Bonuspodcasten

Bonuspodcasten

Norway

Tips og tanker rundt neste runde i Eliteserien Fantasy

Episodes

Bonuspodcasten Ep. 20 - Runde 20  

Overgangsvinduet har sørget for flere spennende spillere på inn til og internt i Eliteserien. I denne epsioden diskuterer vi Runde 20 av Eliteserien Fantasy. I tillegg snakker vi om hvor mange Rosenborgspillere man bør og kan ha. Lønner det seg å ha hele 5 spillere fra bartebyen? I tillegg får både Vålerenga og Tromsø kjeft, mens Sandefjord (laget, ikke byen) får en velfortjent unnskyldning. Lytt-lytt!

Episode 20 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy. 

Bonuspodcasten Ep. 19 - Runde 19  

Det er duket for runde 19 av Eliteserien Fantasy og episode 19 av Bonuspodcasten. I studio har to av nomadene tatt seg fri fra fellesferie og regnvær for å diskutere skuffelser og gleder i fantasyuniverset. I denne episoden vil vi diskutere om Bendtner virkelig har kommet igang. Er Trond David avhengig av en god Lord for å lykkes? Vil Zahid få ut potensialet mot Tromsø? Og vi ser på hvilke rimelige angripere det kan være verdt å holde øye med. 

Episode 19 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy. 

Bonuspodcasten Ep. 18 - Runde 18  

Det er sommerferiestemning i Bonuspodcastredaksjonen og kun to av gutta har funnet veien til studio. Vi prater litt om overganger som kan være spennende for Fantasy, reaksjoner fra forride runde og så ser vi selvsagt fram mot Runde 18. Må man ha Adegbenro? Er BBS uunnværlig? Hvilken Rosenborg-spiller er den safeste? Har Odd nok angrepsspillere til å stille lag neste runde? Dette og mye mer får du i denne episoden av Bonuspodcasten. 

Episode 18 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten SPESIAL - Fantasy Premier League  

Vi vender tilbake til moderskipet og tar for oss Fantasy PREMIER LEAGUE i en lang og god spesialepisode. Med oss har vi verdens mest ukjente FPL-kjendis og ekspert, Erling. Her tar vi for oss hvilke spillere man ikke kan overse når man velger seg en FPL-tropp. Er Sanchez uunnværlig? Er Agueros nye pris for god til å være sann? Er Alonso rett og slett blitt for dyr? Er Loftus-Cheek denne sesongens Capoue eller Joe Allen? Hvilke lag har historisk vært gode i sesongstarten og bør derfor ha innslag i din startoppstilling? I tillegg prater vi om FPL-nyvinninger og forventninger til de nyopprykkede lagene. Hør-hør!

Spesialepisode fra Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Fantasyfotball.

Bonuspodcasten Ep. 17 - Runde 17  

Før vi finner frem sandaler og after sun har guttene i Bonuspodcasten spilt inn ei litta episode om runde 17 i Eliteserien Fantasy. Her diskuterer vi om Remmer er et godt defensivt alterntiv? Er Melgalvis fast på straffer nå? Er det noen vits i å holde på Mos? Synker skipet hvis Viking selger Adegbenro? Og til slutt, Bendtner? Kos deg med den siste episoden av Bonuspodcasten (om Eliteserien) før sommerpausen.

Episode 17 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 16 - Runde 16  

OBS! Dårlig lyd de første 19 minuttene. 

Vi trekker bort fra sola og inn i hulen for å spille inn en ny episode av Bonuspodcasten, med fokus på Runde 16 i Eliteserien Fantasy. Denne gangen spør vi oss om det er noe offensivt å hente hos Rosenborg? Hvorfor Kassi er bedre enn Brochmann? Hvor viktig er egentlig Ramsland for Sogndal? Kan man klare seg uten Mendy? Og hvorfor er det viktig at Mjøndalen eller Bodø/Glimt rykker opp? Dette og altfor mye mer får du i denne episoden av Bonuspodcasten

Episode 16 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 15 - Runde 15  

Ny runde, nye muligheter. I denne episoden er tre av medlemmene tilstede og diskuterer blant annet billige spisser og ulike tog å hoppe på. Og du vil ikke tro hvilken kaptein et av medlemmene går for! En savnet programleder dukker også opp i løpet av podkasten for å diskutere Stabæk. Heng med!

Episode 15 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 14 - Runde 14  

Det blir høylytt når alle 4 gutta er samlet i studio. I denne ukens episode av Bonuspodcasten diskuterer vi om man faktisk MÅ ha 3 Rosenborgspillere? Hvem er det i så fall på tide å kvitte seg med? Scorer Ohi hjemme mot KBK? Klarer Odd sin fjerde 0-0 på rappen? Og hvorfor prates det om Etzaz Hussain? Last ned så får du høre dette og mye mer!

Episode 14 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 13 - Runde 13  

Landslaget har gjort sitt. Nå er det på tide at Eliteserien Fantasy får tilbake rampelyset sitt. I denne episoden av Bonuspodcasten diskuterer vi selvfølgelig Wangberg-gate og Erlandsens vanning av Nadderudtribunen. I tillegg snakker vi om Bendtner egentlig er bedre enn Vilhjálmsson? Om Knudtzon er ferdig? Hvor ofte Ohi treffer målet? Og om hvorfor du MÅ ha 3 Rosenborgspillere i de kommende rundene!? Mye mer er det selvsagt også!

