Et Rikere Sinn

Et Rikere Sinn

Norway

Et Rikere Sinn er radioprogrammet som gir deg svar på spørsmål du ikke visste at du hadde. Hver uke har vi med oss et knippe av verdens mest intelligente og interessante mennesker i studio, som garanterer kreative løsninger på komplekse problemer. Gjennom finurlige spalter dyrkes fjas, aktualitet, samfunn og kunnskapsnivå, i den rekkefølgen.

Episodes

Et Rikere Sinn - S04E14 - Podcast 26.11.16  

Star Wars-Carlsen, kamelpenis og hat mot nord. Vegard, Ramm og David.

Et Rikere Sinn - S04E13 - Podcast 19.11.16  

I dagens sending er Oddvar ny i studio, og sammen med Anker og Matteo fremføres ymse ufinheter, pakket inn som humor og glede. Goebbels og Mummi kommer innom på fest, mens Apple får pryl for nytt bok-konsept. Vi koste oss, send din tilbakemelding på iTunes eller Facebook.

Et Rikere Sinn - S04E12 - Podcast 12.11.16  

I dagens sending blir det både ris og ros, oljebryting og Harambe, så hvis jeg var deg ville jeg hørt på så hardt! Anker, David og Ivar (hvem faen er det?!) geleider deg gjennom det hele!

Et Rikere Sinn - Podcast S04E11 - 05.11.16  

I dagens sending skjer mye sjukt, med Aleksander Ramm tilbake som gjest. Fritzel er med på kjellerfest, kald kaffe diskuteres og Jeron har filmet hele sendingen. Vi snakkes kjære lyttere!

Et Rikere Sinn - S04E10 - Podcast 29.10.16  

Mats, Vegard og David samler seg rundt miksebordet og koser seg glugg i hjel i en liten time! Håper du gjør det også, hehe...

Et Rikere Sinn - S04E09 - Podcast 22.10.16  

I dagens sending sitter Matteo og David alene i studio, men stemningen er det ikke noe å si på! Vi får gjenhør med en flørtende kundebehandler, ringer til vår USA-korrespondent, og koser oss generelt gløgg i hjel!

Et Rikere Sinn Podcast S04E08  

I dagens sending guider Vegard, Asbjørn og Matteo publikum, på kyndig vis, gjennnom saker som Johaug (hehe), Bård Hoksrud, presskannehat og dyremishandling. Vi likte det, hva syns du? Tilbakemeldinger kan meldes på 932 12 786.

Et Rikere Sinn S04E07 Podcast  

I dagens sending har vi med oss Anker Albert for andre gang, som sammen med David og Matteo bak spakene driver frem en forrykende sending i rolig stemning. Med ymse hating, mye glede og en kanelbolle, ble det hele fantastisk. Vi høres!

Et Rikere Sinn - S04E06  

I dagens sending har vi besøk av Norges minst kjente revykonge, Erlend Karlseng. Sammen med Mats og Hans Olav bidrar de til en sending av den noe ustrukturerte, men meget joviale sorten!

Et Rikere Sinn - S04E05 - Podcast 24.09.16  

I dagens sending har vi fått en vikar som er veldig glad i å stoppe båter fra å flyte, vi har nemlig med oss Anker i studio (hehe)! Sammen med Matteo og David snakker han om anal love, halsbånd og dører. Det live broadcastes også på Facebook, så sjekk det ut på www.facebook.com/etrikeresinn

Et Rikere Sinn - S04E04 - Podcast 17.09.16  

Hans Olav, Matteo, Vegard og David snakker om maaaaange ting. Hør på!

Et Rikere Sinn - S04E03 - Podcast 10.09.16  

Etter en våt morgen står Matteo, Vegard og David i bokseren i studio og geleider deg gjennom Tinderløgn, rasisme og Kim! Det skrapes Flax-lodd i studio, mon tro om noen vant!

Et Rikere Sinn - S04E01 - Podcast 27.08.16 - VI ER TILBAKE!  

Som du kanskje skjønner av tittelen er vi endelig tilbake på lufta!!! Sesong 4 blir fullpakket av nye spalter, jingler og masse prat! I dag blir det nakne menn, dåsebuser og geitekokker med Matteo, Vegard og David! Hør på, ellers....

Et Rikere Sinn - S03:Avsluttning  

I et fullakustisk sett spiller Et Rikere Sinn inn semesterets siste sending mer for sin egen del enn for publikum. Med mye glede, latter og kos er det en avslutning før redaksjonen tar en semester pause på utveksling. Spørsmål og forespørseler kan rettes til leder@nhhs.no.

Er Rikere Sinn - Best of høsten 2015. God jul  

Etter et langt og godt semester er endelig best-of sendingen klar. Hele redaksjonen er klare for juleferie, og håper dere har kost dere like mye med sendingene våre dette semesteret som våre mødre har! Etter en listen pause er vi snart tilbake, tusen takk for at dere hører på oss!

Et Rikere Sinn - S03E16 - Podcast 08.12.15  

Mats, Vegard og David. Mange spalter, mye gøy. Leser egentlig noen det her?

Et Rikere Sinn - S03E15 - Podcast 01.12.15  

I dagens sending har vi et gjenhør med Hans Olav, tester DnB sin kundeservice og har en oppdatering om norsk ski-sport. Med god stemning og mye humor håper vi i studio at dere koser dere like mye som oss.

Et Rikere Sinn - S03E14 - Podcast 24.11.15  

Dagens sending gjestes av Marte, en kjær lytter med et hjerte for distriktsnorge. Med rasismediskusjon, besøk av Ravi og verdsettelse av perfekte sko tar Asbjørn, Marte og Matteo et avbrekk fra eksamenslesingen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose