Episodes

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 41  

Jag behöver verkligen inte skriva någonting... En av Sveriges utan tvekan bästa predator jägare gästar min mikrofon. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 40  

Jaha mina kära fiske buddys... på vägen upp till Suncity Predator Show fick jag schansen att prata lite med denna herre. Vi snackar betebygge, Rugen och en mass annat kul om stor slämmiga grönisar. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 39  

Jaha mina vänner... denna efterlängtade herre är äntligen bakom en av mina mickar! Jag ger er inget mindre än livshistorien av en sjukt legendarisk svensk sportfiske-prowfajl. Mannen bakom mässfilmerna sedan 2011, myten bakom FKP-Gear snor heta abborre prylar. Och sist men inte minst så konserverar han även fina fina fiskar...  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 38  

Det är tvär-kaos påvägen hem från röst... 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 37  

Martin Stålhammar är en gäddfiskare... men framför allt, så har Martin doktorerat i catch and release!  Wtf, you say?! Me to... lyssna!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 36  

Jesper Och den legendariska fantomen, Johan Aka Bonnen Nilsson är ute och metar karp. I brist på annat tvingar dom att ljuga lite in i en mic, Då Jesper och bonnen är relativt fräsha till detta med karpmete och riktigt glada i att diskutera ämnet. 

Lilla malen.... som sagt Jesper De Large

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 35  

Jag och den underbara Henrik Karlen njuter av en middags konversation i Örebro, inför Mete & Predatormässan.  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 34  

Vad ska man behöva skriva om dessa två magiska fantomer? En av dom skrev fiskeartiklar i svenska magasin redan på 80-talet. Den andra fick sitt break när internet bloggandet tog fart. Mina vänner jag ger er inga mindre än... 

Håkan Fransson

Kalle Rosensköld

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 33 (Norge del 2)  

Vad ska man skriva? Allt förklaras ju verbalt om du klickar på play. Det här är andra delen av våran Nörge resa. Robbo Joel och moi äter en kvälls-fisk-suppe med Norges legendar, Kapten John Kofoed. 

Vill du åka och fiska med denna legend hittar du alla information på Rauma Jakt og Fiskesafaris facebook sida. 

 

En Fiskares bekännelser, Avsnitt 32  

Det här är ingen vanlig pod... Ohh my god! Det är ingen mindre än Luufar-Joel och Robbo. Dom två mest efterlängtade lirarna fing eeeeeever. Jag är ledsen för at det inte är någon intro eller några göttigheter i form av RENZ STEIN LURES som nu bestämt sig att supporta denna magiska mundiare vi idag kallar för EFB. Detta är på grund av att filen  av någon anledning vägrade att öppnas i mitt redigeringsprogramm #fuckacoustica. Så utan mer introduktion njut av den djupt, grunda diskussionen mellan tre idioter. Massa Kärlek och..... stay black!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 31  

I give you dirty fucks Sm-vinnarna Team Mouse!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 29  

Hinner inte skriva... Renzsteinlures och grejer! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 28  

 

Fan va busigt... dessa två fantomer pratar Afrika, Gädda och en massa annat fiske skit. Christian hittar ni på @christian.sportfishing och Michelle på @michellefishing (Orka skriva det ni ändå får höra...)

Massa kärlek! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 27  

Vad ska man säga om dessa två lirare som inte redan är sagt om kriget i Afghanistan?! Dom är svårslagna och hur du än försöker gräver dom fram succé i alla jävla vatten av någon anledning!

Mina vänner, jag ger er inga mindre än bröder från söder... Roy och Jacob!  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 26  

Team Abu är på besök. Vi snackar SM n shit=) 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 25  

Om dom här två tjejerna behöver jag inte säga allt för mycket. Förutom att dom är hårdare än många fiske-killar jag känner och dom har ett brinnande engagemang för fisket som påminner mig själv och Martin "Gigabaitör" Emmertz i unga dar! Ja, skitsamma. Dom berätta allt podden, iaf allt det vi behöver veta.  

Rebecka hittar du på Instagram @rebeckasvenssonn , Följ med henne på hennes äventyr. Om inte annat kika på alla meter gäddor hon lägger upp!

Fröken Lejon hittar du på @matildaleijon på Instagram och förmodligen vid ett hål någonstans i norr om isen ligger. 

 

Enjoy it, savages! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 24  

Booom you dirty anglers! 

Ja, vad ska jag säga om Sussi som inte redan är sagt om min egen mamma?! Hon är magisk, underbar och väldigt väldigt duktig på att fluga=) 

Mina kära vänner, jag ger er bloggerskan, Vision team-member och Antispinn representanten Sussi Symfoni! 

 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 23  

Mina kära vänner!

Jag ger er Pontus Wallin...  Nuff said, va!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 22  

Boom Shalak Lak, Booooom! Äntligen så fick jag på han. Efter många misslyckade försök möttes äntligen våra tidslinjer. Sen att kravet för att att vi skulle få ihop det var att jag skulle få diarré och tvingas stanna från jobbet en dag eller i i misstankar om magsjuka. Förresten, vilket mesigt jävla samhälle vi är... När jag sjukanmäler mig till jobbet får jag ett samtal från en sjuksköterska som förbjuder mig att gå till jobbet på 48h efter sista toalettbesöket. Varför? Jo! För jag kan visst smittas. Men om jag bara är lite dålig i magen? Ska min chef fortfarande behöva betala mig när jag sitter hemma och kliar mig i huvudet i två extra dagar då jag i själva fallet kunde vart jobbet och förtjänat mina pengar? Som sagt, vi börjar bli lite väl jävla mjuka i vår vardagliga existens. Miss förstå mig inte, det är asskönt... men ändå! 

Oj va det rann iväg på annat där helt plötsligt! Som ni ser, allt är precis som vanligt. 

Tillbaka till denna super herre som jag höll på att introducera. Han är mer eller mindre en miljö-aktivist med en av Sveriges grönaste, solcells-drivna fiskebåt. Han är mannen bakom fisheco.se, en populär Svensk nyhets-sajt. Han är även snillet bakom Fisheco+ LIVE där han åker ut och under ett antal timmar intervjuar fiskare i deras hemma-miljö, ute på sjön och med spöt i hand. Han är även legenden bakom Skandinaviens förmodligen första Sportfiske online-magasin, +Magazine FishEco där du kan följa sportfiskets utveckling i Sverige och övriga Norden.

Så utan mer knep och knåp... Mister Jan "Jan O" Ohlsson! 


0:00/0:00
Video player is in betaClose