Level Upcast

Level Upcast

Norway

Level Upcast er kose-podcasten til Karl og Rune, programledere i dataspillshowet Level Up på VGTV.no. Her svarer de på spørsmål fra seerne, de snakker løst og fast om gamle og rykende ferske dataspill, de diskuterer aktuelle nyhetssaker og de spiller sin favorittmusikk fra spill. Innimellom med kule gjester.

Episodes

S04E17 - Vi sier takk og farvel på hytta til Jon Cato - sammen med store deler av Level Up-familien  

I det som mest sannsynlig blir den aller siste episoden av podcasten Level Upcast, reiser vi til fjells og mimrer sammen med store deler av Level Up-familien. Takk for følget, og godt nytt år!

S04E16 - Krise i norsk spillpresse, Uncharted 4-beta, julespill og mengde av spillkos!  

Vi lovte dere en helt vanlig spillpodcast denne gangen, og det får du! Masse koseprat om både aktuelle og uaktuelle spill, en gjennomgang av spillkrisen i norsk presse, litt om menn i bar overkropp på Omegle og sånt. God fornøyelse! Og vi glemte å nevne det i podcasten, men hvis du vil sende oss en videohilsen til seriefinalen av Level Up på VGTV, kan du sende YouTube-link til levelup@vg.no

S04E15 - Level Up skal legges ned - her forteller vi hvorfor og hva vi føler nå  

Spillmagasinet Level Up på VGTV legges ned fra nyttår. WTF, sier du kanskje. Her prøver vi å forklare hvorfor, vi snakker ut om følelsene våre og vi svarer på spørsmål fra lyttere og seere.

S04E14 - Nintendo Direct er endelig tilbake, hva synes vi om den? Pluss! Spørsmål-og-svar fra SpillExpo-scenen  

Nintendo Direct er endelig tilbake - med masse spillnyheter og opptil flere temmelig kleine øyeblikk. Vi synser og kommenterer den, og du får opptak fra vårt spørsmål og svar-opplegg på SpillExpo forrige helg.

S04E13 - Tomb Raider, SpillExpo og hvor blir det av Need For Speed??  

Tomb Raider! CoD! Fallout 4! Need For Speed! Det er busy season, men vi har tatt en liten pause i vår hektiske hverdag for å prate litt med dere. Eller, med hverandre, for å være presis - men vi svarer på masse spørsmål også!

S04E12 - Andoride-sex, Funcom-skrekk, scene-skrekk (for Rune) og masse spillsnakk  

David Cage er på banen igjen med et spill om androider og sex (antar vi), vi har spilt både Life is Strange, Assassin's Creed, Halo 5 og The Park og Rune gruer seg til å holde standup-show. Gjest i dag: STORMLASJ!

S04E11 - Assassin's Creed Syndicate, Halo 5, Life is Strange og den utrolige historien om Hideo Kojima som forsvant  

Karl har spilt Assassin's Creed Syndicate og siste kapittel av Life is Strange mens Rune har spilt Halo 5. Vi har også fått med oss at VG skal kutte kostnader, og lurer jo fælt på hva det betyr for oss. Det blir podcast av sånt, og den hører du her!

S04E10 - Hasse Hope er dagens mann - og ukens gjest! Men vi snakker (nesten) bare om spill allikevel  

Selveste Hasse Hope gjester podcasten vår denne uken! Hvordan syntes han det var å være programleder for duellen vår? Hva er historien bak barten hans? Hva slags spill liker han? Trust us, det er en veldig koselig time med spillsnakk!

S04E09 - Tony Hawk er tilbake - men er det noe bra? Og hva synes vi om mikrotransaksjoner i Destiny?  

Karl vokste opp med Tony Hawk-serien. Hva synes han om Tony Hawk's Pro Skater 5? Ellers masse koseprat om spill - fra kapper i Minecraft til mikrotransaksjoner i Destiny. God fornøyelse!

S04E08 - Road trip til Sandefjord med Karl, Rune, Lars og Nicklas!  

Bli med på road trip! Vi fyller bilen opp med Level Up-folk og reiser til Sandefjord for å livestreame hos Komplett. Oppdaket er gjort i bilen, og vi snakker om alt fra aktuelle nyhetssaker til frykt for å reise ut av Norge.

