Fotballuka

Fotballuka

Norway

Fotballuka er en podcast om fotball. Jim & Co tar tak i morsomme og interessante hendelser fra Premier League og resten av fotballverden.

Episodes

Episode #68 - Champions League Finalen og tungen til dommeren  

I dagens Fotballuka er det sesongavslutning, og på tide fortelle dere lyttere akkurat hvor høyt vi setter pris på dere:-). Så er det selvfølgelig mye fokus på Champions League-finalen, tungen til dommeren, Pepe, Ronaldo, Oblak, Griezmann, Bale, Ramos, Casemiro og alt det andre. Vipps oss hvem du tror blir sommerens dyreste overgang, som alltid til Kreftforeningen med navnet på spilleren:-).

Episode #67 - Real Madrid vs Atletico Madrid  

I dagens Fotballuka er det høyt fokus på Cup-finaler, både de som har vært og den helt store som er Champions League-finalen. Det blir en Frekkas som går helt galt og en konkurranse hvor du kan vinne koppen vår:-). Alt dette og veldig mye mer, i dagens Fotballuka.

Episode #66 - Årets lag og konkurranse  

I dagens Fotballuka så blir det fokus på det panelet mener er det beste laget i Premier League i årets sesong. Det blir mulig til å vinne en ekslusiv Fotballukakopp samt at Preben prøver å vinne Ukas konkurranse for en hver pris. Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka.

Episode #65 - Everton moser Martinez rett ut!  

I dagens Fotballuka - blir selvfølgelig et blikk mot kommende Premier League-runde, selv om kampene ikke bærer mange nerver. NB! Hvis du allerede har avabonnert så trenger du ikke gjøre det igjen, da skal episoden komme:-) Det blir en del prat om Everton og sparkingen av Martinez og fokus på europa og da spesielt La Liga. Fortell om dere sliter med å få episodene våre om dagen, så ordner vi det:-). Kos dere.

Episode #63 - Real Madrid vs Atletico Madrid  

NB! Dette blir siste episode på gammel server-så please husk å avabonnér og abonnér på nytt!!! I dagens Fotballuka, en rar måte å teste ut om mikrofonen til Galåsen er slått av. Det blir fokus på MADRID, er det fotballens hovedstad? Europadelen blir preget av La Liga og Champions League. Så blir det et blikk mot Premier League-runden som er i vente. Det hele avsluttes av konkurransen, kan Preben vinne? Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka!

Episode #62 - Fotballuka LIVE!  

HUSK Å AVABONNER OG ABONNER PÅ NYTT:-)! Fotballuka kjørte sin første videosending, og den ble vist LIVE på Facebook. Panelet prater om forrige runde i Premier League og kommende kamper i Champions League. Det blir en Frekkasdel hvor en av deltagerne leverer tidenes dårligste Frekkas ever. God fornøyelse:-).

Episode #61 - Champions League  

HUSK Å AVABONNER OG ABONNER PÅ NYTT IGJEN I DAG! For om 1 uke så går vi over til nye RSS og da hører du oss plutselig ikke lengre;-). Panelet i Fotballuka i dag skal selvfølgelig se nærmere på CL-uka og på PL-runden vi har i vente. Det blir konkurranse med et meget overraskende resultat:-). God Helg:-)

Episode #60 - Manchester City vs Real Madrid - Atletico Madrid vs Bayern Munchen  

NB! Husk å avabonner og abonner, lover det er siste gang dere trenger å gjøre det:-). I dagens Fotballuka ser deltakerne på forrige runde i Premier League og FA Cup kampene. Videre blir det fokus på kommende runde i Champions League, hvem går videre? Det blir selvfølgelig Ukas Frekkas.

Episode #59 - Vinnerne i La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1  

Panelet i dagens Fotballuka ser på hvem som vinner de største ligaene i Europa. Det blir fokus på de neste kampene i England. En konkurranse som går over stokk og stein. Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka.

Episode #58 - Champions League trekningen  

Deltakerne i Fotballuka ser på forrige runde i PL, er dette starten på at Leicester glipper eller et steg nærmere tittelen? Det blir masse deilig fokus på Champions League-trekningen, blir det helspansk finale? Digge og udigge Frekkaser. Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka.