Episode 13 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 12 - Runde 12  

Jaggu er vi ikke klare med tips og råd for Runde 12 av Eliteserien Fantasy. Denne gangen diskuteres det om Lillestrøm og Udoji egentlig er til å stole på. Klarer Godset å holde på den gode formen borte mot Rosenborg? Kommer Sarpsborg seg opp på hesten igjen? Og hvilken øyboer blir rundens joker?

Episode 12 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 11 - Runde 11  

Guttene er på plass for runde 11 av Eliteserien Fantasy. Denne gangen slaktes både bonuspoengsystemet og Gule Ruud. Vi spør oss om Aafk kan holde nullen igjen, om Benjamin Stokke kan putte flere, om Haugesund klarer å score selv denne runden og om det blir mer fyrverkeri av Rosenborg borte mot Vålerenga? Også nevner vi Simen Rafn bare fordi det er et gøyalt navn å si.

Episode 11 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

 

 

Bonuspodcasten Ep. 10 - Runde 10  

Vi har feiret både 16. og 17. mai, og nå er vi klare for Runde 10 av Eliteserien Fantasy. Er dette runden Bendtner gjør seg verdt sin pris? Kommer Rolantsson noen gang til å få defensive poeng? Er det over og ut for Adegbenro? Og hvorfor i alle dager prater gutta om Luc Martin Kassi? Dette og en hel del mer får du svar på i denne ukens Bonuspodcasten. 

 

Episode 10 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 9 - Runde 8 og 9  

Vi våkner fra Runde 7-dvalen og klinker til med en dobbeltepisode for Runde 8 og 9. Sistnevnte er til og med fotballens nasjonaldag, 16. mai. Vi spør oss om Lillestrøm noen gang kommer til å bli gode. Er Brochmann en “must have”? Hvorfor er Fredrik Hauge teoretisk matte? Er det på tide å droppe Ruud? Dette og mye mer får du hvis du laster ned denne ukens episode.

Episode 9 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 8 - Runde 7  

En av gutta er rett og slett så sliten av Eliteseriens uforutsigbarhet at han ble hjemme i dag. De tre andre diskuterer om Haugesund er til å stole på? Er det trygt å hente Sandefjordspillere? Hvorfor kommer Lehne Olsen til å levere poeng denne runden? Vi ser også på laget som leder Eliteserien Fantasy, som ikke har gjort et eneste bytte siden første runde. Sukk!!

Episode 8 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 7 - Runde 6  

Den sjette runden av Eliteserien Fantasy banker på døren. Denne episoden diskuterer guttene hvorvidt Ruud er verdt prislappen. Er det over og ut for Bendtner? Hvor lav er oddsen for at Ohi scorer hattrick hjemme mot Haugesund? Og hvilke spillere står i fare for å måtte sone karantene for gule kort? Birger Meling og Roar Stokke “stikker også innom”.

Episode 7 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 6 - Runde 5  

Ny runde - nye tips å gi. I denne episoden diskuterer guttene om Bendtner bør få bli på laget? Er Ohi en mann for alle anledninger eller er han kun god hjemme på Nadderud? Er det noe å hente fra Vålerenga? Hvem er “the main man” fra Sarpsborg? Dette, og mye mer, får du svar på i denne episoden av Bonuspodcasten.

Episode 6 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 5 - Runde 3 og 4  

Eliteserien har gjort oss en runde klokere. Kan vi stole på Shuaibu? Var Ohi bare et blaff? Har Sander Svendsen kommet for å bli? Dette, og mye mer, får du svar på i denne utvidede påskevarianten av Bonuspodcasten.  

Episode 4 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 4 - Runde 2  

Etter første runde av Eliteserien sitter vi igjen med like mange spørmål som svar. I Fantasy altså - resten har vi grep på. I denne episoden forsøker vi å skjønne hvorfor Liban Abdi fikk både rødt kort og bonuspoeng? Hvorfor kan Viking’s Ryerson bli en “must-have” på Eliteserien Fantasy? Er det noen Rosenborgspillere som ikke er i fare for å bli rotert ut? Dette, og mye mer, får du av Bonuspodcasten!

Episode 4 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 3 - Runde 1  

Fokuset for den flate fireren i Bonuspodcasten i denne epiosden er selvsagt første runde en Eliteserien Fantasy 2017. Hvilke spillere MÅ man ha, og hvilke “poenggarantister” kan man kanskje styre unna? Hvordan fungerer egentlig bonuspoengordningen? Kommer Bendtner til å få flest poeng på Fantasy eller på Downtown i Trondheim? Lytt å få svar!

Episode 3 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy.

Bonuspodcasten Ep. 2 - Sesongoppkjøring  

Episode 2 av Bonuspodcasten - selverklært som Eliteseriens første fantasypodcast. Bonuspodcasten gir deg tipsene og triksene du trenger for å spille Eliteserien Fantasy. I denne episoden tar vi for oss fantasypotensialet hos Eliteserieklubbene, lag for lag. Hvem blir årets spissfenomen i Atlectico Haugesund? Er Riku Riski litt for riski? Og hvorfor skal en av gutta ALDRI ha Samuel Adegbenro på sitt lag?

0:00/0:00
Video player is in betaClose