S04E07 - Vi jubler for mer Wolfenstein, vi snakker masse om spill (doh) og vi forteller hva vi ville gjort med 100 millioner kroner  

En oppfølger av Wolfenstein: The New Order er mer eller mindre bekreftet (på underholdende vis), vi svarer på hva vi ville gjort med 100 millioner kroner og vi snakker generelt masse om spill.

S04E06 - Litt Destiny, masse Metal Gear Solid 5 og Karl får nerdgasm av Tokyo Game Show-nyhetene  

Nå står verden neppe til påske - Karl har spilt Destiny igjen! Vi raser også gjennom de herlige nyhetene fra Tokyo Game Show, og vi svarer på masse spørsmål - inkludert en bunke om Metal Gear Solid 5. Er det et problem at Rune er Metal Gear-fanboy?

S04E05 - Skal Karl reise rundt i verden med Pikachu-kostyme for å spille Pokemon GO nå eller?  

Gleder vi oss til mobilspillet Pokemon GO, som overfører konseptet til vår virkelige verden? Dette - og veldig mye annet - får du svar på i ukens episode!

S04E04 - Metal Gear Solid 5-spesial! Pluss masse snikk-snakk om Until Dawn, forhåndskjøp av Deus Ex og greier  

Hovedtema i ukens episode er naturligvis Metal Gear Solid 5 - hva synes vi egentlig om det? Vi snakker også endel om blant annet den ekstremt stygge forhåndskjøp-greia Square Enix har snekret sammen for Deus Ex: Mankind Divided, vi diskuterer Until Dawn og vi svarer på en haug med kule spørsmål fra lytterne.

S04E03 - Retrospillmessen 2015-spesial!  

Vi har vært på Retrospillmessen 2015 i Sandefjord og benyttet anledningen til å spille inn hele denne episoden der. Du får intervjuer fra gulvet, men du får også vanlige greier som nyhetssaker og en gjennomgang av hva vi spiller om dagen.

S04E02 - Duellen er tilbake! Masse nyhetssaker og en haug med spørsmål også!  

I ukens podcast får du mange detaljer om den kommende sesongen av Level Up på VGTV, vi tar for oss aktuelle nyhetssaker fra spillenes verden og vi svarer på en mengde spørsmål. Blant annet: Hva gjør oss lykkelige?

S04E01 - Vi er endelig tilbake! Vi diskuterer de største nyhetene fra GamesCom, snakker om aktuelle dataspill og svarer på en haug med spørsmål  

Hurra, sommeren er over! Vi sparker igang fjerde sesong av Level Upcast med en gjennomgang av de største nyhetene fra spillmessen GamesCom, vi har en slags anmeldelse av «Everybody's Gone to the Rapture» og vi svarer på en haug med spørsmål fra lytterne. Det er godt å være tilbake!

S03E18 - Sesongfinale! Vi tar avskjed med Jon Cato, snakker masse om E3 og svarer på en haug med spørsmål  

I sesongfinalen av podcasten vår får du en tårevåt avskjed med Jon Cato, som nå slutter i Level Up. Vi snakker også masse om årets E3, og vi svarer på en diger haug med spørsmål fra lytterne.

S03E17 - Stooooor E3 2015-preview med Karl, Rune, Jon Cato og Lars  

Vi samles i studio for å snakke om årets E3-messe i Los Angeles. Det blir nyheter, spådommer, minner og - ikke minst - en haug med spørsmål fra lytterne. Med Jon Cato (som må være hjemme) og Lars som gjester.

S03E16 - Koseprat om Fallout 4, The Witcher 3, Heroes of the Storm, Bloodborne og Game of Thrones (blant mye annet!)  

Jan-Martin Svensen er gjest, og må blant annet forsvare at han ikke ga The Witcher 3 en sekser i sin anmeldelse. Ellers blir det tonnevis med koseprat om både aktuelle og uaktuelle spill - og så snakker vi naturligvis en god del om Fallout 4 (yeah!).

0:00/0:00
Video player is in betaClose