FRIDApodden

FRIDApodden

Sweden

FRIDApodden med Terese och Sara från tidningen FRIDA.

Episodes

#104: Bekräftelsebehov  

I veckans avsnitt berättar Terese om hur du genom fem steg får någon att gilla dig och Sara bestämmer sig för att bara börja träffa snälla killar.

#103: Känslor & sånt  

I veckans podd gör Sara och Terese en collab med podden "Känslor och sånt". Niklas och Calle avslöjar vad killar vill ha av en tjej, vad de tycker är det viktigaste på en dejt och hur man vet om en kille är intresserad.

#102: Så flörtar du på chatten  

I veckans podd berättar Terese om att hon blivit upplyst. Hon lär oss skillnaden på at vara en feg nakenråtta och ett modigt lejon. Sara delar med sig av sina bästa tips för hur du lyckas få din crush genom att vara kaxig i chatten!

#101: Det jobbiga exet  

I veckans podd avslöjar Terese allt gossip om när hon träffade SKAM-William på modeveckan! Sara och Terese reder även ut om och hur du ska tänka på ditt ex känslor när du inleder en ny relation.

#100: Livepodden  

I avsnitt 100 får ni som inte hade möjlighet att vara med, höra vad Sara och Terese pratade om i livepodden. De avslöjar deras värsta dejtingmoments, dåliga hångel och hur man egentligen gör om man måste fisa på första dejten..

#99: Filmen som förstörde mitt liv  

I veckans podd tar Sara och Terese upp filmerna som förstörde deras bild av hur kärlek ska vara. Går verkligen livet ut på att vänta på sin prins och kan tjejer bry sig lika lite om kärlek som killar?

#98: Ta makten över ditt liv  

I veckans avsnitt berättar Sara om nått som förändrat hennes liv och hon får Terese att inse vad hon behöver förändra för att ta makten över sitt liv. Livet ska levas och inte överlevas!

#97 Att våga öppna sitt hjärta  

I veckans avsnitt pratar Terese och Sara om hur svårt det är att våga öppna upp sitt hjärta för någon. Terese har tagit tag i sitt dejtande medan Sara väljer att fokusera på sig själv.

#96: Känd till varje pris  

I veckans podd tar Sara och Terese upp trenden just nu att bli känd till varje pris. Är det verkligen så glammigt att varann offentlig person och är hur mycket tjänar man egentligen på att vara känd?

#95: Årets värsta och bästa  

I veckans podd reder Terese och Sara ut årets alla värsta och bästa händelser. Allt från bästa dejten, värsta resan och vad de aldrig kommer glömma från 2016.

#94: Skam-special  

I veckans avsnitt grottar Sara och Terese ner sig i alla tre säsongerna av SKAM! Vad kände Terese igen sig i, i säsong ett? Vad tyckte Sara om Noora i säsong två?

#93: Jag stressar sönder  

Terese och Sara pratar om betygsstress och hur man hanterar den, om kompisar som tar och ger energi och hur man slutar vara alla till lags. Och så har Sara gjort ett test – är hon en introvert eller extrovert person? Veckans fråga handlar om hur man frågar sina föräldrar om man kan få skaffa stringtrosor eller bh?

#92: Är vi fortfarande vänner?  

Terese och Sara har varit i England och berättar om en något misslyckad gala. De pratar även om vänskap. Hur gör man när man glider isär med en kompis? Är det alltid dåligt? Och så veckans fråga: Hur gör man när man söker en praoplats?

#91: Ihop med mitt ex  

Funkar det att bli tillsammans med ett ex? Vad bör man tänka på innan man gör det? Sara & Terese berättar i veckans program om sina egna erfarenheter.

#90: Hen vet inte att jag finns  

I veckans avsnitt berättar Terese om sin fabulösa vacation i LA och besöket på Warner Bros. Studios. Hon avslöjar även att hon hittat sin drömman - även om han inte ens vet att hon finns.

#89: Sara & Terese blir roastade  

Nu ska Terese och Sara få svettas lite! De svarar på 25 frågor som ni lyssnare har ställt. Det blir frågor om bland annat kärlek, sex och kändisar. Och vad är det för fråga de helt enkelt vägrar svara på?

#88: Dejtingskola  

Nu är det dags för en dejtingskola! Vi får veta allt om dejtande, från att bjuda ut någon, dos and don´ts, till vad som händer efter dejten. Det här avsnittet vill du helt enkelt inte missa!

#87: Att bli sviken  

I veckans avsnitt pratar Sara och Terese om hur det är att bli sviken av sin partner, vänner eller familj, och vad du kan göra när någon sviker dig. Självklart tar de upp Little mixs nya låt som handlar om Perries ex Zayn. Är det härlig girlpower att hon gör så eller är det att gå för långt? Hur mycket får man egentligen hänga ut sitt ex?

#86: Oralsex & preventivmedel  

Han säger att det inte är lika skönt med kondom, kan vi strunta i att skydda oss då? Sara och Terese snackar om varför det är viktigt med preventivmedel, hur du kan skydda dig och hur du väljer vad som passar dig bäst.

#86: Jag vill bli kär  

Vad är det som har hänt över helgen som har fått Terese att ändra syn på relationer? Ska man nöja sig med någon bara för att man inte vill vara ensam, eller vänta på någon som verkligen är värd dig? Veckans avsnitt är fullt av härligt kärlekspepp och Sara och Terese pratar om varför det är ok att säga att man vill bli kär.

0:00/0:00
Video player is in betaClose