Kaja og Jenny i New York

Kaja og Jenny i New York

Norway

Hvordan hustle seg til unike opplevelser i byen som aldri sover - på studentbudsjett? I denne podcasten tar Kaja og Jenny deg med til New York - behind-the-scenes. Følg oss på Instagram og Facebook.

Episodes

#14 Views-fest, TriBeCa Film Festival og happy campers  

Denne uken fikk Jenny special treatment av Drake's DJ på lukket Views x Beats fest på Times Square. Kaja dro på filmfestival, men ikke for filmen sin del. Det blir en deilig New York feeling og amerikanernes mange ord for "kompis" diskuteres. Kjør! Abonner i iTunes.

#13 På bar med 50 Cent og New York Knicks  

Hva er gøyest? Sitte i en suite og se Knicks playe, eller playe en Knicks-spiller? Vi har svaret. Denne uken ble vi servert Effenvodka av selveste 50 Cent på en nyåpnet bar i Chelsea. Jenny hustlet som vanlig, og endte opp på basketballkamp i Madison Square Garden, mens Kaja slet med å dra opp doen etter kampslutt.

#12 Kanye's nye kleskolleksjon og Drake i garasjen  

Vi er tilbake med nytt konsept og navnet 'Kaja og Jenny i New York' Det nye coverbildet er tatt av vår venn og flinke fotograf Ivana Miric @ivanamiric. Vi ble invitert på afterparty til Kanye West sin nye kleskolleksjon Yeezy på Up and Down. Amerikanere og teksting er fortsatt et morsomt tema. Matglade som vi er gir vi deg vårt beste take-away tips som funker til alle døgnets tider. Jenny prøvde å løse gåten om Drake egentlig skriver sine egne låter, mens Kaja holdt seg varm med A$AP Rocky. Dette er starten på sesong 2 - vi høres!

#11 UFC kamp, Valentine's og the Kardashians  

Årets kuleste uke er i gang - New York Fashion Week! I det siste har vi utforsket kontrasten av mannlig underholdning New York har å by på. Med andre ord, fra VIP'en på UFC Fight Night til Drag Show i en liten bar i Greenwich Village. Det blir Kanye West, Haus, og Netflix and chill. Valentine's Day er rett rundt hjørnet. Blir det slutt på Kajas tørketid, og kanskje Jenny ender opp på Coppelia?

#10 Afterparty med Kygo, Fashion Week og en limo ride  

"Også var det han gamle mannen som prøvde å igle seg innpå Kygo..." Da Kygo gikk ut av DJ-boothen tok Jenny (igjen), en privat limo-tur hjem til East Village. Hvordan klarte hun det? Vi forteller at snøstormen Jonas satte byen som aldri sover på pause. Making a Murderer blir diskutert fra en ny vinkel. Amerikansk humor og mixtape er "lit." Kaja deler en favoritt NY-opplevelse fra New York Fashion Week.

#9PART2 Brunch og DJ's  

Part 2, side B eller remix.. Vi vært på Lavo brunch i lik stil som Serena og Blair i Gossip Girl, og forteller deg om hvordan newyorkere bruncher. Jenny hadde en sikkelig New York-opplevelse i prøverommet på H&M (ja, vi er studenter.) Kaja har tørketid og nytt segment blir introdusert som du kan rate på Instagram @kajaogjenny.

#9PART1 New York Jets-kamp i suite og en liten dose attitude  

Tilbake i iTunes etter at podden ble rapportert. Hater's gonna hate. Vi ble overrasket med tidenes kamp-opplevelse i suite 327 på Metlife Stadium - hvor vi gikk for å være Victoria's Secret-modeller med litt fot mye champagne. New York's heiteste radiokanal, Power 105.1 med innslaget "Topic Time" diskuteres. Mye nytt skjer i 2016 - følg med!

#8 Shoppingtips, kleine heisopplevelser og en nykommer  

Girls (and boys?) listen up! Som nesten ekte newyorkere tipser vi deg om våres favoritt-butikker, alt fra vintage til high end, både på Manhattan og i Brooklyn. Videre i denne podden snakker vi om en person du sannsynligvis kommer til å høre mye fra. Vi avslutter med tidenes sjekkereplikk, som du garantert får napp på! Denne må prøves på byen i helgen, folkens!

#7 Thanksgiving, Spin Awards og hyggestemning  

Mellom pensling av turkey og andre Thanksgiving-forberedelser har vi rukket å oppleve mye kulturelt den siste uken. Jenny kjente på ekte #pizzastemning med Mack Wilds (aka Dixon fra 91210), og koste seg på prisutdeling for DJ's (noe vi liker). Kaja skulle føle på #hyggesteming med DJ Spade og Rihanna, men det gikk skeis. Dessuten har Jenny sett mannen i sitt liv på Avenue! Hint: Han var nylig gjest på Senkveld.

#6 Skolen, rumper og en bedre morgen  

Vettskremte av Halloween er vi endelig tilbake i sofaen! I denne podcasten får du høre hvordan begge jentene fikk en bedre, men noe forskjellig, start på en ellers regntung høstmorgen. Jenny delte Uber med ukjent mann og Kaja tyvlyttet på podcast-konkurrent. Ukens tema er dessuten skolegang i New York med flinke professorer og frekke elever i fokus. Juicy blir det også! Visste du at newyorkere rangerer rumpa ut i fra tre graderinger? Jenny knows.

#5 Halloween spesial  

Denne uken er det Halloween i New York - som betyr alt fra slutty kostymer til spindelvev i taket! Jenny kom i hardt vær med en professor og ble utskjelt foran fult klasserom. Dermed må hun gjøre opp for seg. Kaja har (endelig?) blitt introdusert til Tinder, og fått tips til hvordan hun kan finne romantikken i NYC. Last ned og hør denne skumle episoden. Hvis du tør..

#4: Valutasmell, hemmlig oppdrag og lytterspørsmål  

Denne uken diskuterer vi utfallet av valutasmellen, og hvordan dette påvirker oss som studenter på Manhattan. Ikke nok med at krona er svak.. Hva gjør du når en skuespiller (som du trodde var singel og uten barn), stjeler $300 for å betale telefonregningen til hele familien? Stikkord: fake mail, trench coat, og gresk juice!

#3 Jennys nye internship og Kajas gamle Sugar Daddy  

Lurer du på hvordan det er å ha internship i New York? Eller kanskje du undres hvilke sjekkereplikker som fungerer best på utestedene i byen? Vel, vi gir deg svarene. Vi forteller deg også hvordan Kaja fikk påspandert en sofa til den flotte sum av $1,200, uten "å åpne munnen," som Jenny ville sagt.

#2 Jenny er hjemme hos A$AP Rocky og Kaja om flaut gjensyn med Jamie Foxx  

Ukens tema er kjendiser! Jenny forteller om da hun ble invitert hjem i cribben til A$AP Rocky i SoHo, mens Kaja deler én av mange historier om Jamie Foxx. Vi lærer deg hvordan man skal mest mulig effektivt tekste en amerikaner. DJ Spade har blitt oppgradert og vi presenterer ukens låt i byen som aldri sover!

#1 Jenny på Fashion Week og Kajas hvite date  

Her kommer endelig første episode av podcasten! Yes, we know, første episode blir aldri bra, men gi oss et par episoder på å komme inn i dette gamet, og du vil like det. Vi sitter på mange gode historier om New Yorks bakside og skal fortelle deg hvordan livet i verdens metropolen virkelig er - helt ufiltrert.

0:00/0:00
Video player is in betaClose