En Fiskares Bekännelser - Rysken Fishing

En Fiskares Bekännelser - Rysken Fishing

Sweden

Tips trix and different tactics, a lot of comedy and laughter. Just a long interesting talks among swedish and international anglers.

Episodes

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 51  

OBS! Om du vill skippa bebis-ljudet i bakgrunden så spolafram till ca 45min in. Annars, enjoy the fuck out of this! 

Vad ska man säga om herren i fråga som inte redan är sagt om Jeremy Wade?! Han har fångat allt och lite till. Från gigantiska gäddor till Sveriges största karpar. Jag ger er ingen mindre än min förebild, Idol och mästare.... Henrik Stale!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 50  

Ohhhh shit... 50 avsnitt! 100 timmar fiske bullshit?! Tror ni vi kan göra 950 till? 

Jaja, skit i det nu. Här har ni en grabb som bestämde sig för att bli Karpmetare, och vilken framgång denna jävla grabb har haft. Jag ger er ingen mindre än Simon, das carpfen angler!  

Och min älskade vapendragare sen många år, Peppe Le Piu! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 49  

Christan Ottosson, Aka Ensamvargen är en specimen lirare ut i fingerspetsarna. Förutom ett läckert antal fina svenska specimen fiskar så har denna herre även förmågan att beskriva dessa fångster som väldigt få. Det förklarar iof snabbt varför hans blogg är en vila för en fiskares hjärta, speciellt oss metare.  

Inte nog med bloggandet så har han och Tommi startat Swedish Anglers, en community-sida dedikerad till just svenskt specimenfiske. 

Önskar jag kunde hitta en bild där han faktiskt tittar in i kameran...  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 48  

En ung.... men ack så tvätt äkta legend i sportfiske Sverige gör mig sällskap ihop med Lundberg duon.  Vi snackar lite skit kvällen innan vi ska kasta ner våra beten i det heliga Eriksberg.

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 47  

Jag ger er ingen mindre än... Borås kommuns egen lilla fiskvårdare. Janne från Podcasten Baqkom Flötet. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 46  
Team Westins Borre-kung, med spöt i konstant tunga gung!

Jag tänker faktiskt inte ens försöka beskriva den här herren, han är minst sagt en gud bland Svenska fiskare.  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 45  
(Sorry för ljudet dom första 10min, jag vet ifan vad som hände)

Där finns män här i världen som lever ett hårt liv... ett liv av överlevnad och progress. Ett liv som tvingar dig att arbeta hårt för allt du får. Patric lever det... varje dag hemma i Glenda, Alaska. 

En MMA - heavyweight som har sitt hjärta i Jakt och Fiske. medan han imellanåt släpper ut sina missade hugg i ansiktet på sina motståndare.

 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 44  

Ni har mailat sönder mig om den här fantomen... och jag har självklart styrt! 

Jag kan inte le på bilder... -Johan R. Säääkert, jag kommer hitta en där du är glad som fan. - Rysken

Han är den okrönte mästaren av ny fiskemedia på internet. Grundaren till ett av Europas största underhållnings-center för sportfiske, Kanal Gratis. Han är ansvarig för produktioner som Fly Vs Jerk och Perch Pro. Mina vänner jag talar om ingen mindre än Johan Ruhe!    

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 43  

Två på en dag... är det inte magiskt?!

Dom har gjort ett av Sveriges finaste handgjorda beten sedan 2012. Jag ger er inga mindre än Eastfield Lures.

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 42  

Ohhhh shit!

Baitlove startades av Klas Skoglund och Mattias J Fors i september 2015.

Idén kommer ursprungligen ifrån Klas Skoglund som under 2015 släppte in Matte på sina betes och betesbyggareidé som han snickrat på i huvudet en längre tid. 

En idé som fick Matte att gå igång på alla cylindrar. Från idé till Baitlove.com, en websida för alla oss som älskar gäddbeten, betesbyggare och framförallt då för det gäddliga fisket.

 

 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 41  

Jag behöver verkligen inte skriva någonting... En av Sveriges utan tvekan bästa predator jägare gästar min mikrofon. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 40  

Jaha mina kära fiske buddys... på vägen upp till Suncity Predator Show fick jag schansen att prata lite med denna herre. Vi snackar betebygge, Rugen och en mass annat kul om stor slämmiga grönisar. 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 39  

Jaha mina vänner... denna efterlängtade herre är äntligen bakom en av mina mickar! Jag ger er inget mindre än livshistorien av en sjukt legendarisk svensk sportfiske-prowfajl. Mannen bakom mässfilmerna sedan 2011, myten bakom FKP-Gear snor heta abborre prylar. Och sist men inte minst så konserverar han även fina fina fiskar...  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 38  

Det är tvär-kaos påvägen hem från röst... 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 37  

Martin Stålhammar är en gäddfiskare... men framför allt, så har Martin doktorerat i catch and release!  Wtf, you say?! Me to... lyssna!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 36  

Jesper Och den legendariska fantomen, Johan Aka Bonnen Nilsson är ute och metar karp. I brist på annat tvingar dom att ljuga lite in i en mic, Då Jesper och bonnen är relativt fräsha till detta med karpmete och riktigt glada i att diskutera ämnet. 

Lilla malen.... som sagt Jesper De Large

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 35  

Jag och den underbara Henrik Karlen njuter av en middags konversation i Örebro, inför Mete & Predatormässan.  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 34  

Vad ska man behöva skriva om dessa två magiska fantomer? En av dom skrev fiskeartiklar i svenska magasin redan på 80-talet. Den andra fick sitt break när internet bloggandet tog fart. Mina vänner jag ger er inga mindre än... 

Håkan Fransson

Kalle Rosensköld

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 33 (Norge del 2)  

Vad ska man skriva? Allt förklaras ju verbalt om du klickar på play. Det här är andra delen av våran Nörge resa. Robbo Joel och moi äter en kvälls-fisk-suppe med Norges legendar, Kapten John Kofoed. 

Vill du åka och fiska med denna legend hittar du alla information på Rauma Jakt og Fiskesafaris facebook sida. 

 

En Fiskares bekännelser, Avsnitt 32  

Det här är ingen vanlig pod... Ohh my god! Det är ingen mindre än Luufar-Joel och Robbo. Dom två mest efterlängtade lirarna fing eeeeeever. Jag är ledsen för at det inte är någon intro eller några göttigheter i form av RENZ STEIN LURES som nu bestämt sig att supporta denna magiska mundiare vi idag kallar för EFB. Detta är på grund av att filen  av någon anledning vägrade att öppnas i mitt redigeringsprogramm #fuckacoustica. Så utan mer introduktion njut av den djupt, grunda diskussionen mellan tre idioter. Massa Kärlek och..... stay black!

0:00/0:00
Video player is in betaClose