Foppall med Bernt Hulsker

Foppall med Bernt Hulsker

Norway

VGTVs Foppall-redaksjon med Bernt Hulsker som spiss tar for seg det siste i norsk og internasjonal fotball.

Episodes

Klopp-kritikk, VIF-fiasko og PSG-krangel  

Foppall-podcasten er tilbake for å snakke om det minst viktige den siste uka. Få det pøøøø! Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Bernt-bursdag, Enga og sparking  

Bernt og Jon Martin må klare seg alene siden Jamel er på innlandsreise. Det gikk middels. Kjør! Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Rooney-bråk, Norge-fiasko og valgnytt  

Vi diskuterer en grusom landslagsuke, og spør Wayne Rooney hvordan han har det. Hør på podcasten vår og få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Zlatan, Liverpool i CL og landslagsuttak  

Vi skryter av Liverpool, gruer oss til å møte Tyskland og Zlatan er tilbake. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Streikende PL-spillere, Bernt for Molde 2 og Barcelona-trøbbel  

Dine venner i Foppall-podcasten er tilbake for å diskutere spillerstreik i Premier League, Bernt sin flotte kamp mot Elverum for Molde 2 og Barcelonas trøbbel før seriestart. FÅ DET PÅ DA VEL! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Premier League-start, nisseluer og ødelagt badeferie  

Vi er tilbake fra ferie og feirer med å fortelle deg hvem som vinner Premier League, hvorfor Jon Martins badeferie gikk i vasken og vi ser frem mot helgens rivaloppgjør mellom Molde og Rosenborg. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Best of våren 2017  

Redaksjonen tar seg en totalt ufortjent ferie, men i mellomtiden kan du høre på noe av det vi har gjort så langt i 2017. Få det på!

Vise finger, elendige kamper og Bernts ferie-tips  

Vi nærmer oss sommerferie og Bernt har bestemt seg for å gi dere sine beste ferietips. Vi ser i tillegg frem mot EM i fotball for kvinner, og diskuterer om det var riktig av Espen Bugge Pettersen å vise finger til egne fans. Få det på!

Reka på besøk, Norge-Brasil og RBK-trøbbel  

Jon Martin har reist i bryllup så vi har hanka inn en erstatter, selveste storkveita Kjetil Rekdal. Vi feirer at det er 19 år siden han satte inn straffesparket mot Brasil - OG at det er 14 år siden Bernts drakt ble brent på St.Hans-bålet i Ålesund. Få det pooooooooo! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne Antonsen.

Sint Ronaldo, Nye Norge og United-stjerner på tur  

Foppall-podcasten er tilbake og har til dels kost seg med landslaget siste uka. Bernt er irritert fordi vi ikke klarte å vinne noen av kampene, men er glad for å se bedring i det norske landslaget. Ronaldo ønsker seg angivelig bort - men hvor mye skal han eventuelt koste? Alt dette - og mye, mye mer i Foppall-podcasten denne uka. FÅ DET Pææææææ! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Ramos-hat, Costa-SMS og Bernt på teambuilding  

I denne podcasten får du vite hvorfor du IKKE må vise at du har lyst å dra på teambuilding sammen med resten av lagkameratene. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Premier League-rykter, Lagerbäcks powerpoint og Bernt-parodi  

Foppall-podcasten er tilbake og diskuterer de heteste Premier League-ryktene, pluss litt Champions League-finale, powerpoint og du får høre fantastiske Kaper Foss´parodi på Bernt Hulsker. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Mourinho, Chelsea-suksess og glemsk dommer  

Foppall-podcasten er tilbake i sommersola og diskuterer alt fra Europa League via Champions League og norsk breddefotball. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Bernt-avsløring, Mathisen og Solskjær  

Jamel er borte, så Bernt og Jon Martin må klare seg på egenhånd denne uken - og Hulkegutt kommer med svært store nyheter. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Joshua King, Champions League og Twitter-mist  

Mads Hansen er vikar i Foppall-podcasten, mens Bernt er ute og tester neste års randonee-utstyr for K2 på hemmelig sted i Ural-fjellene. I mellomtiden snakker vi andre om prislappen på Joshua King, den forestående Champions League-finalen - og ikke minst om sjekking på Instagram. Få det pøøøøø! Med Mads Hansen, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

PL-innspurten, Ronaldo-dikt og Solbakken-dress  

Hvem ender på de fire øverste plassene i Premier League, hvorfor har Cristiano Ronaldo fått sitt eget dikt - og hvorfor var Ståle Solbakken på Gardermoen i joggedress? Svarene får du - delvis - her i Foppall-podcasten. Få det pø!!! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Flau Zlatan-markering, Rosenborg-buing og nisseulerekord  

Bernt vrir seg i stolen av lagkameratenes hyllest av Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo, vi diskuterer Nicklas Bendtner-kritikken fra gamle helter - og Bernt har ryddet i premieskuffen. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Ronaldo, veitrøbbel og PL-spenning  

Foppall-podcasten er tilbake med hyllest av Cristiano Ronaldo, breddefotball og Tottenham. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Ronaldo, veitrøbbel og PL-spenning  

Foppall-podcasten er tilbake med hyllest av Cristiano Ronaldo, breddefotball og Tottenham. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

Martin Ødegaard, Joshua King og Eliteserien  

Norsk fotball suser avgårde og vi diskuterer starten på Eliteserien. Vi har latt oss imponere av Joshua King og Martin Ødegaard har vært på twitter. Få det på/get it on! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose