Foppall med Bernt Hulsker

Foppall med Bernt Hulsker

Norway

VGTVs Foppall-redaksjon med Bernt Hulsker som spiss tar for seg det siste i norsk og internasjonal fotball.

Episodes

Tom Nordlie, Messi-show og nedrykksdrama  

For å redde Foppall-podcasten har vi hentet inn frelseren Tom Nordlie for å dele sitt syn på norsk og internasjonal fotball mens Jon Martin er på ferie. Bernt Hulsker forteller om et nytt slag på Stiklestad og sist men ikke minst - det blir gode historier. Få det pøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

San Marino, nedrykksdrama og Liverpool-United  

Vi har endelig kommet oss over San Marino-sjokket og diskuterer hvordan den siste landslagsuka har vært. Bernt har gått verden rundt, Bob Bradley møter Arsenal i PL-debuten og mandag er det Liverpool-Manchester United. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Skjebnekamper, Chelsea-miss og tsjekkere i ovn-trøbbel  

Foppall-podcasten er tilbake og snakker om den neste ukas skjebnekamper mot Aserbajdsjan og San Marino der vi ber til høyere makter om 6 poeng. I tillegg heier vi på Bob Bradley som kommer til å ta Premier League med storm! Neida. Joda. Vi håper i alle fall det! Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Ronaldo-krangel, Norges skjebnekamper og Bernt på høstjakt  

Dine beste fotballvenner i hele verden er tilbake igjen! Denne uken kan du høre diskusjonen om Cristiano Ronaldos surmuling, landslagets viktige kvalik-kamper - og ikke minst hvordan du best ruster deg for høstjakta. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Rooney-slakt, kjendis-bonanza og norsk fotballs redning  

I denne Foppall-podcasten forteller vi deg hvorfor norsk fotball ikke lenger trenger å skamme seg, hvorfor Wayne Rooney bør finne fram spaden - og om hvor mye vi gleder oss til storkampen Lillestrøm-Sogndal. Faa det paa! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Ronaldo-krangel, Pogba-trøbbel og Champions League  

Jon Martin har vært på Manchester-derby, Bernt Hulsker skal til solkysten - og vi forteller deg hvem som vinner Champions League. Neida, men få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Manchester-derby, landslagstrøbbel og twitter-hjelp  

Foppall-podcasten er på beina igjen etter å ha fått ei tøff landslagsuka midt i trynet. Vi snakker om Norges tap mot Tyskland og England for U21-gutta - og ikke minst gir Bernt et nytt navn til ett av redaksjonsmedlemmene. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Rekdal, Norge-trøbbel og Deadline Day  

Foppall-podcasten er denne gangen ute i ny regi med Kjetil Rekdal som midtbaneanker, Bernt Hulsker som ving og Jamel Rake på tribunen. Vi snakker om snuoperasjonen i Vålerenga, Norges VM-kvalifiseringskamp mot Tyskland og ikke minst, Kjetil Rekdal julecup i 1988. Få det på! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne D. Antonsen.

Wenger-sverd, vikingskip og Solér  

Trioen er samlet igjen for første gang i høst, og diskuterer den siste ukens hendelser på et vanlig terningkast tre-nivå. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Klopp, Ødegaard og United-sang  

Truls Svendsen er gjest i denne ukens podcast - og vi må innrømme at dette sklir ut en gang eller tre. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

PL-tips, Pogba og trenersparking  

Fotballekspert Jesper Mathisen er gjest når Bernt og Jon Martin ser frem mot seriestarten i England og serverer et noe uvanlig tabelltips. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Bernt-bank, Rosenborg og Zlatan  

Bernt og Jon Martin har hjemme alene-fest i høstens første Foppall-podcast siden Jamel spiser og koser seg på sin tre måneder lange ferie. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Ronaldo-feber, Fellaini-sveis og EM-feber  

Guttene er samlet igjen og er klare for mesterskapet i Frankrike. Derfor blir du servert guiden til hvordan du kan få med deg samtlige kamper. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

EM-feber, straffemiss og Hulsker-jubileum  

Det er én uke igjen til fotballfesten i Frankrike starter og vi tar tempen på EM i Foppall-podcasten! Det vil i praksis si at Bernt vurderer Frankrike og England, men mer enn det trenger dere strengt tatt ikke når det er så fint vær ute. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne D. Antonsen.

Mourinho-kaos, Zlatan og Champions League-finale  

Foppall-podcasten er her igjen for å snakke om ukas store snakkis; José Mourinho. Hva får Manchester United om de henter ham? Svaret får du forsåvidt ikke av oss, men vi prøver i alle fall å diskutere det. Hør på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Liverpool-kollaps, Nord Koreas spiss-helt og NFF i photoshop-trøbbel  

En ny fotballuke er over og Foppall-podcasten er tilbake der Bernt serverer de herligste historier. Vi snakker om Liverpools kollaps mot Sevilla, de kommende landskampene OG vi finner ut hvem i podcast-trioen folket har mest tillit til. Hør på da, vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Utskjelling av engelske fotballfans, Ada Hegerberg og Hulsker-losjen  

Etter en lang ferie i de herligste strøk er Foppall-podcasten tilbake med en Bernt Hulsker i storform! Kjetil Siem forteller om den éne gangen Bernt fikk en korrekt straffe, Jon Martin har besøkt våre proffer i Frankrike - og vi diskuterer om Premier League kan være avgjort allerede til jul. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Bendtner, Leicester-eventyret og dommertrøbbel  

Podcast-venner! Bernt Nikolai er tilbake og han er i storform. Romsdals største sønn gir tips til utenlandsproffer som vil hjem på tidlig ferie, vi diskuterer Nicklas Bendtners fremtid - og vi har denne uken STORE problemer med fotballdommere. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Riise-bråk, Premier League-drama og Neymar-trøbbel  

Foppall-podcasten tar denne uken for seg thriller-avslutningen i Premier League og diskuterer om det var riktig å straffe John Arne Riise etter opptredenen forrige helg Neymar har det ikke greit om dagen mens Kjetil Rekdal har fått en liten pustepause fra all kritikken. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Van Gaal, Messi-trøbbel og Hulskers hemmelige sønn  

Foppall-podcasten suser videre og tar denne uken opp viktige temaer som: Hvordan spille skadet som Tippeliga-spiller uten at det merkes - for å rekke 40-årslag, Barcelonas Champions League-exit og ikke minst forsøker vi å komme til bunns i hvem har surfet på porno-sider i eller rundt Vålerenga. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose