Cafè i Cigarro, the podcast

Cafè i Cigarro, the podcast

Spain

El resum de l'actualitat setmanal en 1 hora. Tot el que necessites saber per anar pel món amb el cap ben alt, sense vergonya, sobretot. Amb David Guerra, Amadeu Brugués i Àlex Santaló

Episodes

Cafè i Cigarro s06e31 (Season finale)  

Doncs aquí acaba la temporada. I com a Joc de Trons, matem algú. A qui? Ho haureu d'escoltar. Ens visita el Xavi Bundó, el locutor magazinero de cap de setmana que més ens agrada, i ve a jugar fort. De què parlem? Dels temes de sempre, no espereu que acabem la temporada sent originals.

Cafè i Cigarro s06e30  

Seguim repassant l'actualitat, fent ènfasi en els temas dels que no volem àrlar. Les Eleccions espanyoles, la matançça d'Orlando, la Roja... La rissa.

Cafè i Cigarro s06e29  

repassem l'actualitat sense perlar de les morts de famosos d'aquesta setmana, ni de l'entrevista al Cárdenas, ni de l'actualitat ni de res. Un programa dels normals, vamos. I perdó per la qualitat de so dels primers minuts.

Cafè i Cigarro s06e28  

Tornem a repassar l'actualitat més roent de l'actualitat (?) El Banc expropiat, eleccions, final de Champions, coses, més coses...

Cafè i Cigarro s06e27  

Repassem l'actuBARÇAAAAA. DOBLEEEET!!! I la resta de coses que importen menys.

Cafè i Cigarro s06e26 (Òscar Andreu)  

Avui repassem l'actualitat, sobretot els temes dels que no volem parlar, amb la companyia d¡Òscar Andreu, que feia temps que no venia.

Cafè i Cigarro s06e25  

Analitzem l'actualitat que no ens ve de gust analitzar. No parlem de St. Jordi, ni de la copa menstrual, ni de Prince, ni de res que tingui a veure amb l'actualitat. O sí. Ho haureu d'escoltar.

Cafè i Cigarro s06e24  

Repassem l'actualitat, però no la que repassa tothom. Una mica més variat. Els plans de l'ANC pel proper 11 de setembre, un atracament curiós a Madrid, insults a Donald Trump, la prèvia de St. Jordi i la debacle del Barça.

Cafè i Cigarro s06e23  

Repassem l'actualitat sota la influència de les al·lèrgies primaverals. Parlem del Papa, dels papers de Panamà, del manifest Koiné, del Barça i del nostre llibre de Sant Jordi. Sí amics, Cafè i Cigarro treu llibre per St. Jordi!

Cafè i Cigarro s06e22  

Parlem dels Papers de Panamà, Colau vs. Azúa, Batman vs. Superman, Barça vs. Madrid i d'altres versus.

Cafè i Cigarro s06e21  

Analitzem l'actualitat fent una repassada als assumptes de l'Alcaldessa Colau, dels missatges de la casa reial, dels morts i de sèries. Quines poques ganes d'escriure una sinopsi, tu. Escolteu-lo i ja ens direu, ok? Va.

Cafè i Cigarro s06e20  

Tornem amb l'actualitat setmanal. El show de Rufián, Nancy Reagan, racisme a youtube, Springsteen i Netflix. Vamos, una mica de tot.

Cafè i Cigarro s06e19  

Tornem amb el resum de l'actualitat. Els problemes amb l'alcaldia de Girona, la neu, les Primàries als USA, el Langui; i un resum especial dels Oscars de Hollywood.

Cafè i Cigarro s06e18  

Analitzem la repercussió de la vaga de metro de Barcelona, i repassem l'orígen de les vages. Parlem de les novetats que ens porta el MWC, la mort d'Umberto Eco i l'actualitat futbolística de la setmana. També li seguim la pista a la nostra entrada a la Viquipèdia.

Cafè i Cigarro s06e17  

Especial Viquipèdia. Avui estrenem l'Objetivo Cafè i Cigarro amb l'especial viquipèdia amb la visita de l'Enric Pineda. Parlam de les notícies, com sempre, però estrenem de forma especial i en directe la nostra entrada a la xarxa de xarxes.

Cafè i Cigarro s06e16  

Tornem repassant l'actualitat, i ho fem centrant-nos en la manifestació en contra del pla hidrològic de l'Ebre, l'espectacle de titelles polèmic a Madrid, els Goya, Gipsy Kings i el resum de la setmana esportiva. Amb Super Bowl inclosa!

Cafè i Cigarro s06e15  

Avui parlem de les manipulacions de les declaracions d'Anna Gabriel, del terratremol a Andalusia i Melilla, dels Oscar i de l'actualitat en general. I us expliquem què és la neu.

Cafè i Cigarro s06e14  

Actualitat política però tampoc massa, que ens estem passant. Així que tornem a les banalitats i parlem molt del Blue monday i xorrades similars.

Cafè i Cigarro s06e13  

Ja tenim President de la Generalitat! I com que ha anat tot tan a corre-cuita, en fem un programa gairebé monogràfic. Però no patiu; també parlem dels Globus d'Or i de la Pilota d'ídem que li han donat a en Messi.

Cafè i Cigarro s06e12  

Repassem les novetats de la política catalana post festes de Nadal i ens trobem amb que venen eleccions. Més. Merda. Analitzem (lloem) Star Wars the Force Awaken i ens fem ressó de l'acomiadament de Benítez del Madrid. Entre moltes altres coses., es clar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose