Du Får Vila Sen

Du Får Vila Sen

Sweden

En pod med samtal om träning med mer eller mindre kända svenskar. En passiv pod om ett aktivt liv.

Episodes

Avsnitt 56 Tanja Djelevic  

Äntligen ett fantastiskt trevligt samtal med tidigare Biggest Losercoachen och Kändis-PTn Tanja Djelevic. Vi pratar om hur viktigt det är att må bra inuti oavsett kroppshydda. Ett skojigt och allvarligt samtal mellan två skåningar. Kolla in http://www.tanjadjelevic.com/ Och @Loudfitness på Instagram Mycket Nöje

Avsnitt 55 Isabella von Weissenberg  

Äntligen .. Världens starkaste Bella. Att man kan vara så cool det är nästan olagligt. Mycket glad för att vi fick till ett samtal. Följ henne på Instagram @ivweissenberg Trevlig Lyssning.

Avsnitt 54 Robert Lygdbäck  

SHLs yngste fystränare. Den genomhärlige Robert Lygdbäck. Hör hur han tar hand om Växjös hockeyspelare och är jobbig med deras träning och mat... eller jobbig och jobbig.. han får jobbet gjort. Följ Växjö Lakers och se om han gör sitt jobb. Mycket Nöje!

Avsnitt 53 Jonas Björkman  
Missa inte Jonas Björkman. Finns inte så mycket att säga mer än att det var ett fantastiskt härligt avsnitt att få spela in. Han var verkligen genuint genomtrevlig. Följ honom på Instagram : @bjorkmantennis Kolla även in detta: http://www.zbfoundation.se/ Ett stort hjärta!

Hej.

Sen missa inte ert erbjudande på Sudiolurar

http://www.sudiosweden.com/se/horlurar

Rabattkod : dufarvilasen15

Den ger er 15% och det är det så j''la värt... KÖR.

Mycket nöje.
Avsnitt 52 Ove Rytter  

Mitt i stöket med norra europas största träningsmässa Fitnessfestivalen tog han sig tid. Den genomhärlige Ove Rytter. (foto: Per Bernal) Det blev en hel del prat om hur träningsverige ser ut och hur Oves egen träning ser ut. Pysselträning ...smaka på det.. Fitnessfestivalen hittar ni här www.fitnessfestivalen.se Vi ses väl där! (rösta på mig i Guldhjärtat) HA det bra!

Avsnitt 51 Daniel Beijner  

Äntligen. Ett super härligt och laidback avsnitt om träning med Daniel Beijner. Eller lite hetsigt blev det när vi pratade potatis... ha ha. Här hittar ni hans blogg: http://danielbeijner.isilife.se/ Och det är @danielbeijner på Instagram Mycket Nöje

Avsnitt 50 Nemo Hedén  

JUBILEUM 50 podden med den härlige härlige Nemo. Han är så älskvärd, Här hittar ni allt om honom: http://www.nemoheden.se/ Mycket nöje.

Avsnitt 49 Alexander Stocks  

DÅ var det dags för en Skådespelare/PT. Alexander Stocks som ni kanske känner igen som hubbot i serien Äkta Människor utbildad på Scenskolan och Eleikos PT-utbildning. Snart också aktuell med en Ny Pod tillsammans med en kollega. Passa på att kolla upp var han jobbar som PT och boka en timme med honom. Men nu säger jag Mycket Nöje.

Avsnitt 48 Petter  

Äntligen. Jag har jagat honom sen dag 1. http://www.petter.nu/ https://www.instagram.com/petteralexis/ Där har ni honom...och här är hans Böcker...släppta och kommande. http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Petter%20Alexis%20Askergren

Avsnitt 47 Alex Danielsson  

Äntligen. Inte mycket att säga om gästen egentligen mer än att han är helt underbar. Här är en länk till hans imperium http://tyngre.se/ Älskar er alla...

Avsnitt 46 Manne Forssberg  

Äntligen får Manne prata träning helt ohämmat. Skribent, föreläsare... med Bloggar, podd och Böcker.. kolla in honom här: http://manneforssberg.se/ Och leta upp Pappapodden. Och kolla instagram: https://www.instagram.com/manne_forssberg Och kolla HÄR!!! http://shirtpod.se/products/dfvs Mycket Nöje!!

