Klassikerpodden

Klassikerpodden

Sweden

En podcast från En Svensk Klassiker som bland annat söker svar på frågan vad en Klassiker egentligen är mellan alla loppen? Produceras av Husky Productions.

Episodes

Klassikerpodden #4  

I det fjärde avsnittet träffar vi konditionskonnäsören och den oerhört trevlige Erik Wickström som bland annat skrivit boken Längdskidåkning för dig och kapitlet om längskidåkning i boken Träna för En Svensk Klassiker. Jag kollar även av läget med Emma Tegström som är en av deltagarna i Malin Bengtssons Klassikergäng

Klassikerpodden #3  

Oskar Svärd har vunnit Vasaloppet tre gånger och har den snabbaste totala tiden på En Svensk Klassiker. I det tredje avsnittet av Klassikerpodden intervjuar jag Oskar, men även tränaren Malin Bengtsson som ska leda en grupp på fem tjejer genom Klassikern med början i Vasaloppet. En i gruppen är Emma Tegström - träffa alla tre i avsnittet!

Klassikerpodden #2  

Efter en liten paus under sommaren kommer äntligen det andra avsnittet av Klassikerpodden. Det har hunnit bli höst och jag ger mig ut på Lidingö för att prata med Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek och för att delta på folkhälsoseminariet Folk i rörelses evenmang "Motion för hjärta och hjärna" Årets, och förra årets, vinnare av Lidingöloppet Annelie Johansson berättar lite om sin löpning och sin medverkan i boken Träna för En Svensk Klassiker. Andra medverkanden i avsnittet är Aron Andersson och Charlotte Karlsson från Runday.

Klassikerpodden #1  

Vad är egentligen en Klassiker mellan alla lopp? Möt En Svensk Klassikers VD Micke Thorén, Vätternrundans VD Eva-Lena Frick och triathleten och hälsodebattören Jonas Colting.

0:00/0:00
Video player is in betaClose