FRIDApodden

FRIDApodden

Sweden

FRIDApodden med Terese och Sara från tidningen FRIDA.

Episodes

#112: Best of FRIDApodden  

I veckans avsnitt tar Sara och Terese farväl av podden genom att lyfta sina höjdpunkter under de 112 avsnitt som sänts sedan start. De avslöjar även vilka som kommer att ta över podden!

#111: Dags för en sommarflört  

Veckans avsnitt är sponsrat av STS Språkresor. Sara och Terese träffar Nora som varit på två språkresor och hittat kärleken. Nora ger sina bästa tips för hur du får en sommarflört och hur du får det att hålla efter resan.

#110: Självrespekt i kärlek  

I veckans avsnitt pratar Terese och Sara om hur viktigt det är att ha självrespekt i ett förhållande och att det är lätt att låta sig styras av någon man tycker om. Sara berättar även varför hon älskar 13 reasons why och Terese ska på dejt!

#109: Den stora menspodden  

Mens, vad är det egentligen och hur kommer det sig att vi får mensvärk? I dagens avsnitt fördjupar vi oss i allt som hör till mens. Välkommen till biologilektionen du verkligen behöver.

#108: Rensa livet  

Det är dags för den stora rensningen i livet, både när det kommer till kläder, prylar och vänner. Sara berättar om sina flyttplaner och om inredningsmissarna hon har gjort. De pratar även om när det är bra att rensa bland umgängeskretsen och när du bör göra slut med vänner som inte är bra för dig.

#107: Den stora sexpodden 4.0  

I veckans podd pratar Sara och Terese om att attraheras av tjejer, pansexualitet och hur du pratar med din partner om sex.

#106: Hemligt förhållande  

I veckans avsnitt är Hanna tillbaka som vikarie men den här gången med Sara! De avslöjar ALLT som hände på mello-efterfesten och hur det är att ha ett hemligt förhållande.

#105: Från ice queens till romantiker  

I veckans avsnitt har Terese en ny sidekick med sig, ingen mindre än Romance-Hanna! De berättar om det mest romantiska de gjort för någon och vad någon gjort för dem. Hur gick de från ice queens till romantiker?

#100: Livepodden  

I avsnitt 100 får ni som inte hade möjlighet att vara med, höra vad Sara och Terese pratade om i livepodden. De avslöjar deras värsta dejtingmoments, dåliga hångel och hur man egentligen gör om man måste fisa på första dejten..

#104: Bekräftelsebehov  

I veckans avsnitt berättar Terese om hur du genom fem steg får någon att gilla dig och Sara bestämmer sig för att bara börja träffa snälla killar.

#103: Känslor & sånt  

I veckans podd gör Sara och Terese en collab med podden "Känslor och sånt". Niklas och Calle avslöjar vad killar vill ha av en tjej, vad de tycker är det viktigaste på en dejt och hur man vet om en kille är intresserad.

#102: Så flörtar du på chatten  

I veckans podd berättar Terese om att hon blivit upplyst. Hon lär oss skillnaden på at vara en feg nakenråtta och ett modigt lejon. Sara delar med sig av sina bästa tips för hur du lyckas få din crush genom att vara kaxig i chatten!

#101: Det jobbiga exet  

I veckans podd avslöjar Terese allt gossip om när hon träffade SKAM-William på modeveckan! Sara och Terese reder även ut om och hur du ska tänka på ditt ex känslor när du inleder en ny relation.

#99: Filmen som förstörde mitt liv  

I veckans podd tar Sara och Terese upp filmerna som förstörde deras bild av hur kärlek ska vara. Går verkligen livet ut på att vänta på sin prins och kan tjejer bry sig lika lite om kärlek som killar?

#98: Ta makten över ditt liv  

I veckans avsnitt berättar Sara om nått som förändrat hennes liv och hon får Terese att inse vad hon behöver förändra för att ta makten över sitt liv. Livet ska levas och inte överlevas!

#97 Att våga öppna sitt hjärta  

I veckans avsnitt pratar Terese och Sara om hur svårt det är att våga öppna upp sitt hjärta för någon. Terese har tagit tag i sitt dejtande medan Sara väljer att fokusera på sig själv.

#96: Känd till varje pris  

I veckans podd tar Sara och Terese upp trenden just nu att bli känd till varje pris. Är det verkligen så glammigt att varann offentlig person och är hur mycket tjänar man egentligen på att vara känd?

#95: Årets värsta och bästa  

I veckans podd reder Terese och Sara ut årets alla värsta och bästa händelser. Allt från bästa dejten, värsta resan och vad de aldrig kommer glömma från 2016.

#94: Skam-special  

I veckans avsnitt grottar Sara och Terese ner sig i alla tre säsongerna av SKAM! Vad kände Terese igen sig i, i säsong ett? Vad tyckte Sara om Noora i säsong två?

#93: Jag stressar sönder  

Terese och Sara pratar om betygsstress och hur man hanterar den, om kompisar som tar och ger energi och hur man slutar vara alla till lags. Och så har Sara gjort ett test – är hon en introvert eller extrovert person? Veckans fråga handlar om hur man frågar sina föräldrar om man kan få skaffa stringtrosor eller bh?

0:00/0:00
Video player is in betaClose