Foppall med Bernt Hulsker

Foppall med Bernt Hulsker

Norway

VGTVs Foppall-redaksjon med Bernt Hulsker som spiss tar for seg det siste i norsk og internasjonal fotball.

Episodes

Martin Ødegaard, Barcelona-Real Madrid og Bernt på omvisning  

Endelig er det jul! Og hva er vel bedre å starte høytiden med enn Foppall-podcasten med Bernt Hulsker. Denne uken er vi innom Martin Ødegaard, helgens El Clasico, superduell i Premier League - og Bernt forteller om da han var på omvisning på Old Trafford. Få det på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Bernts comeback-mareritt, Solbakkens dilemma og dommer-sladder  

Ny uke og ny Foppall-podcast! Dine beste venner er tilbake og gir deg halv-aktuelt stoff fra den siste ukens bevegelser i fotball-verden. I tillegg til at Bernt forteller hvor dramatisk det ble i hans fotball-comeback forrige uke. Få det pøøøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Norge-spesial med Høgmo-exit  

Foppall-podcasten samler seg for å diskutere Per-Mathias Høgmos avgang som landslagssjef. Vi prøver å finne ut hva som gikk galt og hvem som kan ta over. Hør på da vel!

Mads Hansens kvalik-drama, snøkaos og Norges skjebnekamper  

Mens Jon Martin Henriksen representerer Verdens Gang nede på det store kontinentet har vi hyret inn Mjøndalens Mads Hansen som reserve. Han snakker om gjørmebadet mot Jerv, brøytekanter i Trysil og Bernt hyller Donald Trump. Få det på!

Solbakken-magi, Norges skjebnekamper og City-hyllest  

Det nærmer seg landslagspause igjen og vi diskuterer Norges skjebnekamper neste fredag. Ståle Solbakken får noen go'ord fra Foppall-podcasten, det samme får Pep Guardiola OG Bård Borgersen. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Guardiola-krise, opprykkstårer og pinlig Moyes-intervju  

Ny uke - ny podcast og Jon Martin er tilbake med et slags smell. Vi diskuterer hvem av Manchester-lagene som sliter mest, vi hører på de herligste klipp fra dramatiske opprykkskamper og så har David Moyes gått på en ny smell. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Tom Nordlie, Messi-show og nedrykksdrama  

For å redde Foppall-podcasten har vi hentet inn frelseren Tom Nordlie for å dele sitt syn på norsk og internasjonal fotball mens Jon Martin er på ferie. Bernt Hulsker forteller om et nytt slag på Stiklestad og sist men ikke minst - det blir gode historier. Få det pøøøøøøøø! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

San Marino, nedrykksdrama og Liverpool-United  

Vi har endelig kommet oss over San Marino-sjokket og diskuterer hvordan den siste landslagsuka har vært. Bernt har gått verden rundt, Bob Bradley møter Arsenal i PL-debuten og mandag er det Liverpool-Manchester United. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Skjebnekamper, Chelsea-miss og tsjekkere i ovn-trøbbel  

Foppall-podcasten er tilbake og snakker om den neste ukas skjebnekamper mot Aserbajdsjan og San Marino der vi ber til høyere makter om 6 poeng. I tillegg heier vi på Bob Bradley som kommer til å ta Premier League med storm! Neida. Joda. Vi håper i alle fall det! Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Ronaldo-krangel, Norges skjebnekamper og Bernt på høstjakt  

Dine beste fotballvenner i hele verden er tilbake igjen! Denne uken kan du høre diskusjonen om Cristiano Ronaldos surmuling, landslagets viktige kvalik-kamper - og ikke minst hvordan du best ruster deg for høstjakta. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Rooney-slakt, kjendis-bonanza og norsk fotballs redning  

I denne Foppall-podcasten forteller vi deg hvorfor norsk fotball ikke lenger trenger å skamme seg, hvorfor Wayne Rooney bør finne fram spaden - og om hvor mye vi gleder oss til storkampen Lillestrøm-Sogndal. Faa det paa! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Ronaldo-krangel, Pogba-trøbbel og Champions League  

Jon Martin har vært på Manchester-derby, Bernt Hulsker skal til solkysten - og vi forteller deg hvem som vinner Champions League. Neida, men få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Manchester-derby, landslagstrøbbel og twitter-hjelp  

Foppall-podcasten er på beina igjen etter å ha fått ei tøff landslagsuka midt i trynet. Vi snakker om Norges tap mot Tyskland og England for U21-gutta - og ikke minst gir Bernt et nytt navn til ett av redaksjonsmedlemmene. Få det på! Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Rekdal, Norge-trøbbel og Deadline Day  

Foppall-podcasten er denne gangen ute i ny regi med Kjetil Rekdal som midtbaneanker, Bernt Hulsker som ving og Jamel Rake på tribunen. Vi snakker om snuoperasjonen i Vålerenga, Norges VM-kvalifiseringskamp mot Tyskland og ikke minst, Kjetil Rekdal julecup i 1988. Få det på! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Wenger-sverd, vikingskip og Solér  

Trioen er samlet igjen for første gang i høst, og diskuterer den siste ukens hendelser på et vanlig terningkast tre-nivå. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

Klopp, Ødegaard og United-sang  

Truls Svendsen er gjest i denne ukens podcast - og vi må innrømme at dette sklir ut en gang eller tre. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

PL-tips, Pogba og trenersparking  

Fotballekspert Jesper Mathisen er gjest når Bernt og Jon Martin ser frem mot seriestarten i England og serverer et noe uvanlig tabelltips. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Bernt-bank, Rosenborg og Zlatan  

Bernt og Jon Martin har hjemme alene-fest i høstens første Foppall-podcast siden Jamel spiser og koser seg på sin tre måneder lange ferie. Med Bernt Hulsker og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

Ronaldo-feber, Fellaini-sveis og EM-feber  

Guttene er samlet igjen og er klare for mesterskapet i Frankrike. Derfor blir du servert guiden til hvordan du kan få med deg samtlige kamper. Med Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen. Produsert av Magne D. Antonsen.

EM-feber, straffemiss og Hulsker-jubileum  

Det er én uke igjen til fotballfesten i Frankrike starter og vi tar tempen på EM i Foppall-podcasten! Det vil i praksis si at Bernt vurderer Frankrike og England, men mer enn det trenger dere strengt tatt ikke når det er så fint vær ute. Hør på da vel! Med Bernt Hulsker og Jamel Rake. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose