FRIDApodden

FRIDApodden

Sweden

FRIDApodden med Terese och Sara från tidningen FRIDA.

Episodes

#91: Ihop med mitt ex  

Funkar det att bli tillsammans med ett ex? Vad bör man tänka på innan man gör det? Sara & Terese berättar i veckans program om sina egna erfarenheter.

#90: Hen vet inte att jag finns  

I veckans avsnitt berättar Terese om sin fabulösa vacation i LA och besöket på Warner Bros. Studios. Hon avslöjar även att hon hittat sin drömman - även om han inte ens vet att hon finns.

#89: Sara & Terese blir roastade  

Nu ska Terese och Sara få svettas lite! De svarar på 25 frågor som ni lyssnare har ställt. Det blir frågor om bland annat kärlek, sex och kändisar. Och vad är det för fråga de helt enkelt vägrar svara på?

#88: Dejtingskola  

Nu är det dags för en dejtingskola! Vi får veta allt om dejtande, från att bjuda ut någon, dos and don´ts, till vad som händer efter dejten. Det här avsnittet vill du helt enkelt inte missa!

#87: Att bli sviken  

I veckans avsnitt pratar Sara och Terese om hur det är att bli sviken av sin partner, vänner eller familj, och vad du kan göra när någon sviker dig. Självklart tar de upp Little mixs nya låt som handlar om Perries ex Zayn. Är det härlig girlpower att hon gör så eller är det att gå för långt? Hur mycket får man egentligen hänga ut sitt ex?

#86: Oralsex & preventivmedel  

Han säger att det inte är lika skönt med kondom, kan vi strunta i att skydda oss då? Sara och Terese snackar om varför det är viktigt med preventivmedel, hur du kan skydda dig och hur du väljer vad som passar dig bäst.

#86: Jag vill bli kär  

Vad är det som har hänt över helgen som har fått Terese att ändra syn på relationer? Ska man nöja sig med någon bara för att man inte vill vara ensam, eller vänta på någon som verkligen är värd dig? Veckans avsnitt är fullt av härligt kärlekspepp och Sara och Terese pratar om varför det är ok att säga att man vill bli kär.

#84: Att lyckas i mediebranschen  

I veckans avsnitt får vi veta vad Sara och Terese egentligen gör på jobbet. Är det bara glammigt och häng med kändisar hela tiden? Hur ser en vanlig dag ut? De reder ut vad som räknas till mediebranschen och varför man ska välja att jobba med det. Vi får också veta om det verkligen behövs en utbildning och får grymma tips på dos and don´ts när man söker jobb.

#83: Livspepp  

Med hösten kommer ett behov av förändring för många. Men måste vi verkligen göra något hela tiden? Gör vi saker för att vi vill, för andras skull, eller kanske bara för att ha fina bilder att visa upp på Instagram? Är bucket list något bra som peppar oss eller dåligt som vi bara blir stressad av? Vad finns på Saras och Tereses lista? Och vad är det för stora förändringar som har hänt i deras liv?

#82: Att hata sin kropp  

Sara och Terese berättar om Fridas stora kampanj #jaggillarmig. Om att det är dags att vända på trenden att tjejer klagar på sig själva inför varandra och börjar peppa sig själva och varandra i stället. De berättar vad det var som fick dem att bli mer självsäkra i dag och Terese avslöjar en känslosam hemlighet.

#81: Dubbelspelande douches  

Sara och Terese om dubbelspelande douches, alltså killar (och tjejer) som både vill äta kakan och ha den kvar. När allt verkar gå hur bra som helst när de plötsligt kommer på att de inte vill träffas mer. Har killar en på- och avknapp, eller? Vad är tecknen på att hen är en douche och när är det dags att bara lägga ner?

#80: The Love Experts - Frågepodd  

Är det ok att prata om sitt ex? När är det dags att göra slut? Och hur vet man ens om man vill vara tillsammans med någon. Sara och Terese svarar på era kärleksfrågor. Dessutom får ni höra om Tereses pinsamma miss på Rockbjörnen.

#79: Ångest med Therese Lindgren  

En av de mest önskade gästerna är äntligen här! Youtubern Therese Lindgren delar med sig av tankar och tips om ångest och hur man lever med det.

#78: Utlandsresa & höstkris  

Terese och Sara är tillbaka på jobbet efter en händelserik sommar och delar med sig av mer och mindre soliga minnen. Sara delar även med sig av den stora höstkrisen hon har.

#77: Prestationsprinsessor med Michaela Forni  

Dagens gäst i podden är bloggaren och författaren Michaela Forni! Det blir ett härligt samtal om att vara prestationsprinsessa, om den galna utseendehetsen, om krossade hjärtan och om den retuscherade Instagram-världen.

#76: Do's and don'ts i ett förhållande  

Vad ”får” man och inte göra när man är ihop med nån? Är det okej att vilja ha egentid från sin partner? Kan man säga att ens partner har fula kläder? Hur långt in i en relation måste man piffa sig för att bli extra fin? Det och mycket mer diskuterar Sara och Terese i dagens avsnitt!

#75: Poddcollab: Skvaller med Skvallerpodden  

Den här veckan gör vi en collab med tjejerna i Skvallerpodden! Bella och Paulina som är kändisexperter svarar på alla frågor om kändisar, tv, och bjuder på exklusivt skvaller. Fortsättningen på collaben hör du i Skvallerpodden på fredag!

#74: Sexnojor & pinsamt i sängen  

Åh nej! Jag fick mens när jag sov över hos min dejt – vad gör jag nu? Terese och Sara snackar om allt pinigt som kan hända när det kommer till sex, till exempel vad en musprutt är – och hur viktigt är det att få orgasm?

#73: Har jag varit otrogen?  

Vad är otrohet? Har du samma regler som din partner, och vilka är de? En puss på kinden? Sex? Om man bara tänker på någon annan? Terese och Sara diskuterar.

#72: Sexpodden med hemlig kille  

Terese och Sara har en jättespännande gäst i dagens avsnitt – en kille! Han svarar på alla era frågor om sex, kärlek och intimitet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose