En likeshoras bekännelser

En likeshoras bekännelser

Sweden

En podd med Alex och Clara

Episodes

0015 – Clara är svag  

Avsnitt 15 utgår på grund av sjukdom. Vi hörs igen i augusti!

0014 – Fruktsallad  

Alex fyller år i hemlighet vilket gör Clara jättearg och Clara äter mycket hellre frukt i fruktsallad än enskilt.

0013 – Tandfén – en feministisk ikon  

Alex tycker att alla på Malmö C luktar svett och Clara könar Tandfén.

0012 – Köpa folle på ICA  

Alex dricker bara alkohol ur originalförpackning och Clara levererar visdomsord som om de stod på engelska i en välkopierad bild på Instagram. Avsnitt tolv i en mening!

0011 – Starka människor  

Onsdag? Fredag? Lördag? Ingen vet. Podden som är mer oregelbunden än Claras kärleksliv och Alexs intresse för curling är i alla fall ute med avsnitt 11. I det pratar vi om disciplin och Annie Lööf. Och lite till. Mycket nöje!

0010 – Frågepodden!  

Frågepodden är här! Alex levererar ett bra svar på när du räknas som vuxen som Clara uppfyller till hälften. Clara tycker trio är den bästa konstellationen och Alex håller inte riktigt med. Precis när tiden började ta slut kom vi in på några bra frågor. Som det kan gå!

0009 – Skavlan  

Eldsjälar i Facebookgrupper och om att ligga sig in på SVT. Det och mycket mer handlar avsnitt 0009 om! Nästa avsnitt blir en frågepodd. Skicka in dina frågor till oss, typ via Facebooksidan.

0008 – Krig mot sommaren  

En podd om känslor och sånt därnt. Clara är arg och emotionellt sliten, Alex har tänkt en del på bensinmackar. Givetvis klippt av Marcus Thapper.

0007 – Handarbete  

Jajjemän, nu är det podd-fest! Vi pratar om kostrådgivare på kungens 70-årsfest, likheter mellan broderi och handsex, Stefan Löfvens midsommarfirande och konstiga titlar.

0006 – Två matematiker, en podd  

Alex Nilsson och Clara Kristiansen släpper fel avsnitt på fel dag, men det kan väl bli kul ändå? Klipp: Marcus Thapper

0004 – Litet och gulligt  

Dina favoriter är tillbaka! Vi fortsätter att prata om barn och gulliga saker, och svävar in på personligt varumärkesbyggande.

0003 – Casual  

Det var nog Alex tur att skriva beskrivning, och det gick sådär med det. Som vanligt är det Marcus Thapper som har klippt.

0002 – Jag vet vad hon heter  

Nu är vi här igen, längre och kanske något sämre. Vi sitter och pratar kungafamiljen och snusk i hela 53 minuter. Njut! Klippt av Marcus Thapper.

0001 – Styrkekram (pilotavsnitt)  

Okej, vi är sist i världen med att starta podd, men våra stora egon kräver det. Här kommer ett pilotavsnitt. Hoppas du gillar det. Klippt och skuret av Marcus Thapper.

0:00/0:00
Video player is in betaClose