Get Rich Or Die Poddin'

Get Rich Or Die Poddin'

Sweden

Podcasten som skapad för dig som är trött på att inte finna dig i någon av alla världens olika podcasts. Du har nämligen möjligheten att styra våra samtalsämnen i Get Rich Or Die Poddin'! Detta gör du genom att kontakta oss och skriva just det ämne du vill höra fem otroligt begåvade män tala högt och lågt om. Utöver de önskemål vi får in kommer du som lyssnare få höra dessa kompisar ha ett trevligt, roligt och högst intellektuella samtal tillsammans. Skrattgaranti utlovas! Frågor? Tips? Känner du dig ensam? Hör av dig till: grodpoddin@gmail.com

Episodes

GRODP #49 - Dagbok från Det Heliga Landet 2.0  

Avsnitt 49 av DIN och ALLA andras favoritpodd är här! Som titeln avslöjar handlar även denna veckas avsnitt om Carl och Gustavs upplevelser och intryck i det heliga landet. Det är den sista uppdateringen från grabbarna där nere och även denna veckas avsnitt bjuder på starka berättelser men även en del roligheter. Lyssna och kom mer än gärna med feedback, kommentarer eller tankar. Vi uppskattar det väldigt mycket! Håll till godo och sprid gärna ordet om podden! WE LOVE YOU! Yours truly, Get Rich or Die Poddin'

GRODP #48 - Dagbok från Det Heliga Landet  

Avsnitt 48 är ett specialavsnitt signerat Carl och Gustav. I avsnittet får ni höra vad de har för sig på sin praktik i Det Heliga Landet. De går i Jesus fotspår, besöker fronten och äter massa god mat. Hur intressant och spännande låter inte det? Lyssna och ställ mer än gärna frågor till grabbarna! Massa kärlek från era favoritpoddare

GRODP #47 - Han é tillbaka  

Fulltaligt gäng. I det fyrtiosjunde avsnittet hör vi bland annat Albin göra en djupdykande intervju i hopp om att lyssnarna ska få lära känna Jesper bättre, Nino ställer existensiella frågor om... Ja, vi vet fortfarande inte vad han egentligen pratar om, Super Bowl-hetsen och Semlans kulturella impact i Sverige.

GRODP #46 - Gästfest à la Skavlan  

I avsnitt #46 får medlemmarna i Get Rich Or Die Poddin', i sann Skavlan-manér, mycket celebert besök. Ett fantastiskt trevligt avsnitt, tycker vi! Gurra Imiterar, Facebook - https://www.facebook.com/gurraofficial/ Gurra Imiterar, YouTube - https://www.youtube.com/user/gustavimitator/featured

GRODP #45 - Pappersstäder finns inte ens i världens sämsta Danmark  

Gänget pratar i veckans webbsändning om ditten och datten om ditten och datten definieras av filmen Paper Towns, Danmark, Fabian och Påven. Lyssn, njut och sprid.

GRODP #44 - Gustav Willy dies of the Poo from the Blue  

#44 bjuder på diskussioner om ensamma sportkommentatorer, stora och höga byggnader, Hells Angels, hur Danmarks uteliv kommer bli tråkigare, bästa dialekten för dirty talk, El Chapo och frysta bajsblock. Som vanligt hinner vi diskutera en jävla massa sköj. Lyssna, det kan bli kul!

GRODP #43 - Tbt till när Smeten åkte hiss med ett pruttande lik  

Trots kyla och mörker trummar vi vidare med vårt hobbyprojekt och pratar denna vecka om diverse viktiga och oviktiga ämnen. Låt oss fånga ditt intresse med exempelvis döden, cancer och patriarkala strukturer som främjar bekämpningen av manliga sjukdomar. Räds inte hur tunga och jobbiga dessa ämnen kan tyckas vara, vi gör vad vi kan för att behandla dem med humor. Vi diskuterar även en framtida pilgrimsfärd och någon i gruppens blåögda närmande av reklam i sociala medier.

GRODP #42 - Nyårskarameller och antklimax á la runkande buddister  

God fortsättning eller gott nytt år beroende på vad du, kära lyssnare, firar! Vi i GRODP-gänget firar det mesta och så även att det nu finns ett RYKANDE, FÄRSKT och stundtals FNISSIGT avsnitt av succé-podden Get Rich or Die Poddin'. Avsnittet är det första men absolut inte det sista för året och det är vi orimligt glada för. 2016’s första avsnitt var tänkt att vara en årskrönika om 2015 men spretar iväg åt alla väderstreck och riktningar. Till exempel pratar vi om olika teologiska inriktningar en kan välja i livet, onani, mänsklighetens oerhört korta attention span och 2015 i största allmänhet. För att göra denna uppgift enklare valde vi att ta in experthjälp i form av sommelieren Simon T W Dahl. Han kan det mesta om allt och var därför en viktig kugge för att samtalet skulle bli så bra som möjligt.

GRODP #41 - Parta som Jimi  

Är det bara vi som längtar och drömmer oss bort till tropikerna när dagarna i Sverige är som mörkast? Alltså, i tropikerna är vädret förhoppningsvis finare, det finns godare Fanta (OBS! ej spons) och en kan bada i kristallklart vatten. Det enda som är kristallklart här i Sverige är snapsen på julbordet, fint det! Hur som helst så snackar vi om ett musikgeni och ett gäng som inte någonsin kan klassas som genier (enligt Carl), hur ett barn imploderar och vi hjälper även SAOL med lite nya ord inför det nya året! Som grädden på moset har vi även med oss en gäst i veckans avsnitt i form av den formidabla Ebba Lindström!

