Episodes

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 37  

Martin Stålhammar är en gäddfiskare... men framför allt, så har Martin doktorerat i catch and release!  Wtf, you say?! Me to... lyssna!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 36  

Jesper Och den legendariska fantomen, Johan Aka Bonnen Nilsson är ute och metar karp. I brist på annat tvingar dom att ljuga lite in i en mic, Då Jesper och bonnen är relativt fräsha till detta med karpmete och riktigt glada i att diskutera ämnet. 

Lilla malen.... som sagt Jesper De Large

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 35  

Jag och den underbara Henrik Karlen njuter av en middags konversation i Örebro, inför Mete & Predatormässan.  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 34  

Vad ska man behöva skriva om dessa två magiska fantomer? En av dom skrev fiskeartiklar i svenska magasin redan på 80-talet. Den andra fick sitt break när internet bloggandet tog fart. Mina vänner jag ger er inga mindre än... 

Håkan Fransson

Kalle Rosensköld

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 33 (Norge del 2)  

Vad ska man skriva? Allt förklaras ju verbalt om du klickar på play. Det här är andra delen av våran Nörge resa. Robbo Joel och moi äter en kvälls-fisk-suppe med Norges legendar, Kapten John Kofoed. 

Vill du åka och fiska med denna legend hittar du alla information på Rauma Jakt og Fiskesafaris facebook sida. 

 

En Fiskares bekännelser, Avsnitt 32  

Det här är ingen vanlig pod... Ohh my god! Det är ingen mindre än Luufar-Joel och Robbo. Dom två mest efterlängtade lirarna fing eeeeeever. Jag är ledsen för at det inte är någon intro eller några göttigheter i form av RENZ STEIN LURES som nu bestämt sig att supporta denna magiska mundiare vi idag kallar för EFB. Detta är på grund av att filen  av någon anledning vägrade att öppnas i mitt redigeringsprogramm #fuckacoustica. Så utan mer introduktion njut av den djupt, grunda diskussionen mellan tre idioter. Massa Kärlek och..... stay black!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 31  

I give you dirty fucks Sm-vinnarna Team Mouse!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 29  

Hinner inte skriva... Renzsteinlures och grejer! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 28  

 

Fan va busigt... dessa två fantomer pratar Afrika, Gädda och en massa annat fiske skit. Christian hittar ni på @christian.sportfishing och Michelle på @michellefishing (Orka skriva det ni ändå får höra...)

Massa kärlek! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 27  

Vad ska man säga om dessa två lirare som inte redan är sagt om kriget i Afghanistan?! Dom är svårslagna och hur du än försöker gräver dom fram succé i alla jävla vatten av någon anledning!

Mina vänner, jag ger er inga mindre än bröder från söder... Roy och Jacob!  

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 26  

Team Abu är på besök. Vi snackar SM n shit=) 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 25  

Om dom här två tjejerna behöver jag inte säga allt för mycket. Förutom att dom är hårdare än många fiske-killar jag känner och dom har ett brinnande engagemang för fisket som påminner mig själv och Martin "Gigabaitör" Emmertz i unga dar! Ja, skitsamma. Dom berätta allt podden, iaf allt det vi behöver veta.  

Rebecka hittar du på Instagram @rebeckasvenssonn , Följ med henne på hennes äventyr. Om inte annat kika på alla meter gäddor hon lägger upp!

Fröken Lejon hittar du på @matildaleijon på Instagram och förmodligen vid ett hål någonstans i norr om isen ligger. 

 

Enjoy it, savages! 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 24  

Booom you dirty anglers! 

Ja, vad ska jag säga om Sussi som inte redan är sagt om min egen mamma?! Hon är magisk, underbar och väldigt väldigt duktig på att fluga=) 

Mina kära vänner, jag ger er bloggerskan, Vision team-member och Antispinn representanten Sussi Symfoni! 

 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 23  

Mina kära vänner!

Jag ger er Pontus Wallin...  Nuff said, va!

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 22  

Boom Shalak Lak, Booooom! Äntligen så fick jag på han. Efter många misslyckade försök möttes äntligen våra tidslinjer. Sen att kravet för att att vi skulle få ihop det var att jag skulle få diarré och tvingas stanna från jobbet en dag eller i i misstankar om magsjuka. Förresten, vilket mesigt jävla samhälle vi är... När jag sjukanmäler mig till jobbet får jag ett samtal från en sjuksköterska som förbjuder mig att gå till jobbet på 48h efter sista toalettbesöket. Varför? Jo! För jag kan visst smittas. Men om jag bara är lite dålig i magen? Ska min chef fortfarande behöva betala mig när jag sitter hemma och kliar mig i huvudet i två extra dagar då jag i själva fallet kunde vart jobbet och förtjänat mina pengar? Som sagt, vi börjar bli lite väl jävla mjuka i vår vardagliga existens. Miss förstå mig inte, det är asskönt... men ändå! 

