Expressen Inifrån

Expressen Inifrån

Sweden

Det här är en podcast inifrån kvällstidningen Expressen. Intervjuer med våra profiler, analyser och fördjupande reportage. Expressen Podcasts (via iTunes och applikationer för podcasts). Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson. AB Kvällstidningen Expressen.

Episodes

Partiledardebatt på Rival  

Det här är podcast-versionen av Expressens tv-sända partiledardebatt på Rivals scen i Stockholm. Debatten leds av Niklas Svensson.

Teorierna om "spökplanet"  

Det här är en specialsändning i Primetime om det försvunna "spökplanet". Programledare är Oscar Julander.

Intervju med Niklas Svensson  

Krimreporter, nöjesreporter, eko-reporter, politiskt reporter... Niklas Svensson har gjort det mesta. Som ett av ansiktena utåt i Expressens TV-satsning "Prime time" är han en av tidningens absolut största profiler.

Intervju med Ulf Nilson  

Han är en av Expressens genom tiderna allra största profiler. Som världsreporter har han upplevt både ett och annat – här är Ulf Nilson.

Intervju med Magnus Alselind  

Han har varit Expressens korrespondent i New York & London. I dag är han 38 år & editionschef på samma tidning – och beskrivs som en av de främsta i branschen. Han gästar Expressen Inifrån för att prata kvällstidningsjournalistik, pressetik & löpmakeri.

Intervju med Cecilia Hagen  

Cecilia Hagen är författare, journalist och krönikör – en av Expressens främsta. 2006 vann hon Stora Journalistpriset och hon har gjort tradition av att stupa i finalen av SVT:s "På spåret".

Intervju med Britta Svensson  

Britta Svensson är en profilerad nyhetskrönikör och kolumnist på Expressen – med rätt att tycka. Hon har skrivit om allt ifrån konståkning till hedersmord, och hon tog emot Mentors Stora Journaliststipendium av drottnings Silvia.

Intervju med Ingvar Hedlund  

Ingvar Hedlund är en av Expressens främsta profiler. Nyligen gick han i pension – och nu har han nya spännande uppdrag framför sig.

0:00/0:00
Video player is in betaClose