Et Rikere Sinn

Et Rikere Sinn

Norway

Et Rikere Sinn er radioprogrammet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer. Gjennom finurlige spalter dyrkes fjas, aktualitet, samfunn og kunnskapsnivå, i den rekkefølgen.

Episodes

Et Rikere Sinn - S04E09 - Podcast 22.10.16  

I dagens sending sitter Matteo og David alene i studio, men stemningen er det ikke noe å si på! Vi får gjenhør med en flørtende kundebehandler, ringer til vår USA-korrespondent, og koser oss generelt gløgg i hjel!

Et Rikere Sinn Podcast S04E08  

I dagens sending guider Vegard, Asbjørn og Matteo publikum, på kyndig vis, gjennnom saker som Johaug (hehe), Bård Hoksrud, presskannehat og dyremishandling. Vi likte det, hva syns du? Tilbakemeldinger kan meldes på 932 12 786.

Et Rikere Sinn S04E07 Podcast  

I dagens sending har vi med oss Anker Albert for andre gang, som sammen med David og Matteo bak spakene driver frem en forrykende sending i rolig stemning. Med ymse hating, mye glede og en kanelbolle, ble det hele fantastisk. Vi høres!

Et Rikere Sinn - S04E06  

I dagens sending har vi besøk av Norges minst kjente revykonge, Erlend Karlseng. Sammen med Mats og Hans Olav bidrar de til en sending av den noe ustrukturerte, men meget joviale sorten!

Et Rikere Sinn - S04E05 - Podcast 24.09.16  

I dagens sending har vi fått en vikar som er veldig glad i å stoppe båter fra å flyte, vi har nemlig med oss Anker i studio (hehe)! Sammen med Matteo og David snakker han om anal love, halsbånd og dører. Det live broadcastes også på Facebook, så sjekk det ut på www.facebook.com/etrikeresinn

Et Rikere Sinn - S04E04 - Podcast 17.09.16  

Hans Olav, Matteo, Vegard og David snakker om maaaaange ting. Hør på!

Et Rikere Sinn - S04E03 - Podcast 10.09.16  

Etter en våt morgen står Matteo, Vegard og David i bokseren i studio og geleider deg gjennom Tinderløgn, rasisme og Kim! Det skrapes Flax-lodd i studio, mon tro om noen vant!

Et Rikere Sinn - S04E01 - Podcast 27.08.16 - VI ER TILBAKE!  

Som du kanskje skjønner av tittelen er vi endelig tilbake på lufta!!! Sesong 4 blir fullpakket av nye spalter, jingler og masse prat! I dag blir det nakne menn, dåsebuser og geitekokker med Matteo, Vegard og David! Hør på, ellers....

Et Rikere Sinn - S03:Avsluttning  

I et fullakustisk sett spiller Et Rikere Sinn inn semesterets siste sending mer for sin egen del enn for publikum. Med mye glede, latter og kos er det en avslutning før redaksjonen tar en semester pause på utveksling. Spørsmål og forespørseler kan rettes til leder@nhhs.no.

Er Rikere Sinn - Best of høsten 2015. God jul  

Etter et langt og godt semester er endelig best-of sendingen klar. Hele redaksjonen er klare for juleferie, og håper dere har kost dere like mye med sendingene våre dette semesteret som våre mødre har! Etter en listen pause er vi snart tilbake, tusen takk for at dere hører på oss!

Et Rikere Sinn - S03E16 - Podcast 08.12.15  

Mats, Vegard og David. Mange spalter, mye gøy. Leser egentlig noen det her?

Et Rikere Sinn - S03E15 - Podcast 01.12.15  

I dagens sending har vi et gjenhør med Hans Olav, tester DnB sin kundeservice og har en oppdatering om norsk ski-sport. Med god stemning og mye humor håper vi i studio at dere koser dere like mye som oss.

Et Rikere Sinn - S03E14 - Podcast 24.11.15  

Dagens sending gjestes av Marte, en kjær lytter med et hjerte for distriktsnorge. Med rasismediskusjon, besøk av Ravi og verdsettelse av perfekte sko tar Asbjørn, Marte og Matteo et avbrekk fra eksamenslesingen.

Et Rikere Sinn - S03E13 - Podcast 17.11.15  

Pøs-snø, matkasser og Sims-språk. Stikkord som frister? Hør Matteo og David med besøk av humorredaktør, Ingrid Grundnes vade gjennom disse og andre stikkord i Et Rikere Sinn!

Et Rikere Sinn - S03E12 - Podcast 10.11.15  

I sesongens 12. episode drar Matteo lytteren på uerfarent vis gjennom en nydelig sending med mye prat og lite musikk. Med nakenhet rundt Sognsvann, deformerte barn og Per Sandberg i en Rikere Fest kan dette bare gå en vei... Du er heldig som slipper musikken. XoXo Matteo

Et Rikere Sinn - S03E11 - Podcast 03.11.15  

I sesongens ølløvte sending tar Mats, Asbjørn og David de store massene gjennom julebrushat, justin-love, mannssjåvinisme og trololo! Dette vil du ikke gå glipp av!

Et Rikere Sinn - S03E10 - Podcast 27.10.15  

Sesongens tiende episode feires med discokule og en fantastisk gjest, Fridtjov Lea(mus), som sammen med Matteo og David tilbringer denne tirsdagen i Studio 1! Spalter gjenoppstår, bibler skal skrives og verdensrom skal besøkes. Hør på hvis du vil! Eller hvis noen tvinger deg.

Et Rikere Sinn - S03E09 - Podcast 13.10.15  

I dagens sending styrer Matteo spakene, med Asbjørn og Vegard i studio. På tredje forsøk blir det sending ut av det hele, og på sedvanlig vis drar digresjoner oss langt utenfor alt og alle. Taperen av språkrådet får gleden av å bade i Vågen - hør på sendingen for å finne ut hvem! Vi koste oss, håper du gjorde det også! Tilbakemeldinger kan rettes til 41 22 82 57.

Et Rikere Sinn - S03E08 - Podcast 06.10.15  

KRISTOFFER ER TILBAKE!! Sesongens første sending med vår gode, gamle venn, Kristoffer er endelig et faktum! Arbeidslivet har latt han komme en tur til Bergen, og hva er vel da bedre enn å bruke dagen sin her på å spille inn radio sammen med Vegard og David? Den reunierte trioen leker seg gjennom de faste spaltene, og det er generelt meeeget god stemning denne overskyede morgenen!

0:00/0:00
Video player is in betaClose