Ella (Fitzgerald) Larsen

Ella (Fitzgerald) Larsen

Denmark

Frederik Korfix er på sporet af den verdensberømte jazzsangerinde, Ella Fitzgerald, og hendes påståede ægteskab med en nordmand tilbage i 1957.

Episodes

Ella (Fitzgerald) Larsen - Episode 03  

Ella og hendes impresario, Norman Granz, har været oppe at skændes. Brylluppet mellem Ella og hendes kæreste rykker tættere på og verdenspressen står parat som glubske ulve. Men bliver de nogensinde gift? Og hvad er det med den der mystiske mand i bilen?

Ella (Fitzgerald) Larsen - Episode 02  

Ella og hendes kæreste er forelsket. De planlægger bryllup, holder forceremoni og mødes ved romantiske rendezvouser rundt omkring i Europa. Men der er noget ved denne nye kæreste, som Ellas impresario, Norman Granz, ikke brøder sig om. Noget han bliver nødt til at fortælle Ella.

Ella (Fitzgerald) Larsen - Episode 01  

I sensommeren 1957 rapporterer nyhedsbureauet Reuters, at verdensstjernen Ella Fitzgerald i al hemmelighed er blevet gift med en norsk fyr tre år forinden. Men kan det virkelig passe og hvem er denne norske unge 'gutten', som tilsyneladende er gift med en af de største jazzsangerinder nogensinde? Frederik Korfix dykker ned i rygterne og tager hul på en af de mest bemærkelsesværdige kærlighedshistorier i jazzhistorien.

0:00/0:00
Video player is in betaClose