Fodbold med Horup

Fodbold med Horup

Denmark

Podcast by Fodbold med Horup

Episodes

FMH 13 - 12 - 2016  

21 hårde kampe er spillet i Superligaen. Spillerne er gået på ferie. Men det er Fodbold med Horup ikke - programmet sætter nemlig efterårets østjyske drømmehold i samarbejde med fire fodboldeksperter i denne sæsonafslutning. Gæster: Troels Henriksen (Jyllands-Posten), Allan Pedersen (Ekstra Bladet), Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 06 - 12 - 2016  

Aarhus og Randers tager fodboldoverskrifterne. I Randers står de op mod FCK's arrogance, og i AGF siger de farvel til sportschefen før tid. Det hele bliver diskuteret med de to klubbers direktører i denne uges udgave af Fodbold med Horup. Gæster: Jacob Nielsen (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Allan Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 29 - 11 - 2016  

Randers ligger til medaljer, til at spille europæisk - og til måske at tjene millioner af kroner. Hvad er hemmeligheden? Få svaret i ugens udgave af Fodbold med Horup. Gæster: Ólafur Kristjánsson (Randers FC), Troels Henriksen (Jyllands-Posten) og Lars Abildgaard (Randers Amtsavis)

FMH 22 - 11 - 2016  

Hvorfor er AGF bookmakernes favorit mod AC Horsens? Har Jens Andersson fejlet? Og er 'Staff' færdig som målmand i AGF? Det er nogle af emnerne, som panelet når omkring i dagens udgave af Fodbold med Horup. Gæster: Steffen Rasmussen (AGF), Bo Henriksen (AC Horsens), Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 15 - 11 - 2016  

Landskampspause. Tid for Superliga-trænerne til refleksion. Tid til at pudse detaljerne af. Eller hvad? Hvad bruger de egentlig tiden til? Det spørgsmål bliver stillet i ugens udgave af Fodbold med Horup. Denne udgave er den første af en række forsøg hen over sæsonen, hvor vi helliger os én enkelt klub. Gæster: Glen Riddersholm (AGF) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 08 - 11 - 2016  

Er AGF endelig på vej ud af krisen, og er Randers FC på vej mod medaljer? Og hvorfor vælger man egentlig at spille back? Alt det og meget mere vender vi i dag i Fodbold med Horup. Ugens gæster: Alexander Juel Andersen (AGF), Erik Marxen (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH Special - Danny Olsen  

I et længere interview med Nick Horup fortæller AGF's midtbaneprofil Danny Olsen om sine skader, om sin kost og om, hvordan han som yngre spiller godt kunne håbe at hans konkurrent til startpladsen i FC Midtjylland spillede en dårlig kamp. Og så får vi svaret på, om københavneren har anghængertræk på sin bil.

FMH 01 - 11 - 2016  

Fodboldverdenen har et hav af talenter, men det er ganske få, der bliver stjerner. Denne uge har vi besøg af to fodboldspillere, der har potentialet til at gå hele vejen - men har de også viljen? Ugens gæster: Robert Skov (Silkeborg IF), Nicolai Poulsen (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Lars Abildgaard (Randers Amtsavis).

FMH Special - Interview med Peter Sørensen  

I et 28-minutters langt interview med Nick Horup, fortæller en ærlig Peter Sørensen om sit image og sine bløde sider, om de mindre sjove dele af det at stå i spidsen for et fodboldhold og om den danske filosof, Søren Kierkegaard.

FMH 25 - 10 - 2016  

Er det dumt, når AGF's bestyrelse går ud og siger, at klubben skal være i top 6 hver sæson? Og er det i orden, når direktøren i Randers FC skælder byens borgere ud, fordi de ikke kommer på stadion? Vi får svarene i ugens udgave i Fodbold med Horup. Gæster: Lars Fournais (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Troels Henriksen (Jyllands-Posten) og Troels Bager Tøgersen (Tipsbladet)

FMH 18 - 10 - 2016  

I AGF fortoner målsætningen om top 6 sig i det fjerne. I Silkeborg udnævner man en manager. Det er to af debatemnerne i ugens lidt længere udgave af Fodbold med Horup. Ugens gæster: Glen Riddersholm (AGF), Peter Sørensen (Silkeborg IF), Peter A. Sørensen (Midtjyllands Avis) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 11 - 10 - 2016  

Der er fuld fokus på landsholdet i disse dage. Men hvorfor er der så få østjyder i den rød-hvide dragt? Og er vores klubber dygtige nok til at producere topspillere? Det debatterer panelet i ugens udgave af Fodbold med Horup. Gæster: Allan K. Jepsen (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 04 - 10 - 2016  

Det går rigtig godt – mange vil sige overraskende godt for Horsens og Silkeborg. Men hvor længe kan det blive ved? Vi spørger de to cheftrænere i ugens udgave af Fodbold med Horup. Ugens panel er: Peter Sørensen (Silkeborg IF), Bo Henriksen (AC Horsens), Peter A. Sørensen (Midtjyllands Avis) og Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad)

FMH 27 - 09 - 2016  

Uge efter uge bliver trænere og spillere bedømt af journalister og eksperter. Men er denne karaktergivning overhovedet seriøs? Det er debatten i ugens udgave af Fodbold med Horup. Ugens panel er Glen Riddersholm (AGF), Ólafur Kristjánsson (Randers FC), Troels Henriksen (Jyllands-Posten) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 20 - 09 - 2016  

Fodboldfans i Randers og Aarhus har rigtig mange meninger om klubbernes sportschefer, træner og spillere. Men de har trods alt ikke magten til at fyre dem. Vi har besøg af to, der kan. Ugens gæster er: Jacob Nielsen (AGF), Michael Gravgaard (Randers FC), Allan Sand Pedersen (Ekstra Bladet) og Jan Schouby (Århus Stiftstidende)

FMH 13 - 09 - 2016  

En fantastisk østjysk Superligarunde! Tre sejre og én uafgjort. Denne uges udgave af Fodbold med Horup ser nærmere på succes'en og på det, der kan forbedres. Denne uges gæster: Emil Scheel (Silkeborg IF), Mathias Nielsen (AC Horsens), Tommy Poulsen (Horsens Folkeblad) og Troels Bager Thøgersen (Tipsbladet).

FMH 06 - 09 - 2016  

Transfervinduet er lukket, og der er blevet handlet fodboldspillere for millioner af kroner. Men er det de rigtige køb og salg? Det diskuterer panelet i ugens udgave af Fodbold med Horup. Denne uges gæster: Ole Nielsen (Randers FC), Jens Andersson (AGF), Jan Schouby (Århus Stiftstidende) og Lars Abildgaard (Randers Amtsavis)

FMH 30-08-2016  

Randers FC er stabile, Horsens nærmest sensationelle. Og efter en tredjedel af grundspillet er de to østjyske klubber med i top seks. Det er temaet i ugens udgave af Fodbold med Horup. I panelet denne uge: Kasper Fisker (Randers FC), Niels Lodberg (AC Horsens) og Allan Pedersen (Ekstra Bladet)

FMH 23-08-2016  

AGF indkasserede sit største nederlag i Superligaens historie, Randers FC hygger sig i toppen, hvorfor og hvordan? - det svarer de to trænere på i denne udgave af Fodbold med Horup. I panelet sidder også Lars Abildgaard fra Randers Amtsavis og Jan Schouby fra Århus Stiftstidende.

Fodbold med Horup 16-08-2016  

Fodbold med Horup 16-08-2016 by Fodbold med Horup

0:00/0:00
Video player is in betaClose