Foppall med Bernt Hulsker

Foppall med Bernt Hulsker

Norway

VGTVs Foppall-redaksjon med Bernt Hulsker som spiss tar for seg det siste i norsk og internasjonal fotball.

Episodes

Zlatan, Barca-trøbbel og Bernts alpe-tips  

Foppall-podcasten er tilbake! Jon Martin mener PSG er bedre uten Zlatan og Bernt forteller om da han jublet litt for tidlig i en kamp mot Aalesund. Få det pøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Rekdal, Farmen og landslaget  

Kjetil Rekdal er kjendisgjest og da må vi snakke litt om Farmen og landslaget. Og Vålerenga. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Pogba-sveis, Lars Lagerbäck og rundlurt av NFF  

Foppall-podcasten er tilbake, nå med ny landslagssjef. Blir det bra? Det tror vi! Eller, vi tror det frem til første kvalik-kamp om ikke annet. Vi snakker også om den siste Premier League-runden og Paul Pogbas siste stunt. På det pøøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

«Nye Zlatan», Ronaldo-pris og Jarl Goli  

Foppall-podcasten er tilbake helt middels form og tar deg gjennom det siste dramaet fra «Farmen», de nye regelforslagene fra Marco van Basten - og ikke minst hvor mange kjendiser man rekker å møte på en tur til Tromsø. Få det på!! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Bernts Schmeichel-tips, City-krise og talenter i Tyskland  

I Foppall-podcasten denne uken får du blant annet vite hvordan du skal ta kontakt med tidligere fotballproffer om du ikke har erfaring på området. Du får også høre om problemene i Manchester City om dagen - og om norske spilleres invasjon av tysk 2. Bundesliga. Få det på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Solbakken, United-Liverpool og alle mann til VM  

Dine beste venner i Foppall-podcasten er tilbake for å snakke om Ståle Solbakkens Norge-nei, helgens thriller mellom Manchester United og Liverpool (nisselue på) og ikke minst utvidelsen i VM til 89 millioner lag. Få det på!

Premier League, Bob Bradley og elendige julegaver  

Foppall-podcasten er tilbake etter de herligste juleferie og diskuterer alt fra det hektiske juleprogrammet i Premier League til mulig ny landslagssjef. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Romjulspesial  

Bernt, Jamel og Jon Martin henter frem gammel moro i denne julekavalkaden. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Rekdal, cupskandale og Liverpool  

Kjetil Rekdal er på besøk når det trommes sammen til årets siste ordinære Foppall-podcast. God jul! Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

United i norsk duell, julecup og Ronaldos gullball  

Forrige ukes gjest Ole Selnæs fikk drømmen oppfylt og møter et lag fra Premier League i Europa Leagues 16-delsfinale. Vi hører om midtbanemannen har gått til innkjøp av nisselue for anledningen, i tillegg til at vi diskuterer Premier League-runden og Bernt forteller om Kjetil Rekdals julecup. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Ole Selnæs på besøk, Mads Hansens scoringsfeiring og norsk Totti  

Foppall-podcasten får storfint besøk mens Jon Martin er ute og reiser på det store kontinentet. Ole Selnæs har tatt turen innom podcast-studioet og sammen med Mads Hansen og vår egen Bernt Hulsker forteller han de herligste historier fra Frankrike og St. Etienne. Få det på! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Martin Ødegaard, Barcelona-Real Madrid og Bernt på omvisning  

Endelig er det jul! Og hva er vel bedre å starte høytiden med enn Foppall-podcasten med Bernt Hulsker. Denne uken er vi innom Martin Ødegaard, helgens El Clasico, superduell i Premier League - og Bernt forteller om da han var på omvisning på Old Trafford. Få det på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Bernts comeback-mareritt, Solbakkens dilemma og dommer-sladder  

Ny uke og ny Foppall-podcast! Dine beste venner er tilbake og gir deg halv-aktuelt stoff fra den siste ukens bevegelser i fotball-verden. I tillegg til at Bernt forteller hvor dramatisk det ble i hans fotball-comeback forrige uke. Få det pøøøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Norge-spesial med Høgmo-exit  

Foppall-podcasten samler seg for å diskutere Per-Mathias Høgmos avgang som landslagssjef. Vi prøver å finne ut hva som gikk galt og hvem som kan ta over. Hør på da vel!

Mads Hansens kvalik-drama, snøkaos og Norges skjebnekamper  

Mens Jon Martin Henriksen representerer Verdens Gang nede på det store kontinentet har vi hyret inn Mjøndalens Mads Hansen som reserve. Han snakker om gjørmebadet mot Jerv, brøytekanter i Trysil og Bernt hyller Donald Trump. Få det på!

Solbakken-magi, Norges skjebnekamper og City-hyllest  

Det nærmer seg landslagspause igjen og vi diskuterer Norges skjebnekamper neste fredag. Ståle Solbakken får noen go'ord fra Foppall-podcasten, det samme får Pep Guardiola OG Bård Borgersen. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Guardiola-krise, opprykkstårer og pinlig Moyes-intervju  

Ny uke - ny podcast og Jon Martin er tilbake med et slags smell. Vi diskuterer hvem av Manchester-lagene som sliter mest, vi hører på de herligste klipp fra dramatiske opprykkskamper og så har David Moyes gått på en ny smell. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Tom Nordlie, Messi-show og nedrykksdrama  

For å redde Foppall-podcasten har vi hentet inn frelseren Tom Nordlie for å dele sitt syn på norsk og internasjonal fotball mens Jon Martin er på ferie. Bernt Hulsker forteller om et nytt slag på Stiklestad og sist men ikke minst - det blir gode historier. Få det pøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

San Marino, nedrykksdrama og Liverpool-United  

Vi har endelig kommet oss over San Marino-sjokket og diskuterer hvordan den siste landslagsuka har vært. Bernt har gått verden rundt, Bob Bradley møter Arsenal i PL-debuten og mandag er det Liverpool-Manchester United. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Skjebnekamper, Chelsea-miss og tsjekkere i ovn-trøbbel  

Foppall-podcasten er tilbake og snakker om den neste ukas skjebnekamper mot Aserbajdsjan og San Marino der vi ber til høyere makter om 6 poeng. I tillegg heier vi på Bob Bradley som kommer til å ta Premier League med storm! Neida. Joda. Vi håper i alle fall det! Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

0:00/0:00
Video player is in betaClose