Episode #57 - Ballon d'or er allerede utdelt  

I denne episoden av Fotballuka skal panelet se på en fantastisk Champions League runde. Det er en superviktig Premier League runde i vente. Konkurransen blir preget av en basskasse igjen. Alt dette og veldig mye mer, i dagens Fotballuka.

Episode #56 - Leicester like bra som Barcelona?  

I dagens episode av Fotballuka ser deltakerne tilbake på det som skjedde i forrige runde av Premier League, Leicester ruler. Det er Champions League igjen, og ting tilspisser seg virkelig. Gutta har som vanlig noen sterke meninger om hvilke lag som kommer til å gå videre. Det blir en nydelig Frekkas del hvor Berger og Galåsen kniver om ha de beste sakene. Hjelp å nå 100 rating på iTunes:-).

Episode #55 - Real Madrid, Barcelona, Bayern München og PSG  

I dagens Fotballuka fokuseres det på en vill Champions League runde, der ingen av favorittene kan ta avansement for gitt. Vanvittig viktig runde i vente i Premier League, med Tottenham-Man United som hovedkamp. Og kanskje den aller sykeste konkurransen så langt i Fotballuka. Rate oss veldig gjerne på iTunes:-).

Episode #54 - Kane, Payet og De Bruyne  

I dagens episode av Fotballuka så blir det fokus på Premier League runden som var. Leicester seiler videre i fra Tottenham og de andre topp fire lagene. Vi skal se på Champions League runden vi har i vente. Og det blir en vanvittig Frekkasrunde. Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka.

Episode #53 - Endelig Premier League igjen  

Endelig er det Premier League igjen og Fotballuka er tilbake. Det blir en kul profil i ukas Flashback. Deltagerne skal igjennom kommende runde i Premier League med masse juicy oppgjør å prate om. Så blir det konkurranse igjen, klarer Preben å få sin første seier? Alt dette og veldig mye mer i dagens Fotballuka.

Episode #52 - Manchester City vs Manchester United og Bayern vs Juventus  

Dette er første episode i nytt studio og vi liker oss godt i vårt nye hjem. Håper det høres i episodene fremover:-). Blir selvfølgelig mye fokus på Champions League runden som var, med et ekstra blikk rettet mot Bayern-Juventus. Premier League runden som kommer har en haug av nydelige oppgjør i vente, så mange at det var vanskelig å velge rundens kamp. Så blir det ukas konkurranse, kan Preben endelig vinne?

Episode #51 - Bayern vs Juventus og Barcelona vs Arsenal  

I dagens Fotballuka så blir det masse deilig fokus på Champions League. Spesielt to kamper skiller seg ut, Bayern - Juventus og Barcelona - Arsenal. Det blir så et blikk mot både siste runde i Premier League samt siste FA Cup-runde. Det hele avsluttes med en fantastisk Frekkasdel:-).

Episode #50 - Champions league and we love it  

I dagen Fotballuka så blir det selvfølgelig masse fokus på denne ukens CL kamper. Real Madrid-Roma står i fokus. Vi ser frem mot en mindre PL-runde enn vanlig, men gleder oss skikkelig til at Leicester skal bryte med Newcastle. Så blir det galskap av en konkurranse.

Episode #49 - Leicester er best, better than all the rest  

En strålende Premier League runde, betyr en strålende gjennomgang av forrige Premier League runde. Gutta har hovedfokus på Tottenham-Arsenal. Det blir en Europadel i dag, hvor hovedkampen er Chelsea-PSG. Og det blir en vanvittig bra Frekkas-del hvor det nesten tar helt av i studio.

Episode #48 - Leicester ruler PL, mens Barca ruler Europa  

Londonklubbene Tottenham og Arsenal taper begge denne runden før de møter hverandre i neste oppgjør. Leicester sanker 1 poeng, og øker distansen til de andre i topp fire. Barcelona moser inn 3 poeng til og sikter seg inn mot å bli kongene av Europa nok en gang. Manchesterklubbene byr opp til kamp om fjerdeplassen i det siste del av Premier League spisser seg til.

0:00/0:00
Video player is in betaClose