FRIDApodden

FRIDApodden

Sweden

FRIDApodden med Terese och Sara från tidningen FRIDA.

Episodes

#9: Hur får man en sommarflört?  

I veckans avsnitt hjälper Hanna och Julia en av er lyssnare med ett kärleksproblem och ger sina bästa tips på hur du får en sommarflört. De reder även ut varför man ska sluta kalla par för relationshipgoals och varför ingen är som Chuck Bass.

#8: Hamnade på psykakuten  

I veckan avsnitt berättar Hanna och Julia om deras erfarenhet av psykisk ohälsa. Vem har suttit på psykakuten och vem vill börja träffa en kurator? Och varför är det så viktigt att man ska sluta skämmas för sin psykiska hälsa?

#7: Jobb utan utbildning  

I veckans avsnitt berättar Hanna och Julia hur dem bar sig åt för att få sitt drömjobb egentligen. Hur tar man kontakt med arbetsgivare? Behövs någon utbildning? Visste de vad de ville bli när de skulle välja gymnasium? Och kan man komma på vad man vill bli efter gymnasiet?

#6: En ensam sommar  

Veckans avsnitt är sponsrat av Libresse. I veckans avsnitt pratar Hanna och Julia om hur det är att vara ensam under sommarloven. De tar också upp vad man ska göra för att inte känna press på att göra roliga saker och varför andra inte har så kul som man tror.

#5: Det brinner i fittan  

I veckans avsnitt pratar Julia och Hanna om något alla kvinnor lider av men som det aldrig snackas om — nämligen svamp i underlivet! Hur känns det? Hur får man det? Hur blir man av med det och varför borde vi aldrig mer ha byxor på oss?

#4: Däckade på studenten  

I veckans avsnitt berättar Hanna och Julia om hur det var när det tog studenten! Vem däckade, vem höll på att snubbla under utspringet och vad kände de inför att sluta skolan? De ger även er sina do’s and don’ts så ni inte gör samma misstag som dem!

#3: ”Vi ska skiljas”  

I veckans avsnitt berättar Julia om hur det var att växa upp som skilsmässobarn och bo varannan vecka. Hanna berättar om hur det kändes att vara på väg in i vuxenlivet när föräldrarna berättade att de skulle skilja sig. Har det påverkat hur de ser på kärlek idag?

#2: Att bajsa på dejten  

I veckans avsnitt reder Hanna och Julia ut hur man ska bära sig åt för att bajsa så tyst som möjligt på första dejten (och utan att det luktar!). De berättar också hur pinsamt det varit när de blivit påkomna av sina föräldrar under sex.

#1: Onaturligt naturlig  

FRIDApodden 2.0 är här med Hanna och Julia! De reder ut vad som hänt det senaste året som gått när de varit ifrån varandra. Vem har tagit tillbaka sitt ex och vem har äntligen fått höra "jag äskar dig" av sin kille?

#112: Best of FRIDApodden  

I veckans avsnitt tar Sara och Terese farväl av podden genom att lyfta sina höjdpunkter under de 112 avsnitt som sänts sedan start. De avslöjar även vilka som kommer att ta över podden!

#111: Dags för en sommarflört  

Veckans avsnitt är sponsrat av STS Språkresor. Sara och Terese träffar Nora som varit på två språkresor och hittat kärleken. Nora ger sina bästa tips för hur du får en sommarflört och hur du får det att hålla efter resan.

#110: Självrespekt i kärlek  

I veckans avsnitt pratar Terese och Sara om hur viktigt det är att ha självrespekt i ett förhållande och att det är lätt att låta sig styras av någon man tycker om. Sara berättar även varför hon älskar 13 reasons why och Terese ska på dejt!

#109: Den stora menspodden  

Mens, vad är det egentligen och hur kommer det sig att vi får mensvärk? I dagens avsnitt fördjupar vi oss i allt som hör till mens. Välkommen till biologilektionen du verkligen behöver.

#108: Rensa livet  

Det är dags för den stora rensningen i livet, både när det kommer till kläder, prylar och vänner. Sara berättar om sina flyttplaner och om inredningsmissarna hon har gjort. De pratar även om när det är bra att rensa bland umgängeskretsen och när du bör göra slut med vänner som inte är bra för dig.

#107: Den stora sexpodden 4.0  

I veckans podd pratar Sara och Terese om att attraheras av tjejer, pansexualitet och hur du pratar med din partner om sex.

#106: Hemligt förhållande  

I veckans avsnitt är Hanna tillbaka som vikarie men den här gången med Sara! De avslöjar ALLT som hände på mello-efterfesten och hur det är att ha ett hemligt förhållande.

#105: Från ice queens till romantiker  

I veckans avsnitt har Terese en ny sidekick med sig, ingen mindre än Romance-Hanna! De berättar om det mest romantiska de gjort för någon och vad någon gjort för dem. Hur gick de från ice queens till romantiker?

#100: Livepodden  

I avsnitt 100 får ni som inte hade möjlighet att vara med, höra vad Sara och Terese pratade om i livepodden. De avslöjar deras värsta dejtingmoments, dåliga hångel och hur man egentligen gör om man måste fisa på första dejten..

#104: Bekräftelsebehov  

I veckans avsnitt berättar Terese om hur du genom fem steg får någon att gilla dig och Sara bestämmer sig för att bara börja träffa snälla killar.

#103: Känslor & sånt  

I veckans podd gör Sara och Terese en collab med podden "Känslor och sånt". Niklas och Calle avslöjar vad killar vill ha av en tjej, vad de tycker är det viktigaste på en dejt och hur man vet om en kille är intresserad.

0:00/0:00
Video player is in betaClose