Fodbold med Horup

Fodbold med Horup

Denmark

Podcast by Fodbold med Horup

Episodes

FMH 18 - 10 - 2016  

I AGF fortoner målsætningen om top 6 sig i det fjerne. I Silkeborg udnævner man en manager. Det er to af debatemnerne i ugens lidt længere udgave af Fodbold med Horup. Ugens gæster: Glen Riddersholm (AGF), Peter Sørensen (Silkeborg IF), Peter A. Sørensen (Midtjyllands Avis) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 11 - 10 - 2016  

Der er fuld fokus på landsholdet i disse dage. Men hvorfor er der så få østjyder i den rød-hvide dragt? Og er vores klubber dygtige nok til at producere topspillere? Det debatterer panelet i ugens udgave af Fodbold med Horup. Gæster: Allan K. Jepsen (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 04 - 10 - 2016  

Det går rigtig godt – mange vil sige overraskende godt for Horsens og Silkeborg. Men hvor længe kan det blive ved? Vi spørger de to cheftrænere i ugens udgave af Fodbold med Horup. Ugens panel er: Peter Sørensen (Silkeborg IF), Bo Henriksen (AC Horsens), Peter A. Sørensen (Midtjyllands Avis) og Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad)

FMH 27 - 09 - 2016  

Uge efter uge bliver trænere og spillere bedømt af journalister og eksperter. Men er denne karaktergivning overhovedet seriøs? Det er debatten i ugens udgave af Fodbold med Horup. Ugens panel er Glen Riddersholm (AGF), Ólafur Kristjánsson (Randers FC), Troels Henriksen (Jyllands-Posten) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 20 - 09 - 2016  

Fodboldfans i Randers og Aarhus har rigtig mange meninger om klubbernes sportschefer, træner og spillere. Men de har trods alt ikke magten til at fyre dem. Vi har besøg af to, der kan. Ugens gæster er: Jacob Nielsen (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 13 - 09 - 2016  

En fantastisk østjysk Superligarunde! Tre sejre og én uafgjort. Denne uges udgave af Fodbold med Horup ser nærmere på succes'en og på det, der kan forbedres. Denne uges gæster: Emil Scheel (Silkeborg IF), Mathias Nielsen (AC Horsens), Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad) og Troels Bager Thøgersen (Tipsbladet).

FMH 06 - 09 - 2016  

Transfervinduet er lukket, og der er blevet handlet fodboldspillere for millioner af kroner. Men er det de rigtige køb og salg? Det diskuterer panelet i ugens udgave af Fodbold med Horup. Denne uges gæster: Ole Nielsen (Randers FC), Jens Andersson (AGF), Jan Schouby (Århus Stiftstidende) og Lars Abildgaard (Randers Amtsavis)

FMH 30-08-2016  

Randers FC er stabile, Horsens nærmest sensationelle. Og efter en tredjedel af grundspillet er de to østjyske klubber med i top seks. Det er temaet i ugens udgave af Fodbold med Horup. I panelet denne uge: Kasper Fisker (Randers FC), Niels Lodberg (AC Horsens) og Allan Pedersen (Ekstra Bladet)

FMH 23-08-2016  

AGF indkasserede sit største nederlag i Superligaens historie, Randers FC hygger sig i toppen, hvorfor og hvordan? - det svarer de to trænere på i denne udgave af Fodbold med Horup. I panelet sidder også Lars Abildgaard fra Randers Amtsavis og Jan Schouby fra Århus Stiftstidende.

Fodbold med Horup 16-08-2016  

Fodbold med Horup 16-08-2016 by Fodbold med Horup

0:00/0:00
Video player is in betaClose