Oj va det rann iväg på annat där helt plötsligt! Som ni ser, allt är precis som vanligt. 

Tillbaka till denna super herre som jag höll på att introducera. Han är mer eller mindre en miljö-aktivist med en av Sveriges grönaste, solcells-drivna fiskebåt. Han är mannen bakom fisheco.se, en populär Svensk nyhets-sajt. Han är även snillet bakom Fisheco+ LIVE där han åker ut och under ett antal timmar intervjuar fiskare i deras hemma-miljö, ute på sjön och med spöt i hand. Han är även legenden bakom Skandinaviens förmodligen första Sportfiske online-magasin, +Magazine FishEco där du kan följa sportfiskets utveckling i Sverige och övriga Norden.

Så utan mer knep och knåp... Mister Jan "Jan O" Ohlsson! 


En Fiskares bekännelser, Avsnitt 21  

Ohhh min favorit hippie är på besök! Daniel "Kan Dass" Kangas som ändå var nere i småland och jobbade beslöt sig för att göra mig sällskap på tredagars gäädfiske i, ironiskt nog, öppet vatten mitt i januari. Klimatförändring? Kanske! Förmodligen! Med största sannolikhet... ja! Fisket i säg gick inte särskilt bra kan jag inte påstå, men en intressant pod blev det.

Vi snackar mer eller mindre bara tropiskt fiske . Fiskar som Geet "GT", Dogtooth Tuna, Snappers och Indisk "Killer catfish" Goonch. Mellan det att jag som vanligt flummar iväg på en massa annat, då ölen fick flöda så att säga, så diskuterar vi även fördelarna med att fiska hulling-löst vi GT, Afrika, Indien och en massa annan trams! 

Han är en Väldens medborgare som mer eller mindre har varit på alla kontinenter moder jord har att erbjuda. Hans kunskap och erfarenhetsfacit skulle få självaste Marco Polo att häpna och hans överlevnadsförmåga imponerar på tyngsta av indianer... Mina damer och herrar jag ger er, Daniel Kangas! 

   

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 20  

Tjugo episoder?! Det va inte alt för illa pinkat. Men innan jag lägger fram dom goda nyheterna så måste jag berätta dom tråkiga. Efter som jag har begränsad band-vid så kan jag bara ha tjugo avsnitt uppe åt gången. Om jag ska ha fler uppe kostar det lite mer kusingar va... det har vi tyvärr inte råd med. 

Men hur som.. denna brittiska fantom är en fiskemakare som heter duga. Han är mannen bakom Swedish Bait Mechanics  och True Custom Rods. Samtidigt hinner denna herre även jobba på legendariska Söder Sportfiske och underhålla en familj. Han är en livslång karpmetare med en nyfunnen kärlek för predator fiske. Mina damer och herrar, Gary Benney! 

För övrigt, han talar fin, fin Svenska. Vilket ni kommer höra is lutet av podden. Jag fattar inte varför vi inte tog podden helt på Swe?!

Enjoy it my dearest=) 

En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 19  

Ant Gloscoe Jr...

Stenhård Britt, vilket jävla lirare. Snackar om att han fiskar för rätt märke... A savage for Savagear!

Det finns väldigt många super karaktärer inom sportfisket i Europa. En av dessa är Ant Glascoe Jr, en "rock n rolla" från Manchester som började sitt fiske inom urban-angling i dom brittiska kanalerna redan som knådd och fiskar idag för Savage-Gear samtidigt som han är konsult för Lowrence och många andra. Han är även en välgörenhets entusiast inom ungdoms-fisket och en artikel författare i den brittiska och internationella kretsen. Det är med min största glädje och presenterar denna lirare av lirare för er mina kära fen-älskare. Enjoy it! 

Dont take this the wrong way... It just because I can=)
En Fiskares Bekännelser, Avsnitt 18  

Alltså vad ska jag säga om Stephan? Han har dansk dialekt, han är en jävel på affärer och han är en grym fiskare och entreprenör för sportfisket. Stephan har rest världen runt i jakt på dom häftigaste fiske-kickarna. Förutom detta så har han under sina år i Sverige lyckats bygga ett mini-imperium av fiskebutiker och fiskeresor. Stefan är helt enkelt en legend i gamet! Enjoy it!

Lilla 30-kilos spegeln...

0:00/0:00
Video player is in betaClose