FRIDApodden

FRIDApodden

Sweden

FRIDApodden med Terese och Sara från tidningen FRIDA.

Episodes

#98: Ta makten över ditt liv  

I veckans avsnitt berättar Sara om nått som förändrat hennes liv och hon får Terese att inse vad hon behöver förändra för att ta makten över sitt liv. Livet ska levas och inte överlevas!

#97 Att våga öppna sitt hjärta  

I veckans avsnitt pratar Terese och Sara om hur svårt det är att våga öppna upp sitt hjärta för någon. Terese har tagit tag i sitt dejtande medan Sara väljer att fokusera på sig själv.

#96: Känd till varje pris  

I veckans podd tar Sara och Terese upp trenden just nu att bli känd till varje pris. Är det verkligen så glammigt att varann offentlig person och är hur mycket tjänar man egentligen på att vara känd?

#95: Årets värsta och bästa  

I veckans podd reder Terese och Sara ut årets alla värsta och bästa händelser. Allt från bästa dejten, värsta resan och vad de aldrig kommer glömma från 2016.

#94: Skam-special  

I veckans avsnitt grottar Sara och Terese ner sig i alla tre säsongerna av SKAM! Vad kände Terese igen sig i, i säsong ett? Vad tyckte Sara om Noora i säsong två?

#93: Jag stressar sönder  

Terese och Sara pratar om betygsstress och hur man hanterar den, om kompisar som tar och ger energi och hur man slutar vara alla till lags. Och så har Sara gjort ett test – är hon en introvert eller extrovert person? Veckans fråga handlar om hur man frågar sina föräldrar om man kan få skaffa stringtrosor eller bh?

#92: Är vi fortfarande vänner?  

Terese och Sara har varit i England och berättar om en något misslyckad gala. De pratar även om vänskap. Hur gör man när man glider isär med en kompis? Är det alltid dåligt? Och så veckans fråga: Hur gör man när man söker en praoplats?

#91: Ihop med mitt ex  

Funkar det att bli tillsammans med ett ex? Vad bör man tänka på innan man gör det? Sara & Terese berättar i veckans program om sina egna erfarenheter.

#90: Hen vet inte att jag finns  

I veckans avsnitt berättar Terese om sin fabulösa vacation i LA och besöket på Warner Bros. Studios. Hon avslöjar även att hon hittat sin drömman - även om han inte ens vet att hon finns.

#89: Sara & Terese blir roastade  

Nu ska Terese och Sara få svettas lite! De svarar på 25 frågor som ni lyssnare har ställt. Det blir frågor om bland annat kärlek, sex och kändisar. Och vad är det för fråga de helt enkelt vägrar svara på?

#88: Dejtingskola  

Nu är det dags för en dejtingskola! Vi får veta allt om dejtande, från att bjuda ut någon, dos and don´ts, till vad som händer efter dejten. Det här avsnittet vill du helt enkelt inte missa!

#87: Att bli sviken  

I veckans avsnitt pratar Sara och Terese om hur det är att bli sviken av sin partner, vänner eller familj, och vad du kan göra när någon sviker dig. Självklart tar de upp Little mixs nya låt som handlar om Perries ex Zayn. Är det härlig girlpower att hon gör så eller är det att gå för långt? Hur mycket får man egentligen hänga ut sitt ex?

#86: Oralsex & preventivmedel  

Han säger att det inte är lika skönt med kondom, kan vi strunta i att skydda oss då? Sara och Terese snackar om varför det är viktigt med preventivmedel, hur du kan skydda dig och hur du väljer vad som passar dig bäst.

#86: Jag vill bli kär  

Vad är det som har hänt över helgen som har fått Terese att ändra syn på relationer? Ska man nöja sig med någon bara för att man inte vill vara ensam, eller vänta på någon som verkligen är värd dig? Veckans avsnitt är fullt av härligt kärlekspepp och Sara och Terese pratar om varför det är ok att säga att man vill bli kär.

#84: Att lyckas i mediebranschen  

I veckans avsnitt får vi veta vad Sara och Terese egentligen gör på jobbet. Är det bara glammigt och häng med kändisar hela tiden? Hur ser en vanlig dag ut? De reder ut vad som räknas till mediebranschen och varför man ska välja att jobba med det. Vi får också veta om det verkligen behövs en utbildning och får grymma tips på dos and don´ts när man söker jobb.

#83: Livspepp  

Med hösten kommer ett behov av förändring för många. Men måste vi verkligen göra något hela tiden? Gör vi saker för att vi vill, för andras skull, eller kanske bara för att ha fina bilder att visa upp på Instagram? Är bucket list något bra som peppar oss eller dåligt som vi bara blir stressad av? Vad finns på Saras och Tereses lista? Och vad är det för stora förändringar som har hänt i deras liv?

#82: Att hata sin kropp  

Sara och Terese berättar om Fridas stora kampanj #jaggillarmig. Om att det är dags att vända på trenden att tjejer klagar på sig själva inför varandra och börjar peppa sig själva och varandra i stället. De berättar vad det var som fick dem att bli mer självsäkra i dag och Terese avslöjar en känslosam hemlighet.

#81: Dubbelspelande douches  

Sara och Terese om dubbelspelande douches, alltså killar (och tjejer) som både vill äta kakan och ha den kvar. När allt verkar gå hur bra som helst när de plötsligt kommer på att de inte vill träffas mer. Har killar en på- och avknapp, eller? Vad är tecknen på att hen är en douche och när är det dags att bara lägga ner?

#80: The Love Experts - Frågepodd  

Är det ok att prata om sitt ex? När är det dags att göra slut? Och hur vet man ens om man vill vara tillsammans med någon. Sara och Terese svarar på era kärleksfrågor. Dessutom får ni höra om Tereses pinsamma miss på Rockbjörnen.

#79: Ångest med Therese Lindgren  

En av de mest önskade gästerna är äntligen här! Youtubern Therese Lindgren delar med sig av tankar och tips om ångest och hur man lever med det.

0:00/0:00
Video player is in betaClose