Avsnitt 45 Lorena Sierra Gustavsson  

Ett Så intressant avsnitt med Lorena En helt fantastisk tjej. Ni hittar henne som @typisktlorena på Instagram Och hennes Artiklar på Tyngre.se Här: http://tyngre.se/author/Lorena%20Gustavsson Jag önskar er en fantastisk lyssning

Avsnitt 44 Gustav Thorsell  

Ett fantastiskt nytt avsnitt. Gustav Thorsell från Podden "Titta Dom Snackar" Länkar som utlovat FIlmpodden: https://itunes.apple.com/se/podcast/titta-dom-snackar/id493512919?mt=2 Spotifylistan: https://open.spotify.com/user/gudfargurra/playlist/1M2lpf50ytHaFJXRUHUC2X Tröjaffären: http://shirtpod.se/products/dfvs instagram.com/gurrathorsell Mycket Nöje!!!

Avsnitt 43 Jesper Parnevik  

Hej.

Först missa inte ert erbjudande på Sudiolurar

http://www.sudiosweden.com/se/horlurar

Rabattkod : dufarvilasen15

Den ger er 15% och det är det så j''la värt... KÖR.

Gästen:

Behöver väl ingen längre presentation... var under lång tid vår bäste golfspelare och vinner fortfarande. Den oefterhärmlige Jesper Parnevik

 

Vi pratar träning och golf och skador och barn och mycket annat.

 

Förlj honom på Twitter och Instagram @jesperparnevik   (på båda ställena.

 

Njut och lär er.

 

Ha det fint!

Avsnitt 42 Isam Khalil  

Hej

Idag pratar jag med Isam Khalil.

www.isamkhalil.com

 

@isam.khalil På Instagram. FÖLJ!

Han är en av Sveriges mest välmeriterade proffsboxare som under karriären valde att utbilda sig holistiskt för att kunna hjälpa andra mot en bättre hälsa. Isam är idag aktiv som tränare åt många välkända profiler, både elitidrottare och världsartister, för att nämna några Mårten Nylen, Joel Kinnaman, Mimmi Sanden, Rami Yacoub
Isam driver Starfights gym och även sitt egna företag .... där Isam jobbar med mental coaching, utbildning och Personlig träning.

tidigare proffsboxare, mental coach, PT, gymägare...KBT-TERAPEUT.äger ett behandlingshem. Jobbar med människor som lever i ett utanförskap och jobbar med vägleda in dom i samhället.

Boxningsrecord - 19 fighter endast 2 förluster.

 

Mycket Nöje

Avsnitt 41 Johan Viktor  

Hej.

Ett nytt avsnitt med den fantastiskt trevlige Johan Viktor. Ni hittar honom på Instagram som @Johanvik

 

Vi pratar om andra chanser och om att förändras och att ta livet som det kommer och att göra gott och att äta gott och rätt och att hitta ett lugn och att njuta av livet och att äta ägg.

 

Mycket Nöje.

Avsnitt 40 Madeleine Vall Beijner  

Hej.

Ett nytt avsnitt med den supercoola Madeleine Vall.  Figther / Model /Stunt Actor / Writer ... ja ni ser... En kvinna med många järn i elden.

Ni följer henne på Instagram @madeleinevallbeijner eller på hennes hemsida www.madeleinevall.com  där hittar ni också länkar till hennes blogg.

 

Det blir ett samtal om att figthas för att man vill vinna och att inte få figthas och att leta efter något nytt och att få ett oväntat samtal och att ha kul.

 

Mycket Nöje.

Avsnitt 39 Henrik Ryman  

Hej

Dags igen..Men den fantastiskt härlige Henrik Ryman från Locals i Sthlm

www.localsfood.se

Och kolla deras instagram @localsfood

 

Vi pratar inte supermycket träning men massor om mat och hur vi äter och vad vi äter och varför vi äter och lite om träning. Men vi pratar mycket.

 

Mycket Nöje

Avsnitt 38 Magnus Lygdbäck  

Hej.

Äntligen var det dags igen. Denna gång med den fantastiskt härlige PT-n Magnus Lygdbäck. JA hans klienter är väl inte vilka som helst och det är inte Magnus heller. Han är en genomhärlig kille.

Här hittar ni honom  www.magnusmethod.com

eller på instagram som @Magnusmethod

och han har en facebookgrupp som heter Magnus Method.

Jag kommer lägga lite länkar i Facebookgruppen Du Får Vila Sen (som jag tycker ni ska gilla) där han pratar mer om Tarzan-filmen och "superkroppen" än vad vi gör.

Vi pratar träning, balans, äta rätt men gott, tråkig träning och rolig träning och framför allt RÄTT träning...

 

Mycket Nöje

Avsnitt 37 Daniel J Larsson  

Hej.

En nyinspelning med den härlige Daniel J Larsson. Den skrivande PTn

Köp hans bok här http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Daniel%20J%20Larsson

Följ honom på Instagram @danieljlarsson

Och lyssna på Fitnesspodden

Och läs www.sporthalsa.se

Där hittar ni min blogg också..

 

Mycket nöje

0:00/0:00
Video player is in betaClose