Episodes

14. Tito håller Sverige blont!  

Tito tipsar om hur du håller håret i bra kvalité, han ger specifika tips till blondiner – Han håller ju ändå Sverige blont. Kontakt: gullinochfrez@gmail.com

13. Äppelparty, Fasta & Detox  

Detox? Vad är fasta? Vi käkar frukt och tuggar på om olika sätt att förbättra sin hälsa. Viktor ger b.la. tips på hur man lätt kan förbättra sin hälsa genom en återställning. Kontakt: gullinochfrez@gmail.com

12. Döden  

Viktor och Tito pratar om några av de olyckor och skador som de råkat ut för i sitt liv. Hur läskig är döden egentligen?

11. Foki Soirak – Mediadrottningen  

Entreprenören och bloggaren Foki Soirak gästar oss i nära intervju. Hon pratar om vad hon gör i Zoirak och hemligheterna bakom företaget. Många eko och vegan-vänliga produkter på gång.

10. London – Stockholm  

Viktor är tillbaka från London och Tito får ett oväntat samtal. Det pratas resor, viktnedgång, hälsokost, affärer, gamla vänner och som vanligt, mycket mer.

9. Eva Nazemson – 10 År efter TV-Spyan  
Eva Nazemson kräktes i direktsändning för 10 år sedan. Nu gästar hon oss och pratar i detalj om vad som hände innan och efter spyan kom uppflygandes. Eva är gravid och väntar barn alldeles snart, hon pratar om sin graviditet, hälsa, vikt och mycket mer. Tito och Eva pratar även om deras upplevelse när dom …

Continue reading "9. Eva Nazemson – 10 År efter TV-Spyan"

8. Introducering – Nueva Vida  

Det tuggas på om allt möjligt, Viktor förbereder Tito för hans detox med färska juicer, och vi delar även med oss av våra restaurangbesök då det varit dags för att “luncha”, där emellan blir det många skratt och glada historier.

7. Marcus Schuterman – Mode, Mat & Dryck  

Moderedaktören Marcus Schuterman gästar oss, han är skribent för Metro Mode, son till butiksägarinnan Nathalie Schuterman och bror till Chloé Schuterman. Vi pratar mode, stilar, mat, hälsa, dryck, alkohol och mycket mer. Viktor bjuder även på en nyttig smoothie som han tillägnat Marcus, det får ni inte missa.

6. Pixee Fox – The Living Cartoon  

Vi gästas av den unika Pixee Fox – The Living Cartoon. Livet som vegan, raw food-fantast, och vägen till perfektionismen. P.S. We love her!

5. Therese Grankvist – Popstjärnan  

Popstjärnan Therese Grankvist från gruppen Drömhus gästar och bjuder på sig själv; pratar om veganism, london, turnélivet och sin nuvarande situation med kärlek på landet. Det blir många avslöjanden, tips och hejdlösa skratt när tugget går igång.

4. Dolph Lundgren – Hollywoodstjärnans Nyckel till Succé  
Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren avslöjar ……. “Disciplin är årets medicin” och hur man håller de inre demonerna borta. Meditationen är nyckeln till välbefinnande. Nej tack till alkohol and YES PLEASE till färskpressad juice. Mycket på gång, spelar i Amerikansk serie “ARROW” som rysk Badass. Regisserar en ny Svensk film och har ett samarbete med the old …

Continue reading "4. Dolph Lundgren – Hollywoodstjärnans Nyckel till Succé"

3. Philip Hellquist – Elitfotbollsspelaren  

I avsnitt 3 så träffar vi elitfotbollsspelaren Philip Hellquist som debuterade redan som 17 åring. En ung kille med mycket disciplin. Philip vet vart han vill, han siktar och skjuter.

2. Bröd, socker och DNA-snack med Paola Bruna  

Viktor och Tito träffar deras vän Paola Bruna på ett café och diskuterar bl.a. sjukdomar och DNA.

1. Ring, Ring – Julstämning samt “Show Time” med Miss Inga och Tilde Fröling  

Humor, skratt och hälsa. Häng med och lyssna på när Viktor Gullin & Tito Frez tar sig an ett julbord, går på gala och hänger backstage på Södern Teatern med Miss Inga, Tilde Fröling, Mange Schmidt och Mr. Möller.

0:00/0:00
Video player is in betaClose