Frysboxen

Frysboxen

Sweden

Frysboxen bjuder på allt som är värt att veta om skånsk hockey. Möt supportrar, spelare, gamla hjältar och andra med ett hockeyhjärta i den ledande hockey podden. Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg bjuder på en skön resa i hockey Skåne. Välkommen till "Frysboxen".

Episodes

Frysboxen - möt Stellan "Sporttrubaduren" Nilsson  

Han är en av över 3000 grönvita bröder och systrar i Angel Island Army som följer sin älskade bandyklubb 24 timmar om dygnet (nästan). Med en stark röst och gitarren har han varit med och stöttat RBK i med och motgång. Möt Stellan "Sporttrubaduren" Nilsson.
Det blir snack om bästa spelare och tränare och om hur jobbigt det kan vara att vara supporter. Självklart blir det också smakprov på några av Sporttrubadurens alster. Välkomna till avsnitt fem av Skånes hockeypodd Frysboxen. Ciceroner i hockeyvärlden som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Frysboxen 0

Frysboxen - avsnitt fyra  

Han är Bårslövskillen, med OS guld från Lillehammer i 1994, som älskar att träna mycket och ofta. Via HHC i Helsingborg till Rögle, till Malmö ooch proffsliv i Kassel och tillbaka till Ängelholm och Rögle. Möt J18 tränaren i Rögle och den skånska hockeylegenden Roger Hansson.
Inspelat på plats i Rögles omklädningsrum ger Roger sin syn på talangutveckling och träning. Det blir historier från fem omtumlande år i MIF med busiga lagkompisar och om proffslivet i Tyskland. I avsnitt fyra av Frysboxen möter du hockeylegenden Roger Hansson. Ciceroner i omklädningsrummet som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. 

Frysboxen 0

Frysboxen - avsnitt tre  

Han var hela hockey Sveriges buse under 80- och 90-talet. Pressen utnämnde honom till "överste grisen" när han lirade med MIF. Följ med på en resa från Orsa till Färjestad, MIF, Grenoble, Malmö Redhawks, Mora och Kristianstad. Möt Mats Lusth i avsnitt tre av Skånes nya hockeypodd Frysboxen.
Mats berättar om tiden efter han fick lämna Malmö Redhawks efter att ha fört upp föreningen till SHL. Det blir snack om snabba bilar och om hur en snickare från Malmö rekryterade ett gäng med spelare från Färjestad i slutet av 80-talet till Malmö IF. Varmt välkommen till avsnitt tre av Frysboxen! Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Frysboxen 0

Frysboxen - avsnitt två  

Som junior i Tyringe mötte han Rögle många gånger och fick alltid stryk. Efter en lång karriär som spelare i klubbar som VIK, Leksand, HV71, MIF och som proffs i Tyskland är han sedan ett år tillbaka VD för  Rögle BK. I avsnitt vå plockar vi fram Marcus Thuresson ur Frysboxen.
Marcus a.k.a. Tyringe Thure, berättar om hur det är att jobba i talangfabriken RBK. Det blir också ett avslöjande om vart karriären kunde tagit vägen om han inte skrivit på för MIF i slutet på 90-talet. Detta och mycket mer i Skånes nya hockeypodd: Frysboxen. Ciceroner rinkside som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:S Hasse Strandberg.  Möt Marcus Thuresson i avsnitt två av Frysboxen!

Frysboxen 0

Frysboxen - avsnitt ett  

I Skånes nya hockeypodd möter du tränarna, spelarna, profilerna runt de skånska hockeylagen. I premiäravsnittet av "Frysboxen" möter du sportchefen IK Pantern med ett stort hockeyhjärta. I första avsnittet plockar vi fram Joakim Tillgren ur Frysboxen.
Det blir snack om allt från att vara hockeyfarsa och att träna sin egna barn (som precis som pappa är extrema vinnarskallar). Avsnittet handlar också om att leva i skugga av Malmö Redhawks och om framtidsvisionen för Pantern. Ciceroner rinkside är Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. V

Frysboxen 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose