bättre och funderar på om och hur hbtq:are blivit mer konservativa med åren.

Det med ensamrunk, bröllop och fuldagar  

Robin undrar om saker man gör hemma när ingen annan ser på. Micke, nyss hemkommen från bröllop i USA filosoferar kring hur hans bröllop skulle se ut och Mårten pratar om fuldagar och funderar på vad de egentligen beror på.

Det med dödsdildos och Bruce Jenner  

Mårten, Johan och Thomas pratar i veckans avsnitt om onani med döden som förtecken och att Thomas egentligen ville bli psykolog. Johan lär sig ordet könskorrigering av Mårten som sedan rundar av det hundraförsta avsnittet med brunögat

Det HUNDRADE avsnittet  

Robin, Mårten, Thomas och Christopher dricker bubbel och pratar om gamla ämnen i podden. Robin pratar porr, Mårten undrar vad som hände med hans röv, Christopher hoppas på att hans look kommer bli inne och Thomas planerar bögresor. Det går från ett samtal till fyllesnack på 1 timme. Tack alla lyssnare som följt oss genom dessa 100 avsnitt. Vi älskar er!

Den med att nobbas på nätet och att brinna i helvetet  

Robin, Johan och Thomas undrar varför bokstavstrogna pingstpastorer ser ut som schlagerbögar från 90-talet. De tar upp ett lyssnarbrev där det funderas kring varför bögar har så svårt att säga nej på nätet och hålla hövlig ton. Det snackas även om hashtagen #bögnorm och när Madonna hånglade upp en förvånad Drake på scen i veckan.

Den med ångest, terapi och ilska  

Robin, Micke och Christopher dyker ner i fylleångest, sexfester, terapi och spekulerar i om vi borde bli argare än vad vi blir. Det och en hel del snusk i veckans avsnitt.

Den med King-Kong-Peter och vårkänslor  

I veckans avsnitt gästas Robin och Mårten av Peter Sandqvist som driver de fabulösa klubbarna Candy och King Kong i Stockholm. De pratar om do's and don'ts på krogen, vårkänslor och prokrastinering. Missa inte! Och glad påsk!

Det med Walking Dead-sex, bögdialekter och lycka  

Robing funderar på hur det är med dialekter, finns det någon bögdialekt? Vilka ord använder vi som markerar att vi inte är straighta? Micke pratar om lycka och hur man egentligen vet om man är lycklig, och Thomas undrar varför bögar är fascinerade av zombies.

Den med dåliga beslut och Madonna-skvaller  

I veckans übertrevliga avsnitt delar Robin, Johan och Thomas med sig av alla de riktigt dåliga beslut de har tagit. Och de har sannerligen tagit en del! De frotterar även i allt Madonna-skvaller som har florerat på sistone och slutligen undrar Johan varför folk har så svårt att berätta om sina dåliga sidor. Glöm inte att sprida podden i sociala medier. Puss!

0:00/0:00
Video player is in betaClose