Ljugarbänken

Ljugarbänken

Sweden

Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. Vid mikrofonen hittar vi journalisten Mårthen Bergman och den förre Helsingborgsprofilen Mattias Lindström.

Episodes

Ljugarbänken - Avsnitt 28 - ”Nadeau, Blåvitt!”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 28 (och inte 29 som de babblar om hela avsnittet) snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om MFF:s guldspel, Djurgårdens ojämnheter, tramsligor, Jörgen Lennartsson, GT och om att täcka upp för Emil Krafth.

Ljugarbänken - Avsnitt 27 - ”Besserwisserov”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 27 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om ”Pekings” konstiga agerande på och vid sidan av planen, om utskällningar av busschaufförer, om ett HIF som är illa ute men ändå inte och sist men inte minst: Urban Hagblom.

Ljugarbänken - Avsnitt 26 - ”Superpappan”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 26 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om superpappor (förstås!), Walker vs ”Daja”, gnäll på spelscheman, hur dåligt det är att vara överens och Alexander Timossi Andersson.

Ljugarbänken - Avsnitt 25 - ”Diego-Julio”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 25 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om att träna Julio Iglesias, Alexander Isaks värde, Sebastian Anderssons sjuka utveckling, vad som händer med MFF och pange-Manges snickesnack.

Ljugarbänken - Avsnitt 24 - ”Boo Wiklanders bröstmuskulatur”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 24 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om att träna bakfull, försova sig, Källströms kvalité, smultron, värsta släkten och förbud.

Ljugarbänken - Avsnitt 23 - ”Cigaretterna tog ut sin rätt”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 23 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om att sova trångt, Reine Almqvists brist på uppkoppling, Alexander Farneruds potential, division 1-spelares kvalitéer och den där jobbiga resan till Luleå.

Ljugarbänken - Avsnitt 22 - ”Är Carsten Jancker snäll?”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 22 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om Carsten Jancker, getter som kan förstöra för Blåvitt, varför Kennedy inte avslutar i AFC Eskilstuna, nollningar och Emil Krafths utveckling.

Ljugarbänken - Avsnitt 21 - ”Alla Målvakter Är Tjocka”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 21 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om tjocka målvakter, bra filmningar, gentleman agreement, AIK:s publiksiffror, Lindströms sviktande form och flykten till Dahlberg.

Ljugarbänken - Avsnitt 20 - ”Kärleken Övervinner Allt”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 20 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om Djurgårdens värvningsfest, förlängda kontrakt, flickvänner som bete, Åsljunga+Barcelona och Goitoms fjäskande.

Ljugarbänken - Avsnitt 19 - ”Harlem Globetrotters”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 19 snackar duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström om DIF:s kris, Markkanen till Real Madrid, Patrik Sjöbergs fotbollskunskaper, Örnen som flyger högt och lagfester.

Ljugarbänken - Avsnitt 18 - ”Mot den moderna ungdomsfotbollen”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 18 gästas duon Mårthen Bergman & Mattias Lindström av den förre allsvenska spelaren och sportchefen Jonas Lundén. De pratas superettans bästa, Thelins superträningar, HIF:s silenzio stampa och sätter plusbetyg på alla Hammarbys spelare.

Ljugarbänken - Avsnitt 17 - ”Vad är felet på Micke Dahlberg?”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 17 är det åter 110 procents allsvenskt fokus när Mårthen Bergman & Mattias Lindström pratar om Micke Dahlbergs förträfflighet, DJ Mendieta, vem det var som fucking kasta, Smarasons misstag, hamstern Morris, Jo Inge Bergets skägg och varför inte alla, alltid, slår straffarna högt mitt i målet.

Ljugarbänken - Avsnitt 16 - ”Vovvepodden”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 16 knyter Mårthen Bergman & Mattias Lindström ihop Sveriges misslyckade EM-slutspel och blickar, via Champions- och Europa League-kval, mot allsvensk omstart. Det snackas ”Ponne”, den bästa allsvenska värvningen på länge, hur bra Michael Ballack är i förhållande till Lindström och isländska EM-SMS 03.00.

Ljugarbänken - Avsnitt 15 - ”Noll skott på mål”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 15 gästas duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström återigen av journalisten Joakim Österberg. Det blir (återigen ett återigen) EM-fokus, noll skott på mål, löpdueller mot Bale, medias korkade vinklingar och 2-2 mot Cassano.

Ljugarbänken - Avsnitt 15 - ”Noll skott på mål”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 15 gästas duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström återigen av journalisten Joakim Österberg. Det blir (återigen ett återigen) EM-fokus, noll skott på mål, löpdueller mot Bale, medias korkade vinklingar och 2-2 mot Cassano.

Ljugarbänken - Avsnitt 14 - ”Hareide drog mig i örat”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 14 gästas duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström återigen av journalisten Joakim Österberg. Det blir (återigen ett återigen) EM-fokus, krök bakom ryggen på Hamrén, ördragande av Hareide, Holgersson-hyllning och hur otroligt go Conny Karlsson var.

Ljugarbänken - Avsnitt 13 - ”Baguette”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 13 gästas duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström av journalisten Joakim Österberg. Det blir EM-fokus, hörn-special, Zlatans framtida skådespelkarriär och varför elva offensiva alltid kommer få stryk av elva defensiva.

Ljugarbänken - Avsnitt 12 - ”De kollar så man inte har lössnopp”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt 12 pratar duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström om den senaste allsvenska veckan och summerar vårsäsongen. Det blir Hammarby-sågning, Antonssons förflutna, inside om Wolff Eikrem och krånglet kring dopingtester.

Ljugarbänken - Avsnitt 11 - ”Tre år utan öl med Hamrén”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt elva pratar duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström om den senaste allsvenska veckan. Det blir krogslagsmål, assist-mejl till förbundet, Carlos Strandberg VS lill-Gary och utbrott på kombon filmningar+maskande.

Ljugarbänken - Avsnitt 10 - ”Styrelsemöte i kalsongerna”  


Välkommen till Ljugarbänken, NordicBets nya podd om den svenska toppfotbollen. I avsnitt tio pratar duon Mårthen Bergman och Mattias Lindström om den senaste allsvenska veckan. Det blir mediaträning för Darijan Bojanic, Ranégie-barnsligheter, utskällning i kalsongerna och allsvenskt Twitter-tjabb.

0:00/0:00
Video player is in betaClose