Det 4. Rige

Det 4. Rige

Denmark

Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og så melder spørgsmålene sig; var det en teknisk fejl eller var det en forbrydelse? Er der nogen overlevende, eller er alle 250 passagerer virkelig omkommet?

Episodes

Det 4. Rige (8:8) 2016-10-24  

Rebekka er tilbage i Danmark. Situationen er den samme som før, ingen vil lytte til hende og hun sætter selv spørgsmålstegn ved hendes sindstilstand. Er hun er blevet skør? Men lige meget hvad, så skal sandheden frem. Med Marijana Jankovic, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Peter Gantzler, Peter Plaugborg og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis

Det 4. Rige (7:8) 2016-10-17  

David har slået Marcus ihjel, men han fortryder det ikke, han er soldat. Han fortsætter uden ham og holder sig hele tiden lige bag Rebekka og Christian, de er på vej til et sted i alperne i håb om at finde Heike Schäefer. Men ingen af dem er i sikkerhed og snart lyder der skud. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Vera Seemann og Patrick Baurichter. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (6:8) 2016-10-10  

Christian er blevet arresteret og endt i Landsberg fængsel. Det hele ser til start sort ud og dog, en fange vil gerne tale med ham, måske findes de svar han søger lige her? Rebekka sidder tilbage på hotellet og befinder sig i en psykose, hun er i stor fare, for lige udenfor døren står Marcus og David klar til at dræbe hende. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Ulle Bjørn Bengtsson og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (5:8) 2016-10-03  

Christian og Rebekka er kørt hele vejen til München i håbet om at finde ud, hvem der ringede til Birgittes inden flyet eksploderede. Men ingen vil snakke og de må derfor tage "kreative" metoder i brug, for at finde frem til sandheden. Men de er ikke alene, Marcus og David er lige bag ved dem og vil gøre alt for, at de ikke finder sandheden. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Joen Høyerslev og Ulle Bjørn Bengtsson. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (4:8) 2016-09-26  

Mens københavnerne prøver at finde tilbage til normal, prøver Christian og Rebekka sammen at finde frem til sandheden om flystyrtet, men de bliver overvåget. Christians journalist-ven Ulrik, som skulle hacke Birgittes mobil er død og mobilen er væk. Men Ulrik arbejdede ikke alene og de må til Tyskland for at finde flere svar. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Camilla Bendix, Finn Nielsen og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (3:8) 2016-09-19  

Intet er som det ser ud til. Den tjetjenske kvindelige passager, som havarikommissionen peger på som den skyldige, kan umuligt have udløst bomben. Det mener i hvert fald havarikommissær Rebekka, men hendes teorier bliver ikke hørt, hvorfor vil de ikke have at sandheden kommer frem? Rebekka finder frem til Christian, og sammen beslutter de sig for at finde svar på deres spørgsmål. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom og Jens Andersen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (2:8) 2016-09-12  

Hele Danmark er i sorg efter at et fly er eksploderet over Amager Fælled i København. Alle af de 250 passagerer er døde. Ombord var sport-journalistens Christians kæreste Birgitte, og Christian er i chok og forvirret. Birgitte skulle til New York, så hvorfor var hun ombord på et fly til München. Hvem var hun i virkeligheden? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Marie Askehave, Kasper Leisner og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (1:8) 2016-09-05  

Katastrofen sker. Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og snart melder spørgsmålene sig, er alle passagerer døde? Var det en teknisk fejl eller en forbrydelse? Særligt for Christian er der et spørgsmål, der trænger sig mere på end alle andre; hvorfor var hans kæreste Birgitte ombord på flyet, der havde kurs mod München? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Henning Valin, Amira Jensen, Oksana Ceresenko Achiam, Christine Gjerulf, Morten Holst, Nicolai Jandorf, Nina Marie Birch, Stine Schröder Jensen og Louise Friedberg. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

0:00/0:00
Video player is in betaClose