Filmsnack

Filmsnack

Sweden

Powered By Bstreet

Episodes

#8: Uppesittarpodd 2k15  

Filmsnacks alldeles egna uppesittarpodd. Våra filmsnackare tar er igenom en fullspäckad julmys-timme med filmsnack och annat relevant snack som hör julen till. Podcasten spelas in och produceras av Bstreet. Mycket nöje!

Filmsnack 0

#7: Star Wars Special  

I denna veckas avsnitt ligger fokuset på dagens stora händelse då den sjunde Star Wars filmen släpps. Förutom det grottar filmsnackarna ner sig i både Don Bluth och Crowdfunding. Tack till Bstreet som spelar in och producerar podcasten. Mycket nöje!

Filmsnack 0

#6: En Julsaga  

I detta avsnitt har våra filmsnackare satt sig ner och kollat på julfilmer. Det bjuds på djupa analyser om julkalendrar, En julsaga, vampyrer(?!) och Christoffer tipsar om hans bästa julfilm. Det bjuds även på en eller flera tidiga julklappar till er lyssnare. Missa inte heller att vi i Filmsnack medverkar i Julradio.se nu på söndag […]

Filmsnack 0

#5: När Adam Sandler Tystnar  

I detta femte avsnitt av Filmsnack har våra filmsnackare efter många om och men kollat på Pixels. Det blir snack om Adam Sandler men även När Lammen Tystnar, kung Fury och mycket, mycket mer. Tack till Bstreet som spelade in och producerade podcasten.

Filmsnack 0

#4: Mad Max on Vacation  

I detta fjärde avsnitt av Filmsnack har våra filmsnackare sett tre stycken spännande filmer. Det utlovas allt från högoktanig action till en pinsamm familjesemester och ett tugnt stalkingdrama. Allt detta och lite till hör du i veckans avsnitt, mycket nöje! Tack till Bstreet som spelar in och producerar podcasten.

Filmsnack 0

3: Back To The Future & Halloween  

I det tredje avsnittet av Filmsnack så snackas det om den stora dagen som kommer imorgon den 21 oktober 2015, dagen som Marty McFly åker till i Tillbaka Till Framtiden. Det bjuds även på panelens bästa skräckfilmstips inför den stundande Halloween. Mycket nöje! Tack till Bstreet som spelar in och producerar podcasten.

Filmsnack 0

2: The Jurassic Babadook på Rivieran  

I detta andra avsnitt av Filmsnack har våra filmsnackare kollat in tre stycken filmer lite extra. Det bjuds på analyser om läskiga skräckisar, dumma dinosaurier och finska mystroll på semester. Mycket nöje!  

Filmsnack 0

1: Sommarminnen  

Välkomna till det första avsnittet av podcasten Filmsnack med Sebastian Bourghardt, Christoffer Johansson och Linus Gustavsson. I detta första avsnitt presenterar vi oss för er lyssnare och pratar om sommarens stora filmhändelser. En och annan utsvävning kan lovas. Vi hoppas att ni skall uppskatta detta, mycket nöje! Stort tack till Bstreet, som spelar in och […]

Filmsnack 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose