Feberpodden

Feberpodden

Sweden

Feberredaktionen med Roger Åberg i spetsen pratar om aktuell teknik, intressanta tjänster och om livet.

Episodes

Spelfeber 54  

I det femtiofjärde avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André lite om The Elder Scrolls: Legends och det man råkade missa att prata om under förra avsnittet. De diskuterar även vilka spel som varit bäst i år och vilka spel de ser mest fram emot under 2017. Veckans sidonotis är att Bushido Blade tydligen var en speltitel som var svår att komma ihåg denna vecka. Tydligen var det också svårt att komma ihåg att Wolfenstein: The New Colossus är ett spel att se fram emot i år.

Spelfeber 53  

I det femtiotredje avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André om lite av det som hände på årets E3-mässa.

Spelfeber 52  

I det femtioandra avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André lite kort om Vanquish, DiRT 4 samt WipEout Omega Collection för att sedan spekulera lite vad som kommer hända på årets E3-mässa.

Spelfeber 51  

I det femtioförsta avsnittet av Spelfeber pratar Frode och Emmy lite om vad Emmy har spelet den senaste månaden, Tekken 7 och om Nintendos onlinetjänst kan vara något att ha.

Spelfeber 50  

I det femtionde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och en förkyld André lite om Destiny 2, Injustice 2 och Rime.

Spelfeber 49  

I det fyrtionionde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om LocoRoco Remastered för PlayStation 4, Prey och Farpoint VR. Då vi inte lyckades spela in på vår normala tid är ljudkvalitén lite sämre än vanligt samt så vi ber om ursäkt i förskott för det.

Spelfeber 48  

I det fyrtioåttonde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om Darksiders III, Raving Rabbids samt Frodes försök att spela ett MOBA-spel.

Spelfeber 47  

I det fyrtiosjunde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om Dragon Quest Heroes II, Rick and Morty Simulator: Virtual Rick-ality samt ett axplock av den gångna veckans nyheter.

Spelfeber 46  

I det fyrtiosjätte avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om Warhammer 40,000: Dawn of War III, Little Nightmares samt om det här med att Nintendo officiellt har lagt ner NES Classic Edition.

Spelfeber 45  

I det fyrtiofemte avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds, Drawn to Death och ett axplock av veckans nyheter.

Spelfeber 44  

I det fyrtiofjärde avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André lite om PaRappa The Rapper Remastered, Project Scorpio och John Wick i VR.

Spelfeber 43  

***Av någon anledningen fungerade ej filen, det ska den göra nu*** I det fyrtiotredje avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite mer om Mass Effect: Andromeda, Persona 5 samt ett axplock av den gångna veckans nyheter.

Spelfeber 42  

I det fyrtioandra avsnittet av Spelfeber pratar Frode och Emmy lite om Mass Effect: Andromeda, Switch samt ett axplock av den gångna veckans nyheter.

Spelfeber 41  

I det fyrtioförsta avsnittet av Spelfeber ifrågasätter Frode varför han fortsätter att spela Ghost Recon Wildlands, André gillar Horizon: Zero Dawn mer och mer samt så diskuteras ett axplock av den gångna veckans nyheter.

Spelfeber 40  

I det fyrtionde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om Nier: Automata, Ghost Recon Wildlands samt lite mer om Horizon: Zero Dawn.

Spelfeber 39  

I det trettionionde avsnittet av Spelfeber har varken Frode eller André någon Switch så de pratar istället lite om Torment: Tides of Numenera, Xbox Game Pass samt lite vad André ska hitta på med sin nya HTC Vive. Vi misslyckas även med att besvara frågan om man ska spela Destiny eller Overwatch.

Spelfeber 38  

I det trettioåttonde avsnittet av Spelfeber pratar Frode och André lite om Mass Effect: Andromeda, Horizon: Zero Dawn samt vad PewDiePie har hittat på.

Spelfeber 37  

I det trettiosjunde avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André lite mer om Nioh, Wildlands-betan samt Switch-intryck.

Spelfeber 36.5  

I det trettiosjätte avsnittet av Spelfeber pratar Frode Wikesjö och André Stray lite om Nioh, For Honor-betan samt ett axplock av veckans nyheter. På grund av strul förra veckan råkade Spelfeber 35 laddas upp istället. Nu ska det dock vara rätt.

Spelfeber 35  

I det trettiofjärde avsnittet av Spelfeber pratar Frode Wikesjö och André Stray lite om Resident Evil 7, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue samt ett axplock av veckans nyheter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose