Mariell og Sara

Mariell og Sara

Norway

Kjærleik over havet

Episodes

#32 - Du kommer til å overleve  


Kjærleik over havet.

#31 - Dårlig vinklubb  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara snakkar om dårlige estetiske valg, appar som hjelper ein å få venner og at Sara skal flytta inn med kjæresten sin.

#30 - Usentimentalt breakdown  


Kjærleik over havet. I denne episoden snakkar me om sosiale media-strategi, om korleis folk på Youtube er altfor mykje real life reality, om flytting utan sentimentalitet pluss ein lite PK diskusjon om når ein skal få ungar i livet.

#29 - Penishender og Paris  


Kjærleik over havet. Mariell er i Paris med heimlengsel, og ein samtale oppstår om ein gamal japansk kjentskap.

#28 - Dicaprio  


Mariell og Sara snakker selvfølgelig om helgens største event, Oscar-utdelingen! Det blir også funderinger rundt det å være eksponert på nettet som barn, og Mariells gravidhormoner tuller med instinktene hennes.

#27 - Oppgjeret  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara snakkar om kjærleik, analyserer Instagram-kunst og ein av oss får seg eit oppgjer.

#26 - Driftig og drektig  


Kjærleik over havet.

#25 - Avsløringar og triks for livet  


Kjærleik over havet.

#24 - Fyrverkeri & forsett  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara snakkar om det nye året, om anti-forsett, om bomullsdottar i øyrene og å vera svak for Barack Obama.

#23 - julepodden  


Kjærleik over havet, juleversjonen.

Nye planer, nye vaner  


Kjærleik over havet. Sara fyller 25 år, og har lagt nye planer for det kommende året. Mariell har mange tanker rundt jul, juletrær og julekalendere, det er tross alt bare to uker igjen!

#21 - spegelbilde/sjølvbilde  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara diskuterer sjølvbildet i speilbildet, mingling som vitenskap og peppar kvarandre i kulda.

#20 - bryllupsreisa  


Kjærleik over havet. Sara følger ivrig med når Mariell skildrer bryllupsreisa si fra Italia med rullende fjell og glitrende solnedganger. Det blir shopping haul, også snakker de litt om roboter, selvsagt. Musikk: Quincy jones - Soul bossa nova

#19 - Ikkje grin  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara snakkar om minner i foto og i hjerna, om å finna seg til rette i seg sjølv og om å vera fan.

#18 - hold hardt, jobb hardt  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara diskuterer sine nye tatoveringar, snakkar om korleis ein blir sjølvsikker, om kroppen sine eigne minner og om rutinene våre. Musikk: Sara Angelica - Aquarian

#17 - Kombipakken  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara snakkar om catcalling, forholdssurrogatar og København-livet. Kontakt oss på mariellogsara@gmail.com

#16 - to sider av ett fjes  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara diskuterer det der ubehaget i kroppen ein av og til kan få, feminisme i filmindustrien og den nye Gap-kolleksjonen til Ellen Degeneres. Kontakt oss på mariellogsara@gmail.com

#15 - den samme defekten  


Kjærleik over havet. Mariell og Sara diskuterer streben etter å vera den beste versjonen av seg sjølv, frukostpersonlighet og korleis å laga podcast. Blant anna.

0:00/0:00
Video player is in betaClose