GRODP #40 - Spring Thailand, Spring  

Ett avsnitt lika fräscht och krispigt som en midvintermorgon, ett avsnitt som kommer få det att kännas som att du kommer ut ur en tjock dimma ut i klarhet, clarity! På tal om just klarhet snackas det om Donald Trumps grumliga sinne (såklart), likeabilitet, hjälp, paralympics och såklart väldigt mycket mer.

GRODP #39 - Dirty Bristol Safari  

Fantastic news for all you lovely English speaking people! The Get Rich or Die Poddin' crew (all but Jesper) has spend the last weekend in Bristol and in this weeks episode we're joined be three LOVELY guests, Ella Martin-Jones, Tom Woodland and Sarah Gallacher. We talk about Bristol, an internet-army, the English thing with school uniforms and lots of other stuff. Sit back, listen and have a laugh together with your favorite podcasters! Lots of love, hugs and kisses from us.

GRODP #38 - Pontiak På Älskogmaskin I Gällivare  

Filosoferna i Get Rich or Die Poddin', Sveriges snabbast växande podcast, är tillbaka med ett avsnitt som är lika färskt som morgondaggen en ljummen morgon i juli! Likt Foucault, Rousseau, John Stuart Mill och Michael Schumacher är vi tillbaka i racet och ger er denna tisdag avsnitt 38. I veckans avsnitt ger vi er en eventuellt ny syn på sexleksaker, Nino svarar på Carls svidande kritik mot viralgranskarna och om olika sorters hjältar.

GRODP #37 - Den travande ICA-"terroristen"  

Det har, i jämförelse med de senaste veckornas elakheter varit en någorlunda snäll vecka. Om vi bortser från ryssarnas piloter som hade det lite jobbigt, om vi bortser från en viss regerings beslut och om vi bortser från en viss rapduo som varit lite mer än kontroversiella denna vecka. Men vet ni? Vi kommer inte prata om något av detta i veckans podd! Däremot snackas det travsport (love dem horsches), vår vän Jespers felfria syn på att tjäna pengar, "terroristen" som inte var det pressen kallade honom och såklart massa annat! Nervositeten börjar även smyga sig på lite smått hos gängets resenärer.

GRODP #36 - Storm  

Storm i hjärnan. Storm i själen. Stormiga tankar. En stormig värld. Stormigt väder? Det har stormats mycket, sen vi senast hördes av. Både i svensk media och den svenska poddvärlden (en av våra världar) men även i den politiska och ideologiska världen. Hemskheter i många olika former har skakat samhället och dess värdegrunder. Verbala attacker, terror men kanske främst, en otrolig mängd kärlek! Det är lätt att haka upp sig på allt som är hemskt och bli blind för det vackra hos människan. Hur som helst, Get Rich or Die Poddin’s senaste avsnitt kommer inte enbart, långt ifrån till och med, handla om hemskheter. I veckans avsnitt snackas det även om en viss resa som är på tapeten för tre av fem medlemmar, de tidigare nämnda händelserna, det riktas kritik och massa annat kul!

GRODP #35 - Quantum of Christer  

I veckans avsnitt snackas det serier och film när grabbarna snackar vitt och brett om karaktärer och favoritserier. Du kanske kan få ett bra tips? Det snackas även politik och massa annat riktigt sköj. Som vanligt bra snack när grabbarna i Sveriges just nu snabbast växande podcast kör igång tankesmedjan och genikontoret i det 35e avsnittet av Get Rich or Die Poddin'!

GRODP #34 - Poopkeeper 2045  

Tre stycken ordinarie medlemmar och en gäst diskuterar diverse ämnen med en varierande intellektuell nivå. Karmapoäng, samhället år 2045, metangasförädling, tjänstefiering av kärnfamiljen, abonnemang av ättestupa - ett nytt utanförskap?, searching for the spot, det vapenliberala Kambodja, spetskompetenser, ambition och massa annat roligt skit. Lyssna, det här är högkvalitativt skitsnack!

GRODP #33 - "...Då é det kritiskt!"  

The original five(!) är återigen samlade och snackar om våra fans och vart de bor, konspirationsteoretikern Jesper gör en rant, Carl lägger fram en intressant teori som involverar Game of Thrones och SD, Gustav har frågor som kräver svar från proffs, den negativa kontra positiva friheten, dildoselfiesticks och massa annat skoj. Kul!

GRODP #32 - Jenkem w/ Bajs-Janne  

Finally this podcast goes international and the members of the crew, or at least 3 out of 5, get to speak some english. Carl brings his newly found friend Pouyan (Bajs-Janne, roughly translated into swedish). Carl, Pouyan, Nino & Gustav talks literally about everything. From the history of Sheffield, concepts such as Netflix & chill and what a bloke is to Kim Jong Ill, every kind of drug and the swedish cuisine. Really good talk and a whole lotta' laughing. Good talk!

GRODP #31 - Falaflarna  

Ett avsnitt där GRODP-boysen, i vanlig ordning, pratar om den gångna helgen. Vi hör bl.a. Albin prata om goda falafels från Skåne, Nino gör en rant mot västvärlden och bristande kunskap om världsledande länder och Carl kämpar mot det bristfälliga WiFi:t i Bristol.

GRODP #30 - Kirmannen som tapetserade hela skolan  

I detta jubileumsavsnitt är alla förutom Jesper medverkande och det får han känna. Vi snackar om Carls förbättrade levnadssituation i Bristol, om att en medlem skall bli "kirmannen" med hela campus Norrköping och om naturfenomen som man lika gärna kan bevittna via Youtube... Föresten, vilken ministerpost skulle du helst ha i dagens regering?

0:00/0:00
Video player is in betaClose