Cafe Lanzarote

Cafe Lanzarote

Finland

Lauri Saarilehto ja henkilökuvia toisella tavalla fak.

Episodes

#30 Amin Asikainen  

Valmentajaksi ryhtynyt Amin Asikainen kertoo tajunneensa vasta parikymppisenä olevansa hyvä nyrkkeilijä. Hän kertoo myös mikä kärsityssä EM-tappiossa oli kaikkein pahinta ja minkälaisia kuvia tyrmäyksen yhteydessä voi silmissään nähdä.

#29 Janna  

Muusikko Janna Hurmerinta kertoo minkälainen filosofia hänellä on korukuvioiden kanssa ja kuinka hän on muuttunut laulajana parin viimeisen vuoden aikana. Jaksossa käy myös ilmi, ettei Janna eksy.

#28 Mikko Harju  

Muusikko Mikko Harjulla ei ole pakkomiellettä runnoa biisiä valmiiksi jos hänestä tuntuu, ettei se ei ole lähteäkseen. Lapsena Harjun kotona laulettiin koko ajan.

#27 Miika Nousiainen  

Kirjailija Miika Nousiainen kertoo pyrkivänsä kirjoittaessaan kahteen asiaan: olemaan koskettava ja olemaan hauska. Miika kertoo myös mistä menestyskirja Vadelmavenepakolainen sai alunperin kimmokkeensa.

#26 Pete Parkkonen  

Haaveiliko Pete Parkkonen Idolsiin ilmoittautuessaan tästä pisteestä, missä hän juuri nyt on, ja nostaako hän lavalla nyrkin ilmaan, jotta tunnelma nousisi. Pete Parkkonen puhuu jaksossa myös cooliudesta ja siitä, mitä on oppinut Robbie Williamsilta.

#25 Teri Niitti  

Stylisti Teri Niitti kertoo jaksossa ristimänimensä, ja että Remu Aaltonen on hänen mielestään yksi Suomen tyylikkäimmistä ihmisistä. Teri kertoo myös kokevansa, että yksi stylistin tärkeimmistä ominaisuuksista on kyllästyminen.

#24 Tuomo Prättälä  

Muusikko Tuomo Prättälä kertoo kivan kuuloisen huoneen ja inspiroivien soittimien lietsovan hänet vauhtiin. Jaksossa perhdytään siihen, kuinka musiikki Tuomossa syntyy.

#23 Irina Björklund  

Näyttelijä-muusikko Irina Björklund taustoittaa muuttoa Ranskaan ja kertoo mitä tekisi uransa kanssa, jos realismi ei olisi asettamassa rajoja.

#22 Krista Siegfrids  

Krista Siegfrids kertoo miltä kohu tuntuu, ja että lavalla seisominen tuntui Euroviisujen finaalissa pitkälti juuri siltä, miltä sen saattoi tv-kuvan perusteella kuvitellakin tuntuvan.

#21 Esko Roine  

Näyttelijä Esko Roine näkee, että tänä päivänä poliisisarja Reinikaisen olisi väistämättä käsiteltävä muun muassa sellaisia teemoja kuin perheväkivalta ja huumeet.

#20 Benjamin Peltonen  

Laulaja Benjamin Peltonen kertoo jaksossa kuinka hyvin kokee hahmottavansa sen kaiken, minkä keskellä hän parhaillaan elää.

#19 Henri Alén  

Sillä, minkälaisesta kupista kahvi tarjoillaan, on kokki Henri Alénille todella suuri merkitys.

Kesä Lanzarote ja 19 nimeä  

Cafe Lanzarote on kesän ajan Kesä Lanzarote. Rantatuolit on avattu. Halusin myös sanoa parista piirteestä, jotka liittyvät niihin vieraisiin, jotka Cafe Lanzarotessa kevätkauden aikana kävivät.

#18 Antti Tuisku  

Antti Tuisku saa työhön liittyvän rauhan jäsentelemällä, ja hänen henkinen hyvinvointinsa kulkee käsi kädessä kotona vietetyn ajan kanssa.

#17 Jesse Kaikuranta  

Jesse Kaikuranta kertoo kokisiko hän täyttäneensä elämäntehtävänsä, jos häneltä ei ilmestyisi enää ainuttakaan kappaletta.

#16 Jenni Pääskysaari  

Kirjailija, juontaja ja käsikirjoittaja Jenni Pääskysaari analysoi KissFM:n Aamutiimin menestystekijöitä, sekä kertoo missä kulkee raja, jolloin hänen kirjoittamansa kirja on täyttänyt tehtävänsä.

#15 Tarja Turunen  

"Mulla on kaikki valta ja voima ja kaikki", sanoo muusikko Tarja Turunen lavalle nousemiseen liittyvästä tunteesta, joka tekee hänestä eri ihmisen kuin siviilissä.

#14 Gerald Lee Jr.  

"Susijengin" avainpelaajiin kuuluva Gerald Lee Junior uskoo olevansa erilainen pelaaja, kun on saanut taas polvensa pelikuntoon.

#13 Anssi Kela  

Anssi Kela kertoo kuinka yksi korjattu sana hänen romaaninsa käsikirjoituksessa muutti häntä pysyvästi kirjoittajana. Jaksossa käydään myös läpi biisien evoluutiota sekä sanojen muistamisen vaikeutta.

#12 Anne Kukkohovi  

Yrittäjä, juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Koskenkorva-pullon etiketissä olevasta virheestä, Vaasan vankilan pihalta löytyneestä neliapilasta, sekä siitä, minne uskoo elämän hänet kuljettavan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose